quality hemen aydınlatayım seni
merakını sonlandırayım
1-benim gebelik haftam orda yanlış onu düzeltmem lazım
2-kendim bir resim seçmiştim onu yapmak istiyorum
3-bir şeyi başaramamak beni sinir eder.....
nasıl yapılacağını çözdüm ancak istenen formatta değil diyor....geçen sefer hilal de sağolsun aynı şey çıkınca düzeltti ben de o nasıl düzeltti onu öğrenmeye çalışıyorum.....
ewet sağolsun yaptı yardımcı oldu ama ben de öğrenmek istedim....umarım merakını gidermişimdir..........
kızlar bende bilgilerimi vereyim benide anne olacakların listesine ekleyin
sat 19 nisan tahmini dağum 20 ocak oerşembe doktora gitcez
sensiz hayat umarım bu defa hiç üzülmeden yavrunu alırsın kucağına
canım ben de de su gibi
akıntı var
günde 2 - 3 kere çamaşır değiştiriyorum
ii olmana çok sevindim cnm...dinlemende ii olmuş benimde geçen listeye bakarken aklıma geldin demek senin meleğinde kıpır kıpırlığa başladı yerim beni onu maaşallah
bnmde 8 haziran ikili test günüm inşallah bi sorun çıkmaz cnm dua ediyorum bol bol
Kızlar merhaba,
Ben de dün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyum. Geçen hafta ufak bir kanamam oldu benim de çok korktum. Neyseki devam etmedi. Yalnız doktor cinsel ilişkiyi yasakladı :)
slm arkadaşlar bende sonucumu aldım bende de beklemede arkadaşımızda olduğu gibi negatif çıktı hayırlısı olsun diyorum 26 mayısta tekrar tahlil vereceğim ancak bu aydan benim de umudum yok kısmetse temmuzda yeniden tüp bebek denemeyi düşünüyorum
kızlar herkese slm,
bende dün ikili test için dr.a gittim. bebeğim 1 hafta önde gidiyor 13 haftalık bebek gelişimindeymiş.allahıma çok şükür. dr.cinsiyetine baktı ve %80 erkek dedi. göbek kordonu ile karıştırılabiliyor dedi onada baktı doppler ile göbek kordonu değilmiş. bence değişmez ama birdahaki kontrolde kesinleşir dedi.
cnm kilonu ve yaşınıda sölermisin mümkünse
saol cnm sizler içincanım bu arada yeni liste çok güzel olmuş eline sağlık
ekliorum cnmgünaydın kızlar gizemli canım kilo 65 yaşım 29 öptümmmmmmmmmm
amin cnm inşallah hepimiz o günleri sağlıklı haberlerlr atlatırıztatlı kız hamileliğin hayırlı olsun canım..
mervecim bebişin iyi olmasına çok sevindim tatlım.. şu ikili testide hayırlısıyla bir anlat ondan sonrası su gibi akıp geçiçek inşallah..
bugün yorgunum biraz.. dün bir misafirim gitti, biri geldi.. epey yoğun bir gündü.. zaten cumartesiden yatılı misafirlerim vardı.. pek dinlenmeye fırsat bulamadım.. sol kasığımda birazcık ağrı sanırım yorgunluktan.. onun dışında anneliğe pek kaptıramadım henüz kendimi.. sanırım hala endişelerim var.. ama atlatacağım inşallah.. sen nasılsın canım.. bebiş epey büyümüş maşallah..
bugün yorgunum biraz.. dün bir misafirim gitti, biri geldi.. epey yoğun bir gündü.. zaten cumartesiden yatılı misafirlerim vardı.. pek dinlenmeye fırsat bulamadım.. sol kasığımda birazcık ağrı sanırım yorgunluktan.. onun dışında anneliğe pek kaptıramadım henüz kendimi.. sanırım hala endişelerim var.. ama atlatacağım inşallah.. sen nasılsın canım.. bebiş epey büyümüş maşallah..
GÜNAYDIN CİCİ HAMİŞLER :CüvCüv:
sensiz hayat umarım bu defa hiç üzülmeden yavrunu alırsın kucağına
canım ben de de su gibi
akıntı var
günde 2 - 3 kere çamaşır değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?