merhaba arkadaslar bugun kalp atısı ıcın gıttık ama gorunmedi bebek var yolk kesesi var 6+4 üz 6+2 cıktı kalpatısını gec goren varmı normalde olabilio ama tüp bebekte aynı sey gecerlımı acaba
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim bebeğim yokmuş bebeklerim varmışşşdelikafadulden dün dr gittim bu güne kadar 1 tane gördükk aman Allahım sen ne büyükmüşsün diğerinide dün gördümm şokkaaaa girdim resmennnnnnnn:))))))))))))
:teytey::teytey:Allahım kucağıma almayı nasip et bebeklerimi nazarlardan koru yarabbimmmm...
mervecim artık benimde bilgilerimi değiştirirmisin:)) bebişleri geliyo diyehihoyyyt
Ç&D tebrikler. Sana bir tane mi konulmuştu?
Tebriiikleeeeerrrr:))) Allah vaktiyle ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)))))
Galiba Kadınlar kulubünde bu şekildeki ilk örnek sensin. Hayırlı olsun arkadaşım. Ne güzel :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim bebeğim yokmuş bebeklerim varmışşşdelikafadulden dün dr gittim bu güne kadar 1 tane gördükk aman Allahım sen ne büyükmüşsün diğerinide dün gördümm şokkaaaa girdim resmennnnnnnn:))))))))))))
:teytey::teytey:Allahım kucağıma almayı nasip et bebeklerimi nazarlardan koru yarabbimmmm...
mervecim artık benimde bilgilerimi değiştirirmisin:)) bebişleri geliyo diyehihoyyyt
Ç&D tebrikler canımm hihoyyythihoyyyt
C&D tebrikler canim allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahhhh aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?