gamze değil çizgi oldu göya öle olunca kız olurmuş bakalım görcez şurda en geç 1 aya kadarnasıl bir sevgi değilmi fotoğrafı bile yüzünü güldürüor in sanın:)
seninde içinden nasıl geçiorsa öyleee olsunn işallahh..
sen benim mesajımı atladın benşm çenemde çizgi oluştu ne olacak şimdi gamze değil ama çizgi:)
bu arada merak ettim sende gamze oldumu
demek kızcılardansın sende allah gönlüne göre versin inşallahBen hep kızım diye seviyorum, sonra ya erkekse diyorum ve Kızıyorum kendime ayırım yapıyorum diye. Eskiden illa bir kızım olsun derdim, zaman geçip tedavi uzadıkça yeter ki bir cocuğum olsun, o da sağlıklı olsun demeye başladım. Kız ise herhalde ekstra sevinirim ama öncelikle sağlıklı olsun, zamanında doğsun. Oğlan ise de benim nasılsa :)) onun için çok güzel planlarım var :))
amin cnm inşallah öle olur hepimizin sağlıklı bebekleri olurçok kışkırtıcı geldi çok güzel planlarım var cümlesi:)
bi ara dinleyel,m bi sakıncası yoksa:)
bence mercimeklerin canıı ne olarak dünyaya gelmek istiorsaaa öyle olsunlar
yeter ki dediğin giibi sağlıklı ve zamanında olsunlar..
pelicim bide bişey sorucam bizim topiğin en kıdemlisi sensin hamilelikte en ilerde olma açısından krem nemlendirici vs başladın mı yada karının çıktı mı
şahane bi soruuuuu
bende pelini bi daha yakalayabilirsem soraım diordum
ben epeeyy gerilip şiştim biraz daha başlamazsam çokk geç olacak:)
gerçi aldım bi krem ama düzenli kullanamıorum eskiden beri sevmem zaten
ay ben anneme kalırsam onun karnı fena çatlamış ama başka bi yerinde çatlak yoktur herhalde çünkü annem çok utagaçtır tatilde denize bile girmez bizim yanzımızda üstünü giyinmez bazen bizi nasıl yapabilmiş diye düşünüyorum :)) o utangaçlık yüzünden den karnından başka bi yerini görmedim pek göstermezde zaten alem kadın :))sağol fıstık
benim de tek güvendiğim anneciğim hatta çoook ilginç onun bir tek göğüsün üst ksmında çok çok hafif çatlağı vardı
ben 5. haftamdaydı orası çatladı aynı yer şimdilik başka bi yerimde yok
umarımda olmaz
kakao yağının kokusunu bende seviyorum ve karnım baya baya çıkmadan o pahalı kremleri almak istemiyorum kullanıp memnun olanlarda var ama param boşa gitti diyenlerde var bakalım nasıl olucak sanırım dediğin gibi yapı meselesiMerve'cim, Ezgi'cim ben 7. hafta civarından başladım kremlenmeye. Daha doğrusu yağlanmaya :) Aktarıma danıştım. Bana badem yağı ve kakao yağını önerdi. İkisini alıp karıştırdım. Kakao yağı donuyor. Sonuçta sert tereyağ kıvamında bir kalıp elde ettim. Dolapta durması gerekmiyor. Onu sürüyorum her sabah. Elime bir parça alıyorum ve göğüs, karın, üst bacak ve sırtıma sürüyorum. Kollarıma ve dirseklerime de. Sürerken yağ eriyiveriyor :) Bence güzel de kokuyor ve çok ucuz...
Bir de işyerinden arkadaşım hamileyken alıp elinde kalan 1 tüp Mustela çatlak kremini verdi. Bazı günler onu sürüyorum ama bitince yenisini gidip almam. Yağ hemen emiliyor. Elbiselere de bulaşmıyor. Yine de çatlayacaksa çatlıyormuş. %90Benim annemde hiç çatlak olmamış. İnşallah deri yapım ona benzemiştir diye dua ediyorum.
kızlar bende çatlak için bişiler kullanmaya başlıcam doğal yağları yada bebe yağlarını kullanmada sakınca yok ama kremleri 3.aydan sonra kullanın diyor dr.lar. yağlar bana kaşıntı yapıyor. ben zaten kilolu olduğum için çatlaklarım var ben artmasınlar diye nemlendirim diyorum. en etkili yol su içmek ve cildi nemlendirmekmiş. benim annem ve teyzelerim epey çatlamış.sanırım bende çatlıcam. karnımın alt kısmı iyice sertleşti. arkonun yeni bir kremi çıkmış çatlaklar için deneyen varmı? ben alıp denesem diyorum. deneyenlerin fikirlerinide bekliyorum. badem yağı kıllanma yapıyor diyorlar ne derece doğru bilmiyorum ama benim iğnelerden sonra (puregon) göbeğimde çok az kıllanma oldu.
günaydın sevgicim....günaydın kızlar..
günaydııınnn şeker annelerrr
ben bir sürü saçma rüya ile uyandım bugün okula geç kalmışım ancak geldim
öğleyin doktora gidicem cuma gidicektim zaten ama bu 10. hafta takıntıma bugün itibariyle yenildim va dayanamayacağım:)
sizzz nasılsıınızz
bir şey sorucam kızlar her gece uyanıorum tuvalet için inanılmaz gaz birikiorr karnımda sabahta öyle uyanır oldum sancı yapıor haliyle gaz sorunu yaşayanınız var mıı:?
günaydııınnn şeker annelerrr
ben bir sürü saçma rüya ile uyandım bugün okula geç kalmışım ancak geldim
öğleyin doktora gidicem cuma gidicektim zaten ama bu 10. hafta takıntıma bugün itibariyle yenildim va dayanamayacağım:)
sizzz nasılsıınızz
bir şey sorucam kızlar her gece uyanıorum tuvalet için inanılmaz gaz birikiorr karnımda sabahta öyle uyanır oldum sancı yapıor haliyle gaz sorunu yaşayanınız var mıı:?
günaydın canım.. gaz sorunu bende de var.. eşim sabahları bazen dalga geçiyor.. dün gece bir ramazan davulcusu geçti diye.. aslında benim normal de öyle bir problemim var.. strese bağlı olarak oluşan bir rahatsızlık. hamilelikle beraber biraz daha arttı tabi.. umarım geçer..
merve ve meral günaydın pamuk şekerleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?