ya bendegelicem o zaman banane banane ya bende gelicem
canımın içi, bak sen içini çok ferah tut:))))) nedime ve sen içime doğmuştunuz.. Ikinizde hamiş çıkacaksınız bu maratondan demiştim... çok şükür nedime hamiş, ve sen de hamiş olacaksın:)))))))) benim içime doğanlar çok çıkar bi de..
Bakın size bişey anlatayım kızlar... Bu sabah rüya görüyordum.. Uyandım, baktım kociş de uyanmış rüyamda da bizim çok sevdiğimiz bir amcamız var, onu görmüştüm.. Dedim ki ben haydar amcayı gördüm rüyamda falan anlattım... Neyse ben kalktım,çayı koydum. Bizimli geçten geç kalktı.. Telefonları sessizdeymiş. Içerden bana seslendi.. Hanııım sen erdin mi ne yaa, bir saat önce haydar amca aramış dedi:)))))))
lafı uzatmayayım:)) rüyanın detayı da tuttu. Sonra arayıp konuştuğu konu ile:)))
yanii canımm, sen arkadaşına güven şekerim:))))) allah gönlüne göre verecek:)
off ya içim sıkılıyo benim.... rutin adet dönemimdeyim ya... hamilelik boyunca her ay bu dönemi yaşayacakmıyız biz..
tatlıkız, canım senin ismin ne :)) benim Funda
aaa gel tabiii, ne demek,, hatta gelir seni ben taa BOLU dan alırım valla:))))))) sen yeter ki gelicem de şekerim:))))
Bazıları yaşarmış bazıları yaşamazmış canım.. Bazen 3. aydan sonra kaybolurmuş, bazen de hamileliğin sonuna kadar devam edenler olurmuş.. İnşallah bu ay seninki son olur.
bak ben istanbuldayım hiç görüşelim diyen yok bende ankaraya gelicem walla bacım sen al beni otogardan
off ya içim sıkılıyo benim.... rutin adet dönemimdeyim ya... hamilelik boyunca her ay bu dönemi yaşayacakmıyız biz..
Seve seve... Ne demek... Gel yeterki sen.. Başımın üstünde yerin var...Bir haber ver yeter vallahi, anında biterim ben otogarda:)))))
kızlarrr bana misafir olun ama iyileşeyimde tamam şekerler yatarak yamaktan belim ağrıdı biraz çıkıyorum öptümmmm
kızlarrr bana misafir olun ama iyileşeyimde tamam şekerler yatarak yamaktan belim ağrıdı biraz çıkıyorum öptümmmm
zehra tatlımm gizemli tatlım gel seni misfir edelim canım benim yeterki gelmek iste
canımsın okadar içten yazdın ki gelmiş kadar oldum walla allah razı olsunolumunekankayizsmile
hem ne fingirdeklikkk anlatamam sana bi de arsızzzz:)cnm bişey olmaz merak etme ama bol bol doğal vitamin alın meyva falan yesin ilaç lamayın bence cumaya kadar çünkü ilaçların olumsuz etkileri olabiliyo diye duydum
kız yerim ben onu fingirdek şey....demek zıp zıp he ay insan şoka giriyo ya ben tabiri cahizse şöle saçma bi tepki verdim ayyyy salak yaaanası kıpır kıpır dedim meleğimi görünce sonrada kızdım kendime gökmen hocada güldü ben öle bi tepki verince ama insaın aklı başından gidiyo dimi ezgi
cnm ya çok üzüldüm ama ii olmaanada sevindim böle olan arkadaşlar okumuştum zamanla kuruyo o kan merak etme sen iğnelerimiz çok ii bende proluton diye haftada bir etkisi 10 gün süren bi iğne oluyorum beben 9+2 ydi usg de 9+6 çıktı maaşallah
sen hiç endişelenme geçicek melekler sıkıştılar yer açıyolar kendilerini seni kanata kanata
poposu kurban olsun sana neresini istersen koparabilirsiiinnnn:):)TATLIM GÖZÜN AYDIIIIIINNNN TEYZESİ ISIRSIN ONUN POPOSUNU:))))) izin vercen dimi kız ezgi:))
bi de ama yaaaa herkes bişeyler görüyoooo ben neden göremiyorum yaaaa(( sadece kalbinin atışı gözüküyo... ama tabi kıytırık doktorda öyle, e kendi doktorumun da maşallahı var valla, kalp randevusundan sonra 1 ay sonraya verdi randevuyu... neyse, ayın 1 inde gidicem ben.. o zaman da demiştim zaten ben dayanamam arada gelirim diye.....
simsiyahhhhh oldu heemmmkızlar ya bnm göbeğimdeki kıllar koyulaştı sanki ya sizde de varmı böle bişey
aaaaaaaaaa...hamilelerde böyle olduğunda bebek erkek oluyormuşşşş
gerçekten de yakınlarımda ki birkaç kişin böyle olduuu
annemin cinsiyet belirleme takdiğidir onun yalancısıyım a.sa.s
kızlar demin komşum indi, biraz oturduk,,, tek konu bebiş.... ben anlatıyorum ha bire, ay korkuyorum, ay doktora şu zaman gidicem, ay ilaçlar zarar verirmi bebişime falan.... Kadın dayanamadı ne dedi biliyor musunuz:)) aaaaa iyi ki bi hamile kaldın hee, görmemişin oğlu olmuş, tutup pipisini koparmış, seninki de o hesap... az rahat ol be güzelim, bebek doğmadan sen bize doğurtacaksın((((((((((((
Yaaaa, ama niye böyle yapıyorlar( Ben üzüldüm şimdi:) E tabi millet üzerine cekat atılınca hamile kaldığı için anlamıyorlar, aman ne uyuz şeyler be öff.
ay birdeennn işaaaaaaaaaaaallllaaaahhh dedim içimdenısırırım onun poposunu ben.. kız olucak o annesii... kızlar minyon olur..
puhahahahaha bayıldım gülmektenkızlar bu sabah naptım biliyomusunuz
duş aldım bi güzel yağlandım ama her yerime eksiksiz sürdüm.vıcık vıcık oldum sırnaşık şeysonra altımda şortum vardı üstümde de sütyen aşkımda salonda heyyt diye daldım salona kırkpınardan geldim leeynnnn varmı benle güreş tutcak bi baba diye bi saat güldük eşimle delikafaduldentam kırkpınarlılar gibi oluyorum süründüğüm zaman ben güreşçiler gibi salonda bacaklarıma yapıştıra yapıştıra dolanıyorum eşimde tepinme delüüü diyo bana çok komiktikti walla
ama yağdanmıdır bilmem göbüş kıllandı baksanıza erkek bebek belirtisiymiş görücez bakalım
Ben geldim kızlaaaarrr;
İkili test için ultrasona girdim ve kan verdim. Sıpamı gördüm nasıl zıplıyordu inanamadık. Babası da ilk kez gördü. Bir durmak bilmedi, karından bakıyordu doktor ama bir türlü istediği pozisyonu vermedi sıpa. Adam Karnıma pata küte daldı elindeki probe'la, dövdü resmen beni ama duruşunu değiştirmedi. Zaten benim müthiş enerji depolarım sayesinde görüşü de bozuktu, o yüzden vajinal bakmak zorunda kaldı. Ense kalınlığını öyle görebildi ancak. Gününden 4 gün ileriymiş. Progestanı ve şeker ilacını bıraktırdı, progestan çok bıktırmıştı, çok sevindim:)))
Kızlar ben testler konusunda gayet kararlıyım. Her türlü test yapılmalı bence. Sonuçları ile ilgili karar vermek başka birşey ama yapılmalı. Benim şahsi görüşüm dünyaya geldiğinde sağlıksız ve mutsuz olacak bir canlıyı ben öyle istiyorum diye dünyaya getirmek haksızlık. Benim yeğenim ailesinde ekonomik sıkıntılar var diye bu kadar sıkışacaktınız, beni de zora sokacaktınız, beni niye dünyaya getirdiniz diyor. Hele ki bir sağlık sorununda o çocuk ne düşünecek? Sonra hep yanında olup bakabileceğimizin bir garantisi yok ki. Ben 31 yaşındayım, herkes gibi ne kadar ömrüm kaldı bilmiyorum. Sağlığı ve aklı yerinde bir çocuk 15-16'sından sonra tek başına bile yaşayabilir, ama sıkıntısı olan bir insana ömür boyu bakacak insan lazım. Neyse, çok karışık bu konular, çok da kişiye göre değişen şeyler.
Bu arada kızlar, doktor çok emin olamadı ama erkeğe benziyor dedi:)))
aminnnnnnnn veeeeee maşallaaaaaaahhhh....Hepimizin bebeği çooookkk sağlıklı olacak inşallah, bak ne kadar iyi gidiyoruz hepimiz, Allah bebeklerimizi verdiğimiz emeklerin yüzü suyu hürmetine bağışlayacak bizlere iiiinşaaalllahhh....
he yaaa 2 saat yo oldumm anam coşmuşsunuzzzz:)ezgimmmm napiosun bacım hala geçmiştemisin
kızlar ben kalb atısını duymaya gidiorum dualarınıza ihtiyacım varrr
ya bendegelicem o zaman banane banane ya bende gelicem
Kız nedemek, inan çok mutlu olurum... Bak cidden zaman bulabilirsen, gezmek falan isterse canın atla gel vallahi.. Ankara öyle eskisi gibi değil.. Çok yeşil:)) şehir merkezi en yeşil illerden biri oldu.. Gerçi ben çok bilmyorum Ankarayı, sadece 3 yıldır buradayım ama yine de az buçuk öğrendim:))))
Vallahi bi fırsat bulup tanışmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?