kızzlarrrr bende aranızdayım ardık dün öğrendim hamile olduğumu rabbim hepinize hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşşş
Ohhh ne güzel, ben akşama doğru biraz şişiyorum, o zaman böyle karnımın çıkması çok hoşuma gidiyor. Hatta böyle karnımı tutup yürüme provaları filan yapıyorum:))))
merhaba canım dedim topigin yaşlısı benim diye ama senin yaş kaç? olsun bizde olgun anneler oluruz:)))
kızlar yolk sac ve fetus gorundü kücücük asıl dr um cok kalabalıktı asıstanı kendi odasında baktı ultrason aleti biraz kotuydü
carsamba gidecez bakalım
Tatlım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah
bnmde doktorumun usg si son sisem hatta bebeğimin 4d usg sini bile verdi bu sefer bana o zaman oda bakar bnm minnoşum kız mı erkek mi diyebende erken olduğunu düşüdüyordum.ama dr. burası burun kemiği bu ağzı bunlar parmakları ayakları filan derken dedim cinsiyet belli olurmu birazda olsa. oda baktı bir bacağı sonra diğer bacağı ve aradaki çıkıntı diye. bizim dr.usg si çok iyi doppler aynı zamanda 4 boyutlu çok fonksiyonlu yani ondan olabilir. ben yinede 4 hafta sonraki kontrolümü bekliyorum kesinleşmesi için. bence sende dr.una sor bi baksın.
amin cnm saolCanım benimmmmmm, Hadi Allahım kucağına vereceği günleri de tez getirsin, Allah nazarlardan saklasın....
ekliyorum cm birazdan hayırlı olsunkızlar bende bilgilerimi vereyim benide anne olacakların listesine ekleyin
sat 19 nisan tahmini dağum 20 ocak oerşembe doktora gitcez
tatlı kız tebrik ederim canım hayırlısı olsun kucağımıza almayıda nasib eylesin yüce rabbim
koccamanım ben:)))) 39 şekerim:)) bebişim doğduğunda 40 olucam naniknanik Azızık olgun anne olucaz yaaa, ne var bunda dimi ama kaydirigubbakcemile3
olsun canım ne yapalım artık kısmet bugunlereymiş o duyguları tatalımda yaşın önemi yok:)))
bnmde doktorumun usg si son sisem hatta bebeğimin 4d usg sini bile verdi bu sefer bana o zaman oda bakar bnm minnoşum kız mı erkek mi diye
amin cnm saol
ekliyorum cm birazdan hayırlı olsun
gizemlicim ve diğer kızlar merhabaaa.... 2 haftalık aradan sonra yine aranızdayım ...kendimi kötü hiissettiğim içim 2009 dan kalan 9 günlük iznimi kullandım ve evdeyken hiç internete girmedim hatta bilgisayara bile yaklaşmadım diyebilirim .maalesef bugün yine işteyimmm((20 mayısta kontrole gittim maşaallah barikallah bebişim kıpır kıpırdı kollar bacaklar hareket halindeydi aayyy çok güzel bi duygu ALLAHIM isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:...dr 3 haziranda yine çağırdı ikili test için kontrol edip kan alıcakmış ondanda olumlu sonuç alırız hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?