Arkadaşlar merhaba ben de bugün keseyi gördüm. Kalp atışlarını duyamadık malesef. Haftaya duyarız dedi doktor. Zeynep senin maşallahın var gerçekten.
slm kızlar benden ıdare eden ama sonu güzel haberler var dün gece 11 gibi kıpkırmızı kanamam oldu cok korktuk sonradan kahverengine dondü keseyi gordük sapa saglamdı insallah annesini bi daha korkutmaz igne oldum puroluton haber verim dedim
kızlar merhabalar bişey sorcam sizlere bende3 yıllık evliyim 2 olumsuz aşılama geçirdim tüpbebeğe geçmek istiyorum da aklıma takılan sorular var bilgilendirirseniz sevinirim
1-emriyo transferi mecburen 1 tanemi yapılıyor?(ben ikiz olsun çok istiyorumda)=)
2-ankara anatolia tüpbebek merkezini önerdi dokdorum bilginiz varmı nasıl bir yer?
3-genelde kaç hücreli emriyo tranfer ediyolar?
4-birde transfer sonrası sonuç belli olana kadar sürekli yatıyomusunuz?
nolursunuz yardım edin ben annemin yanına gidecem de yatmak gerekiyomu cevaplarınızı bekliyorum öptm.
canım eğer yaşın 35den küçükse ve ilk 2 denemende evet tek embriyo transferi yapılıyor.
söylediğin tüp bebek merkezini bilmiyorum ama doktor çok önemli.
kaç hüreli embriyoya gelice en tercih edilen 5. gün embriyosu o da çok sayıda yumurtan varsa ve kaliteli embriyo iseler devam ediliyor. onun dışında mesela bana 3. gün transferi yaoıldı ve 8 hücreliydi çok şükür hamileyim.
sürekli yatma işine gelince tabiki de sürekli yatma diye bişey yok hatta doktorum sdaece bir gün dinlen onun dışında ağır iş yapma gündelik hayatına devam et dedi. ben ertesi gün sarma bile yaptım :) bazı arkadaşlar uzun uzun yatıyor. ama sadece dikkatli olmak gerekiyor.
canım çok teşekkür edrim yaşım 24 sen kaç yaşındaydın ilk denemenmiydi özellerdede mi tek emriyo transfer ediliyo ben desen ikiz istiyorum diye genemi olmuyooobilmiyorumkismile
kızlar benim kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum umarım bişey olmaz.
Kızlar günaydın.. Nasılsınız?
Ben akşamdan beri ruhsal olarak hiç iyi değilim. evde herşey herkes üzerime geliyor sanki. Doktorum iş yapmayacaksın dediği için annemle babam bize yerleşti. Zaten hormonlar yeteri kadar yoruyor, anlamıyorlar... Ve hiç bir şeye sesimi çıkaramıyorum. Birşeye kızsam anında ağzımı kapatmak için hepsi birden üzerime geliyor... E ben napıcam((( kendi evimde sığıntı gibi kaldım ya.. Annem bütün düzenimi alt üst etti, mutfagımda aradığımı bulamıyorum, değiştirme eşyaların yerini dedim, bana jandarma kesilme diyo (((((( Ben nasıl atlatıcam bu iki ayı?????
kızlar benim kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum umarım bişey olmaz.
Kızlar bugün bebeğimi gördüm. 48 mm olmuş, elleri, bacakları oynuyordu :) 11+4 çıktı ultrasonda 2 gün önde gidiyor şimdilik. Doktor herşey yolunda dedi. 16 gün sonra ense kalınlığını ölçecek benim 2'li testim yapılacak.
slm kızlar benden ıdare eden ama sonu güzel haberler var dün gece 11 gibi kıpkırmızı kanamam oldu cok korktuk sonradan kahverengine dondü keseyi gordük sapa saglamdı insallah annesini bi daha korkutmaz igne oldum puroluton haber verim dedim
canım bence işin güzel yanından bak, seninleler ve yardım etmeye çalışıyorlarolumunekankayizsmile
ben küçük bir yerde yaşıyorum ailem yanıma gelemedi, burada dışarıdan yemek sölicek yer bile 1-2 tane, eşim de işe gidince akşama kadar yemek yemeden yatıp beklediğim günler bile oldu:kedi:
kıymetini bil derim canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?