2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar nasıl dayanılır bu acıya niye bu sefer böyle oldu 2denemde çok iyi çıkmıştı betahcg ama kan pıhtılaşması nedeniyle düşmüştü bu sefer kan sulandırıcı iğneden kullandık ama olmadı rabbim bana annelik duygusunu yaşatmıcak birdaha gücüm yok tedaviye başlamaya yıkıldık artık maddi manevi

panadolcum nasılsın iymisin nası gidiyo hamilelik

canım benim çok sagolasın iyiyim evde dinlenerek geçiyor çogu zamanın kasık agrıları var aradaşu keseyi görseydim hamile oldugumu tam anlamıyla inanacaktım canım umarım sende iyisin eve gidince dinlen bol bol kendini yormamaya çalış iyi bak kendine..

hişştt sakıın öle deme nolur bak yılmak yok annelik öle bi duygu ki insan o duyguyu hiç kaybedemio maddi olarak yıkılmış olabilirsiniz haklıısn maneviyatta yıkılmakta çok kötü ama rabbimden umut kesilmez belki doğal yoldan olur

hem hangi şerin bizim hakkımızda hayırlı olan olduğunu bilemeyiz cnm bnm belkide bu bebek senin için hayırlı olmadığı için tutmadı

ben kanserim tek yumurtalığım yok hatalı ameliyat yüzünden tüp yamak zorunda kaldım..düşün ölüm tehlikem var bnm ama yılmadım sende yılma 7 kere deneyenler var cnm bnm şimdi acın çok taze böle düşünmen normal ama olucak bi gün mutlaka olucak

canım agla rahatlarsın ama ne olur kendini yıpratma fazla inanki herşey olacagına varıyor umudunu kesme sakın olacak zamanı var demekki isyan etme sakın daha kötülerini düşün seni anlıyorum ama keşke insanın elinden birşey gelebilse bu durumlarda...

ah ahh keseyi gör
kalbini duyucakmıyım.onu duy
ikili testi sağlıklı olcak mı
o bitsin düzeyli usg ne olucak
kucağa alsak bile bu telaş bitmez rabbim hayırlısını versin

Sinemciğim çok üzüldüm. Bu işte negatif de pozitif de var bizler için. Sen sakın umudunu ve kuvvetini yitirme, kendinizi madden ve manen toparladığınızda o umut ve kuvvet sana lazım olacak. Anne olmanın sabırdan başka yolu yok, bebek dünyaya geldikten sonra da hep sabır var bize düşen. Biz kadınların hamuru sabırla yoğrulmuş adeta. Ne olur umudunu kaybetme. Bİr gün bebeğin sana gelecek.

ah ahh keseyi gör
kalbini duyucakmıyım.onu duy
ikili testi sağlıklı olcak mı
o bitsin düzeyli usg ne olucak
kucağa alsak bile bu telaş bitmez rabbim hayırlısını versin

Amin canım hepimiz saglıklı bir şekilde kucagımıza alalımda her aşamalar zor heycanlı derken zaman geçecek sayılı gün nede olsa sabırlık olmak lazımmış bu konularda onu ögreniyorum:))) öpüyorum seni..

elvinnaz kullanıcısından alıntı
kızlar mide bulantılarım başladı çok kötüyüm
dr izindeymiş perş günü randevu verdiler

ay iğrenç ya mide bulantısı ben hiç bişey yiyemiyordum cnm ne kadar et istiyo ama yiyemiyorum maalesef..sen napiosun mesela tuzlu peynir falan ye karker ye bazıalrı naneli sakız ii gelio diyo ama sen ne önlem buldun kendince banada malta eriği ii gelioyodu mesela

gizemli cnm hiç bişey bastırmıyo su içsem midem fenalaşıyo aç açına geziyorum canım istemiyo zaten kilo vermişim
inş bulantılarım uzun sürmez

sinemcim çok üzüldüm rabbim gücünü kuvveti artırsın
vardır bundada bi hayır ne diycez mevla görelim neylere neylerse güzel eyler
sabır

canım benim buralardayım ama dedğim gibi misafirim var sürekli onu gezdirmekten evde oturamadım okulda çok yoğun yıl sonu işleri
sen nasılsın şekerim annenlerden haber var mı daha iimisinizbebiş napıooo

Teşekkür ederim ezgicim:)) Annemler eşimle konşuyor, benimle konuşmuyorlar:)))))))) ıyilermiş, aman iyi olsunlar....

Bebeişim de iyi teyzesi, ben de iyiyim:) dün sabredemedim, ilaç yazdırmaya gittiğim doktora dedim ki ben bebeği merak ediyorum, bi bakalım mı, o da tamam bakalım dedi.. Ama tabi adamcaz benim doktorum değil, bi de aletleri falan iyi değil.. Ama olsun, yinede bebişin göbişi kıpır kıpırdı. Kalp atımlarını gördüm, içim rahatladı:)) Benim gecen yılki kalpatımı hıkayesinden sonra obsesyon gelişti((( O hamileliğimde kalp atışları durmuştu((( Allahım hepimizinkine saplık versin...

bende seni öptüm cnm gel yine arada
canm doktor normal dedi. Ama ben işkilleniyorum, sabırsızlanıyorum herhalde.
eee bizde bu şüphecilik varken..annelik işte ii olsa bile onlar için endişeleniyoruz
cnm bende simitle yaşıyorum napiim bi o dokunmuyo geçicek inşallah

ay onlar ne alem ya hala mı küsler ii uyanık seni arada bebişide görmüşsün fena mı olmuş
insan yaşadığı kötü bişeyi üstünden atamıyo kolay değilboshayallersmile

herkese selaaaammm
önce güzelceee bugün yazdıklarınızı okudummm şimdi bitti yazıorum:))
nasılsınız şeker anneler
ben faciiyim bugün nasıl bulantım var inanamıorum 10. haftada bulantı mı başlar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…