herkese selaaaammm
önce güzelceee bugün yazdıklarınızı okudummm şimdi bitti yazıorum:))
nasılsınız şeker anneler
ben faciiyim bugün nasıl bulantım var inanamıorum 10. haftada bulantı mı başlar yahu
Teşekkür ederim ezgicim:)) Annemler eşimle konşuyor, benimle konuşmuyorlar:)))))))) İyilermiş, aman iyi olsunlar....
Bebeişim de iyi teyzesi, ben de iyiyim:) dün sabredemedim, ilaç yazdırmaya gittiğim doktora dedim ki ben bebeği merak ediyorum, bi bakalım mı, o da tamam bakalım dedi.. Ama tabi adamcaz benim doktorum değil, bi de aletleri falan iyi değil.. Ama olsun, yinede bebişin göbişi kıpır kıpırdı. Kalp atımlarını gördüm, içim rahatladı:)) Benim gecen yılki kalpatımı hıkayesinden sonra obsesyon gelişti((( O hamileliğimde kalp atışları durmuştu ((( Allahım hepimizinkine saplık versin...
sen ne diyosun şekerim, 4.-5. haftalarda başlayanlar var:))))) Kız üzülme işte, bak bende hiiiç bişe yok, bebek var mı diye ha bire ultrasona gidiyorum:))))
ay ezgi alemsin he sende bayağı geç başladı nazar mı değdi bacım sana inşallah 12 haftada bıçak gibi keserherkese selaaaammm
önce güzelceee bugün yazdıklarınızı okudummm şimdi bitti yazıorum:))
nasılsınız şeker anneler
ben faciiyim bugün nasıl bulantım var inanamıorum 10. haftada bulantı mı başlar yahu
ay allah korusun ne feci bişey ya ayyyy:roflol: :roflol: ben zenci bebekleri çok seviyorum cicim:))) Eğer bebeğim olmazsa, ya tutmazsa dediğim günlerde kocam "sen üzülme karıcım, ben gider sana Burkina Faso dan bi kıvırcık kara kız alır gelirim, büyütürsün işte" diyodu:))))))) Ben de çizelgeyi yaparken aklıma geldi, dur zenci yapim dedim bebişi kaydirigubbakcemile2 ahan da bu yüzden zenci:)) Ama kimdi yaa, kaymaklım mı yazdı, özlem80 mi yazdı yoksa patly mi yazdı bi yerde olmuş öyle bişey. Kadın beyaz koca beyaz, bebek zenci çıkıyor.. DNA bakılıyo ne annenin ne de babanın... Meger transferde kulllanılan o ince çubuklar var ya onun içinde önceki transferden bi embriyo kalmış, ve bizinkinin transferinde de o embriyo da gitmiş kendininkilerle beraber, ve tuta tuta da o tutmuş... Ne trajikomik bir olay... sonunda çift boşanmış.. Koca ben bu bebeğe bakmam benim değil demiş, anne de ben onu karnımda büyüttüm bu benim bebeğim demiş... boşanmışlar(
ya ne tatlı bi duygu değil mi yavrularımız filizleniyo içimizde şimdi...bulantı fena ya adamı fena yapıo halsiz kalıo insan öle olunca o zaman yazalım listeye minik melek büyümüş diyekız ne yapayım bende evdeyim 15 gün rapor aldım yine evdeyim yatıyorum bol bol dinleniyorum mide bulantım yok yok diyordum bugün bir bulandı yetieşemedim lavaboya kadar anca gidebildim.dün doktora gittim kasıklarımda çok sancım oluyordu.ultrasona girdim bebişiimi gördüm Alllahım bu ne güzel duygu kolları bacakları çıkmaya başlamış çok mutlu oldummmmmmmmm görünce .23.4 mm olmuş tam 9 haftalık gözüküyordu dün.15 gün sonra kontrole çağırdı yine görmeye gideceğim meleğimi
subuocum yaaa, ben sana yazıyorum yazıyorum, ama sen hiç cevap vermiyorsun(((( Küsücem ama:))
Ezgi'cim sen zaten 11. Haftanın içindesin. Cuma gunü 12.'ye başlıyorsun :))
Ezgi'cim sen zaten 11. Haftanın içindesin. Cuma gunü 12.'ye başlıyorsun :))
ay alemsin ezgidoğru diosun pelincim bende hep öyle hesaplıordum ama benim aydında ki doktorum şu an bana 10. haftadasın dior izmirde ki 11. haftadasın dior..
ama aydında ki doktorumun ilk trimester anlayışı ilk 12 hafta izmirdekinin ilk 13 hFTA yani aslında aynı şeyi söylüorlar dolayısıyla ben 10. haftada olsam 11. haftada olsam bu bulantı devam edecekse 2 haftası var tabi devam etmezse daha ama etmesinnnnnn
sen nasılsın oğlumm die sevmeye başladın mı:)
ya da kızııımm die sev evrene kız mesajı yolla:)
ay alemsin ezgi
everen msj yolluyorum benim bebeğim sağlıklı olsunnnn sağlıklı çok sağlıklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkafamçokkarıştı
bencede şahane bi mesajj:)
bende yolluorumm benim sağlıklı kendi içinde çooook mutluuu eğlenceli pozitiff zeki bir kızım varr nasıl ama:)
süper cnm cım öle merak eidyorum ki onu ne olcak diye eve gidince 4d usg sini alıyorum yanıma eşim gelene kadar ona bakarak uyuyorum minikliği ve sevimliliği yüzünden ben onu kız zannediyorum :)))
Ben hep kızım diye seviyorum, sonra ya erkekse diyorum ve Kızıyorum kendime ayırım yapıyorum diye. Eskiden illa bir kızım olsun derdim, zaman geçip tedavi uzadıkça yeter ki bir cocuğum olsun, o da sağlıklı olsun demeye başladım. Kız ise herhalde ekstra sevinirim ama öncelikle sağlıklı olsun, zamanında doğsun. Oğlan ise de benim nasılsa :)) onun için çok güzel planlarım var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?