2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

amaa baaaaaaaaaakk benim çocuuum olur gelip de ısırmazsan poposunu gerçektee çok üzülrüm..
heveslendiriosun beni gelip ısırcaksın söz mü...

kız vallahi söz:)))) O hele bi ısırılacak kıvama gelsin deee:)))) seve seveeee:)))))
Zaten babasından bize fayda yok, adam iş peşinde koşmaktan bizi unuttu valla:)))) Biz kızımla (Allahım ve bebişim gücünüze gitmesin noluur, sağlıklı gelsın de ne gelirse başımın üstünde yeri var, o ayrı mesele) ikimiz gezicez şekerim... Geliriz, hem ısırırız, hem ısırtırız teyzesii:)))

Son düzenleme:
evt cnm aynen bide uzuyolar ama ben koca göbişimle bikini giyerim diyodum kılı aldırmakta olmuyomuş doğumdan sonra dökülür diyolar aldırınca çıkarmış heppp offff:)

pretty, senin ismin Özlem di değil mi tatlım:))))

Kız napıcankılları boşveeerr, bak keyfine alla alla:))))))

Bir de şekerim sen hangi sektörde müşteri tems. sin??

bizim de babamız aynıı:)
siz gelin tatlım bütün adamları bırakıp kıslarımızla tatile gidelim
onlara bikini alırız üstünü giydirmeiz altını belkiii:)
daha kolay ısırmak adına:)

bizim de babamız aynıı:)
siz gelin tatlım bütün adamları bırakıp kıslarımızla tatile gidelim
onlara bikini alırız üstünü giydirmeiz altını belkiii:)
daha kolay ısırmak adına:)

tamam:))))) ohhh yumuşak yumuşak:)) zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

pretty, senin ismin Özlem di değil mi tatlım:))))

Kız napıcankılları boşveeerr, bak keyfine alla alla:))))))

Bir de şekerim sen hangi sektörde müşteri tems. sin??

cnm güzellik salonunda çalışıyodum ama sanırım 9 ay yatış heyet raporu alıyorum sitresten uzak durmak adına iyi oluyor evt özlem adım kıllara gelince işim gereği takıntılıyım zaten ama yapçak bişey yok acaba kullandığımız ilaçlarmı yaptı kaşlarım bile hızlı çıkıyo

ben yemek yapmaya gidiyorum bu arada mide bulantım yok diyodum ama dün akşama söylemesi ayıp tavuk yapmıştım bir lokma zor aldım çok kötüydü mide onu görünce bile içim kalkıyo eşimde beni öle görünce yiyemedi oda tiksindi :)

evet canım yaa ilaçlar yaptı sanırım, hepimizde var az çok.. takma boşver....

Heyet raporu da mantıklı olmuş... Boşver, sakin bir hamilelik geçir, işin çok stresliyse...

ben de Funda bu arada , eğer okumadıysan aralarda bi daha yazmış olayım:)

ay bu adamlar bi alem vallahi yaa:))))

hehe canim benim valla artik birbirimizi iyi taniyoruz dimi cok hosuma gitti ya
dogru valla dayanamazdim ozamana kadar kaydirigubbakcemile3
cnm benim test konusunda hala cok kararsizim ya allahim hakkimizda hayirli ne ise onu nasip eder insallahhhh allaha emanet ol cnm

merhaba arkadaslar bugun kalp atısı ıcın gıttık ama gorunmedi bebek var yolk kesesi var 6+4 üz 6+2 cıktı kalpatısını gec goren varmı normalde olabilio ama tüp bebekte aynı sey gecerlımı acaba

merhaba arkadaslar bugun kalp atısı ıcın gıttık ama gorunmedi bebek var yolk kesesi var 6+4 üz 6+2 cıktı kalpatısını gec goren varmı normalde olabilio ama tüp bebekte aynı sey gecerlımı acaba

beeenn canim bende 6+3 ken gitmistim gorunmedi doktor cok normal dedi 1 hafta sonra gitigimde yani 7+3 ken gorduk kuzumun kalp atisini allahim sanada nasip edicek ins rahat ol allaha emanet ol cnm

Subuo;

Biz 6. haftadayken gormustuk hem kese hem de kalp atisini. Ama senin dedigin gibi normal bir durum. Ben bazen yeni dogum apan dis dr umla dertlesirim. Onunda basina gelmis Dr u simdi gormemiz lazimdi ama kalp atisi yok demis. Bir hafta sonra duymuslar cok uzulmustum falan diye anlatiyordu. Sen kendini ferah tut ebetteki heyecanlanirsin anliyorum ama dusunmemeye calis. Inss bir hafta sonra duyacaksin gup gup o sesi. Sevgiler

subuo' cum
sakın sıkma canını benim arkadaşım da aynısını yaşamış 7+4 de dumuşlar onlarda geçen gün anlatmıştı daha stressli bi bir haftaydı die..eminin senin içinde çok kolay olmayacak beklemek ama olumlu düşü sen sakın kötü şeyler getirme aklına..

kimse bana bise yazmıo

Selam Subuo cum... Sakın canını sıkma bak, kaymaklıma da olmuş aynısı.. Hem recai hoca beni 7+2 de cağırmıştı kalp atışı için.. seni neden bu kadar erken çağırdı anlayamadım... Üzülme duyacaksın... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…