bak ben istanbuldayım hiç görüşelim diyen yok bende ankaraya gelicem walla bacım sen al beni otogardan
Mervem gel sen bana gel, ben de istanbuldayım fekat Ankara yolunu yarılaman lazım:))))
bu çılgın ve meraklı anne kaçar.. size ve bebişlerinize iyi akşamlar kızlar.. hepinizi kocaman öpüyorum...
Ben de Ankara'da okudum, hayatımın en toz pembe günleri Ankara'da geçti. 5 sene altını üstüne getirdik Ankara'nın:))) Şehrin güzelliğinden çok bizim geçen günlerimiz güzeldi, bir de şehrin düzenliliği, nezihliği, o günler için ulaşım kolaylığı... Fakat devlette çalışmak istemeyince iş için İstanbul'a gelmeye mecbur oldum. İstanbul'da çocukluğumdan beri bildiğim bir yerdi, yol iz açısından pek zorluk çekmedim, güzelliğine diyecek de yok İstanbul'un ama bir türlü sevemedim. Hani patron bir işin kolay yolu varken sizden aynı işi zor ve angarya yoldan yapmanızı ister ya; İstanbul'da yaşamak bana öyle geliyor. Çok karışık, çok fazla tehlikeli insan var, her şey çok iç içe, ne kadar korunsanız da bana bulaşmaz diyemeyeceğiniz her türlü kötülükle yan yana yaşıyorsunuz, trafik, kalabalık vs imkanları hep kıtmış gibi gösteriyor. Boğaz geçtiğim zamanlarda, o eziyeti çektiğim için boğazın güzelliği hiç beni çekmezdi. İstanbul bana değil vakti olana güzel diyorum hep. Yoksa şöyle akşam saat 17:00 de işten çıkıp en çok yarım saatte evde olsam, haftasonum bayramım seyranım, yıllık iznim filan belli olsa, üç beş de arkadaşım olsa eminim bana da güzel gelecek ama yok işte:))) Bulacağımız işten tatmin olacağımızı bilsek ya benim memleketim Eskişehir'e ya da eşimin memleketi Tekirdağ'a yerleşeceğiz ama çok zor be kızlaaaarrr, emeklilik de hayal bizim kuşağa((
tamam anlaştık bi doktor çıkışı uğrarım bak nasıl olsa her ay 2 kere göztepedeyim :)))
aaa evet, unutmuşum bu tarafa geldiğini, olur bak o :)))
poposu kurban olsun sana neresini istersen koparabilirsiiinnnn:):)
ama aynı muameleye birden senin oğlan demek geldi içimden senin oğlanda maruz kalır ben sana diiimm:)
hahahahaha
Yaaaa, ben de ayrımcılık yapıcam napiiiimmmmm( ALLAHIMMM SAĞLIKLI BEBıŞLER VER bize önceeeee, sonra daaaaaaa, ezgi ile bana kız ver:)))))))) ahan da yazdım işte... KIZ KIZ KIZ.. AMA ÖNCE SAĞLIK... Hee, oğlan olursa sanki nolcak, hiiiç, merveye dedim, bi de kız yaptırcam:)) embriyologlara rüsvet vercem kız bebek yaptırtcam:)))))
Benim 6 Temmuz'da mezun olduğum okuldaki törende olmam lazım kızlar. yaklaşık 8-9 seneden sonra ilk kez gidicem Ankara'ya. Güya bir de ablam Ankara'da oturuyor ama hiç gidemiyordum. Bu tören için kararttım gözümü, haftasonu gidip döneceğim:)))
Bilgeciiim, ne güzel özetlemişsin yaşamın kuytularını... Ankara, öğrencilik dedin, benim de Bursa aklıma geldi.. Ben de ünversiteyi orada okudum .. Bütün arkadaşlarım orada, sanki kendimi orada bırakmış gibi geldim ben Ankara ya ... Burada çok akrabam var ancak sadece bir ikisi ile görüşüyorum.. Ve hiç arkadaşım yok... Bir de Ankara da bürokrasının yoğunluğundan olsa gerek, ilişkiler çok soğuk... İnsanlar tanıştıklarında bile bir vesile ile sana uzaklar, hep bir sınırları var.. Oysa bursa öyle değildi, sıcak insanlar vardı.. Ne bileyim, belki de alışkanlıklarımız bizi zorluyor, ya da beklentilerimiz....
İstanbul konusunda da oldukça haklısın... Umarım Mutlu olacağınız bir şehirde çok güzel iş imkanları çıkar da, sessiz sakin bir yaşama kavuşursunuz....
Benim de hayalim mesela , Çanakkale... Emekli olsak da gitsek orada yaşasak.. Benm yaşadım 5 yıl Çanakkale de oradan bir ev de aldım.. Annem babam da orada yaşıyor.. Muhteşem bir yer.. Benim sana göre bir avantajım var sanırım, ben 4 yıl sonra prim gün sayımı dolduruyorum.. eşim de kısmetse önümüzdeki yıl emekli..Yani biz o açıdan postu yırttık gibi gözüküyor.. Darısı sizlere inşallah.
aaaa ne güzel Bilgecim, zamanın olursa bi kahve içecek kadar da olsa görüşelim yaa
Ayyy ne güzeeel, emekliliğe eli ayağı tutarken erebilen son kuşak siz olacaksınız ne güzel. Ben Çanakkale'yi biraz bilirim, Tekirdağ-Altınoluk arası gelip geçerken. Gerçekten çok güzel bir yer. Biz de emeklilik nasılsa hayal, bari şöyle fazla riski olmayan, çok büyütüp riske girmeyeceğimiz, alıştığımız standartların gerisine düşürmeyecek rahat bir iş kursak da öyle çalışsak, sevdiğimiz istediğimiz yerlerde sevdiğimiz istediğimiz insanlarla daha çok vakit geçirebilsek diyoruz. Ben çok sıkıldım zekası benden ileri olmayan insanlarla ve patronlarla saçma sapan işlerle uğraşarak çalışmaktan.
İnşallah canım, buradan haberleşiriz zaten. Hatta bir Ankara buluşması yaparız, sonra da siz İstanbul'a iade-i ziyarete gelirsiniz:)))
efeettt:)) Ankaralı bir kaç kişi var topikte.. Onlarada haber veririz:)
Ben aynı nick ile uludağ sözlükte yazıyorum, tabii çok kalabalık ve çeşitli bir yer orası. Ara ara aynı şehirdekiler buluşup sohbet ediyor. Buna da "zirve" diyorlar:))) Biz de Ankara zirvesi yaparız. Sonra İstanbul, sonra da İzmir/Aydın:))) Ezgicim kızar sonra:))
aaaaa evet yaa, ezgicimi üzmeyelim, hem orada daha bebiş poposu ısırma töreni yapıcaz:)))))) Aaa bak ne geldi aklıma:) bi de bebişler doğup ta az ele avuca geldiklerinde buluşuruz bebişlerle beraber, toplu bir zirve olur bu... adına da bebiş poposu ısırma zirvesi deriz bilge :dance:
canım benimm sende mi kız istiorsunpoposu kurban olsun sana neresini istersen koparabilirsiiinnnn:):)
ama aynı muameleye birden senin oğlan demek geldi içimden senin oğlanda maruz kalır ben sana diiimm:)
hahahahaha
Yaaaa, ben de ayrımcılık yapıcam napiiiimmmmm( ALLAHIMMM SAĞLIKLI BEBİŞLER VER bize önceeeee, sonra daaaaaaa, ezgi ile bana kız ver:)))))))) ahan da yazdım işte... KIZ KIZ KIZ.. AMA ÖNCE SAĞLIK... Hee, oğlan olursa sanki nolcak, hiiiç, merveye dedim, bi de kız yaptırcam:)) embriyologlara rüsvet vercem kız bebek yaptırtcam:)))))
benim zaten çok da erkek doğmamıştı içime hatta şu ann nasıl güzel bi kızın olacak doğdu içime anlatammm:):)
sağlıklı enerji dolu zeka fışkıran kızlar olsun işalllaahh azıcık da oynak olsun mu:)
benim ki olsun:)
ne güzel emekli olmakkk fikri bile güzelBilgeciiim, ne güzel özetlemişsin yaşamın kuytularını... Ankara, öğrencilik dedin, benim de Bursa aklıma geldi.. Ben de ünversiteyi orada okudum .. Bütün arkadaşlarım orada, sanki kendimi orada bırakmış gibi geldim ben Ankara ya ... Burada çok akrabam var ancak sadece bir ikisi ile görüşüyorum.. Ve hiç arkadaşım yok... Bir de Ankara da bürokrasının yoğunluğundan olsa gerek, ilişkiler çok soğuk... İnsanlar tanıştıklarında bile bir vesile ile sana uzaklar, hep bir sınırları var.. Oysa bursa öyle değildi, sıcak insanlar vardı.. Ne bileyim, belki de alışkanlıklarımız bizi zorluyor, ya da beklentilerimiz....
İstanbul konusunda da oldukça haklısın... Umarım Mutlu olacağınız bir şehirde çok güzel iş imkanları çıkar da, sessiz sakin bir yaşama kavuşursunuz....
Benim de hayalim mesela , Çanakkale... Emekli olsak da gitsek orada yaşasak.. Benm yaşadım 5 yıl Çanakkale de oradan bir ev de aldım.. Annem babam da orada yaşıyor.. Muhteşem bir yer.. Benim sana göre bir avantajım var sanırım, ben 4 yıl sonra prim gün sayımı dolduruyorum.. eşim de kısmetse önümüzdeki yıl emekli..Yani biz o açıdan postu yırttık gibi gözüküyor.. Darısı sizlere inşallah.
benim 30 yılım var ppeeeeehhhh:):)
ttatlım sen bursa ziraat mezunumusun
kaç mezunusun bilmiorm ama
benim kuzenimde ordan mezun o da sınıf öğretmenliği yapan şanslılarda
nurcan aksu neden bilmem sorasım geldi belki bilirsin
nazillili...
Ben aynı nick ile uludağ sözlükte yazıyorum, tabii çok kalabalık ve çeşitli bir yer orası. Ara ara aynı şehirdekiler buluşup sohbet ediyor. Buna da "zirve" diyorlar:))) Biz de Ankara zirvesi yaparız. Sonra İstanbul, sonra da İzmir/Aydın:))) Ezgicim kızar sonra:))
ben sana kızabilir miyiiiim hiççççç
ancak saygı duyarımmm...
ama çook isterim gelmenizi hepinizin...
ama şöle bir haftalık tatile gelin batı sahilleri turuda yapalım..
bu arada kızlar ben daha önce de dediğim gibi azıcık takıntılı bi tipim özellikle siyasi takıntılı
kesinlikle ülke almam bim e girmem vs...
ama canım çoookkk ülker çikolatalı gofret istioooo
ağlıcam yaaa yıllarr önce yediğim şey nasıl aklıma geldi bilmiorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?