2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bak sende bi ayı geçmişsin artık dolu dolu 1 aylık annesin yaaaa zaman ne çabuk geçio dimi

evet canım yaaa hala annesin dediklerinde içim bi tuhaf oluyo ne güzel duyguymuş ama birazda korkulu insan her an bebeğime bişey olacak korkusuyla yaşıyor rabbim bütün annelere sabırla beklemeyi nasip etsin olmayan isteyen herkesede versin inşşşş

cnm kanama değil sadece gece yatarken bi damla sarımtırak geldi akıntı şeklinde
bidaha yok bişey
bu saatte kadar
son yarım saat kızlar birazdan heberi alıcam dua edin lütfen
ayyyyy içim bi hoş oldu sinem nolur bizede haber ver olur mu ay rabbin inşallah senin de tüm isteyenlerinde yüzünü güldürür....
evet annesin lafı değişik ve güzel rabbim kucağımıza almayı nasip edince nolucak halimiz acaba

valla ben şu an bile çok heyecanlıyım kesesini görünce daha bi ayrı heyecan kalp atışını duyunca daha bi heyecan çook güzel duygular bunlar rabbime şükürler olsunki bizi anne olmakla mükafatlandırı bu çok büyük bir onur

evet cnm içimizde bi mucize var ve biz tam olarak farkında değiliz süreç ne göstericek bilemeyiz ama hakkımızda hayırlısı olur inşallah
kızlar oradım polikiliniği daha çıkmamış ayy zaman geçmek bilmiyorr kalbim durcak heycandan

off ya benide heycanlandırdın ay inşallah ya inşallah olumludur sen idrar yapmışmıydın sinemcim hiç

inşşşş canım benim inşşşş

Merhaba gizemli,
Ben iyiyim. Önceki sayfada verdiğin bilgileri okuyordum. Bilgiler çok faydalı. Teşekkürler. O kadar hızlı ilerliyor ki topik maşallah, ış arasında anca okuyorum yazdıklarınızı.

Yok maşallahı var. Bulantım felan olmuyor. Ama geçen hafta ufak bir kanamam oldu, korkuttu beni :) Bu haftalar daha çabuk geçsin de bebeğim şekillensin istiyorum.

Yok maşallahı var. Bulantım felan olmuyor. Ama geçen hafta ufak bir kanamam oldu, korkuttu beni :) Bu haftalar daha çabuk geçsin de bebeğim şekillensin istiyorum.

bi dahaki kontrolün ne zaman o zaman gittiğinde görüceksin işte elleri kolları ayakları bacakları nası tuaf bi duygu anlatamam özlem ya inşallah rabbim herkese yaşatır mide bulantılarının olmaması süper maaşallah hiçolmaz inşallah

ınşallah canım. Bir dahaki randevum 2 haziran. Umarım büyümüş olur. Bana sanki biraz yavaş büyüyor gibi geliyor. Geçen cumartesi gittiğimde 3mmdi. Haftasına göre biraz geriden geliyor sanki. Azıcık endişeliyim o yüzden.

kızlar aldım sonucu 0.83 off nasıl bi acıdır bu allahım

yaaaa niye böle oldu ki yaa offf çok üzüldüm..

hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok ama sen sakın kendini fazla yıpratma olur mu ağla bağır çağır ama nolur fazla yıpratma kendini olur mu cnm dondurulmuşun varmıydı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…