2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Arkadaşlar merhaba ben de bugün keseyi gördüm. Kalp atışlarını duyamadık malesef. Haftaya duyarız dedi doktor. Zeynep senin maşallahın var gerçekten.

duyarsın canım bir çok kişi kaçıncı haftasında duymuş hiç şüphen olmasın sen de bu söylediğim testler yaptırdın mı

bişey olmamasına sevindim inşallah bir daha olmaz kanaman

günaydın kızlarrrr sabah kuşu ben yine uyandım. umarım çok güzel uykunuzu almışsınızdır. bebeişleri öpüyorum............ opuyorumnanaktan

kızlar merhabalar bişey sorcam sizlere bende3 yıllık evliyim 2 olumsuz aşılama geçirdim tüpbebeğe geçmek istiyorum da aklıma takılan sorular var bilgilendirirseniz sevinirim
1-emriyo transferi mecburen 1 tanemi yapılıyor?(ben ikiz olsun çok istiyorumda)=)
2-ankara anatolia tüpbebek merkezini önerdi dokdorum bilginiz varmı nasıl bir yer?
3-genelde kaç hücreli emriyo tranfer ediyolar?
4-birde transfer sonrası sonuç belli olana kadar sürekli yatıyomusunuz?
nolursunuz yardım edin ben annemin yanına gidecem de yatmak gerekiyomu cevaplarınızı bekliyorum öptm.

canım eğer yaşın 35den küçükse ve ilk 2 denemende evet tek embriyo transferi yapılıyor.
söylediğin tüp bebek merkezini bilmiyorum ama doktor çok önemli.
kaç hüreli embriyoya gelice en tercih edilen 5. gün embriyosu o da çok sayıda yumurtan varsa ve kaliteli embriyo iseler devam ediliyor. onun dışında mesela bana 3. gün transferi yaoıldı ve 8 hücreliydi çok şükür hamileyim.
sürekli yatma işine gelince tabiki de sürekli yatma diye bişey yok hatta doktorum sdaece bir gün dinlen onun dışında ağır iş yapma gündelik hayatına devam et dedi. ben ertesi gün sarma bile yaptım :) bazı arkadaşlar uzun uzun yatıyor. ama sadece dikkatli olmak gerekiyor.

gizemli nerdesin yahuu çay kek hazır ama gelmedin ki :) bak bugün ben de kipaya gideceğim belki denk geliriz tanır mıyız ki :)

canım çok teşekkür edrim yaşım 24 sen kaç yaşındaydın ilk denemenmiydi özellerdede mi tek emriyo transfer ediliyo ben desen ikiz istiyorum diye genemi olmuyooobilmiyorumkismile

Kızlar günaydın.. Nasılsınız?

Ben akşamdan beri ruhsal olarak hiç iyi değilim. evde herşey herkes üzerime geliyor sanki. Doktorum iş yapmayacaksın dediği için annemle babam bize yerleşti. Zaten hormonlar yeteri kadar yoruyor, anlamıyorlar... Ve hiç bir şeye sesimi çıkaramıyorum. Birşeye kızsam anında ağzımı kapatmak için hepsi birden üzerime geliyor... E ben napıcam((( kendi evimde sığıntı gibi kaldım ya.. Annem bütün düzenimi alt üst etti, mutfagımda aradığımı bulamıyorum, değiştirme eşyaların yerini dedim, bana jandarma kesilme diyo(((((( Ben nasıl atlatıcam bu iki ayı?????

subuo tatlım ne zaman gittin doktora?? Keseni gördün mü? Ben Cuma öğlen saatlerinde klinikteydim:)

canım bence işin güzel yanından bak, seninleler ve yardım etmeye çalışıyorlarolumunekankayizsmile

ben küçük bir yerde yaşıyorum ailem yanıma gelemedi, burada dışarıdan yemek sölicek yer bile 1-2 tane, eşim de işe gidince akşama kadar yemek yemeden yatıp beklediğim günler bile oldu:kedi:

kıymetini bil derim canım opuyorumnanaktan

kızlar benim kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum umarım bişey olmaz.

canım geçmiş olsun, böyle şeyler yaşayan arkadaşlarımız oldu dinlenerek ve doktorlarına danışarak atlattılar umarım sen de atlatırsın canım, bol bol dinlen, opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

bebiş kocaman olmuş, inşallah iki hafta sonra daha rahat olucaksın, az kalmış canımolumunekankayizsmile

ben de yarın gidicem bakalım hayırlısı inşallah, çok merak ediyorum:kedi:

artık bulantı falan da geçti, fazla yorgunluk ta yok endişeleniyorum , rahatlamak istiyorum:1shok:

umarım ben de güzel haberlerle gelirim kaydirigubbakcemile3
Allah tamamına erdirsin inşallah cümlemizinkini :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım, inşallah bir şey olmaz, korma dinlenmeye çalış,opuyorumnanaktan

bu dönemde olabiliyor diyorlarolumunekankayizsmile

Meraluncum, güzel yanından bakmaya çalıştıkça iyice bunalıyorum.. Gestapo kampındayım sanki, Karışmayın azıcık, beni kendi halime bırakın dedim, yaa içime oturuyor, kes sesini bağırıp durma diye kızıyor bana.. Ya hiç mi düşünmez insan...Ağlamaktan bi hal oldum, umrunda değil.

canım yaaa üzülme bu kadar

bizim hormonlar tavanda ya bi sıra ben de ağlama şoklarına girmiştim

bu anı ne kadar beklediğimizi düşün,

bak biz sakin olursak bebişlerimizde sakin olurlar,

onun için rahatlamaya çalışolumunekankayizsmile

hobilerin var mı

ben mesela boncuk işi, örgü dantel felan çok severim opuyorumnanaktan

bu stresli dönemde yerimde otuturken artık iplerimden bir küçük battaniye ördüm,:hulya: :hulya:

eşim bu battaniye olmasa beni örerdin herhalde diye takılıyordu, :hulya:

iyi gelebilir belki,

insan aynı odada aynı evde rutinde bir süre sonra bulanıyo, haklısın tabiiii :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…