2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Süper fikir bence:)))) Yaw ne komik, çocuklarımızın bir sürü kardeşleri kuzenleri olacak bu sayede:)))

eeee, valla benimkinin zaten başka şansı yok:)) bende kardeş olmadığı için hepiniz teyzeliği üstleneceksiniz valla, hiiiç karışmam hee:))

Bir de hepimiz aynı dönemlerde aynı duyguları yaşıyoruz, bu çok önemli.. kopukluk olmuyor.. ve hepimiz son derece odaklı durumdayız o nedenle bizim burada paylaştıklarımızı hiç bir yerde hiç kimseyle kolay kolay paylaşmamız mümkün değil.. Yani paylaşılır ama anlaşılır mı o kesin değil. İşte o nedenle, çok haklısın.. Bebişlerimizin kardeşleri küzenleri olacak burdan:))

Benden senin bebişe sağlam teyzelik çalışır:))) Hem de deneyimliyim teyzelikte:))))

Şekerler ben çıkayım bey bekliyor aşağıda.

Görüşmek üzereeee:)))

benimm çocuğumada teyze oluuuuuuunnnnnnnnnn:)
ben de tekimmmm

canım slm bende iyiyim dinleniyorum bol bol bel agrılarım başladı sanki aynen dedigin gibi başına gelen anlıyor sadece 16 yıldır hiç ara vermeden her yıl tatilime giden insanım aşırı gezmeyi severim yeterki herşey iyi gitsinde evden çıkmasamda olur tatil bile aklıma gelmiyor bu yıl açıkçası yeterki bebişlerimiz saglıklı sihatli olsun herşey yerine gelir kendine dikkat et canım..

Selam sevgili fistik hamisler;-))

Biz iyiyiz;-)) Yuvarlanip gidiyoruz cok sukur. Yazin TR ye gelsek mi gelmesek mi onu dusunuyoruz. Esimin Avrupa da br daha ki ay toplantisi var beraber gidip ordan TR ye gecebiliriz. Ama hem cok yorucu hem de yaz sezonu biletler ucmus durumda. Eger simdi gidersek dogumdan sonra hemen gidemeyebiliriz dedi esim. Bende simdi bizi goreceklerine dogum olursa inss bebegi gormek isterler falan dedim. Simdilik vazgectik gibi. Anneme soylesem planlari zaten kesin karsi cikar. Otur evinde ne isin var yollarda ucaklar mikrop dolu der;-))

Gizemlicim; o utu yigini ben de vardi. Erittim sonunda.Senin hala miden kotu herhalde birak bosver duzelince yaparsin. Yok mu eve gelen bir kadinin yaptir utulerini. Vallahi bir gun TR ye donersek su kadin olayi icin donerim burdan soyluyorum. Gecenlerde bir arkadasa temizlik firmasindan iki tane afrikali kadin gondermisler. Tuvaleti sildikleri bezle duvarlari siliyorlarmis. Onlari hemen gonderdim arkalarindan butun evi camasir suyuyla silmek zorunda kaldim diyordu. Annem bana surekli kizim donun her hafta kadin tutacagim evine deyip donmemiz icin kandiriyor bizi..

Tatlikiz; hadi gozun aydin. Keseyi. kalp atisini da gorursunuz ins..

Kaymaklim; Biz biliyorduk zaten senin haziran a kadar dayanamayacagini;-)) Hadi bakalim masallah gozun aydin. Test yaptirip yaptirmamak senin insiyatifinde. Zaten gobekten test icin cok erken. 16. haftadan sonra yapiliyor. Simdi bu aralar yapilan kan testleri ve usg. Karar size kalmis. Hepimizin hakkinda hayirlisi.

Quality; zenci anasi seni;-)) Severim o zenci bebegi;-))

canımcıgım çok sagolasın çünkü çok hashas bölge birde hamile olunca kullanmamak lazım öpüyorum seni bebişe iyi bak..

sev teyzesi sev:))))) Çok mutlu oluruz:))) bugün popo ısırma günümüz, biz de senin bebişin poposunu ısırırız:)))

Quality;

evet burda sabah, kahvaltimi yapiyorum;-)) demek popo isirma gunu bugun;-)) Biz de de herkes bebekleri isirarak sever;-)) opup, koklayip seven yok direk isirmaya basliyorlar;-)) LoL .. auchh gobisimde bir isirik hissettim;-))

Quality;

evet burda sabah, kahvaltimi yapiyorum;-)) demek popo isirma gunu bugun;-)) Biz de de herkes bebekleri isirarak sever;-)) opup, koklayip seven yok direk isirmaya basliyorlar;-)) LoL .. auchh gobisimde bir isirik hissettim;-))

Afiyet olsun tatlım.

yaa öyleee... ama çok tatlı oluyorlar, insan hızını alamıyor ki.. Bugün ilk Ezginin bebişinin poposunu ısırdım ben:)))) Sonra o benimkini, sonra karar verdik bebeişler doğunca bir araya gelip
hrpimiz birbirimizinkini ısırıcaz:)))))))

sen daha dur, göbişinde hissettiğin ısırık bişey değil, kaçtane gelicek öyle :roflol:

Eee bebislerde icerde karnimizi kum torbasi gibi kullanip durmadan tekmeyeceklerine gore doguncada onlari isirmak en buyuk hakkimiz.

amaa baaaaaaaaaakk benim çocuuum olur gelip de ısırmazsan poposunu gerçektee çok üzülrüm..
heveslendiriosun beni gelip ısırcaksın söz mü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…