2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar benim kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum umarım bişey olmaz.

zeynep korma canım ben cuma günü dr gittiğimde kesemin yanında kan vardı ama dr anlattı bu sıralarda kahverengi lekelenmelerin olabilir panikleme diye.sebebide bebek eşini yapmaya çalışırken aynen elektrik devreleri gibi koplaları değilde annenin damarları üzerine hat kuruyomuş:)) o bana öyle anlatttı yanii sendede böyle birşey olabilir.ama yinede dr na danış muhakkakk görmek isteyebilir bakarsın...

canım benim çok açıklayıcı ve içimi rahatlatıcı oldu çok çok sağol rabbim hep içini ferah tutsun. inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. şimdi bişey gelmiyor ama yarın gideceğim yine de doktora. çok çok saol

merhaba arkadaşlar
bende 9 mayıs ta transferlerdenim.. bu çarşamba tahlil yaptırıcam 19 mayısta..inşallah tutmuştur israr tahlili yaptım ilk önce tek çizgi çıktı. 2 3 saat sonra diğer çizgi belli belirsiz hayalet gibi oluştu umutlandım..umarım hamileyimdir..mide bulantılarımda var bakalım..allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün..

canım hayırlı olsun inşallah.çizgi silik çıktıysa pozitif demektir bir kac gün sonra birdaha yap onda daha belirgin çıkar.ben de kan tahliline kadar baya test yapmıstım:)ii dinlen ve ii beslen canım benim.bebişlerimizi kucagımıza almak nasip etsin Rabbim.hayırlı oldun tekrar

Kızlar merhaba. Benimde perşembe günü hafif bir kanamam oldu. Tabii Cuma günü hemen doktora koştum. Doktorda dinlenmem gerektiğini ve hematom oluştuğunu, buna bağlı olarakta düşük riski olduğunu söyledi. Cumadan beri yatıyorum. Salı günü tekrar gidicem kontrole. Bu arada keseyide gördü buda güzel bişey tabii. Bu durumu yaşayanınız varmı acaba? Bide zeynepela nın yazdıklarını okudum. Onun durumu ne acaba? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Meralcim, var benimde hobilerim, ben de örgü örüyorum, kitap okurum... Ama benimkiler bi tuhaf.. Sabah 10 dakika sandalyede oturdum, orada oturup durmasana diyorlar(((( Ya ben evde tek başıma iken daha az stres oluyorum.. İşimi gücümü yapıyorlar ama pisikolojimi de alt üst ediyorlar.. klava: Yahu beni az rahat bırakın dedim, bizi rahatsız etmeye hakkın yok diyor.. Bazen inanamıyorum bu insanlar gerçekten bana yardıma mı geldi, yoksa benim evimde kendi hükümlerini yürütmeye mi? Ya bi de kendi annem babam...

Neyse, sinirlerim bozuk, ben tahammül edemedikçe onlar da iyice üzerime gelip, bana normal insan muamelesi yapıyorlar:)). hiç demiyorlar ki bu kadın hamile, duygulanımı bozuk.. az karışmayalım kendini dinlesin.. yok, nerdeee, anca bana laf saydırıp iyice sinirlerimi bozuyorlar((

Bu arada benim ismim de FUNDA.. :)

şu ana kadar zeynep yazmadı tatlım.. Ne oldu sonucu bilemiyorum( Ama sen dinlen nolur. Sakın ani hareketler yapma. oturup kalkarken, yattığın yerden kalkarken falan çoook yavaş ve dikkatlı ol, aniden doğrulma, bir yere uzanıp bir şey almaya kalkma. E söylememe gerek yok, agır falan hiç kaldırma... Dikkat edersen kolayca atlatırsın diye düşünüyorum.. Allah yardımcın olsun:))

Ben akşamdan beri ruhsal olarak hiç iyi değilim. evde herşey herkes üzerime geliyor sanki. Doktorum iş yapmayacaksın dediği için annemle babam bize yerleşti. Zaten hormonlar yeteri kadar yoruyor, anlamıyorlar... Ve hiç bir şeye sesimi çıkaramıyorum. Birşeye kızsam anında ağzımı kapatmak için hepsi birden üzerime geliyor... E ben napıcam((( kendi evimde sığıntı gibi kaldım ya.. Annem bütün düzenimi alt üst etti, mutfagımda aradığımı bulamıyorum, değiştirme eşyaların yerini dedim, bana jandarma kesilme diyo(((((( Ben nasıl atlatıcam bu iki ayı?????[/QUOTE]
ben seni çook ii anlıorum canım,
kendi annen babanda olsa bazen inanılmaz geriorlar
daha sakin bi şekilde duygularını anlatmaya çalışsan yada eşin anlatmaya çalışsa da mı olmaz
kızlar benim kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum umarım bişey olmaz.
korkma arkadaşım bir şey yoktur içini sıkma ama doktoruna bi uğra yarın çok sık duydum ben kk dan budurumu normal sanıyorum..

umarım hamilesindir
birazcık sabırdan sonra güsel haberi alman dileğiyle..

haydaaa bak şimdi yaaa
ne yapmanı istiyorlar peki senden
oturmayacaksan ne yapacakmışsın..
sen onları nie rahatsız ediormuşsun ki???
ama sıkma canını dedim ya bazen insanın kendi ailesi daha yakın olduğun için daha çok sorun çıkarıor benide başıma geliyor zaman zaman en iisi bu durumu uygun bir dille onlara anlatmak sanki eşin anlatırsa daha etkili olur gibi düşünüorum..

çok geçmiş olsun şekerm..
hiç sıkma canınııı tutunur bebeğin sana sıkı skı onun canı yaramazlık yapmak istemiş belliki..
hematom neymiş canım google amcaa sormaktansa sana soruyorum ki birinc kişiden dinlemek beni daha çok aydınlatıor..

Kızlar nasılsınız umarım hersey yolundadır bız ılk defa bugun dısarı cıktık kızımla gezdık ohhhh cok ıyı geldı valla :))) bu arada bebegımı cok ozledım ya daha cok var 10 hazırana ( hepınızı optum allaha emanet olun

günaydın kızlarrr... benim dün 1 kez kahverengi lekem geldi sonra hep beyazdı bişey gelmedi. bugün her ihtimale karşı doktora gideceğim. hematom falan bilmiyorum. bakalım hem cumartesi bebişi yeni görmüştük doktor herşey younda demişti o yüzden çok korkmuyorum umarım da yanılmam. hem doktorumun verdiği şu bir sürü testler var ya onları yaptıracağım. umarım sizlerin de herşey yolundadır. görüşürüz kızlar........

fundacım işte herkezin derdi bir başka, kimse kimseyi anlamıyor,

anladım ki annenler senden çok stres olmuşlar akannehir akannehir

bence sen onların huyuna git, belki senin istediğin gibi eve dönmeye karar verirler, olumunekankayizsmile

annenle de anlaşırsın ara sıra gelir ev işlerinde yardım edebilir belki hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bak canım zeynep de iyi olmuş, bu gibi duumlarda doktor kontrolü ve devamlı yatış, Allahın izniyle yoluna giriyor herşey , sen de bol dinlen canım bebişin tutunsun sana sıkıca opuyorumnanaktan

canım iyi yapmışsın valla,, yat yat nereye kadar insanoğlu sıkılıyor. ohh kızını da almış yanına, bizim de cicişlerimiz gelir dünyaya biz de alır gezeriz inşallah

inşallah herşey yolundadır canım, bence bebiş sana tutundu sıkı sıkı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ben de bugün meraktan çatlama sınırlarındayım kızlarrr

baya oldu artık 10+3 olduk maşallah öğleden sonra randevum var inşallah büyümüştür, sağlıklıdır bebişimiz. :CüvCüv:

öncelikle tüm fıstıklara günaydııınnn

Pinarbakar cnm inşallah hamilesindir hakkında hayırlıs ne ise o olsun

fundacım bende aynı senin gibiydim annem benim dediklerimi hep yapmaya çalışıyo ama olmuyo işte insanın kendi düzeni gibi olmuyo evin düzeni değişiyo üstüne düşeyim ii bişey yapiim derken daha çok boğuyolar bizi.bende şöle bi çözüm buldum annem evi temizlemeye ve yemek yapmaya gelio onun dışındaki zamanlarda ben hallediyorum elimden geldiği kadar.eğer benim gibi yakın oturuyosan sende öle yap..çğnkü insan acayip geriliyor bende her dk. ağlıyordum ve ezginin deidği gibi en sonunda eşim konuştu anne siz merveyle tartışıyorsunuz çünkü sen mervenin iyliği için yapmaya çalışıyosun ama onun istediklerinin tam tersi oluyo kız üzülüyo dedi...

patlycim doğum listesi yapıcaz tabi zamanla ne çok değişicek listemizin durumu siz hiç merak etmeyin süper listeler yapıcam

nurcihay aramıza hoş geldin cnm allah tamamına erdirsin eğer listeye girmek istersen bilgilerini yaz cicim

subuo geçmiş olsun bi tanem inşallah bundna sonra kalan kısmı sorunsuz geçer..

zeynepela cnm biz merkezde görümcemin evindedik dua vardı ya gezmeye hiç fırsatım olamdı ama ben her ay geliyorum görüşücez kısmetse

günaydın arkadaşlar ben hiç iyi değilim midem agrıyor sizde de oluyormu ne yesem şişiyorum ve hazmedemiyorum taş sanki midem bu folik asit hapımı böyle yapıyor acaba diyorum aranızda böyle olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…