ben de bugün meraktan çatlama sınırlarındayım kızlarrr
baya oldu artık 10+3 olduk maşallahöğleden sonra randevum var inşallah büyümüştür, sağlıklıdır bebişimiz. :CüvCüv:
günaydın arkadaşlar ben hiç iyi değilim midem agrıyor sizde de oluyormu ne yesem şişiyorum ve hazmedemiyorum taş sanki midem bu folik asit hapımı böyle yapıyor acaba diyorum aranızda böyle olan varmı
slm kızlar bende d.r gittim bu gün daha keseyi yeni gördüm çok şükür :))))) bebegim minicik daha yaa kalp atışına çokmuş daha inş hayırlısıyla onuda duyarın
herkese günaydın hamişler randevum 12 de bugün 6.30 kalktım heyecandan kolunu bacağını görebilecekmiyim bebişimin acaba ?
bilgecim günaydın walla bende toprağa bastım diyemidir yoksa fb şampiyon olamadı diyemidir nedir bilmiyorum ama bi murluyum bi pozitifim bugün sorma walla hafta sonu benimde güzel geçti gerçi bayağı olaylıyıdı bizim ki görümcemin kayınvaldesi gereksiz alınganlıklarla hepimizi deli etti onun dışında sakindik işe gelme konusunu hiç açma bilekızlar günaydııın....
Haftasonu giremedim internete, topic bayağı ilerlemiş.
Kızlar ben kendimi çok iyi hissediyorum yahu. Dün sanki 31 senedir hep yaparmışım gibi elime çapa alıp transferden 3 gün önce diktiğimiz fidanların altını eşeledim, suladım filan:)) Bir tek şu işe gelmek bozuyor beni((
günaydın arkadaşlarrr ben bugün işe başladım:)) ama içim öyle huzursuzki sandalyede oturuyorum diye....umarım ters bir durum yaşamam....
.
hiç bişey yapmıyorum yapamıyorum ya ne olucak benim bu halim çok zor geçiyor hamileliğim ben nasıl dayanıcam aralık ayına kadar işten çıkmayı bile düşünmeye başladımmmmm offf(((
((
Kızlar nasılsınız umarım hersey yolundadır bız ılk defa bugun dısarı cıktık kızımla gezdık ohhhh cok ıyı geldı valla :))) bu arada bebegımı cok ozledım ya daha cok var 10 hazırana( hepınızı optum allaha emanet olun[/QUOTE
Kaymaklım sen cinsiyeti nasıl biliyorsun)))))) KAlbinden geçeni mi yazdın, yoksa fransa da cinsiyet tercihi serbestmi ? zemuszemus
fundacım işte herkezin derdi bir başka, kimse kimseyi anlamıyor,
anladım ki annenler senden çok stres olmuşlar akannehir akannehir
bence sen onların huyuna git, belki senin istediğin gibi eve dönmeye karar verirler, olumunekankayizsmile
annenle de anlaşırsın ara sıra gelir ev işlerinde yardım edebilir belki hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kızlar nasılsınız umarım hersey yolundadır bız ılk defa bugun dısarı cıktık kızımla gezdık ohhhh cok ıyı geldı valla :))) bu arada bebegımı cok ozledım ya daha cok var 10 hazırana( hepınızı optum allaha emanet olun[/QUOTE
Kaymaklım sen cinsiyeti nasıl biliyorsun)))))) KAlbinden geçeni mi yazdın, yoksa fransa da cinsiyet tercihi serbestmi ? zemuszemus
cnm hatırladığım kadarıyla onun bi kızı var göbüşünden hariç onunla gezmişler yani anne abla ve bebiş
öncelikle tüm fıstıklara günaydııınnn
Pinarbakar cnm inşallah hamilesindir hakkında hayırlıs ne ise o olsun
fundacım bende aynı senin gibiydim annem benim dediklerimi hep yapmaya çalışıyo ama olmuyo işte insanın kendi düzeni gibi olmuyo evin düzeni değişiyo üstüne düşeyim ii bişey yapiim derken daha çok boğuyolar bizi.bende şöle bi çözüm buldum annem evi temizlemeye ve yemek yapmaya gelio onun dışındaki zamanlarda ben hallediyorum elimden geldiği kadar.eğer benim gibi yakın oturuyosan sende öle yap..çğnkü insan acayip geriliyor bende her dk. ağlıyordum ve ezginin deidği gibi en sonunda eşim konuştu anne siz merveyle tartışıyorsunuz çünkü sen mervenin iyliği için yapmaya çalışıyosun ama onun istediklerinin tam tersi oluyo kız üzülüyo dedi...
patlycim doğum listesi yapıcaz tabi zamanla ne çok değişicek listemizin durumu siz hiç merak etmeyin süper listeler yapıcam
nurcihay aramıza hoş geldin cnm allah tamamına erdirsin eğer listeye girmek istersen bilgilerini yaz cicim
subuo geçmiş olsun bi tanem inşallah bundna sonra kalan kısmı sorunsuz geçer..
zeynepela cnm biz merkezde görümcemin evindedik dua vardı ya gezmeye hiç fırsatım olamdı ama ben her ay geliyorum görüşücez kısmetse
ben de bugün meraktan çatlama sınırlarındayım kızlarrr
baya oldu artık 10+3 olduk maşallahöğleden sonra randevum var inşallah büyümüştür, sağlıklıdır bebişimiz. :CüvCüv:
mervecim, benim annemler Başka ilde yaşıyor, ben Ankarada, onlar çanakkalede.. Benim öyle arada bir gelmesi gibi bir ihtimalim yok. Ama böyle de olmayacak.. Babam küsüp odaya kapatıyor kendini.. Demin Merale de yazdım, huysuzlar işte.. Onlar beni nazlayacakları yerde benim onları nazlamamı bekliyorlar:) Artık onları evlerine geri yollayacağım. Bir kadın bulup işime gücüme yardım ettireceğim. Başka çarem yok. Hem ev batsın umrumda değil, böyle stres olmak daha berbat.. Bebişim de üzülecek diye çok korkuyorum.
herkese günaydın hamişler randevum 12 de bugün 6.30 kalktım heyecandan kolunu bacağını görebilecekmiyim bebişimin acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?