GÜNAYDINNNNNN HAMİŞLERRRRR:)))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;
benim hamileliğim 5+5 bugün yarın doktora gitsem kalp atışını duyarmıyız ....
beni çoğunuz biliyorsunuz hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri kanamam oldu ama çok şükür iyiyim şimdi kahverengi akıntı kaldı onuda önemsemiyorum artık sorunlu bir hamilelik geçiriyorum o yüzden geçen cumartesi gidip keseyi görmüştük am BU CUMARTESİ YİNE GİTMEK istiyorum en azından kalp atışını duymasam bile ultrasonda onu görünce , doktor amcamız ne kadar büyüdüğünü görünce rahatlıyacağım sanki sizce gitmelimiyim?????????????????????????
hah haaaaaaaaaaaaaa bize malzeme çıkıcak desene demek kayınvaldene gidiyosun
.kaydirigubbakcemile5Canım sana rehber olması açısından hangi gün gittiğimde ne görüp duyduğumu yazıyorum.
5+2 de kanamam var diye tırsıp gece yarısı gittim, keseyi gördüm, kalp atışı çooook zayıf görünüyordu, doktor bu gün başlamış olmalı dedi.
5+5 de normal muayeneme gittim, keseyi de kalp atışını da gördüm, kalp atışı daha netti, ama doktor duyamayız dedi.
6+6 da gene kanama diye heyheylenip gittim, kalp atışını gördüm ama dandik bir yere gittiğim için sesi duyamadım, normalde iyi bir cihazla duyulabileceğini söyledi doktor.
8+0 da normal muayeneme gittim, gümbür gümbür ortalığı yıkıyordu:)))
Bu arada ultrason cihazından verilen çıktıda CRL yani baş kuyruk bilgisine göre hafta ve gün tahmini verilir. Bu sizin SAT'ınıza göre ileri ya da geri olabilir. Bu haftalarda boyut çok ufak olduğu için ölçümdeki ufak sapmalar böyle sonuçlar verebilir, sakın endişe etmeyin.
günaydın şebnemcim nasılsın
mucx
cnm 6 haftalık bi günlüktü ben bebeğiminkini duyarsın tabi endişe etme miniğin seninle hem tutunma için o kadar mahvetmişken içini gitmez bi yere merak etme
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;
benim hamileliğim 5+5 bugün yarın doktora gitsem kalp atışını duyarmıyız ....
beni çoğunuz biliyorsunuz hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri kanamam oldu ama çok şükür iyiyim şimdi kahverengi akıntı kaldı onuda önemsemiyorum artık sorunlu bir hamilelik geçiriyorum o yüzden geçen cumartesi gidip keseyi görmüştük am BU CUMARTESİ YİNE GİTMEK istiyorum en azından kalp atışını duymasam bile ultrasonda onu görünce , doktor amcamız ne kadar büyüdüğünü görünce rahatlıyacağım sanki sizce gitmelimiyim?????????????????????????
GÜNAYDINNNNNN HAMİŞLERRRRR:)))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ay hepimiz öleyiz ye tk derdimiz onlarteşekkür ederim canım çok zormuş bu dönem çokkkkk
evde kocagün yatıyorum ondan başka birşey düşünemiyorum.umarım yarın duyarım ozaman daha rahatlıyacağım sanki ......
:lepi:
bende bu hafta sonu maltepeye anneme gidicem babam torununa ziyafet hazırlıcakmışşş:)))ordada kalırız ohhh pazarda bi kahvaltı şekli ben rahatım bu hafta sonu
bizim annemde toplantı bu akşam.. yarın evdeyiz, pazar günüde yengemle alışverişe gidicez..iki hamiş ciciler alıcaz kendimize..
sizin şu cesaretinize bayılırım ben hepsi sıkıyo diye bi pantolon aldım kendime rahat etmek amaçlı onun dışında hiç bişey alamıyorum ya çok korkuyorum elimde kalır diye
yok tatlışım ben de bişiy almadım daha. sabah giycek bişiy bulamadım.. kotlarım olmuyor.. o senin bahsettiğin pantolanlardan alıcam. yengem zaten 5.5 aylık hamile onada tunik falan bakıcaz.. zaten ta fethiyeden geldi kadın. ben böyle oluca pek gezemedik. kaynanasıyla oturup duruyo.. yazık..
zeynep nerde zeynep
alacağın olsun zeynep senin hafta sonu yalovadayım diorumda bi çaya gel demiyo kaydirigubbakcemile
canım benim yazdıkalrınızı yeni okuyorum sen de mi yalovalısın çok sevindim tabiki de beklerim çaya ben bir taraftan not giriyorum arada bir bakıyorum kafam sersem gibi gözleirmi açmakta zorlandım inan çok sevindim hatta ileride bebeklerimizle birlikte de tüm arakdaşlar yalovada toplanırız nasıl fikir
kızlar gözlerimi açmakta zorluk çekiyorum sürekli bir uyku hali var sanki yürüyen bir ruhum :):) bebeğim mi uyumak istiyor anneyle acaba
gizemlicim bak ben çok güzel pastalar da yaparım sen gel yalovanın neresinde ailen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?