amaa baaaaaaaaaakk benim çocuuum olur gelip de ısırmazsan poposunu gerçektee çok üzülrüm..
heveslendiriosun beni gelip ısırcaksın söz mü...
evt cnm aynen bide uzuyolar ama ben koca göbişimle bikini giyerim diyodum kılı aldırmakta olmuyomuş doğumdan sonra dökülür diyolar aldırınca çıkarmış heppp offff:)
kız vallahi söz:)))) O hele bi ısırılacak kıvama gelsin deee:)))) seve seveeee:)))))
Zaten babasından bize fayda yok, adam iş peşinde koşmaktan bizi unuttu valla:)))) Biz kızımla (Allahım ve bebişim gücünüze gitmesin noluur, sağlıklı gelsın de ne gelirse başımın üstünde yeri var, o ayrı mesele) ikimiz gezicez şekerim... Geliriz, hem ısırırız, hem ısırtırız teyzesii:)))
bizim de babamız aynıı:)
siz gelin tatlım bütün adamları bırakıp kıslarımızla tatile gidelim
onlara bikini alırız üstünü giydirmeiz altını belkiii:)
daha kolay ısırmak adına:)
pretty, senin ismin Özlem di değil mi tatlım:))))
Kız napıcankılları boşveeerr, bak keyfine alla alla:))))))
Bir de şekerim sen hangi sektörde müşteri tems. sin??
cnm güzellik salonunda çalışıyodum ama sanırım 9 ay yatış heyet raporu alıyorum sitresten uzak durmak adına iyi oluyor evt özlem adım kıllara gelince işim gereği takıntılıyım zaten ama yapçak bişey yok acaba kullandığımız ilaçlarmı yaptı kaşlarım bile hızlı çıkıyo
ben yemek yapmaya gidiyorum bu arada mide bulantım yok diyodum ama dün akşama söylemesi ayıp tavuk yapmıştım bir lokma zor aldım çok kötüydü mide onu görünce bile içim kalkıyo eşimde beni öle görünce yiyemedi oda tiksindi :)
ezgiiiii, bak sen,n için buldum bu avatarı.. sıpa poposunu dönmüş baaak olumunekankayizsmile
gelbebek = ezgi
bee009=sevgi
haymatlos=bilge
papatya03=şule
gizemli83=merve
pelly=pelin
pretty=özlem
ç&d= çiğdem
suens=Sunay
sebo=şebnem
qualıty=funda
xtatlıkız=zehra
eklemek isteyen
Kaymaklim; Biz biliyorduk zaten senin haziran a kadar dayanamayacagini;-)) Hadi bakalim masallah gozun aydin. Test yaptirip yaptirmamak senin insiyatifinde. Zaten gobekten test icin cok erken. 16. haftadan sonra yapiliyor. Simdi bu aralar yapilan kan testleri ve usg. Karar size kalmis. Hepimizin hakkinda hayirlisi.)
merhaba arkadaslar bugun kalp atısı ıcın gıttık ama gorunmedi bebek var yolk kesesi var 6+4 üz 6+2 cıktı kalpatısını gec goren varmı normalde olabilio ama tüp bebekte aynı sey gecerlımı acaba
beeenn canim bende 6+3 ken gitmistim gorunmedi doktor cok normal dedi 1 hafta sonra gitigimde yani 7+3 ken gorduk kuzumun kalp atisini allahim sanada nasip edicek ins rahat ol allaha emanet ol cnm
merhaba arkadaslar bugun kalp atısı ıcın gıttık ama gorunmedi bebek var yolk kesesi var 6+4 üz 6+2 cıktı kalpatısını gec goren varmı normalde olabilio ama tüp bebekte aynı sey gecerlımı acaba
kimse bana bise yazmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?