2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

elimde testlerim var diye yapmadılar şimdi tekrar edecekler peki sende bağışıklık varmıymış??? yani mesela rubella igm negatif olmalı hastalık yok demek ama igg pozitifse bağışıklık var demek senin nasıldı

test sonuçlarımı hatırlamıyorum sadece bildiğim tek şey yapılan bütün tetkiklerim sorunsuzdu. eğer birinde sıkıntı olsaydı başlamıyacaktı dr um. özellikle tedavi öncesi istedi. hatta genetik bile yaptırabilirsin dedi ama çok gerek görmedi s.adece fikir vermişti... bu testlerden korkma sakın hele rubelle toxxo mu ne onlar genelde küçükken bağışıklık kazanışıyomuş....

sağol canım cevabın için ama ben hepatite karşı bağışıklığım yok o kesin. toxoplazma da ben hayvanlara hiç yaklaşamam o yüzden bağışıklığım olmayabilir. bakalım görücez yaptırınca. teşekkür ederim cevapların için

slm kızlar bende d.r gittim bu gün daha keseyi yeni gördüm çok şükür :))))) bebegim minicik daha yaa kalp atışına çokmuş daha inş hayırlısıyla onuda duyarın

Canım gözün aydın... Kalp atışını da duyarsın, sıkıntı yapma kendine.. HAdi allah bağışlasın sağlıkla sonuna kadar inşallah:)

bende tam tersi :))) 2 sene öncesine kadar evim köpeğim vardı papağanımda 2 ay önce öldüüü okadar haşır neşirim:))) sarılık benim eşimde var taşıyıcı ama bebeğe geçme sıkıntısı var mı çokmu yüksek hatırlamıyorum Dr ekstra bir uyarı yapmadı onun için...hayırlısı olsun hakkımızda

bende dün bebişim kalp atışını gördümm bu cumayada atışını duyarız inşallahhhhhhhhhhhhalkisalkisalkis

inşallah bir sıkıntı olmaz canım. bebeğin kalp atışı çok düzenli dedi sayarak mı yaptı bilmem ama çok düzenli dedi

Canım, çok teşekkürler.. Senin adına da çok sevindim..Ne güzel, senin mercimek bir erik olmuş neredeyse:)) yesin teyzesi onu :ecrin_bebek:

GEBELİKTE 3. AY
Muayene ve laboratuar tetkikleri
Doktor kontrolü ve check-up yaptırın. Vücudunuzdaki sizi kaygılandıran değişiklikleri doktorunuza sorabilirsiniz.
- Kan basıncı, kilonuz ölçülmeli.
- İdrar tetkiki yapılmalı.
- El veya ayaklarda ödem, varisler için bacakların muayenesi yapılmalı.
- Bebeğin kalp atışları stetoskopla duyulabilir, ultrasonografi yapılabilir.
- Fundus yüksekliği ( rahimin en yüksek kısmı ) ölçülmeli
bakın ne buldum bebğin kalp atışı 3 ayda duyulabiliyormuşşşş :) demek annemin duyduğu ses doğru sizde denesenize bakalım duyabilecekmisiniz?

Canım gözün aydın... Kalp atışını da duyarsın, sıkıntı yapma kendine.. HAdi allah bağışlasın sağlıkla sonuna kadar inşallah:)

tşk ederim cnm allah razı olsun inş bakalım sıra onda şimdi :)) inş sorun çıkmaz da duyarız

maşallah zeynepcim hadi gözün aydın cnm darısı bizim başımıza oh en azından için rahatlamıştır rabbim tamanını getirsin saglıkla inş

Arkadaşlar merhaba ben de bugün keseyi gördüm. Kalp atışlarını duyamadık malesef. Haftaya duyarız dedi doktor. Zeynep senin maşallahın var gerçekten.

slm kızlar benden ıdare eden ama sonu güzel haberler var dün gece 11 gibi kıpkırmızı kanamam oldu cok korktuk sonradan kahverengine dondü keseyi gordük sapa saglamdı insallah annesini bi daha korkutmaz igne oldum puroluton haber verim dedim

teşekkür ederim tatlımm:):)
evet inanılmaz değişmiş şok oldum acaba 12. haftada falan nasıl olacak ki:):)
siz kaçıncı haftadasınız şekerim 11 gün çok değil bana 12. hafta gel dedi 3 hafta sonraaaa
senin ki hemencikk gelsin de heyecan yaşayalım en büyüğümüz o sanırım:)
şekerim 2 günde o kadar büyümez gibi geliyor bence seninki uzun olacak var mı ailede?
sen kalbini duydun rahat ettin değil mi sevindim adına gerek varmıymış o kadar strese diorum sana güven artık çocuumaa:)
görürrsün pazartesi elini fala süper oluyor:)
gözün aydın canım çok sevindim heyecanını paylaşıorum:)
bende aşı olmadım bağışıklığım konusunda bi fikrim yok sanırım bir sorun olmaz:)

hoşgeldiinnn:))
sağlıklı hamilelikler dilerim
sizde epey büyümüşsünüz:)
gelmiş geçmiş olsun canım
bir daha da olmasın uzak olsun
şimdi ii olmanıza çok sevindim..

Kızlar bugün bebeğimi gördüm. 48 mm olmuş, elleri, bacakları oynuyordu :) 11+4 çıktı ultrasonda 2 gün önde gidiyor şimdilik. Doktor herşey yolunda dedi. 16 gün sonra ense kalınlığını ölçecek benim 2'li testim yapılacak.

çok güzel canım gözünaydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…