Kızlar az önce Angell80 ile konuştum, iyiymiş, endişe edecek birşey yokmuş, doktoru kanama olursa gel demiş, gidince de dün ve önceki gün hastanede yatmış. Bugün işyerine geçmek zorunda kalmış, önemli işleri varmış ama bugünü atlattıktan sonra bol bol yatacak, rapor almış. Bu arada hastaneye yatınca keseyi de görmüş, 4+5 gibi, kese sağlıklı demiş doktor.
Muhabiriniz Bilge İstanbul üzerinden İzmir'den bildiriyor:))))
Kızlar az önce Angell80 ile konuştum, iyiymiş, endişe edecek birşey yokmuş, doktoru kanama olursa gel demiş, gidince de dün ve önceki gün hastanede yatmış. Bugün işyerine geçmek zorunda kalmış, önemli işleri varmış ama bugünü atlattıktan sonra bol bol yatacak, rapor almış. Bu arada hastaneye yatınca keseyi de görmüş, 4+5 gibi, kese sağlıklı demiş doktor.
aaa nerden konuştunuz ii olmasına sevindim walla
Telefonda konuştuk canım, hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımız için buradan da sık sık konuşuyorduk zaten. O söyledi, tüp bebek filan yokken ortada büyüklerimiz derdi ya, üstüne görmek diye, kimse de fazla ciddiye almazdı hani; bu kanamalar kahverengi lekeler eskilerin üzerine görmek dediği şey olsa gerek...
kızlar nolcak bizim bu halimiz ya manyak gibi olduk he delikafaduldendelikafadulden
bu hamilelik bitipte doğurduğumuz zaman septik bi kadın ordusu olcaz kafamçokkarıştı
Evlatlara yazık yahu, bu kadar üzerine titredikten sonra, nasıl sokağa salıvericez? Ben prensipte hiç koruyucu tip anne olmama taraflısıydım, bakalım gerçekleşen o yönde olabilecek mi? Gerçi ben acaip tembel bir insan olduğumdan peşinden çok fazla koşamam gibi geliyor ya neyse:))))
öle bi koşturucak ki peşinden görürsün bak tembellikten falan eser kalmicak
Hayırlısı bakalım, küçükken koşmaya razıyım da, büyüyünce koşturmasın di mi ama:)))
bebek uyutuyo annesi seni napsın sen dinlenicen ki biriken enerjiyi o alsın pıtırcık .))
cnm bnm görümcem idodan hemen inince evi çok yakın
kayınvaldemler kipa varya yeni açılan termal yoluna doğru orada siteler yaptılar villa villa orda oturuyo ben yalovada istanbul caddesini ykm yi zübeyde diye terzi ablam vardı onun oturduğu yeri biliyorum bide karizmayla özdileği ay cumartesi pazarı var bide öle işte bu akşam 19:30 feribotuyla ordayım şeker çay ve pasta için teşekkür ederim içmiş yemiş kadar oldum
canım o zaman ben de kayınvalidene çok yakın oturuyorum çok sevindim buraları bilen birisi olmana. sık sık gelir misiniz
ayda bi kere geliyoruz cnm bu ay 2. kez oldu bebek oldu diye
sen devlet hastanesine falan mı yakınsın
kızlar evde baskülüm yoktu eve baskülde alacağım bakalım bu kötü gidişatı gözlemlemem lazım. bu aralar iştah azaldı ben yemeyince hemen veririm. diyene bak son 1.5 ayda 6 kilo almışım 69dan 75 olmuşum neyse kızlar öpüyorum sizleri yemektesiniz galiba ben de leyla leyla geziyorum ortada. öğleden sonra duş alıp yatarım biraz. sonra yine uğraraım öpüldünüz
kızlar evde baskülüm yoktu eve baskülde alacağım bakalım bu kötü gidişatı gözlemlemem lazım. bu aralar iştah azaldı ben yemeyince hemen veririm. diyene bak son 1.5 ayda 6 kilo almışım 69dan 75 olmuşum neyse kızlar öpüyorum sizleri yemektesiniz galiba ben de leyla leyla geziyorum ortada. öğleden sonra duş alıp yatarım biraz. sonra yine uğraraım öpüldünüz
halamın 10 sene önce tüp bebek tedavisiyle 3 üçüzleri oldu.. 2 kız bir erkek.. ne zorluklarla büyüttü kadıncağız bi bilseniz.. çok şükür büyüdüler artık.. 1 kızımız çok uslu diğerleri yaramaz.. halam genelde uslu olanı alıp gider oturmalara falan. diğeri evde kalır.. düşünsenize ya bizimde öyle olsaydı.. tek embriyo kanunu olmasa kimimize 2 kimimize 3 konulcaktı.. bir tanesinin peşinden koşturmayı düşünüyoruz şimdi.. o zaman ne olcekti acep halimiz..
geçen akşam annemlerin orda büyük bir park var onun içinde geçiyoruz. bi tane kadıncağız 3-4 yaşlarındaki üçüzlerini toparlamaya çalışıyordu. çok komikti..:) hani tavukları kümese sokmaya çalışırken bili bililersin ya.. aynı öyleydi.. gül gül öldük valla.. onlar doğsunlarda.. onlarla koşarızda, zıplarızda, hoplarızda.. Allah sağlıklı ömür versin hem bize hem bebeklerimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?