ya sen duş alırım yatarım falan deme yaa.... olan var olmayan var dimi.. yazık değil mi bize.. bu sıcakta burda oturuyoruz böyle.. ayakalırımız şişiyo.. aaa.. hiç mi acımıyon sen bize yaa.. yazık değil mi... ühü hühü........
walla keşke benimde üçüzüm olsaydı o kadar razıydım ki cefalarına çünkü rahmim doğumumda alınırsa bi daha çocuğum olmama ihtimali var o yüzden ikiz yada üçüz çok isterdim ben zor belki ama isterdim yinede
kızlar gelin vallahi duş alın balkon keyfi yapalım serin serin uyuyalım ne aşeriyorsanız yapayım size :):)
canım bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim büyük belki bir dahak sefer ikiz olur
kızlar azıcık bişey yesem karnım çok şişiyor sizde de oluyor mu hamilemiyim ne zemuszemus kaydirigubbakcemile3
kızlar gelin vallahi duş alın balkon keyfi yapalım serin serin uyuyalım ne aşeriyorsanız yapayım size :):)
kızlar azıcık bişey yesem karnım çok şişiyor sizde de oluyor mu hamilemiyim ne zemuszemus kaydirigubbakcemile3
kız sen ne tatlısın ya hemende davet eder...yap bacım sen sevgiyle ben takılıyoruz sana sen yıkan paklan rahatla ama balkona atöa hemen kendini çarpılırsın walla bi anda sonra nazar değdirdiniz dersin :)))
şaka şaka
walla şu an canım acayip bişey çekyio ama söyleyemem canınız çeker
ya bilge düşüsene ne sıkıtılar atlattık şimdi hamileyizde peşinden koşamam diyoruz ne günler geçirdik ne stresler atlattık ben bazen inanamıyorum ya bu kadar şeyi yaşadığıma
sen doktor olarak kime gidiyosun cnm nerde doktorun ben göztepe medicalparaka geliyorum ta bakırköyden
ben takılmıyorum şekerim gayet ciddiyim.. kızgınım çok kızgınımşimdi gidiyom yanına.. keyfi gösttertcem ben ona..
mervecim ne çekti canın tatlışım..
yaa sen ne hoş bir kızsın çok matraksın bugün ben ruh gibbiyim evde tam senin gibi bir arkadaşa ihtiyacım var bana gelsene
Ben de aynısını diyorum valla, benim seninkiyle karşılaştırılamaz, sen çok üzülmüş çok yıpranmışsın maalesef, benimki çok sıkıntılı olmadı ama baş döndürücü şekilde hızlıydı. iki sene önce bu zamanlarda hiçbir şeyden haberimiz yoktu, bebek istemeye yeni başlamıştık, yeni Türkiye'ye dönmüştük. Bir süre kendi haline bıraktık. Geçen sene bu zamanlarda hamilelik kapsamlı sigortamı yaptırmış bekleme süresinin geçmesini bekliyorduk. süre ağustosta doldu, çalışmalara başladık, olmayınca kasımda femara diye bir hap kullandım doğal yolla denedik. Olmayınca HSG ve Sperm analizi yaptıralım dedik, Aralığın sonuna doğru mikroenjeksiyon olmadan çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik, öğrendiğimiz gün üç merkezden ön görüşme randevusu aldım.
Ben hala Taksim'de Alman Hastanesi'ne gidiyorum, Melih Bey geçici olarak oradaydı, şimdi Alper Şişmanoğlu takip ediyor. Tüp bebek merkezi olduğu için çok yoğun oluyorlar, gebelik takibi konusunda ne kadar tecrübeliler bilemiyorum, acaba değiştirsem mi diye düşünüyorum, tüp bebek gerektiğini öğrenene kadar 2,5 yıldır gittiğim bir doktor vardı, çok iyiydi ama tüp bebeği ona yaptırmadım diye gitmeye utanıyorum. Ne yapsam bilemedim.
ooooooooooooo:1shok::1shok::1shok: birileri çok kızmış zeynep bilmiyorum nasıl sakinleştirirsin
canım hani şu yemyeşil fıstıklı sarma oluyorya ben ballı tatlı yemem ama ondan istedi cnm akşam aldırıcam eşime yalovaya giderken
allah allah bilmem ki niye acaba belki hamilesindir :roflol:delikafadulden
walla bacım bendeöle oluyorum nedense sonra hazımsızlaşmış gibi oluyorum patlicakmış gibi oluyorum aman ne olcak bacım halimiz
ezan okunuyo şu an rabbim rahat hamilelik versin cümlemize bebek isteyenlerinde kucağı booş kalmasın
canım ben medicalpark göztepe gökmen iyigüne gidiyorum acayip ii bi insan ve anlayışlı hemen güzel güzel anlatır soracağınız bişey varmı diye yineler hastane özel ve lüks bi hastane ssk da geçiyo özel sigortada doktorumu tavsiye ederim ben tüp bebeğimide orda yaptırdım
gökmen hocanın en güzel yani bişey gerçekten yaptırmak gerekmiyorsa yaptırmaz asla para göz değildir adama kaç tane firma gelio bilmem nereden şu kadar hasta gönder hasta başı 700 dolar falan diye ama gıg demiyo biz eşimle kendisini eski çalıştığımız şirketten tanıyorduk o zaman bizim şirkete bağlı bi hastanedeydi gökmen hoca anadolu yakasının en iyi doktorlarından biri diye bahsediyolar kendisinden ben memnunum tavsiye ederim 22 mayısa randevu al görüşelim seninle seboo da ona geliyo çok memnun oda
Evveeeett hamilesinizzzzzz:)))
Şimdicik onu da araştırmıştım, bu kör olmayasıca progesteron bütün kasları gevşetiyor ya, mide ve bağırsaklar tıpkı benim şu anda ofiste yaptığım gibi "çalışmayız biz, yayacaz kendimizi" yapıyorlar ve sindirim hareketlerimiz yavaşlıyor. Kabız da bundan zaten. Hele bizim vücuda dışarıdan progesteron takviyesi olduğu için biz iyice coşuyoruz. Vukuat budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?