2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

al bende de o kadar sevgicim ya duş alıp yatcakmış bak ben akşam uyurken o zeynebin evini bulup zile basıp kaçmazmıyım kötü kızlülülülülülü

biz burda iş yerinde iskemle başında ayaklarımız davul gibi bişip uykusuzluktan ölelim şunun dediğine bak yahu delikafaduldendelikafadulden

canım bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim büyük belki bir dahak sefer ikiz olur

kızlar gelin vallahi duş alın balkon keyfi yapalım serin serin uyuyalım ne aşeriyorsanız yapayım size :):)

canım bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim büyük belki bir dahak sefer ikiz olur

kız sen ne tatlısın ya hemende davet eder...yap bacım sen sevgiyle ben takılıyoruz sana sen yıkan paklan rahatla ama balkona atöa hemen kendini çarpılırsın walla bi anda sonra nazar değdirdiniz dersin :)))
şaka şaka

walla şu an canım acayip bişey çekyio ama söyleyemem canınız çeker

kızlar azıcık bişey yesem karnım çok şişiyor sizde de oluyor mu hamilemiyim ne zemuszemus kaydirigubbakcemile3

allah allah bilmem ki niye acaba belki hamilesindir :roflol:delikafadulden

walla bacım bendeöle oluyorum nedense sonra hazımsızlaşmış gibi oluyorum patlicakmış gibi oluyorum aman ne olcak bacım halimiz

ezan okunuyo şu an rabbim rahat hamilelik versin cümlemize bebek isteyenlerinde kucağı booş kalmasın

ben takılmıyorum şekerim gayet ciddiyim.. kızgınım çok kızgınım şimdi gidiyom yanına.. keyfi gösttertcem ben ona..

Ben de aynısını diyorum valla, benim seninkiyle karşılaştırılamaz, sen çok üzülmüş çok yıpranmışsın maalesef, benimki çok sıkıntılı olmadı ama baş döndürücü şekilde hızlıydı. iki sene önce bu zamanlarda hiçbir şeyden haberimiz yoktu, bebek istemeye yeni başlamıştık, yeni Türkiye'ye dönmüştük. Bir süre kendi haline bıraktık. Geçen sene bu zamanlarda hamilelik kapsamlı sigortamı yaptırmış bekleme süresinin geçmesini bekliyorduk. süre ağustosta doldu, çalışmalara başladık, olmayınca kasımda femara diye bir hap kullandım doğal yolla denedik. Olmayınca HSG ve Sperm analizi yaptıralım dedik, Aralığın sonuna doğru mikroenjeksiyon olmadan çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik, öğrendiğimiz gün üç merkezden ön görüşme randevusu aldım. İlki Ulun Uluğ'laydı, ben sana bu kiloyla tüp bebek yapmam dedi, benim de zaten içim ısınmamıştı. İkinci görüşmem Alman Hastanesi'nde Melih Aygün ileydi, çok sevdim onu, görüşmeye gittiğim gün adetimin 21. günüymüş tesadüfen, tüp bebek lazım dendikten 3 gün sonra kendimi tedavinin içinde buluverdim. 14 Ocak doğum günümde ilk transferim ve negatif sonuç, 18 mart evlilik yıldönümümde ikinci deneme ve şimdi 10 haftayı bitirdik.... Son 6 ay o kadar hızlı geçti ki bir ovulasyon takibi bir taze bir de dondurulmuş transferi sığdırabildiğime, aradan geçen sürede olumsuzlukları sindirebildiğime hayret ediyorum.

Ben hala Taksim'de Alman Hastanesi'ne gidiyorum, Melih Bey geçici olarak oradaydı, şimdi Alper Şişmanoğlu takip ediyor. Tüp bebek merkezi olduğu için çok yoğun oluyorlar, gebelik takibi konusunda ne kadar tecrübeliler bilemiyorum, acaba değiştirsem mi diye düşünüyorum, tüp bebek gerektiğini öğrenene kadar 2,5 yıldır gittiğim bir doktor vardı, çok iyiydi ama tüp bebeği ona yaptırmadım diye gitmeye utanıyorum. Ne yapsam bilemedim.

ben takılmıyorum şekerim gayet ciddiyim.. kızgınım çok kızgınım şimdi gidiyom yanına.. keyfi gösttertcem ben ona..

mervecim ne çekti canın tatlışım..

ooooooooooooo:1shok::1shok::1shok: birileri çok kızmış zeynep bilmiyorum nasıl sakinleştirirsin

canım hani şu yemyeşil fıstıklı sarma oluyorya ben ballı tatlı yemem ama ondan istedi cnm akşam aldırıcam eşime yalovaya giderken

yaa sen ne hoş bir kızsın çok matraksın bugün ben ruh gibbiyim evde tam senin gibi bir arkadaşa ihtiyacım var bana gelsene

Zeynepcim ah yakın olsak, vakit olsa da gelsem, benim de canım iş dışında her şey istiyor. Terapi olarak kendime 32. haftaya kadar kaç gün izin tatil rapor vs. kullansam diye hesap çıkarıyorum:))))

canım ben medicalpark göztepe gökmen iyigüne gidiyorum acayip ii bi insan ve anlayışlı hemen güzel güzel anlatır soracağınız bişey varmı diye yineler hastane özel ve lüks bi hastane ssk da geçiyo özel sigortada doktorumu tavsiye ederim ben tüp bebeğimide orda yaptırdım
gökmen hocanın en güzel yani bişey gerçekten yaptırmak gerekmiyorsa yaptırmaz asla para göz değildir adama kaç tane firma gelio bilmem nereden şu kadar hasta gönder hasta başı 700 dolar falan diye ama gıg demiyo biz eşimle kendisini eski çalıştığımız şirketten tanıyorduk o zaman bizim şirkete bağlı bi hastanedeydi gökmen hoca anadolu yakasının en iyi doktorlarından biri diye bahsediyolar kendisinden ben memnunum tavsiye ederim 22 mayısa randevu al görüşelim seninle seboo da ona geliyo çok memnun oda

ben de pek severim onları... afiyet bal olsun tatlım.. şifa olsun hem sana hem bebişimize..

Evveeeett hamilesinizzzzzz:)))

Şimdicik onu da araştırmıştım, bu kör olmayasıca progesteron bütün kasları gevşetiyor ya, mide ve bağırsaklar tıpkı benim şu anda ofiste yaptığım gibi "çalışmayız biz, yayacaz kendimizi" yapıyorlar ve sindirim hareketlerimiz yavaşlıyor. Kabız da bundan zaten. Hele bizim vücuda dışarıdan progesteron takviyesi olduğu için biz iyice coşuyoruz. Vukuat budur.

Şekercim bir de hani böyle internet meşhurları var, hep kendi adlarına siteleri olan adamlar, ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ultrason filan gibi işler yapıyorlar, başka başka doktorlara giden kadınlar 20 küsür haftalarında bu adamlara gidiyorlar, dolayısıyla bu amcalar çok deneyim kazanmış oluyor. Bir de normal doktorların haricinde bu amcalara mı gitsek acaba?

bilge duydun mu gökmen beye bekliyoruz seni canım laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…