Süper fikir bence:)))) Yaw ne komik, çocuklarımızın bir sürü kardeşleri kuzenleri olacak bu sayede:)))
canım benimm sende mi kız istiorsun
benim zaten çok da erkek doğmamıştı içime hatta şu ann nasıl güzel bi kızın olacak doğdu içime anlatammm:):)
sağlıklı enerji dolu zeka fışkıran kızlar olsun işalllaahh azıcık da oynak olsun mu:)
benim ki olsun:)
ne güzel emekli olmakkk fikri bile güzel
benim 30 yılım var ppeeeeehhhh:):)
ttatlım sen bursa ziraat mezunumusun
kaç mezunusun bilmiorm ama
benim kuzenimde ordan mezun o da sınıf öğretmenliği yapan şanslılarda
nurcan aksu neden bilmem sorasım geldi belki bilirsin
nazillili...
ben sana kızabilir miyiiiim hiççççç
ancak saygı duyarımmm...
ama çook isterim gelmenizi hepinizin...
ama şöle bir haftalık tatile gelin batı sahilleri turuda yapalım..
bu arada kızlar ben daha önce de dediğim gibi azıcık takıntılı bi tipim özellikle siyasi takıntılı
kesinlikle ülke almam bim e girmem vs...
ama canım çoookkk ülker çikolatalı gofret istioooo
ağlıcam yaaa yıllarr önce yediğim şey nasıl aklıma geldi bilmiorummm
Canııım kıyamam ben sanaaaa:))))
Bende de var o takıntılar:)) Alası hemi de:))) Nestle ye daha güzel:))))
canım benimm sende mi kız istiorsun
benim zaten çok da erkek doğmamıştı içime hatta şu ann nasıl güzel bi kızın olacak doğdu içime anlatammm:):)
sağlıklı enerji dolu zeka fışkıran kızlar olsun işalllaahh azıcık da oynak olsun mu:)
benim ki olsun:)
ne güzel emekli olmakkk fikri bile güzel
benim 30 yılım var ppeeeeehhhh:):)
ttatlım sen bursa ziraat mezunumusun
kaç mezunusun bilmiorm ama
benim kuzenimde ordan mezun o da sınıf öğretmenliği yapan şanslılarda
nurcan aksu neden bilmem sorasım geldi belki bilirsin
nazillili...
ben sana kızabilir miyiiiim hiçççç
ancak saygı duyarımmm...
ama çook isterim gelmenizi hepinizin...
ama şöle bir haftalık tatile gelin batı sahilleri turuda yapalım..
bu arada kızlar ben daha önce de dediğim gibi azıcık takıntılı bi tipim özellikle siyasi takıntılı
kesinlikle ülke almam bim e girmem vs...
ama canım çoookkk ülker çikolatalı gofret istioooo
ağlıcam yaaa yıllarr önce yediğim şey nasıl aklıma geldi bilmiorummm
Yağcı seniiii, kzı istediğimi öğrenince öyle dedin di miiii:)) Şaka şaka tamam... Kız olsun,, accık da oynak olsun he valla::)) Kız sen ne diyosun, sırf onun için kız istiyorum, tam bir fırlama yapıcam onu:))
canımın içi evet bursa ziraat zootekni mezunuyum, 1992 mezunuyum ben.. Bilmem kuzeninin ismini hatırlayamadım, bir nurcan var hafızamda ama:S
Ülker meselesine gelince ben de aynı sen..... Asla elimi sürmem onlara, Bim e ben de girmem... Bildiklerimden uzak duruyorum:) şekerim git bi Nestle Gofret al yaa, tadı çok benziyo valla ya.
eeee, valla benimkinin zaten başka şansı yok:)) bende kardeş olmadığı için hepiniz teyzeliği üstleneceksiniz valla, hiiiç karışmam hee:))
Bir de hepimiz aynı dönemlerde aynı duyguları yaşıyoruz, bu çok önemli.. kopukluk olmuyor.. ve hepimiz son derece odaklı durumdayız o nedenle bizim burada paylaştıklarımızı hiç bir yerde hiç kimseyle kolay kolay paylaşmamız mümkün değil.. Yani paylaşılır ama anlaşılır mı o kesin değil. İşte o nedenle, çok haklısın.. Bebişlerimizin kardeşleri küzenleri olacak burdan:))
Benden senin bebişe sağlam teyzelik çalışır:))) Hem de deneyimliyim teyzelikte:))))
Şekerler ben çıkayım bey bekliyor aşağıda.
Görüşmek üzereeee:)))
eeee, valla benimkinin zaten başka şansı yok:)) bende kardeş olmadığı için hepiniz teyzeliği üstleneceksiniz valla, hiiiç karışmam hee:))
Bir de hepimiz aynı dönemlerde aynı duyguları yaşıyoruz, bu çok önemli.. kopukluk olmuyor.. ve hepimiz son derece odaklı durumdayız o nedenle bizim burada paylaştıklarımızı hiç bir yerde hiç kimseyle kolay kolay paylaşmamız mümkün değil.. Yani paylaşılır ama anlaşılır mı o kesin değil. İşte o nedenle, çok haklısın.. Bebişlerimizin kardeşleri küzenleri olacak burdan:))
Panadolcüm, valla takmamak azım tabi milleti.. Allah kimseye vermesin ama, Onlar başlarına gelince anlarlar.. Allahm bi bebeğim olsun da hiç tatile gitmesem de olur diyecek duruma gelirlerse, o zaman hatırlarlar söylediklerini...
Sen nasılsın peki:))
cnm ben yumurtalık kanseri olduğum için bu hijyen konusunu çok araştırdım
öcelikle gittiğim bi sürü prof onkolog ve jinekolojik onkoloji uzmanları kadın doğumcular
günlük pedi asla tavsiye etmiyolar ben aynı zamanda vajinal sampuanla temizlik yapıodum tertemiz oldu zannediyodum ama oda sakıncalıymış
vajinanızı duru suyla yıkayın asla nemli bırakmayın eğer akıntınız varsa muhakkak iç çamaşırı değiştirin ve pamuklu iç çamaşırı tercih edin kesinlikle sentetik çamaşır tercih etmeyin dediler
hatta bnm doktorum ben bu kadınları anlamıyorum kilot değiştirmemek için ped kullanıyolar sonra rahim ağzı kanserlerinde artıl oluyo dediler
ama sen bilirsin ben kullanmıyorum hiç bişey iç çamaşırı alıyorum yanıma gerekirse değitiriyorum
nestle gofret oy birliği ile kabul edilmiştir:)
çzöüm için minnettarım kızlar:)
Selam sevgili fistik hamisler;-))
Biz iyiyiz;-)) Yuvarlanip gidiyoruz cok sukur. Yazin TR ye gelsek mi gelmesek mi onu dusunuyoruz. Esimin Avrupa da br daha ki ay toplantisi var beraber gidip ordan TR ye gecebiliriz. Ama hem cok yorucu hem de yaz sezonu biletler ucmus durumda. Eger simdi gidersek dogumdan sonra hemen gidemeyebiliriz dedi esim. Bende simdi bizi goreceklerine dogum olursa inss bebegi gormek isterler falan dedim. Simdilik vazgectik gibi. Anneme soylesem planlari zaten kesin karsi cikar. Otur evinde ne isin var yollarda ucaklar mikrop dolu der;-))
Gizemlicim; o utu yigini ben de vardi. Erittim sonunda.Senin hala miden kotu herhalde birak bosver duzelince yaparsin. Yok mu eve gelen bir kadinin yaptir utulerini. Vallahi bir gun TR ye donersek su kadin olayi icin donerim burdan soyluyorum. Gecenlerde bir arkadasa temizlik firmasindan iki tane afrikali kadin gondermisler. Tuvaleti sildikleri bezle duvarlari siliyorlarmis. Onlari hemen gonderdim arkalarindan butun evi camasir suyuyla silmek zorunda kaldim diyordu. Annem bana surekli kizim donun her hafta kadin tutacagim evine deyip donmemiz icin kandiriyor bizi..
Tatlikiz; hadi gozun aydin. Keseyi. kalp atisini da gorursunuz ins..
Kaymaklim; Biz biliyorduk zaten senin haziran a kadar dayanamayacagini;-)) Hadi bakalim masallah gozun aydin. Test yaptirip yaptirmamak senin insiyatifinde. Zaten gobekten test icin cok erken. 16. haftadan sonra yapiliyor. Simdi bu aralar yapilan kan testleri ve usg. Karar size kalmis. Hepimizin hakkinda hayirlisi.
Quality; zenci anasi seni;-)) Severim o zenci bebegi;-))
herkese iyi akşamlar sevgiyle kalın....
Quality;
evet burda sabah, kahvaltimi yapiyorum;-)) demek popo isirma gunu bugun;-)) Biz de de herkes bebekleri isirarak sever;-)) opup, koklayip seven yok direk isirmaya basliyorlar;-)) LoL .. auchh gobisimde bir isirik hissettim;-))
kızlar ya bnm göbeğimdeki kıllar koyulaştı sanki ya sizde de varmı böle bişey
Afiyet olsun tatlım.
yaa öyleee... ama çok tatlı oluyorlar, insan hızını alamıyor ki.. Bugün ilk Ezginin bebişinin poposunu ısırdım ben:)))) Sonra o benimkini, sonra karar verdik bebeişler doğunca bir araya gelip
hrpimiz birbirimizinkini ısırıcaz:)))))))
sen daha dur, göbişinde hissettiğin ısırık bişey değil, kaçtane gelicek öyle :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?