2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

cnm o bende de oluyor du neden oluyo bilmiyorum bende ilk zamanlar neden böle oluyo diyodum lilipieın tickerlarını ekleyemiyordum sonra denedim oldu yani onun sebebini bende bilmiyorum

sensiz hayat umarım bu defa hiç üzülmeden yavrunu alırsın kucağına
canım ben de de su gibi
akıntı var
günde 2 - 3 kere çamaşır değiştiriyorum

peki sen bunu doktoruna sordunmu hiç canım normalmiki bu su gibi akıntı. ilkindede böyle olmuştu çok korkuyorum yine kötü bişey olacak diye

canım bu arada yeni liste çok güzel olmuş eline sağlık

hayır hayatım sormadım
ama akıntı hamilelikte normal....
stres yapma.....
crinino jel kullanıyor musun...
o da yapabilir....

Kızlar merhaba,
Ben de dün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum. Geçen hafta ufak bir kanamam oldu benim de çok korktum. Neyseki devam etmedi. Yalnız doktor cinsel ilişkiyi yasakladı :)

canım kanaman gelmiş geçmiş olsun inşallah.. iyi olmana sevindim.. bebeğimizde iyiymiş maşallah.. size doktor cinsel ilişkiyi serbest bırakmışmıydı ki yasakladı anlamadım ben..

:hulya:
ilk denemeler genellikle negatif oluyo zaten canım.. sıkma canını.. Allah bir sonrakini daim kılsın inşallah..

maşallah subanallah.. Allahım korusun nazarlardan inşallah canım.. ilk cinsiyet haberi de senden geldi.. ilk bebeğimiz erkek.. allah nicelerini nasip etsin inşallah..

tatlı kız hamileliğin hayırlı olsun canım..
mervecim bebişin iyi olmasına çok sevindim tatlım.. şu ikili testide hayırlısıyla bir anlat ondan sonrası su gibi akıp geçiçek inşallah..

canım bu arada yeni liste çok güzel olmuş eline sağlık
saol cnm sizler için
günaydın kızlar gizemli canım kilo 65 yaşım 29 öptümmmmmmmmmm
ekliorum cnm
tatlı kız hamileliğin hayırlı olsun canım..
mervecim bebişin iyi olmasına çok sevindim tatlım.. şu ikili testide hayırlısıyla bir anlat ondan sonrası su gibi akıp geçiçek inşallah..
amin cnm inşallah hepimiz o günleri sağlıklı haberlerlr atlatırız
QUOTE=bee009;13361800]günaydınlar herkese..[/QUOTE]

günaydın fıstık nasılsın bakalım nası gidiyo annelik

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|
23|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.2011|29|75|ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:|
24|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11|||ilk randevuyu bekliyor eyvahedigeldismile |

25|Asozlem|5.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

26|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |

27|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| Pıt Pıt Atıyor Kalbi |
28|Subuo|10.Nisan.10|15.Ocak.11|26|60| Minik kese görüldü |

29|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| Minik kese görüldü |

30|Angell80|15.Nisan.10|20.Ocak.11|29|64|anneciktelaşlı|

31|Cannur82|19.Nisan.10|20.Ocak.11|29|65|randevuyu bekliyor :uhm:|

32|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58|randevuyu bekliyor :uhm:|

33|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55|1 haziran kese görülecek eyvahedigeldismile |

34|Angelofsky74|| ||| |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

bugün yorgunum biraz.. dün bir misafirim gitti, biri geldi.. epey yoğun bir gündü.. zaten cumartesiden yatılı misafirlerim vardı.. pek dinlenmeye fırsat bulamadım.. sol kasığımda birazcık ağrı sanırım yorgunluktan.. onun dışında anneliğe pek kaptıramadım henüz kendimi.. sanırım hala endişelerim var.. ama atlatacağım inşallah.. sen nasılsın canım.. bebiş epey büyümüş maşallah..

cnm ben bi tuafım ya cumartesi onu içide gördüm ya kıpırdarken allah herkese nasip etsin inşallah...

benimde endişelerim 2'li test için nası sonuç çıkıcak acaba inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır yarabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ya...

sende öle yorma kendini ....dinlen bari akşamları eşin yardımcı olsun birazbari bu aralar

Yeshill bebiş erkekmiş hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah,,

insan çok merak ediyor, benimki de erkek diye tahmin ediyorum

sizlerin tahmini var mı kızlar,

acaba tıutabilir mi tahminlerimiz mirmirmirmir

sensiz hayat umarım bu defa hiç üzülmeden yavrunu alırsın kucağına
canım ben de de su gibi
akıntı var
günde 2 - 3 kere çamaşır değiştiriyorum

cnm naptın ticker işini

ayrıca akıntı kokusuz ve saı yada yeşil olmadığı sürece çok normal bi surum sen canını sıkma gebelikten yani bu akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…