cnm eğer eşin yardımcı oluyorsa 2 haftada bir kadın alsan yeter yada eşin üstten bi süpürsün sende viledayla sil çamaşırı makina yıkasın eşin assın sende giyerken ütülersi zaten bu sıkıntılar ve halsizlikler 3 aydan sonra geçicek
annenleri gönderme düşüncende en mantıklısı olmuş bence daha fazla stres olmaktansa pis evde otur daha ii başka çare yok stres en kötüsü çünkü yaşlanınca inat ve alıngan oluyolar maalesef izde bu durumdayken poflayacak değil pofpoflanacak durumda oluyoruz zor yani
cnm hatırladığım kadarıyla onun bi kızı var göbüşünden hariç onunla gezmişler yani anne abla ve bebiş
hımmmmm, demek öyle, ay ben de heyecanlandım birden, ne güzel bak cinsiyeti tercih etmişler dedim kendi kendime.)))) Benim de bi kızım olsa hiiç fena olmaz:)) Ama Allah sağlıklı versin de ne verirse versin.. BAşımın üstünde yeri var oğlanın da kzıın da:))
Şimdi işin zor tarafı, siz gidin diye nasıl söyleyeceğim.. Püfffffff....
kızlar sizin keseniz yuvarlakmıydı benimki biraz yamuk gibi
quality sen kalbini ne zaman gordün
hımmm evet çok hassas bi konu nası yapmayı düşünüyosun alınabilirler
Bilmiyorum mervecim, nasıl söylenir, ama bir şekilde söylemem lazım. Bakalım, Allah büyüktür, bir şey bahane olur belki, zorlanmadan söylemiş olurum:)))
Ben kaçıyorum canımcım.. Çok uyku baştırdı biraz uzanacağım... Şimdilik hoşçakalın.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tesekkür ederim arkadaslar cevaplarınız iyi gelio bana
allahım yavrularınızı kucagınıza almayı nasip etsin innnnnsallaah
kanama yok iste o gece oldu sonra kahve rengi geldi sabah dr gittik kanama görünmüyo ve kese saglıklı demis
demis diorum cünkü ben heyecanlanıorum ve hic bise anlamıorum esim dinlio ben agladım orda zaten keseyi gorunce
kanama yok iste o gece oldu sonra kahve rengi geldi sabah dr gittik kanama görünmüyo ve kese saglıklı demis
demis diorum cünkü ben heyecanlanıorum ve hic bise anlamıorum esim dinlio ben agladım orda zaten keseyi gorunce
tüüühh yaaaa bize anlatacak hikaye çıkmadı demek bu hafta:):):)):),kızlar günaydııın....
Haftasonu giremedim internete, topic bayağı ilerlemiş.
Kanaması olan arkadaşlar: endişe etmeyin, doktorunuzu haberdar edip söylediklerini uygulayın, uzanıp dinlenmeye çalışın, benim de sağlam kanamalarım olmuştu, 9. haftanın içinde kesildi. Bunlar aslında eskilerin üzerine görmek dedikleri, normal yolla hamile kalan kadınların hiç ciddiye almadığı basit tutunma kanamaları. Fakat bizde hamilelik kıymetli olduğu için hem bizler, hem de doktorlarımız hassas davranıyoruz.
Biliyorsunuz hafta sonu kayın aileye gidecektik. Gittik de. Gayet güzel geçti, şaşırtıcı şekilde hiç kızmadım, beni kızdıracak hiç bir şey olmadı. Dinleyeceğini bilsem birileri kulağını çekti diyeceğim:)))
Kızlar ben kendimi çok iyi hissediyorum yahu. Dün sanki 31 senedir hep yaparmışım gibi elime çapa alıp transferden 3 gün önce diktiğimiz fidanların altını eşeledim, suladım filan:)) Bir tek şu işe gelmek bozuyor beni((
merve hanım merve hanımbilgecim günaydın walla bende toprağa bastım diyemidir yoksa fb şampiyon olamadı diyemidir nedir bilmiyorum ama bi murluyum bi pozitifim bugün sorma walla hafta sonu benimde güzel geçti gerçi bayağı olaylıyıdı bizim ki görümcemin kayınvaldesi gereksiz alınganlıklarla hepimizi deli etti onun dışında sakindik işe gelme konusunu hiç açma bile
canım hiç alakası yok böle şeylerle sıkma kendini sakın oo taa derinlerde senin nerde oturduğunu farkında bile değil ama sen sandelyede oturdum diye kendini kasarsan işte o zama stres olur bebişte
anladım canımm sen daha ii bilirsin tabii ama bir an önce halletmeye çalış yoksa senin sinirlerinlaçka olucak ama halletmeside zor değil offfff ben bile stress yaptım bak şimdi..Gelbebekcim,
Eşim anlatmaya kalkarsa benim huysuz babam iyice yanlış anlar.. Sanırım ben bu haftayı atlattıktan sonra kendim söyleyeceğim tatlım...
allahh allaahhhh çok merak ettim funda hep mi böylelerdimervecim, benim annemler Başka ilde yaşıyor, ben Ankarada, onlar çanakkalede.. Benim öyle arada bir gelmesi gibi bir ihtimalim yok. Ama böyle de olmayacak..Annem benim dediklerimi yapmıyo, kendi istediğini yapıyor. Anne hergün et yemem lazım benim diyorum, sanki kadına demedim ben habire sebze pişiriyor.. Yahu ev dopdolu, pişirsene diyorum, suratıma kızgın kızgın bakıyor:)) Anne domatesin kabuğunu soysana, kabuklarıyla yiyemiyorum diyorum, ben hep böyle doğruyorum diyor.. E şimdi bu ne?? Babam küsüp odaya kapatıyor kendini.. Demin Merale de yazdım, huysuzlar işte.. Onlar beni nazlayacakları yerde benim onları nazlamamı bekliyorlar:) Artık onları evlerine geri yollayacağım. Bir kadın bulup işime gücüme yardım ettireceğim. Başka çarem yok. Hem ev batsın umrumda değil, böyle stres olmak daha berbat.. Bebişim de üzülecek diye çok korkuyorum.
ben geldim bebişimi gördüm kızlat doktor gayet sağlıklı dedi ultrasonda bakarken oynadığını da gördüm ama eli kolu çok net deildi çok fazla tutmadı zaten ben lavobaya gittim eşim varya beni deli etti doktoru çekmiş kenara beni şikayet etmiş aynı doktor onun sözlerini bana dedi bak gelişmez bebiş yok süt iç erken yat fln sinir oldum zaten bi gariibim şimdi daha kötü olacak acaba bişey mi oldu gelişmedimi ?
eşime dedim bidaha senle gitmicem çok uyuzsun dedim ona ayyyyyy çok kızdımmmmmm
Gözünaydın şekerciiiimm, çok tuhaf bir his değil mi ilk kez insan figüründe görmek? Ben de 8. haftada gittiğimde hiç öyle birşey beklemiyordum, çok şaşırmıştım. Bi de dansetmişti, çığlık attım. Doktor "aaaa kıpraşıyo buuuuu" demişti:))) 11 gün sonra gidicem ben de, nasıl geçecek bakalım, aylar gibi geliyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?