canım 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhh
gözün aydınnnnnnzemuszemus
sana verilen bu testleri neden tedaviye başlamadan önce yapmadılar.bana tedaviden önce yapıldı .aşı olmamam sorun yaratmaz bende aşı olmamıştım. testlerin sonuçları önemli ama..
elimde testlerim var diye yapmadılar şimdi tekrar edecekler peki sende bağışıklık varmıymış??? yani mesela rubella igm negatif olmalı hastalık yok demek ama igg pozitifse bağışıklık var demek senin nasıldı
test sonuçlarımı hatırlamıyorum sadece bildiğim tek şey yapılan bütün tetkiklerim sorunsuzdu. eğer birinde sıkıntı olsaydı başlamıyacaktı dr um. özellikle tedavi öncesi istedi. hatta genetik bile yaptırabilirsin dedi ama çok gerek görmedi s.adece fikir vermişti... bu testlerden korkma sakın hele rubelle toxxo mu ne onlar genelde küçükken bağışıklık kazanışıyomuş....
slm kızlar bende d.r gittim bu gün daha keseyi yeni gördüm çok şükür :))))) bebegim minicik daha yaa kalp atışına çokmuş daha inş hayırlısıyla onuda duyarın
sağol canım cevabın için ama ben hepatite karşı bağışıklığım yok o kesin. toxoplazma da ben hayvanlara hiç yaklaşamam o yüzden bağışıklığım olmayabilir. bakalım görücez yaptırınca. teşekkür ederim cevapların için
bende tam tersi :))) 2 sene öncesine kadar evim köpeğim vardı papağanımda 2 ay önce öldüüü okadar haşır neşirim:))) sarılık benim eşimde var taşıyıcı ama bebeğe geçme sıkıntısı var mı çokmu yüksek hatırlamıyorum Dr ekstra bir uyarı yapmadı onun için...hayırlısı olsun hakkımızda
bende dün bebişim kalp atışını gördümmbu cumayada atışını duyarız inşallahhhhhhhhhhhhalkisalkisalkis
inşallah bir sıkıntı olmaz canım. bebeğin kalp atışı çok düzenli dedi sayarak mı yaptı bilmem ama çok düzenli dedi
canımm tebrik ederim gözün aydın sona kadar sağlıkla inşallah...
aferiiin doktora böylece rahat olursun artık..
ne güzel büyümüş fıstıkk ona da aferiiinn:):)
koklasın teyzesi onu:)
bende 2 de doktorda olucam
bizim mercimek neler yapmış bakalım dönünce yazarım öpüldünüz hepiiz
ç&d canım eşin taşıyıcıysa keşke aşını olsaydın sen canım
Canım gözün aydın... Kalp atışını da duyarsın, sıkıntı yapma kendine.. HAdi allah bağışlasın sağlıkla sonuna kadar inşallah:)
merhaba arkadaşlar bugün bebeğim ve kalp atışını gördüm maaşallahnazar doktor bir de testler verdi yaptır diye idrar testi tam kan testi cmv rubella ve toxoplazma
ben bundan 2 yıl önce yaptırmıştım hiç biri bende yok rubella toxoplazma falan da ama bağışıklık da kazanmamıştım. hepatit de öyle aşısını olmadım hastalık yok negatif çıkmıştı ama. merak ettiğim aşı olmamam sorun olur mu sizler aşınızı olmuş muydunuz??????
teşekkür ederim tatlımm:):)Gözünaydın şekerciiiimm, çok tuhaf bir his değil mi ilk kez insan figüründe görmek? Ben de 8. haftada gittiğimde hiç öyle birşey beklemiyordum, çok şaşırmıştım. Bi de dansetmişti, çığlık attım. Doktor "aaaa kıpraşıyo buuuuu" demişti:))) 11 gün sonra gidicem ben de, nasıl geçecek bakalım, aylar gibi geliyor((
şekerim 2 günde o kadar büyümez gibi geliyor bence seninki uzun olacak var mı ailede?aramızdaki 2 gün nasıl farkediyo bebişlerde benimkide 20mm cnm seninki abi olcak heralde erkek gibi hissettim bian yerim ben onları yaaa çok sevindim herşey güzel olsun demek ayaklarını fln gördün ha ben sırf içim rahat etsin diye tıp merkezine gittim orda net çıkmıyo pazartesi asıl doktor randevum bende görcekmiyim bakalım ayakları elleri ayyy çok heyecanlandım
gözün aydın canım çok sevindim heyecanını paylaşıorum:)merhaba arkadaşlar bugün bebeğim ve kalp atışını gördüm maaşallahnazar doktor bir de testler verdi yaptır diye idrar testi tam kan testi cmv rubella ve toxoplazma
ben bundan 2 yıl önce yaptırmıştım hiç biri bende yok rubella toxoplazma falan da ama bağışıklık da kazanmamıştım. hepatit de öyle aşısını olmadım hastalık yok negatif çıkmıştı ama. merak ettiğim aşı olmamam sorun olur mu sizler aşınızı olmuş muydunuz??????
hoşgeldiinnn:))merhaba arkadaşlar,ben de 8+5 günlük hamileyim ilk defa bugün üye oldum bir kaç haftadır bu forumu takip ediyordum ancak yazmak için pek fırsatım olmamıştı.2 denemede dondurulmuşlarla umarım hepimizin hamileliği sorunsuz devam eder sağlıkla kucağımıza alır,sağlıkla büyütürüz inşallah....
gelmiş geçmiş olsun canımslm kızlar benden ıdare eden ama sonu güzel haberler var dün gece 11 gibi kıpkırmızı kanamam oldu cok korktuk sonradan kahverengine dondü keseyi gordük sapa saglamdı insallah annesini bi daha korkutmaz igne oldum puroluton haber verim dedim
ben hepatit aşılarımı yıllar önce yaptırmıştım.ama 3 yıl mı 5 yıl damı bir tekrarlanması lazımya onları yaptırmadım:)) sıkıntı olsaydı söylerdi dr
Kızlar bugün bebeğimi gördüm. 48 mm olmuş, elleri, bacakları oynuyordu :) 11+4 çıktı ultrasonda 2 gün önde gidiyor şimdilik. Doktor herşey yolunda dedi. 16 gün sonra ense kalınlığını ölçecek benim 2'li testim yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?