2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ben de bugün meraktan çatlama sınırlarındayım kızlarrr

baya oldu artık 10+3 olduk maşallah öğleden sonra randevum var inşallah büyümüştür, sağlıklıdır bebişimiz. :CüvCüv:

merallll hiç dikkatimi çekmemişti bayağı olmuşsun ya ne güzel maaşallah

senin randevu ne zaman

günaydın arkadaşlar ben hiç iyi değilim midem agrıyor sizde de oluyormu ne yesem şişiyorum ve hazmedemiyorum taş sanki midem bu folik asit hapımı böyle yapıyor acaba diyorum aranızda böyle olan varmı

cnm posalı yiyeckeler kayısı yada kayısı kompostosu kira falan bunlar hep barsakları çalıştırır hazmı kolaylaştırır

ben solgar folic asid içiyorum günde 1 tane 400 mg ama bana öle bişey yapmadı gerçi ben normalde de barsakları güzel çalışan biriyim senin önceden de böleşişkinlik sorunun varmıydı ve önlen olarak ne yapıosun

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|58|bebeş 48 mm |

02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87| Minik melek büyüyor |

03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|Minik melek büyüyor |

06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57|Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|20 mayıs randevu eyvahedigeldismile |

08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76|Minik Melek 14 mm |

09|Esr0411|13.Mart.10|16.Aralık.10|28|63|?eyvahedigeldismile|

10|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|bebiş 22 mm |

11|Narnisan|15.Mart.10|20.Aralık.10|30|56|?eyvahedigeldismile |

12|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|58|bebiş büyümüş |

13|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|minik meleğim büyüyor |

14|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

15|Beyazceylan|24.Mart.10|29.Aralık.10 | |58|? eyvahedigeldismile |

16|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

17|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

18|Chery|29.Mart.10|3.Ocak.11|29|63|3 nisan randevu eyvahedigeldismile |

19|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|27|50| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

20|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64|ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek:|

21|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

22|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| Minik kese görüldü |

[/table]

herkese günaydın hamişler randevum 12 de bugün 6.30 kalktım heyecandan kolunu bacağını görebilecekmiyim bebişimin acaba ?

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|
23|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.2011|29|75|Pazartesi kalp atışı eyvahedigeldismile |

24|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11|||ilk randevuyu bekliyor eyvahedigeldismile |

25|Asozlem|5.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62| Minik kese görüldü |

26|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

27|Subuo|10.Nisan.10|15.Ocak.11|26|60| Haftaya randevu var eyvahedigeldismile|

28|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| Minik kese görüldü |

29|Angell80|15.Nisan.10|20.Ocak.11|29|64|anneciktelaşlı|

31|Angelofsky74|| ||| |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

kızlar günaydııın....

Haftasonu giremedim internete, topic bayağı ilerlemiş.

Kanaması olan arkadaşlar: endişe etmeyin, doktorunuzu haberdar edip söylediklerini uygulayın, uzanıp dinlenmeye çalışın, benim de sağlam kanamalarım olmuştu, 9. haftanın içinde kesildi. Bunlar aslında eskilerin üzerine görmek dedikleri, normal yolla hamile kalan kadınların hiç ciddiye almadığı basit tutunma kanamaları. Fakat bizde hamilelik kıymetli olduğu için hem bizler, hem de doktorlarımız hassas davranıyoruz.

Biliyorsunuz hafta sonu kayın aileye gidecektik. Gittik de. Gayet güzel geçti, şaşırtıcı şekilde hiç kızmadım, beni kızdıracak hiç bir şey olmadı. Dinleyeceğini bilsem birileri kulağını çekti diyeceğim:)))

Kızlar ben kendimi çok iyi hissediyorum yahu. Dün sanki 31 senedir hep yaparmışım gibi elime çapa alıp transferden 3 gün önce diktiğimiz fidanların altını eşeledim, suladım filan:)) Bir tek şu işe gelmek bozuyor beni((

günaydın arkadaşlarrr ben bugün işe başladım:)) ama içim öyle huzursuzki sandalyede oturuyorum diye....umarım ters bir durum yaşamam....

zeynep sen nasılsın tatlım merakla bekliyorum iyi haberlerini...

bilgecim günaydın walla bende toprağa bastım diyemidir yoksa fb şampiyon olamadı diyemidir nedir bilmiyorum ama bi murluyum bi pozitifim bugün sorma walla hafta sonu benimde güzel geçti gerçi bayağı olaylıyıdı bizim ki görümcemin kayınvaldesi gereksiz alınganlıklarla hepimizi deli etti onun dışında sakindik işe gelme konusunu hiç açma bile
günaydın arkadaşlarrr ben bugün işe başladım:)) ama içim öyle huzursuzki sandalyede oturuyorum diye....umarım ters bir durum yaşamam....
.

canım hiç alakası yok böle şeylerle sıkma kendini sakın oo taa derinlerde senin nerde oturduğunu farkında bile değil ama sen sandelyede oturdum diye kendini kasarsan işte o zama stres olur bebişte

hiç bişey yapmıyorum yapamıyorum ya ne olucak benim bu halim çok zor geçiyor hamileliğim ben nasıl dayanıcam aralık ayına kadar işten çıkmayı bile düşünmeye başladımmmmm offf(((
((

Gelbebekcim,
Eşim anlatmaya kalkarsa benim huysuz babam iyice yanlış anlar.. Sanırım ben bu haftayı atlattıktan sonra kendim söyleyeceğim tatlım...

hiç bişey yapmıyorum yapamıyorum ya ne olucak benim bu halim çok zor geçiyor hamileliğim ben nasıl dayanıcam aralık ayına kadar işten çıkmayı bile düşünmeye başladımmmmm offf(((
((

cnm bebeğin olsun diye çektiğin sıkıntıları her ay olmiim dediğin halde olduğunda ağladığın adet günlerini düşün bu haline şükret belki öle hafifler hem ilaç iç ide bulantısı için yada 1 hafta rapor al dinlen

Şekerim, ben Ankaradayım, onlar çanakkale de yaşıyorlar... Huysuzlar işte, huysuzzz eyvahedigeldismile Bu hafta sonuna kadar kalsınlar, sonra tamam artık ben kendi işimi yaparım diyeceğim, gitmelerini sağlayacağım... Yoksa ben alt üst oluyorum. Üç kuruş fayda sağlayacaklar on kuruşluk zarar verdiler senağlama Sanırım böylesi daha iyi olacak.

mervecim, benim annemler Başka ilde yaşıyor, ben Ankarada, onlar çanakkalede.. Benim öyle arada bir gelmesi gibi bir ihtimalim yok. Ama böyle de olmayacak..Annem benim dediklerimi yapmıyo, kendi istediğini yapıyor. Anne hergün et yemem lazım benim diyorum, sanki kadına demedim ben habire sebze pişiriyor.. Yahu ev dopdolu, pişirsene diyorum, suratıma kızgın kızgın bakıyor:)) Anne domatesin kabuğunu soysana, kabuklarıyla yiyemiyorum diyorum, ben hep böyle doğruyorum diyor.. E şimdi bu ne?? Babam küsüp odaya kapatıyor kendini.. Demin Merale de yazdım, huysuzlar işte.. Onlar beni nazlayacakları yerde benim onları nazlamamı bekliyorlar:) Artık onları evlerine geri yollayacağım. Bir kadın bulup işime gücüme yardım ettireceğim. Başka çarem yok. Hem ev batsın umrumda değil, böyle stres olmak daha berbat.. Bebişim de üzülecek diye çok korkuyorum.

Son düzenleme:
ben de bugün meraktan çatlama sınırlarındayım kızlarrr

baya oldu artık 10+3 olduk maşallah öğleden sonra randevum var inşallah büyümüştür, sağlıklıdır bebişimiz. :CüvCüv:

Meralcim, hadi güzel haberlerle gel de biz de azcık heyecanlanalım:)))

cnm eğer eşin yardımcı oluyorsa 2 haftada bir kadın alsan yeter yada eşin üstten bi süpürsün sende viledayla sil çamaşırı makina yıkasın eşin assın sende giyerken ütülersi zaten bu sıkıntılar ve halsizlikler 3 aydan sonra geçicek

annenleri gönderme düşüncende en mantıklısı olmuş bence daha fazla stres olmaktansa pis evde otur daha ii başka çare yok stres en kötüsü çünkü yaşlanınca inat ve alıngan oluyolar maalesef izde bu durumdayken poflayacak değil pofpoflanacak durumda oluyoruz zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…