2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Kızlar az önce Angell80 ile konuştum, iyiymiş, endişe edecek birşey yokmuş, doktoru kanama olursa gel demiş, gidince de dün ve önceki gün hastanede yatmış. Bugün işyerine geçmek zorunda kalmış, önemli işleri varmış ama bugünü atlattıktan sonra bol bol yatacak, rapor almış. Bu arada hastaneye yatınca keseyi de görmüş, 4+5 gibi, kese sağlıklı demiş doktor.

Muhabiriniz Bilge İstanbul üzerinden İzmir'den bildiriyor:))))

aaa nerden konuştunuz ii olmasına sevindim walla

çok şükür bilgecim.. iyi haberler için tenk yuuuu...

aaa nerden konuştunuz ii olmasına sevindim walla

Telefonda konuştuk canım, hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımız için buradan da sık sık konuşuyorduk zaten. O söyledi, tüp bebek filan yokken ortada büyüklerimiz derdi ya, üstüne görmek diye, kimse de fazla ciddiye almazdı hani; bu kanamalar kahverengi lekeler eskilerin üzerine görmek dediği şey olsa gerek...

kızlar nolcak bizim bu halimiz ya manyak gibi olduk he delikafaduldendelikafadulden

bu hamilelik bitipte doğurduğumuz zaman septik bi kadın ordusu olcaz kafamçokkarıştı

ay ne güzel ya birbirinizin sesini duydunuz demek süper walla

kızlar nolcak bizim bu halimiz ya manyak gibi olduk he delikafaduldendelikafadulden

bu hamilelik bitipte doğurduğumuz zaman septik bi kadın ordusu olcaz kafamçokkarıştı

Evlatlara yazık yahu, bu kadar üzerine titredikten sonra, nasıl sokağa salıvericez? Ben prensipte hiç koruyucu tip anne olmama taraflısıydım, bakalım gerçekleşen o yönde olabilecek mi? Gerçi ben acaip tembel bir insan olduğumdan peşinden çok fazla koşamam gibi geliyor ya neyse:))))

öle bi koşturucak ki peşinden görürsün bak tembellikten falan eser kalmicak

Hayırlısı bakalım, küçükken koşmaya razıyım da, büyüyünce koşturmasın di mi ama:)))

ya bilge düşüsene ne sıkıtılar atlattık şimdi hamileyizde peşinden koşamam diyoruz ne günler geçirdik ne stresler atlattık ben bazen inanamıyorum ya bu kadar şeyi yaşadığıma

sen doktor olarak kime gidiyosun cnm nerde doktorun ben göztepe medicalparaka geliyorum ta bakırköyden

canım o zaman ben de kayınvalidene çok yakın oturuyorum çok sevindim buraları bilen birisi olmana. sık sık gelir misiniz

yaa sen ne hoş bir kızsın çok matraksın bugün ben ruh gibbiyim evde tam senin gibi bir arkadaşa ihtiyacım var bana gelsene

kızlar evde baskülüm yoktu eve baskülde alacağım bakalım bu kötü gidişatı gözlemlemem lazım. bu aralar iştah azaldı ben yemeyince hemen veririm. diyene bak son 1.5 ayda 6 kilo almışım 69dan 75 olmuşum neyse kızlar öpüyorum sizleri yemektesiniz galiba ben de leyla leyla geziyorum ortada. öğleden sonra duş alıp yatarım biraz. sonra yine uğraraım öpüldünüz

öptük cicim ii uykular boshayallersmile

halamın 10 sene önce tüp bebek tedavisiyle 3 üçüzleri oldu.. 2 kız bir erkek.. ne zorluklarla büyüttü kadıncağız bi bilseniz.. çok şükür büyüdüler artık.. 1 kızımız çok uslu diğerleri yaramaz.. halam genelde uslu olanı alıp gider oturmalara falan. diğeri evde kalır.. düşünsenize ya bizimde öyle olsaydı.. tek embriyo kanunu olmasa kimimize 2 kimimize 3 konulcaktı.. bir tanesinin peşinden koşturmayı düşünüyoruz şimdi.. o zaman ne olcekti acep halimiz..
geçen akşam annemlerin orda büyük bir park var onun içinde geçiyoruz. bi tane kadıncağız 3-4 yaşlarındaki üçüzlerini toparlamaya çalışıyordu. çok komikti..:) hani tavukları kümese sokmaya çalışırken bili bililersin ya.. aynı öyleydi.. gül gül öldük valla.. onlar doğsunlarda.. onlarla koşarızda, zıplarızda, hoplarızda.. Allah sağlıklı ömür versin hem bize hem bebeklerimize..

ya sen duş alırım yatarım falan deme yaa.... olan var olmayan var dimi.. yazık değil mi bize.. bu sıcakta burda oturuyoruz böyle.. ayakalırımız şişiyo.. aaa.. hiç mi acımıyon sen bize yaa.. yazık değil mi... ühü hühü........

walla keşke benimde üçüzüm olsaydı o kadar razıydım ki cefalarına çünkü rahmim doğumumda alınırsa bi daha çocuğum olmama ihtimali var o yüzden ikiz yada üçüz çok isterdim ben zor belki ama isterdim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…