bilge duydun mu gökmen beye bekliyoruz seni canım laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Şekercim bir de hani böyle internet meşhurları var, hep kendi adlarına siteleri olan adamlar, ayrıntılı ultrason 4 boyutlu ultrason filan gibi işler yapıyorlar, başka başka doktorlara giden kadınlar 20 küsür haftalarında bu adamlara gidiyorlar, dolayısıyla bu amcalar çok deneyim kazanmış oluyor. Bir de normal doktorların haricinde bu amcalara mı gitsek acaba?
ay bimiyorum ki şekercim benim tüp bebekcim serdar koç oda çok meşhur gökmen hoca gönderdi beni ona ayrıca seboo nunda doktoru oda nası şeker bi insan o kadar tatlı ki kendi adınada sitesi var
serdar koç diye yaz google amcama çıkıyo hemen
bu gökmen deyinde sitesi var ama daha yeni
walla ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim benim görümcelerimde ona gitti hep
Ben burada çok duyuyorum Gökmen Beyi, herkes iyi diyor, ondan gayet memnun kalacağımı da biliyorum fekat ben hastanesine kılım(( Benim böyle tuhaf takıntılarım vardır, sahibi olan adamları sevmiyorum, başka ürünlerini filan da almam mesela. Bir de böyle takıntım olan bir konu olduğunda sıyrılamıyorum, konuları birbirinden yalıtamıyorum, eşim de çok kızıyor buna. Mesela şimdi ben oraya gitsem, kılım ya o gruba, her şeye bir kusur bulurum, içim rahat etmez yani. Şu devirde belki aşmak lazım bunu ama başka bir zaman, başka bir konuda aşmaya uğraşayım diyorum (
kızlarrrrrr dr um yarınki randevumu bugüne aldı:) bakalım bebişimi görebilecekmiyim...çokkk heyecanlıyımmmhihoyyyt
kızlarrrrrr dr um yarınki randevumu bugüne aldı:) bakalım bebişimi görebilecekmiyim...çokkk heyecanlıyımmmhihoyyyt
mervecim bilgilendirme için sağol tatlım.. ben pek bakım kremi kullanmam.. öyle bakımlı bir kız olamadım bi türlü..her bişeyim var evde ama kim uğraşacak. bi ara bebe yağı takıntım vardı onuda bıraktım şimdik. ben hala banyo yapmaktan korkuyorum bişiy olcak diye.. ılık suyla banyo yapıp neredeyse suyu karnıma hiç değdirmiyorum.. delimiyim neyim..
çidoş ya ne şanslısın he süper bi haber kaçta gidicen bakiiim
hadi inşallahh. iyice bakta bize de anlat kime benziyo diye :)
hımm o zaman ne diim cnm benim tak tak takıntı seni hahahah delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
mutlaka haber ver bize canım16:00 da orda olucam:))))))))))))))))
Hem de ne takıntılı:))))
Bizim velet de (içimden oğlan demek geçti:))) öyle olacak galiba, yay burcu olacak, çok idealist ve doğrucu oluyorlarmış yaylar, böyle politik figürlü oluyorlarmış aynı benim gibi:))) gerçi ben burçlara da inanmam ama yay işini sevdim, tam bana göre bir burçmuş:))
mutlaka haber ver bize canım
walla ben bildiğimde yay özgürlüğüne çok düşkün olur sorumluluk almayı sevmez gezsin tozsun bayılır eğlenceli bi burçtur
bak oğlun olurda sen deli oğlun deli allah babacığa kolaylık versin e o da deliyse way halinize etraftakilerinlülülülülülü
kızlar ben tam buldumcuk oldum bazen evin içinde kendi kendime bağırıp ANNNEMMMM diip karnımı seviyorum eşim küt diye sıçrıyo yerinden puhahahhah
çaırıyorum galiba keçileri :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?