2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Şimdi işin zor tarafı, siz gidin diye nasıl söyleyeceğim.. Püfffffff....

hımmm evet çok hassas bi konu nası yapmayı düşünüyosun alınabilirler

Bilmiyorum mervecim, nasıl söylenir, ama bir şekilde söylemem lazım. Bakalım, Allah büyüktür, bir şey bahane olur belki, zorlanmadan söylemiş olurum:)))

Ben kaçıyorum canımcım.. Çok uyku baştırdı biraz uzanacağım... Şimdilik hoşçakalın.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar sizin keseniz yuvarlakmıydı benimki biraz yamuk gibi
quality sen kalbini ne zaman gordün

cnm kesenin şekli değil dış çeperini kalitesi önemli olan benimkide tam yuvarlaktı ilk gördüğümde şimdi damla şeklinde bi tuaf ama doktor herşey ii dedi ben kalp atışını6+1 de duydum

:1hug: ii uykular cnm mucx

kızlar sizin keseniz yuvarlakmıydı benimki biraz yamuk gibi
quality sen kalbini ne zaman gordün

Canım benimki ilk muayenede sosis gibiydi neredeyse. Doktor suyu az içiyorsun demişti. Bir zararı yokmuş ama daha yuvarlak olması beklenirmiş. Kendimi çok zorlamadan biraz daha su içmeye çalıştım. Zaten birkaç hafta sonra içi dolunca daha yuvarlaklaşıyor. Endişe edilecek birşey yok, sen de suya biraz ağırlık verirsen iyi olabilir, zaten su hamilelikte gerekli birşey.

sevgili arkadaşlar bazılarınız topiğimizde varsınız listemizde eklisiniz arada sizde deneyimleriniz yazında muhabbet olsun hep aynı kişiler var bakıyorum bazıları online ama hala bişiler yazmıyolar burda kimse kimseden ilgi beklemiyor herkes içinden gelenleri yazsın oldu mu fıstıklar çekimser kalmayın yani...

tesekkür ederim arkadaslar cevaplarınız iyi gelio bana
allahım yavrularınızı kucagınıza almayı nasip etsin innnnnsallaah

kanama yok iste o gece oldu sonra kahve rengi geldi sabah dr gittik kanama görünmüyo ve kese saglıklı demis
demis diorum cünkü ben heyecanlanıorum ve hic bise anlamıorum esim dinlio ben agladım orda zaten keseyi gorunce

walla insana öle oluyo bi tuaf kal gelio insanlara

çok sevindim cnm şimdi ii olmana sen dinlen kalka hiç olur mu

boll boll dinlen lütfen bide kafanı takma kanamaya...hepsi gelip geçicek inşallahhh

ben geldim bebişimi gördüm kızlat doktor gayet sağlıklı dedi ultrasonda bakarken oynadığını da gördüm ama eli kolu çok net deildi çok fazla tutmadı zaten ben lavobaya gittim eşim varya beni deli etti doktoru çekmiş kenara beni şikayet etmiş aynı doktor onun sözlerini bana dedi bak gelişmez bebiş yok süt iç erken yat fln sinir oldum zaten bi gariibim şimdi daha kötü olacak acaba bişey mi oldu gelişmedimi ?
eşime dedim bidaha senle gitmicem çok uyuzsun dedim ona ayyyyyy çok kızdımmmmmm

tüüühh yaaaa bize anlatacak hikaye çıkmadı demek bu hafta:):):)):),
şaka kuzucum mutlu olmana sinirlenmemene çok sevindim..
bu toprakla uğraşma hadisesi gerçekten çok rahatlatıcı sanırım bende deneyeceğim..
bir süre izin alabilirmisin bilge bir süre dinlensen hem ii gelir hem işi özler daha isteyerek gidersin..
merve hanım merve hanım
her söylediğiniz ii güzelde
bu fenere neden sataşıldı şimdi anlamadıımmm yaniii:):)
saniki bursasporlusunuz nie seviniorsanız:):)
kesin galatasaraylısın değil mi sen:):)

Gelbebekcim,
Eşim anlatmaya kalkarsa benim huysuz babam iyice yanlış anlar.. Sanırım ben bu haftayı atlattıktan sonra kendim söyleyeceğim tatlım...
anladım canımm sen daha ii bilirsin tabii ama bir an önce halletmeye çalış yoksa senin sinirlerinlaçka olucak ama halletmeside zor değil offfff ben bile stress yaptım bak şimdi..

allahh allaahhhh çok merak ettim funda hep mi böylelerdi
dertleri ne ki
kardeşin falan varmı o çağırsa annenleri yanına birazda buraya gelin falan dese o da mı olmazz

gözün aydınn şekerimm
ama sende kafayı takacak şey arıorsun ya tatlım:)
daha şimdiden daha kötü olacak böyle dersen takılır kalırsın o konuya daha kötü olur hakkaten
boşverr senn ne istiorsan onu ye iç nasıl mutluysan boşver kızma kocana da o da hem senin hem bebeğin iiyiliğine söylüor
heyecanına ver:):)

kıssllaar ben cumartesi doktora gitmiştim
aslıda o kadar eminimki 12. haftadan önce denize girmemen gerektiğinden, hep öyle dedi şimdiye kadar doktorlar benim kendi tedavi doktorum da öyle söylemişti..
olsun dedim ben bir de bu doktoruma sorayım
doktorum denize girebilir miyim dedim
yüzme biliorsan neden olmasın dedi:):):):)
nasııııı yanii dedidim
çok içimden geldi sonra peki ya cinsellik dicektim
sustum ayıp olcak die:):):)
düşünsenize yapmasını bilosanız neden olmasın dicek kopucam sonra kimse toplayamayacakk:):)
bi rahat adam yaaa mesela toplam 2,5 kilo aldığım habire şişiorum bi arkadaşımın doktoru vardı 1 kilodan fazla alınca resmen azarlıodu hiç umrunda değil benimkininnnn:):)

bilgecim senin gibi annesi olan bi bebeğin şimdiden dans ediyor olması normal değil mi zaten :) yerim onu ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…