kızlar aldım sonucu 0.83 off nasıl bi acıdır bu allahım
ah canım ya çok üzüldüm hay allah demekki canım zamanı degilmiş bunu demekten başka insan birşey diyemiyor hayılrısı demmeki böyleymiş kendine iyi bak...
panadolcum nasılsın iymisin nası gidiyo hamilelik
kızlar nasıl dayanılır bu acıya niye bu sefer böyle oldu 2denemde çok iyi çıkmıştı betahcg ama kan pıhtılaşması nedeniyle düşmüştü bu sefer kan sulandırıcı iğneden kullandık ama olmadı rabbim bana annelik duygusunu yaşatmıcak birdaha gücüm yok tedaviye başlamaya yıkıldık artık maddi manevi
kızlar nasıl dayanılır bu acıya niye bu sefer böyle oldu 2denemde çok iyi çıkmıştı betahcg ama kan pıhtılaşması nedeniyle düşmüştü bu sefer kan sulandırıcı iğneden kullandık ama olmadı rabbim bana annelik duygusunu yaşatmıcak birdaha gücüm yok tedaviye başlamaya yıkıldık artık maddi manevi
canım benim çok sagolasın iyiyim evde dinlenerek geçiyor çogu zamanın kasık agrıları var aradaşu keseyi görseydim hamile oldugumu tam anlamıyla inanacaktım canım umarım sende iyisin eve gidince dinlen bol bol kendini yormamaya çalış iyi bak kendine..
ah ahh keseyi gör
kalbini duyucakmıyım.onu duy
ikili testi sağlıklı olcak mı
o bitsin düzeyli usg ne olucak
kucağa alsak bile bu telaş bitmez rabbim hayırlısını versin
doktorun ne diyo peki gelişimi için
canım benim buralardayım ama dedğim gibi misafirim var sürekli onu gezdirmekten evde oturamadım okulda çok yoğun yıl sonu işleri
sen nasılsın şekerim annenlerden haber var mı daha iimisinizbebiş napıooo
alemsin funda ya güldürdünüz beni delikafadulden
Ay napim yaaa, sen kapının önünden konuşuyorsun, onlar arkasına geçip dinliyor:)))) Billgilendim, aydınlandım herbişe oldum işte:))) Ama vallahi bak mervecim şekerim sırf senin için, sırf sen gülesin de bebişinde ayyy annem mutlu galiba yaşasın desin diye :))))))
bende seni öptüm cnm gel yine aradaAmin canım hepimiz saglıklı bir şekilde kucagımıza alalımda her aşamalar zor heycanlı derken zaman geçecek sayılı gün nede olsa sabırlık olmak lazımmış bu konularda onu ögreniyorum:))) öpüyorum seni..
eee bizde bu şüphecilik varken..annelik işte ii olsa bile onlar için endişeleniyoruzcanm doktor normal dedi. Ama ben işkilleniyorum, sabırsızlanıyorum herhalde.
cnm bende simitle yaşıyorum napiim bi o dokunmuyo geçicek inşallahelvinnaz kullanıcısından alıntı
kızlar mide bulantılarım başladı çok kötüyüm
dr izindeymiş perş günü randevu verdiler
gizemli cnm hiç bişey bastırmıyo su içsem midem fenalaşıyo aç açına geziyorum canım istemiyo zaten kilo vermişim
inş bulantılarım uzun sürmez
Teşekkür ederim ezgicim:)) Annemler eşimle konşuyor, benimle konuşmuyorlar:)))))))) İyilermiş, aman iyi olsunlar....
Bebeişim de iyi teyzesi, ben de iyiyim:) dün sabredemedim, ilaç yazdırmaya gittiğim doktora dedim ki ben bebeği merak ediyorum, bi bakalım mı, o da tamam bakalım dedi.. Ama tabi adamcaz benim doktorum değil, bi de aletleri falan iyi değil.. Ama olsun, yinede bebişin göbişi kıpır kıpırdı. Kalp atımlarını gördüm, içim rahatladı:)) Benim gecen yılki kalpatımı hıkayesinden sonra obsesyon gelişti((( O hamileliğimde kalp atışları durmuştu ((( Allahım hepimizinkine saplık versin...
alemsin funda ya güldürdünüz beni delikafadulden
Ay napim yaaa, sen kapının önünden konuşuyorsun, onlar arkasına geçip dinliyor:)))) Billgilendim, aydınlandım herbişe oldum işte:))) Ama vallahi bak mervecim şekerim sırf senin için, sırf sen gülesin de bebişinde ayyy annem mutlu galiba yaşasın desin diye :))))))
bacım senin bebek niye zenci hahahaha karıştı mı yoksa labratuvarda
bacım senin bebek niye zenci hahahaha karıştı mı yoksa labratuvarda
:roflol: :roflol: ben zenci bebekleri çok seviyorum cicim:))) Eğer bebeğim olmazsa, ya tutmazsa dediğim günlerde kocam "sen üzülme karıcım, ben gider sana Burkina Faso dan bi kıvırcık kara kız alır gelirim, büyütürsün işte" diyodu:))))))) Ben de çizelgeyi yaparken aklıma geldi, dur zenci yapim dedim bebişi kaydirigubbakcemile2 ahan da bu yüzden zenci:)) Ama kimdi yaa, kaymaklım mı yazdı, özlem80 mi yazdı yoksa patly mi yazdı bi yerde olmuş öyle bişey. Kadın beyaz koca beyaz, bebek zenci çıkıyor.. DNA bakılıyo ne annenin ne de babanın... Meger transferde kulllanılan o ince çubuklar var ya onun içinde önceki transferden bi embriyo kalmış, ve bizinkinin transferinde de o embriyo da gitmiş kendininkilerle beraber, ve tuta tuta da o tutmuş... Ne trajikomik bir olay... sonunda çift boşanmış.. Koca ben bu bebeğe bakmam benim değil demiş, anne de ben onu karnımda büyüttüm bu benim bebeğim demiş... boşanmışlar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?