günaydın meralcim..nasılsın güzelim.. bebiş nasıl?
merve, çiğdem, özlem sizlerede günaydınlar.. sevgiler... öpücükler...
bugün hava biraz yağmurlu ve bulutlu...ama içimizdeki güneş hep ısıtsın içimizi inşallah.. parıl parıl parlasın.
günaydın cnmcım sevgicim nasılsın bakalım
ne güzel şeyler yazmışsın saol cnm
ama bugün bnm hiç keyfim yok ya halsizim nedense
bu arada benim yaşım 36 ,ikinci deneme anadolu sağlık merkezi Prof.Aydın Arıcı doktorum ama takiplerimde oraya devam etmiycem göztepe medikal parkı düşünüyorum inşallah sağlıkla devam eder kendime bile söylerken korkuyorum hala ....
umarım hormonlardırr,kasıklarımda ağrıyo bugün pufffffffffffffffffffff:gitme:
Bİlgecİm sen nasılsın canım
İyidir şekercim, aynı. Geyik bir eğitimdeyim şimdi, güya eğitim görüyorum ama forum takip ediyorum. Arada da eğitime müdehale ediyorum:)))
9+1 günlük SAT 16 mart canım 12.haftadan sonra biraz daha rahatlıycam ben ....
aynen benimde hiç keyfim yok neden acaba.... kolumu kıpırdatmak dahi istemiyorumm( hayırdır inşallahh
kızlar hormonlardandır ya.. ben de sabah sanki hiç uyumamışım gibi uyanıyorum.. enerji veren şeyler yiyin. ceviz, badem... sonra benim gibi gelsin göbüşler... hey hey hey...
cnm ben bakırköyde oturuyorum ama medikalpark göztepe ye geliyorum doktorum gökmen iyigün çok ii bir doktortavsiye ederim bizim topictekisebooda oraya geliyor oda çok memnunbu arada benim yaşım 36 ,ikinci deneme anadolu sağlık merkezi Prof.Aydın Arıcı doktorum ama takiplerimde oraya devam etmiycem göztepe medikal parkı düşünüyorum inşallah sağlıkla devam eder kendime bile söylerken korkuyorum hala ....
ağrısın ki bebiş yerleşsin sıkışmasın korkma geçicekumarım hormonlardırr,kasıklarımda ağrıyo bugün pufffffffffffffffffffff:gitme:
canımsın ya ama napiim doktorda bana öle diyo hahahahburda sana hemen mervecimin bana söylediklerini söylüyorum.. bebek içerde kendine yer yapıyor..hummalı bir inşaat var.. o yüzden ağrıması normal.. sıkma canını...
bacım varya her tarakta bezin var her tarafa yetişiyosunwallahi yahu :)İyidir şekercim, aynı. Geyik bir eğitimdeyim şimdi, güya eğitim görüyorum ama forum takip ediyorum. Arada da eğitime müdehale ediyorum:)))
dur dinliim bakiim senin yüzünden bilgisayarıma virüs giricek heya kızlar ben arabeksten nefret ederim normalde.. ama Işın karacanın albüm süper olmuş.. resmen keyiflendim dinlerken.. mavi mavi masmavii gözlerii boncuk mavii bir gördüm aşık oldum bu gelen kimin yari....
9+1 günlük SAT 16 mart canım 12.haftadan sonra biraz daha rahatlıycam ben ....
:)) biliyorum içimdeki küçük mütahitin işine nekadarr sadık olduğunu gece gündüz çalışıyo maşşallahh :))ama bugün havadan mı sudan mı benden mi bilemedim ciddi bir huysuzluk huzursuzluk karamsarlık felan fistan hepsinden var biraz..sabah otobüsün şöförü sebep oldu aslında deli gibi kullandı arabayı ve ben uzun zamandır kaygılarımın içinde kaybolduğumu anladım..bebeğim için endişelerim arttıkca artıyorr..bilmiyorumkismile
:)) biliyorum içimdeki küçük mütahitin işine nekadarr sadık olduğunu gece gündüz çalışıyo maşşallahh :))ama bugün havadan mı sudan mı benden mi bilemedim ciddi bir huysuzluk huzursuzluk karamsarlık felan fistan hepsinden var biraz..sabah otobüsün şöförü sebep oldu aslında deli gibi kullandı arabayı ve ben uzun zamandır kaygılarımın içinde kaybolduğumu anladım..bebeğim için endişelerim arttıkca artıyorr..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?