2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

valla bende şimdi ağlıyacak gibiyim:)))

kocaeline 2 kere geldim kampüsde kalmıştık şehir sokakları çok dar ve yollar sıkıntılı tahm,n edebiliyorum yaşadığın sıkıntıyı.hele toki nin girdiği yerlerdeki yollar berbattı...ankara'da öyle iştte heryere kasis yapmışlar ben minibüsü tercih etmiyorum bile burda o daha beter ....sancısı gelmeyen kadını bindirecekler bu araçlara bak nasıl etkili oluyo:)))

gizemli83

çünkü o şoförlerin hepsi kış uykusuna yatan hayvan gibi arabayı kullanıyor insan çok fena oluyor korkuyor kasislerde falan güm güm geçiyolar

haklısın canım rezil adamlar insan değil hayvan taşıyolar sankiii.otobüse binince tekerin üstüne oturmayım aman az sarsan bir yer olsun 3 durak sonra kalk ayağa çiğdem sen:)) oturmak akıl işi değil diyorum...

of ya ne anlicak canımın içi onlar bizim kaygılarımızdan bende eşime midem bulanıyo dediğim zaman geçicek aşkım lafını duymaktan sinir oluyorum he
ayıpsın mervecim, her an her yerde bulunabilirim DD
walla yahu tam teşeküüllü kk üyesi bilge
mervecim, mp3 dinlermisin diye bi yer var ora güvenli..ordan dinle
ok bakıcam şimdi

aynen çiğdem ya bende teker üstüne gelmesin diye hep aranıyorum bazen otobüste hep cam kenarlarına oturan erkeklere gıcık oluyorum onların yanına oturmaktansa 6 durak için ayakta gittiğim oluyo yani

aynen çiğdem ya bende teker üstüne gelmesin diye hep aranıyorum bazen otobüste hep cam kenarlarına oturan erkeklere gıcık oluyorum onların yanına oturmaktansa 6 durak için ayakta gittiğim oluyo yani

umarım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz..bebeklerimize sağlıklı sıhatli havuşuruz.tek temennim bu valla...

ya eşlerinizden bahsediyosunuz da ben şanslıyım sanırım:)) aman nazar geğmesin ne zaman övsem akşamına sıkıntı çıkar:)) ne desem yapıyo ,yatakta iki yanımada yastık koyuyorum onlara yaslanarak yatıyorum nedense daha güvenli hissediyorum kendimi sanırım.. oda köşeye kıvrılıyo ama yatağı terketmiyo:)) bide 1.92 boyu var minik biride değil yaniii:)

pazar günü steteskop varya tansiyon aletlerindede oluyo onunla bebeğin kalp atışını dinlettim:)) sadece sırıtıyo.benim tek şaşırdım yönü bebek için sanırım fazla ümitlenmemeye çalışıyo. bahsetmiyo vs. biz ilkini 7+2 likken kaybettik çünkü...

sen bakma bizim öle dediğimize aslında benimde eşim çok ilgili ama ben daha çok istiyorum
arkadaşlarım ne güzel günde kaç kere arıyor ne giydin ne yedin ansılsın diye soruyor diolar benim eşimde sadece şöle bi durum var benim midem bulanınca o geçicek diyo hep sanki midem bulanınca hamileliğim garanti oluyomuş gibi oh oh ii aşkım merak etme bebeiş gelişiyo geçicek diyo o yüzden bizi anlamıyolar diorum işte ona güven veren şey bana acı veriyo

kesinlikle haklısın anlamadıkları konusunda.tartışılmaz bilee.bakalım bebeklerimiz doğunca ne yapacaklar:)))

kesinlikle haklısın anlamadıkları konusunda.tartışılmaz bilee.bakalım bebeklerimiz doğunca ne yapacaklar:)))

bak mesela dün eve geldi ben yemekler yaptım bi sürü tatlı falan bulaşık makinasını boşalttı evi topladı ki ezel varken kalkmaz ekranın başından sonra yemek yedik baktım makinaya koyuyor bebeğini ben tv izlerken göberği seviyor gece uyurken arada uyandııp göz göze geldiğimizde hemen göbüşümü tutuyo ama ne biliyim bana yetmiyo şimdi akşam eve gelince bebeiş nasıl tatlım diyo ben hemen küsüyorum onu önce sordu diye anlamsız alınganlıklarım var...ama napiim düzelcek bu arada cumartesi kontrol var hafif hafif heycan başladı bende bakalım nası geçicel allahtan sabahtanda rahat edicem

ya o benimkindede var dedim belli etmiyo bebekle ilgili sorular sormuyo mesela. sevgisini belli etmiyo dedimya hemen ümitlenmek istemiyo sanırım.ama üzerime aşırı düşüyo bu benide bunaltıyo bazen..nedeni beni değil bebeği düşüncesi:)) amannnnnnnn olsun gelirr geçerrr.onlar içinde kolay değillyerimseniben

tabi canım olay bizim içimizde diye bi zbi şekilde yaşayıp görüyoruz onlar daha tuaf bi hal içindeler ben geçen gün ne düşündüm biliyo musunuz dedimki kendi kendime bebeğim onun içinde olsaydı ben böle dışardan bebeğime baksaydım hiç bişey anlamasaydım sonra hemen göbeğimi tuttum yanında olanda olm:CüvCüv::CüvCüv:asında sa senin içinde olması daha ii bişey bence

kesinlikle katılıyorumm iyiki bizimle bebeklerimiz:) düşüncesi bile huzur veriyoo insana...

benim kocişimde ev işlerinde pek bir hamarattır. ben transferden sonra hiç iş yapmadım evde.. yemek yapmak dışında... onda da tencereyi bile kaldırtmıyor bana.. sabah kahvaltılarını o hazırlıyor.. dün akşam annemdeydik, mutfağı toplayamamıştı.. sabah kalkmış, mutfağı toplamış, bana meyve suyu sıkmış, kahvaltıyı hazırlamış, balkondan çamaşırları toplamış beni öyle uyandırdı.. süper koca benimki, ama duygu sıfır.. bebek hakkında sorduğu tek soru ağrın var mı? allahım gülüyorum bende napıyım artık..

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|58|bebeş 48 mm |

02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87| Minik melek büyüyor |

03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|Minik melek büyüyor |

06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57|Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|20 mayıs randevu eyvahedigeldismile |

08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76|Minik Melek 14 mm |

09|Esr0411|13.Mart.10|16.Aralık.10|28|63|?eyvahedigeldismile|

10|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|bebiş 22 mm |

11|Narnisan|15.Mart.10|20.Aralık.10|30|56|?eyvahedigeldismile |

12|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|58|bebiş büyümüş |

13|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|minik meleğim büyüyor |

14|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

15|Beyazceylan|24.Mart.10|29.Aralık.10 | |58|? eyvahedigeldismile |

16|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

17|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

18|Chery|29.Mart.10|3.Ocak.11|29|63|3 nisan randevu eyvahedigeldismile |

19|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|27|50| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

20|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64|ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek:|

21|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

22|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| Minik kese görüldü |

[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…