gunaydinn kizlar nasilsiniz umarim hepiniz iyidirsiniz biz iyiyiz cok sukur ama cok yorgunuz dun burda kermes vardi ugur isilak geldi hem dinledik hemde dolastik 4 saat ayakta kaldim eve geldigimden beri ayagim cok agriyor normal olarak uc aydir hic bise yapmadim bi yere cikmadim dogru duzgun amaa bir ciktim pir ciktim kaydirigubbakcemile3 hepinizi cok optum allaha emanet olun
sende öle yorma kendini ....dinlen bari akşamları eşin yardımcı olsun birazbari bu aralar
GÜNAYDIN CİCİ HAMİŞLER :CüvCüv:
tatlı kız hamileliğin hayırlı olsun canım..
mervecim bebişin iyi olmasına çok sevindim tatlım.. şu ikili testide hayırlısıyla bir anlat ondan sonrası su gibi akıp geçiçek inşallah..
teşekkür ederim canııım darısı tüm isteyenlere inşşşşş
nası gidiyo bakalım hamilelik yeni anne var mı bi belirtin
bu arada avatarındaki o resim netten mi yoksa bişeyin mi oluyo ne tatlı o ya öle
evet cnm yaptırdık ben hepsini kendi hastanemde yaptırdım ücretli yaniKızlar doktorum tam kan sayımı, tam idrar tahlili, glukoz, kreatinin, tsh, toxoplasma gibi testler istedi benden. Siz yaptırdınız mı bu testleri? Yaptırdıysanız nerede yaptırdınız?
ay iğrenç ya mide bulantısı ben hiç bişey yiyemiyordum cnm ne kadar et istiyo ama yiyemiyorum maalesef..sen napiosun mesela tuzlu peynir falan ye karker ye bazıalrı naneli sakız ii gelio diyo ama sen ne önlem buldun kendince banada malta eriği ii gelioyodu meselakızlar mide bulantılarım başladı çok kötüyüm
dr izindeymiş perş günü randevu verdiler
ay yerim ben onu ya çok tatlı bi bebek ohh maaşallah değerin artıyo bak hep böle sorunsuz geçer inşallahteşekkür ederim tatlım gayet iyi gidiyo bel ağrım ve kasık ağrım var avatardaki resim netten evet çok tatlı maşallah bugün doktordan geldik 322 çıktı değerimiz
Kızlar doktorum tam kan sayımı, tam idrar tahlili, glukoz, kreatinin, tsh, toxoplasma gibi testler istedi benden. Siz yaptırdınız mı bu testleri? Yaptırdıysanız nerede yaptırdınız?
merhaba kızlar nasılsınız benim testlerim iyi çıktı cmv rubella bağışıklığım var toxoplazma bağışıklığım yok hastalık da yok hepatit yok ama aşı da olmamıaştım. sadece idrarda enfeksiyon var dedi doktor o da çok kusmaktan susuz kalmış bünye dedi. sizler nasılsınız pek gelemiyorum yatıyorum
niye canım başka topik derken çok nadir girdim o da nisanda kim tüp... ile burası bi de doktorumaun sayfası başka bir yere baktığım yok gelmem mi hiç ben de sizleri özledim ama bir iyi olamadım ki bir de annem var evde onun haberi yok hem lekeden dolayı yattım bir de fena çıkarıyorum 3 kilo zayıfladım ama
Teşekkürler kızlar. Doktorum istediğin yerde yaptır dedi testleri. Ücretsiz yaptırmaya çalışcam.
Teşekkürler kızlar. Doktorum istediğin yerde yaptır dedi testleri. Ücretsiz yaptırmaya çalışcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?