2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

gamze değil çizgi oldu göya öle olunca kız olurmuş bakalım görcez şurda en geç 1 aya kadar
demek kızcılardansın sende allah gönlüne göre versin inşallah
amin cnm inşallah öle olur hepimizin sağlıklı bebekleri olur

kızlar düşünüyorumda hepimizinkinin cinsiyetleri başından beri belli aslından embriyologlarımız biliyo ama biz bilmiyoruz benim tüp doktorum en son kendi doktoruma gönderirken arakasına yaslanıp bence senin oğlun olcak bak gör dedi

acaba embriyologla konuştularda mı zarf attı yoksa adamcağızın içine mi doğdu bilmiyorum

en sonun istihareye yatıcam delikafadulden

pelicim bide bişey sorucam bizim topiğin en kıdemlisi sensin hamilelikte en ilerde olma açısından krem nemlendirici vs başladın mı yada karının çıktı mı

pelicim bide bişey sorucam bizim topiğin en kıdemlisi sensin hamilelikte en ilerde olma açısından krem nemlendirici vs başladın mı yada karının çıktı mı

şahane bi soruuuuu
bende pelini bi daha yakalayabilirsem soraım diordum
ben epeeyy gerilip şiştim biraz daha başlamazsam çokk geç olacak:)
gerçi aldım bi krem ama düzenli kullanamıorum eskiden beri sevmem zaten

şahane bi soruuuuu
bende pelini bi daha yakalayabilirsem soraım diordum
ben epeeyy gerilip şiştim biraz daha başlamazsam çokk geç olacak:)
gerçi aldım bi krem ama düzenli kullanamıorum eskiden beri sevmem zaten

bende sevmem ayne öle senin gibi alırım ama kullanmam

ben çocukalr için üretilmiştir katkı maddesi azdır diye dalinin yağını flaan aldım şimdilik ama yıkanmaya o kadar üşeniyorum ki onu sürmeye nolur halim bilmiyorum ama çatlak olmasından da korkuyorum karışık işler

kızlar evin halini bi görseniz rahat 3 gün uturup bir fiil ütü yapsam ütü bitmez
onun dışında yatak odasında minik hurçlarda kışlıklar vra yazlıklar ortada yerde bi örtünün üstünde dolap içi silinip onlar yerleştirilecek

ben hangi birini yapiim bide kendimi yıkamam lazım ay küçük olsamda anam sokup yıkasa

Merve'cim, Ezgi'cim ben 7. hafta civarından başladım kremlenmeye. Daha doğrusu yağlanmaya :) Aktarıma danıştım. Bana badem yağı ve kakao yağını önerdi. ıkisini alıp karıştırdım. Kakao yağı donuyor. Sonuçta sert tereyağ kıvamında bir kalıp elde ettim. Dolapta durması gerekmiyor. Onu sürüyorum her sabah. Elime bir parça alıyorum ve göğüs, karın, üst bacak ve sırtıma sürüyorum. Kollarıma ve dirseklerime de. Sürerken yağ eriyiveriyor :) Bence güzel de kokuyor ve çok ucuz...
Bir de işyerinden arkadaşım hamileyken alıp elinde kalan 1 tüp Mustela çatlak kremini verdi. Bazı günler onu sürüyorum ama bitince yenisini gidip almam. Yağ hemen emiliyor. Elbiselere de bulaşmıyor. Yine de çatlayacaksa çatlıyormuş. %90 Benim annemde hiç çatlak olmamış. ınşallah deri yapım ona benzemiştir diye dua ediyorum.

sağol fıstık
benim de tek güvendiğim anneciğim hatta çoook ilginç onun bir tek göğüsün üst ksmında çok çok hafif çatlağı vardı
ben 5. haftamdaydı orası çatladı aynı yer şimdilik başka bi yerimde yok
umarımda olmaz

kızlar bende çatlak için bişiler kullanmaya başlıcam doğal yağları yada bebe yağlarını kullanmada sakınca yok ama kremleri 3.aydan sonra kullanın diyor dr.lar. yağlar bana kaşıntı yapıyor. ben zaten kilolu olduğum için çatlaklarım var ben artmasınlar diye nemlendirim diyorum. en etkili yol su içmek ve cildi nemlendirmekmiş. benim annem ve teyzelerim epey çatlamış.sanırım bende çatlıcam. karnımın alt kısmı iyice sertleşti. arkonun yeni bir kremi çıkmış çatlaklar için deneyen varmı? ben alıp denesem diyorum. deneyenlerin fikirlerinide bekliyorum. badem yağı kıllanma yapıyor diyorlar ne derece doğru bilmiyorum ama benim iğnelerden sonra (puregon) göbeğimde çok az kıllanma oldu.

günaydın meralcim

günaydın kızlarrrrr

bugün yine mide bulantısıyla başladı ve bana en sadık olan yemeğim simit elimde :gitme:

ama olsun bebeişlerimiz bizimle biz savaşçı anneleriz
a.s.

ay ben anneme kalırsam onun karnı fena çatlamış ama başka bi yerinde çatlak yoktur herhalde çünkü annem çok utagaçtır tatilde denize bile girmez bizim yanzımızda üstünü giyinmez bazen bizi nasıl yapabilmiş diye düşünüyorum :)) o utangaçlık yüzünden den karnından başka bi yerini görmedim pek göstermezde zaten alem kadın :))
kakao yağının kokusunu bende seviyorum ve karnım baya baya çıkmadan o pahalı kremleri almak istemiyorum kullanıp memnun olanlarda var ama param boşa gitti diyenlerde var bakalım nasıl olucak sanırım dediğin gibi yapı meselesi

arkonun o kremini bende reklamlarda yada dergilerde gördüm ama raflarda gremedim ne yazık ki bayağıda bakındım ama yok ya önce reklam sonra raf mantığı gözettiler yada tükendi..ama denemeyi düşünüyorum

günaydııınnn şeker annelerrr
ben bir sürü saçma rüya ile uyandım bugün okula geç kalmışım ancak geldim
öğleyin doktora gidicem cuma gidicektim zaten ama bu 10. hafta takıntıma bugün itibariyle yenildim va dayanamayacağım:)
sizzz nasılsıınızz
bir şey sorucam kızlar her gece uyanıorum tuvalet için inanılmaz gaz birikiorr karnımda sabahta öyle uyanır oldum sancı yapıor haliyle gaz sorunu yaşayanınız var mıı:?

günaydın kızlar..
günaydın sevgicim....

aynı cnm eşimin yanında kaçmasın diye sıkıyorum zaten öle zor oluyo ki iyice birikiyo.....gece en az 4 kere tuvalete kalkıyorum...

günaydın canım.. gaz sorunu bende de var.. eşim sabahları bazen dalga geçiyor.. dün gece bir ramazan davulcusu geçti diye.. aslında benim normal de öyle bir problemim var.. strese bağlı olarak oluşan bir rahatsızlık. hamilelikle beraber biraz daha arttı tabi.. umarım geçer..

merve ve meral günaydın pamuk şekerleri..

günaydın cnm cım

ay bi çıkarabilsem bende uyukuda muykuda neyse ama olmuyo ki içime kaçıo hep
bakırköyden bi patlama duyarsanız saldırı sanmayın bende geliiii delikafaduldendelikafadulden

kızlarrr 8 haftalık olmuşum ben yawww..... bende diyom diye ağrım var benim kasıklarımda.. büyümüş benim kuru fasülyemm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…