2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merhaba arkadaslar bugun kalp atısı ıcın gıttık ama gorunmedi bebek var yolk kesesi var 6+4 üz 6+2 cıktı kalpatısını gec goren varmı normalde olabilio ama tüp bebekte aynı sey gecerlımı acaba

canım benim daha çok küçük haftaya çok daha rahat duyacaksın eminim. sakın endişe yapma kendine..

gunaydinnnn a.s. guzel anneler hala uyuyormusunuz
biz uyandik bebegimle :) kizimi okula yolladim ama hala cok uykum var mirmirmirmir

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim bebeğim yokmuş bebeklerim varmışşşdelikafadulden dün dr gittim bu güne kadar 1 tane gördükk aman Allahım sen ne büyükmüşsün diğerinide dün gördümm şokkaaaa girdim resmennnnnnnn:))))))))))))

:teytey::teytey: Allahım kucağıma almayı nasip et bebeklerimi nazarlardan koru yarabbimmmm...

mervecim artık benimde bilgilerimi değiştirirmisin:)) bebişleri geliyo diyehihoyyyt

günaydın
bee0009 ben bebeğimin kalp atışını 6+5'te gördüm. Endişelenme bir dahaki randevuya görürsün.

günaydııın:))))

Kızlar yahu, bu glucophage ne mübarek bir şeymiş. Kullandığım sürece hiç bulantım olmamıştı. ılacı bırakalı 4-5 gün oldu bugün sabah lavaboya zor yetiştim, ne zormuş safra çıkartmak...

Tebriiikleeeeerrrr:))) Allah vaktiyle ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)))))

Galiba Kadınlar kulubünde bu şekildeki ilk örnek sensin. Hayırlı olsun arkadaşım. Ne güzel :)

Galiba Kadınlar kulubünde bu şekildeki ilk örnek sensin. Hayırlı olsun arkadaşım. Ne güzel :)

umarım sonuna kadar sorunsuz gider:)) hakkımızda hayırlısı olsunn ben onları çok seviyorum:))

XTATLIKIZ Ç&D tebrikler tatlım çoook güzel bir haber yaaa ikisi birbirine benzeyen iki ayrı bebiş süperrrrr yaaa

tşkler canım:)) evett tıpatıp benziyecekler hemde:))))))

çiğdemcim canım çok sevindim. çok tebrik ederim... oleyyy 3ledik ikizleri....hihoyyythihoyyythihoyyyt

2011 ocak annesi olucam diye sevinirken yıkıldım resmen. bugün kese görmeye gittik fakat kese yoktu dış gebelikten şüphelendi doktor saat 1.30 da hcg sonucuna göre hareket edicez dedi çok kötüyüm napıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…