2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

gelbebek = ezgi
bee009=sevgi
haymatlos=bilge
papatya03=şule
gizemli83=merve
pelly=pelin
pretty=özlem
ç&d= çiğdem
suens=Sunay
sebo=şebnem
qualıty=funda

ah canım benim.. Allahın izniyle bu tatsız durumuda atlatacaksın eminim ben.. dikkat et, sakın sıkma canını.. hepsi geçicek.. çok geçmiş olsun..

Herkese selam,

Gelbebek, benimde icim buruk f.bahce' ye;-(( Lig basindan beri en iyi olan takim olarak Bursa spor un hakkiydi zaten. Sampiyonlugu son maca ve hele Trabzon macina birakirsan olacagi bu. Cok sasirmadim ama icimde burulmadi degil. Neyse biz fener centilmenligini gostererek Bursa spora gonul vermisleri bir daha tebrik edelim. Artik dort buyukler yerine bes buyukler desinler;-))

Biz de ilk kalp atisi randevusundan beri iliski yasagi yok. Kisiden kisiye gore degisen bir durumda olabilir ama ben de cok sukur ne lekelenme ne de kanama olmadigi icin DR um yasaklamadi. Dr unuzdan teyit aldiktan sonra serbestsiniz;-))

Bu arada mide durumlari cok daha duzeldi. Hala biraz reflu durumlari olsada gecmise gore cok cok daha iyi cok sukur. reflu olayi biraz da tukettiklerimizle alakali hergun deli gibii meyve yiyince artiyor. Esim benim bile midem kotu oldu asitten seninkisinin olmasi cok normal diyor.

Kilo alamama ragmen hala eski kiyafetlerim rahatca oluyor. Ilerde zorlanirsam hamile pantolonlarindan alirim ya da genis kusak tarzi lastik parcalar var eski pantalonlari hamile kiyafetine donusturmek icin onlardan da deneyebilirim.

H.sonu "Babies' r Us" a gittik soyle bir bakalim ne var ne yok diye. Bebeklerle ilgili butun urunlerin satildigi buyuk bir magaza epey birsey vardi. Ordan bir doppler aldim ama 28 haftadan sonra duyabilirsiniz sesi diyormus eve gelince gordum. Acmadim iade edicem. 28. haftaya kadar zaten bebek fildir fildir donmeye baslar hareketlerini hissedersin doppler e ne gerek varki...

Yazarim gene simdi kahvaltimi hazirlayayim..

slm millettt....bugün doktora gittim bebişlerimin keselerini gördüm.yanlış okumadınız bebişlerim... iki taneler.Allahım heyecandan bayılacak gibi oldum orda.kalp atışları için 26 mayısta gitcez.şimdilik herşey yolunda görünüyor.çok mutluyum....

papatyam dileklerin için sağol gerçekten çok sevindi. bugün tekrar yaptım test bu sefer daha belirgin çıktı . Allahım hepimizin gönlüne göre versin. çarşamba sonucu alıcaz bakalım hayırlısı ...sağol canımcım

kahvaltı süper yaaaaa:) bizde akşam oturmasındayız işte..
bakma bende biraz üzüldüm fenere ama bi tarafımda sevindi bursa için anadoludan takım çıktıkça daha heyecanlı oluor 3-4 takım arasında dönüp durmayacak artık..

aman yarabbbim süperrr insan nasıl şaşırıordur değil mi 1 tane beklerken iki kese görünce..
çok sevindim arkadaşım sağlıkla kucağına alman dileğiyle
ben bile çok heyecanlandımmmm:)

Kızlar ben çıktıktan sonra neredeyse 10 sayfa kayatmışsınız, ay oku oku bitiremedim:)
Bilgecim, bahçe işleri süper zevklidir ben ziraat mühendisiyim, çok uğraştım çiçek bostan işleri ile kendi evimin bahçesinde ama sadece:)))))) Ne yazık ki şimdi hiç bişey yapamıyorum.. Yazık çiçek fidelerim öldüler, çünkü ne sulayabildim be de çapalayabildim..Seneye artık kısmetse bebişimle yaparız:))

Kocişlere gelince.. Ya kızlar bende mi bir gariplik var, ben hiç istemiyorum yaa( Yazık adamcaz da kaderine razı gibi duruyor Ama şuna katılıyorum, bari sarılıp sevseler di mi... Bebişimizin üzerine bi ellerin koysalar.. yok, sanki karnıma dokununca bişey oluyr adama.. geçen tuttum elini göbişimin üzerien koydum, amaaaaan bir çekişi var görmelisinz, sanki adamı elektrik çarptı:))))))))) Onlar hala çözemediler herhalde kafalarında olayı.. Yaşayıp göreceğiz, başka yolu yok..

Bu arada bende evde durumlar hiç de iç açıcı değil, annemle babam gecenin bi yarısı kalktı gittiler. Aslında içim kan ağlıyor ama düşünmemeye çalışıyorum, yoksa fena olacağım,, Taşımıyor yüreğim(((((( Konuşayım dedim bugün akşam .. Bana karşı braz daha hassas olmanızı bekliyorum dedim.. Zaten hormonlar yeteri kadar yoruyor, siz bari biraz anlayış gösterin dedim. ış güç yapıp hayatımı kolaylaştırıyorsunuz tamam ama psikolojimi de alt üst ettiniz dedim... Başladı annem savunmaya.. Kafam almadı bi tuhaf oldum, çıktım üst komşuya gittim.. Bir de geldim ki toplamışlar eşyalarını gitmişler((((((((((((((((((((((((((((((((((((

gunaydin;-)))

Bakalim en erken kim kalkacak???

Suens; Allah tamimina erdirsin, hayirlisiyla kucagina al bebislerini;-)) Pany ayagini surdu herhalde ard ardina ikizler geldi;-)) Masallah onlara annelerine tutunsunlar kocaman olsunlar ins;-))

Quality; hay allah yaa annenler haber vermeden gitmisler demek. Uzuldum ben de;-(( Neyse kiyamazlar kizlarina nasilsa, sen de gonullerini alirsin bir sekilde.

yarin sabah (sali sabahi) cocuk/dogum hastanesine gidecegim inss ilk defa. Artik normal gebelik takibi orda yapilacak. DR la randevum yok zira daha dr a karar vermedim ama sunum gibi birsey yapcaklar herhalde hemsireler hastane tanitimi vs vs. Bakalim yarin aksam paylasmaya calisirim gorduklerimi sizlerle.

Annem beni bugun msn den gounce kizim senin gobegin yuvarlak olmus dedi;-)) Evet anne hamileyim dedim;-)) Tebrikler anane oluyorsun;-)) BIliyorum da kizim bu kadar beklemiyordum dedi;-)) LoL

Herkese hayirli gunler.

Ben yattim;-))

Suens; Allah tamimina erdirsincanım ne güzel iki tane , hayirlisiyla kavuşursun bebişlerine inşallah

e süper haber bu, çok sevindim canım.. hihoyyythihoyyyt yaşasın iki tane ikizimiz oldu. hihoyyythihoyyyt

ay canlarım benim ya... üzülmüşlerdir tabi, ama seni bir süre sonra anlayacaklarına eminim tatlım. sen onların gönlünü almayı bilirsin.

ben de dün doktora gittim kızlar;

bebişim sağlıklıymış Allahıma şükür,

10+4 çıktı ama ben boyunu sormayı unuttum!

böyle kafası elleri ayakları belliydi oynuyo gibiydi, kalp atışını da gördüm , yani kalbinin çırpınışını

iki hafta sonra gel ikili tarama yaparız. tüm heryeri belli olur güzelce inceleriz, cinsiyeti bile belli olabilir dedi

11. haftaya kadar çok önemli bir dönemmiş, onu atlatmışsın dedi
Rabbim isteyen herkeze versin inşallah kızlar opuyorumnanaktan

ben kalktım ben kalktım..:) dün akşam aynı şeyi eniştem söyledi bana.. kızım senin göbeğin büyümüş dedi. bende o göbek değil bebek dedim. ya hala benim hamileleğimi idrak etmiş değiller..gerçi haksız da değiller hani ben de alışamadım daha :) :CüvCüv::CüvCüv:

ay canlarım benim ya... üzülmüşlerdir tabi, ama seni bir süre sonra anlayacaklarına eminim tatlım. sen onların gönlünü almayı bilirsin.

günaydın canım sen nasılsın?

quality canım bence de bir süre sonra affederler, sen de biraz bekle sonra gönüllerini al :kedi:

maşallah benim yavru kuşuma.. ay çok heyecanlanıyorum siz böyle anlattıkça.. elleri ayakları dedikçe benim içim gidiyor. daha yeni kese görcemmi diye kara kara düşünürken elinden ayağından bahsediyorsunuz. Allah nazarlardan saklasın canım benim. banada görmeyi nasip etsin inşallah o günleri...

günaydın meralcim..nasılsın güzelim.. bebiş nasıl?
merve, çiğdem, özlem sizlerede günaydınlar.. sevgiler... öpücükler...
bugün hava biraz yağmurlu ve bulutlu...ama içimizdeki güneş hep ısıtsın içimizi inşallah.. parıl parıl parlasın.

günaydın canım iyi dileklerin için tşklerr...a.s.a.s.

oley süper iki tane ikizimiz var desenize allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tickerı değiştirip iki bebiş yapıcam
ii geceler tatlık walla karnım mı şişti şişkinlik mi var anlamadım ama bana da seni bahar çarptı hemen toruluyosun gibi şeyler söylüyorlar yahu ne baharı bebek çarptı beni bebek :))
maaşallah meleğine aferim ona annesini üzmeden düyüor
amin canım inşallah bu topic hiç fire vermeden yoluna devam edicek sakın sıkma canını endişen normal ama hep olumlu olmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…