2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Ohhh ne güzel, ben akşama doğru biraz şişiyorum, o zaman böyle karnımın çıkması çok hoşuma gidiyor. Hatta böyle karnımı tutup yürüme provaları filan yapıyorum:))))

Yaaa, herkes daha çok erken, bu kadarken karın mı çıkar diyor:))))) ama çıktı yaa napim, yalan borcum yok ki, tamam kilo aldım ama göbek bu kadar fırlar mı o kilo ile bilmiyorum:))) Aldığım transferden beri 3 kilo, bacaklarım kalınlaştı, e gövdem biraz irileşti.. yani 3 kilonun hepsini göbişe de almış olamam di mi ama:))))))))

merhaba canım dedim topigin yaşlısı benim diye ama senin yaş kaç? olsun bizde olgun anneler oluruz:)))

koccamanım ben:)))) 39 şekerim:)) bebişim doğduğunda 40 olucam naniknanik Azızık olgun anne olucaz yaaa, ne var bunda dimi ama kaydirigubbakcemile3

kızlar yolk sac ve fetus gorundü kücücük asıl dr um cok kalabalıktı asıstanı kendi odasında baktı ultrason aleti biraz kotuydü
carsamba gidecez bakalım

Subuocum, Recai Hocaya mı devam ediyorsun takiplerin için... Ben oraya devam ediyorum.. Bu arada gözün aydın:)) bebeğini görmüşsün.

bnmde doktorumun usg si son sisem hatta bebeğimin 4d usg sini bile verdi bu sefer bana o zaman oda bakar bnm minnoşum kız mı erkek mi diye
Canım benimmmmmm, Hadi Allahım kucağına vereceği günleri de tez getirsin, Allah nazarlardan saklasın....
amin cnm saol
kızlar bende bilgilerimi vereyim benide anne olacakların listesine ekleyin
sat 19 nisan tahmini dağum 20 ocak oerşembe doktora gitcez
ekliyorum cm birazdan hayırlı olsun

ben kendi çubuğumu yaptım
ama istenilen formatta değil diye
sen o gün onu düzeltmiştin
istenen formata nası getirmiştin canımcım

Adam, burnumu sokmadan duramayacağım vallahı... O gün gizemli uğraştı sana çizelge yaptı, sayfalarca sordun yok oldu yok olmadı yok yanlış oldu... E şimdi ne diye kurcaladın ne diye sordun valla anlamadım şekerim:)))))) kızcaz ne güzel yapmıştı....

olsun canım ne yapalım artık kısmet bugunlereymiş o duyguları tatalımda yaşın önemi yok:)))

Sağlıkla gelsinler de bebişlerimiz gerisi boş... Ben de bi tuhafım bu günlerde... Yaa sanki içimde bişey yok, göğüslerimin acıması kayboldu... Şimdi sadece sık sık tuvalete gidiyorum... uyku hali falan hep kayboldu yaaa, bebişe bişey mi oldu diye korkuyorum((((((

bende kısmetse 2011 ocak annesi olucam ama herşey için henüz çok erken. yinede kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum ilk denememde tutmuştu ama 6 haftalıktı düştü maalesef bundada aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. inşallah Allah hepimizin kucağına verir sağlıcakla. birde bişey sormak istiyorum size benim su gibi bi akıntım oluyo zaman zaman kıvamsız kokusuz renksiz bildiğiniz su aranızda böyle akıntısı olan varmı ? cuma keseyi görmeye gidicez o zaman sorucam doktoruma ama ozamana kadar içim içimi yiyecek.

quality hemen aydınlatayım seni
merakını sonlandırayım
1-benim gebelik haftam orda yanlış onu düzeltmem lazım
2-kendim bir resim seçmiştim onu yapmak istiyorum
3-bir şeyi başaramamak beni sinir eder.....
nasıl yapılacağını çözdüm ancak istenen formatta değil diyor....geçen sefer hilal de sağolsun aynı şey çıkınca düzeltti ben de o nasıl düzeltti onu öğrenmeye çalışıyorum.....
ewet sağolsun yaptı yardımcı oldu ama ben de öğrenmek istedim....umarım merakını gidermişimdir..........

sensiz hayat umarım bu defa hiç üzülmeden yavrunu alırsın kucağına
canım ben de de su gibi
akıntı var
günde 2 - 3 kere çamaşır değiştiriyorum

bnmde doktorumun usg si son sisem hatta bebeğimin 4d usg sini bile verdi bu sefer bana o zaman oda bakar bnm minnoşum kız mı erkek mi diye

amin cnm saol

ekliyorum cm birazdan hayırlı olsun

gizemlicim ve diğer kızlar merhabaaa.... 2 haftalık aradan sonra yine aranızdayım ...kendimi kötü hiissettiğim içim 2009 dan kalan 9 günlük iznimi kullandım ve evdeyken hiç internete girmedim hatta bilgisayara bile yaklaşmadım diyebilirim .maalesef bugün yine işteyimmm((20 mayısta kontrole gittim maşaallah barikallah bebişim kıpır kıpırdı kollar bacaklar hareket halindeydi aayyy çok güzel bi duygu ALLAHIM isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:...dr 3 haziranda yine çağırdı ikili test için kontrol edip kan alıcakmış ondanda olumlu sonuç alırız hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:

ii olmana çok sevindim cnm...dinlemende ii olmuş benimde geçen listeye bakarken aklıma geldin demek senin meleğinde kıpır kıpırlığa başladı yerim beni onu maaşallah

bnmde 8 haziran ikili test günüm inşallah bi sorun çıkmaz cnm dua ediyorum bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…