subuo tatlım ne zaman gittin doktora?? Keseni gördün mü? Ben Cuma öğlen saatlerinde klinikteydim:)
kızlar benim kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum umarım bişey olmaz.
zeynep korma canım ben cuma günü dr gittiğimde kesemin yanında kan vardı ama dr anlattı bu sıralarda kahverengi lekelenmelerin olabilir panikleme diye.sebebide bebek eşini yapmaya çalışırken aynen elektrik devreleri gibi koplaları değilde annenin damarları üzerine hat kuruyomuş:)) o bana öyle anlatttı yanii sendede böyle birşey olabilir.ama yinede dr na danış muhakkakk görmek isteyebilir bakarsın...
merhaba arkadaşlar
bende 9 mayıs ta transferlerdenim.. bu çarşamba tahlil yaptırıcam 19 mayısta..inşallah tutmuştur israr tahlili yaptım ilk önce tek çizgi çıktı. 2 3 saat sonra diğer çizgi belli belirsiz hayalet gibi oluştu umutlandım..umarım hamileyimdir..mide bulantılarımda var bakalım..allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün..
hobilerin var mı
ben mesela boncuk işi, örgü dantel felan çok severim opuyorumnanaktan
bu stresli dönemde yerimde otuturken artık iplerimden bir küçük battaniye ördüm,:hulya: :hulya:
eşim bu battaniye olmasa beni örerdin herhalde diye takılıyordu, :hulya:
iyi gelebilir belki,
insan aynı odada aynı evde rutinde bir süre sonra bulanıyo, haklısın tabiiii :CüvCüv:
gürganda mısınız kızlar
Kızlar merhaba. Benimde perşembe günü hafif bir kanamam oldu. Tabii Cuma günü hemen doktora koştum. Doktorda dinlenmem gerektiğini ve hematom oluştuğunu, buna bağlı olarakta düşük riski olduğunu söyledi. Cumadan beri yatıyorum. Salı günü tekrar gidicem kontrole. Bu arada keseyide gördü buda güzel bişey tabii. Bu durumu yaşayanınız varmı acaba? Bide zeynepela nın yazdıklarını okudum. Onun durumu ne acaba? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
korkma arkadaşım bir şey yoktur içini sıkma ama doktoruna bi uğra yarın çok sık duydum ben kk dan budurumu normal sanıyorum..kızlar benim kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum umarım bişey olmaz.
umarım hamilesindirmerhaba arkadaşlar
bende 9 mayıs ta transferlerdenim.. bu çarşamba tahlil yaptırıcam 19 mayısta..inşallah tutmuştur israr tahlili yaptım ilk önce tek çizgi çıktı. 2 3 saat sonra diğer çizgi belli belirsiz hayalet gibi oluştu umutlandım..umarım hamileyimdir..mide bulantılarımda var bakalım..allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün..
haydaaa bak şimdi yaaaMeralcim, var benimde hobilerim, ben de örgü örüyorum, kitap okurum... Ama benimkiler bi tuhaf.. Sabah 10 dakika sandalyede oturdum, orada oturup durmasana diyorlar(((( Ya ben evde tek başıma iken daha az stres oluyorum.. İşimi gücümü yapıyorlar ama pisikolojimi de alt üst ediyorlar.. klava: Yahu beni az rahat bırakın dedim, bizi rahatsız etmeye hakkın yok diyor.. Bazen inanamıyorum bu insanlar gerçekten bana yardıma mı geldi, yoksa benim evimde kendi hükümlerini yürütmeye mi? Ya bi de kendi annem babam...
Neyse, sinirlerim bozuk, ben tahammül edemedikçe onlar da iyice üzerime gelip, bana normal insan muamelesi yapıyorlar:)). hiç demiyorlar ki bu kadın hamile, duygulanımı bozuk.. az karışmayalım kendini dinlesin.. yok, nerdeee, anca bana laf saydırıp iyice sinirlerimi bozuyorlar((
Bu arada benim ismim de FUNDA.. :)
çok geçmiş olsun şekerm..Kızlar merhaba. Benimde perşembe günü hafif bir kanamam oldu. Tabii Cuma günü hemen doktora koştum. Doktorda dinlenmem gerektiğini ve hematom oluştuğunu, buna bağlı olarakta düşük riski olduğunu söyledi. Cumadan beri yatıyorum. Salı günü tekrar gidicem kontrole. Bu arada keseyide gördü buda güzel bişey tabii. Bu durumu yaşayanınız varmı acaba? Bide zeynepela nın yazdıklarını okudum. Onun durumu ne acaba? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Meralcim, var benimde hobilerim, ben de örgü örüyorum, kitap okurum... Ama benimkiler bi tuhaf.. Sabah 10 dakika sandalyede oturdum, orada oturup durmasana diyorlar(((( Ya ben evde tek başıma iken daha az stres oluyorum.. İşimi gücümü yapıyorlar ama pisikolojimi de alt üst ediyorlar.. klava: Yahu beni az rahat bırakın dedim, bizi rahatsız etmeye hakkın yok diyor.. Bazen inanamıyorum bu insanlar gerçekten bana yardıma mı geldi, yoksa benim evimde kendi hükümlerini yürütmeye mi? Ya bi de kendi annem babam...
Neyse, sinirlerim bozuk, ben tahammül edemedikçe onlar da iyice üzerime gelip, bana normal insan muamelesi yapıyorlar:)). hiç demiyorlar ki bu kadın hamile, duygulanımı bozuk.. az karışmayalım kendini dinlesin.. yok, nerdeee, anca bana laf saydırıp iyice sinirlerimi bozuyorlar((
Bu arada benim ismim de FUNDA.. :)
bak canım zeynep de iyi olmuş, bu gibi duumlarda doktor kontrolü ve devamlı yatış, Allahın izniyle yoluna giriyor herşey , sen de bol dinlen canım bebişin tutunsun sana sıkıca opuyorumnanaktanKızlar merhaba. Benimde perşembe günü hafif bir kanamam oldu. Tabii Cuma günü hemen doktora koştum. Doktorda dinlenmem gerektiğini ve hematom oluştuğunu, buna bağlı olarakta düşük riski olduğunu söyledi. Cumadan beri yatıyorum. Salı günü tekrar gidicem kontrole. Bu arada keseyide gördü buda güzel bişey tabii. Bu durumu yaşayanınız varmı acaba? Bide zeynepela nın yazdıklarını okudum. Onun durumu ne acaba? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
canım iyi yapmışsın valla,, yat yat nereye kadar insanoğlu sıkılıyor. ohh kızını da almış yanına, bizim de cicişlerimiz gelir dünyaya biz de alır gezeriz inşallahKızlar nasılsınız umarım hersey yolundadır bız ılk defa bugun dısarı cıktık kızımla gezdık ohhhh cok ıyı geldı valla :))) bu arada bebegımı cok ozledım ya daha cok var 10 hazırana( hepınızı optum allaha emanet olun
günaydın kızlarrr... benim dün 1 kez kahverengi lekem geldi sonra hep beyazdı bişey gelmedi. bugün her ihtimale karşı doktora gideceğim. hematom falan bilmiyorum. bakalım hem cumartesi bebişi yeni görmüştük doktor herşey younda demişti o yüzden çok korkmuyorum umarım da yanılmam. hem doktorumun verdiği şu bir sürü testler var ya onları yaptıracağım. umarım sizlerin de herşey yolundadır. görüşürüz kızlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?