2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

off ya içim sıkılıyo benim.... rutin adet dönemimdeyim ya... hamilelik boyunca her ay bu dönemi yaşayacakmıyız biz..

canım benim inşallahhh çok sağol

off ya içim sıkılıyo benim.... rutin adet dönemimdeyim ya... hamilelik boyunca her ay bu dönemi yaşayacakmıyız biz..

Bazıları yaşarmış bazıları yaşamazmış canım.. Bazen 3. aydan sonra kaybolurmuş, bazen de hamileliğin sonuna kadar devam edenler olurmuş.. İnşallah bu ay seninki son olur.

Bazıları yaşarmış bazıları yaşamazmış canım.. Bazen 3. aydan sonra kaybolurmuş, bazen de hamileliğin sonuna kadar devam edenler olurmuş.. İnşallah bu ay seninki son olur.

İnşallah güzelim ya.. ağrım da var biraz.. belim ağrıyo.. biraz da kasılıyorum sanki böyle.. ay anlatamıyorum ya...

kızlarrr bana misafir olun ama iyileşeyimde tamam şekerler yatarak yamaktan belim ağrıdı biraz çıkıyorum öptümmmm

cnm hormonlar hormonlar sıkma sen canını

hem daha farklı sorunlar olucak artık

bak 7. ayda falan bebek yüzüstü yatınca göğüs kafesine giricek nerdeyse

daha neler neler
karnına elini koy veeee heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy seni çok seviyorum
kavuştuğumuz için çok mutluyum de ve onu taa içinde hisset

belki biraz düzelirsin

bide okusana kendini belki nazar geldi

nas felak oku elham oku

gelbebek = ezgi
bee009=sevgi
haymatlos=bilge
papatya03=şule
gizemli83=merve
pelly=pelin
pretty=özlem
ç&d= çiğdem
suens=Sunay
sebo=şebnem
qualıty=funda
xtatlıkız=zehra

eklemek isteyen

Ben de Ankara'da okudum, hayatımın en toz pembe günleri Ankara'da geçti. 5 sene altını üstüne getirdik Ankara'nın:))) Şehrin güzelliğinden çok bizim geçen günlerimiz güzeldi, bir de şehrin düzenliliği, nezihliği, o günler için ulaşım kolaylığı... Fakat devlette çalışmak istemeyince iş için İstanbul'a gelmeye mecbur oldum. İstanbul'da çocukluğumdan beri bildiğim bir yerdi, yol iz açısından pek zorluk çekmedim, güzelliğine diyecek de yok İstanbul'un ama bir türlü sevemedim. Hani patron bir işin kolay yolu varken sizden aynı işi zor ve angarya yoldan yapmanızı ister ya; İstanbul'da yaşamak bana öyle geliyor. Çok karışık, çok fazla tehlikeli insan var, her şey çok iç içe, ne kadar korunsanız da bana bulaşmaz diyemeyeceğiniz her türlü kötülükle yan yana yaşıyorsunuz, trafik, kalabalık vs imkanları hep kıtmış gibi gösteriyor. Boğaz geçtiğim zamanlarda, o eziyeti çektiğim için boğazın güzelliği hiç beni çekmezdi. İstanbul bana değil vakti olana güzel diyorum hep. Yoksa şöyle akşam saat 17:00 de işten çıkıp en çok yarım saatte evde olsam, haftasonum bayramım seyranım, yıllık iznim filan belli olsa, üç beş de arkadaşım olsa eminim bana da güzel gelecek ama yok işte:))) Bulacağımız işten tatmin olacağımızı bilsek ya benim memleketim Eskişehir'e ya da eşimin memleketi Tekirdağ'a yerleşeceğiz ama çok zor be kızlaaaarrr, emeklilik de hayal bizim kuşağa((

canımsın okadar içten yazdın ki gelmiş kadar oldum walla allah razı olsunolumunekankayizsmile

Kız nedemek, inan çok mutlu olurum... Bak cidden zaman bulabilirsen, gezmek falan isterse canın atla gel vallahi.. Ankara öyle eskisi gibi değil.. Çok yeşil:)) şehir merkezi en yeşil illerden biri oldu.. Gerçi ben çok bilmyorum Ankarayı, sadece 3 yıldır buradayım ama yine de az buçuk öğrendim:))))

Vallahi bi fırsat bulup tanışmalı...

hem ne fingirdeklikkk anlatamam sana bi de arsızzzz:)
hiç utanması yok anasına çekcek bu çocuk dio eşim:)
bende aynı senin gibi ilk andaaa alaahııınnn salağıııı dedim çocuma yaaaa

poposu kurban olsun sana neresini istersen koparabilirsiiinnnn:):)
ama aynı muameleye birden senin oğlan demek geldi içimden senin oğlanda maruz kalır ben sana diiimm:)

kızlar ya bnm göbeğimdeki kıllar koyulaştı sanki ya sizde de varmı böle bişey
simsiyahhhhh oldu heemmm
dün dedim kocişe seninkinden fena dedim
hemde komple bütün göbek siyahlaştı
hamilelerde böyle olduğunda bebek erkek oluyormuşşşş
gerçekten de yakınlarımda ki birkaç kişin böyle olduuu
annemin cinsiyet belirleme takdiğidir onun yalancısıyım a.sa.s
aaaaaaaaaa...
bende tam aksini gördüm 2 kız bebeiş var bizde 2sindedebizim kızların göbek ve kol kılları inanılmaz siyahlaşmıştı
bence genel etkisi gebeliğin...

ama bi şey diiim mi bundan bir sene önce benim bütün etrafım hamilelerle çevriliydi
sürekli çocuk konuşuluodu
en çıldırıordum sıkıntıdan
içime fenalık geliodu ki ozamanlar bilmiodum hiç normal şekilde çocuğumun olmayacağını sadece mevzuya uzaktım
o an için ilgisini çekmeyen insana zor bence hamilelik muhabbeti
ısırırım onun poposunu ben.. kız olucak o annesii... kızlar minyon olur..
ay birdeennn işaaaaaaaaaaaallllaaaahhh dedim içimden
sonra çok utandım kendimden nie ayrım yapıosun die
bakalım canım nasıl mutluysa öyle olsun ama umarın tutar tahmininkaydirigubbakcemile5

puhahahahaha bayıldım gülmekten
gözümün önüne geldin
çoook güldüm:)

anaaaaaaaaamm bi erkek daha
bizim çocukların jenerasyon hep erkek mi olacak ki:)
test konusunda tıpkı senin gibi düşünüorumm herşeyin hayırlısı bundan sonra..
çok seindim ikinizde sağlıklı oluşuna::::::)

Hepimizin bebeği çooookkk sağlıklı olacak inşallah, bak ne kadar iyi gidiyoruz hepimiz, Allah bebeklerimizi verdiğimiz emeklerin yüzü suyu hürmetine bağışlayacak bizlere iiiinşaaalllahhh....
aminnnnnnnn veeeeee maşallaaaaaaahhhh....

ezgimmmm napiosun bacım hala geçmiştemisin
he yaaa 2 saat yo oldumm anam coşmuşsunuzzzz:)

kızlar ben kalb atısını duymaya gidiorum dualarınıza ihtiyacım varrr

ya bendegelicem o zaman banane banane ya bende gelicem

mutlulukla dön canım...

biz bu yaz tatile gidemicez ama ankaraya gelmek istiyodum halam eğer gelirsem kesin haber veririm faceden burdan ikisinden de yazarım saol cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…