ay o kusma işi fena ya annenin nası haberi yok nası yani
merhaba kızlar nasılsınız benim testlerim iyi çıktı cmv rubella bağışıklığım var toxoplazma bağışıklığım yok hastalık da yok hepatit yok ama aşı da olmamıaştım. sadece idrarda enfeksiyon var dedi doktor o da çok kusmaktan susuz kalmış bünye dedi. sizler nasılsınız pek gelemiyorum yatıyorum
benim acıbademde tedavi gördüğüm yerde 400ü gçiyordu başka özel hastanede yaptırdım 100 tuttu
kızlar mide bulantılarım başladı çok kötüyüm
dr izindeymiş perş günü randevu verdiler
demiştima yaa kimse tedaviyi bilmiyor diye hani aşılamada bile çok yıpranmöıştım çok telaşlılar o yüzden kimselere söylememiştik biz.
canım hoşgeldin.. sonuçların temiz çıkmasına sevindim.. benden de doktor bir sürü tes istedi ama inan bilmiyorum isimlerini... direk bilgisayar sistemiyle istedikleri için sadece kan ve idrar verdim o kadar. 7 haziranda tüm sonuçlar hazır olacakmış. daha çok yatıcakmısın ya .. özletiyorsun kendini..
ben de çok özledim bir de annem yiğenimi de getirdi pek pc boş kalamıyor lekelenme bir kez oldu sonra bişey gelmedi ama doktor yat dedi diye yatıyoruz bakalım ne olacaksa
aman en iyisi ya boşver kafan rahat olsun bak biz kalp atışını duyana kadar kimseye sölemedik ama bi daha hamile kalırsam 4 aya kadar kimseye sölemice
bunda bile olay oldu millet cins cins şeyler söledi falan
aman boşver cicim yat yat..
karpuz kız senin ki minik karpuz yata yata büyüttün walla
delikafadulden
evet onuda merak ettim ya birbirmizin telefonları yok ya insan gıcık oluyo böle bişey olduğu zamanmervecim ezgi de gelmedi kaç gündür...
aynen öyle ama bir gitsem okula işler beni bekliyor memur bile gelmiyor mu demiş beni iyi yoracaklar yani :)
kızlaaaarrrr, geldim geldim. Geçmişi okuyordum, tam yazacak oluyorum refresh ettiğimde yeni birşeyler yazmış oluyorsunuz, bugün de pazartesi arayan soran da var, yazma işi kaliyor:)))
Yeshill'ciğim allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ben de seni gözlüyordum, benden bir hafta öndesin ya, ikili teste girmiş olması lazım diyordum. Cuma gibi de ikili test zamanı cinsiyet belli olur mu geyiği yapmıştık. Erkenden öğrenmişsin cinsiyeti ne güzel.
Kızlar yaaaa, çarşambaya ben de gidicem, içine cinsiyetle ilgili birşey doğan var mı benimle ilgili?
Kız da erkek de başımızın üstüne ama gönlümde yatan da yok değil hani:))))
neymiş bakalım o gönlünde yatan bana senin oğlun olcak gibi geldi bi an
Oğlan istiyorum ben:))) Yeni birşey değil ama, çocukluğumdan beri öyle istemişimdir. Bir de ben anneciğime çok çektirdim ergenlikte, şimdi kızım olursa feci atışırız gibi geliyor. Bir de babama çok çok düşkünümdür, kocacım da kızına çok düşkün olacak gibi, kıskanırım beeeen:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?