2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ezgi inan içimden dedim ki ezgi şimdi seçer seçer cevaplar upuzun yazar diye yanıltmadın beni

demek kız erkek farketmiyo göbiş kıllı böcek olcak ay ne fena yahu yaaaa

eşim öpüyo bazen aç bakiim dedi bende açtım

o ne kıllarım o zaman battı gözüme

bakalım sonunda ne olucaz görümcemin göbek deliği ceviz kadar simsiyah olmuştu

bu çılgın ve meraklı anne kaçar.. size ve bebişlerinize iyi akşamlar kızlar.. hepinizi kocaman öpüyorum...

Benim 6 Temmuz'da mezun olduğum okuldaki törende olmam lazım kızlar. yaklaşık 8-9 seneden sonra ilk kez gidicem Ankara'ya. Güya bir de ablam Ankara'da oturuyor ama hiç gidemiyordum. Bu tören için kararttım gözümü, haftasonu gidip döneceğim:)))

Bilgeciiim, ne güzel özetlemişsin yaşamın kuytularını... Ankara, öğrencilik dedin, benim de Bursa aklıma geldi.. Ben de ünversiteyi orada okudum .. Bütün arkadaşlarım orada, sanki kendimi orada bırakmış gibi geldim ben Ankara ya ... Burada çok akrabam var ancak sadece bir ikisi ile görüşüyorum.. Ve hiç arkadaşım yok... Bir de Ankara da bürokrasının yoğunluğundan olsa gerek, ilişkiler çok soğuk... İnsanlar tanıştıklarında bile bir vesile ile sana uzaklar, hep bir sınırları var.. Oysa bursa öyle değildi, sıcak insanlar vardı.. Ne bileyim, belki de alışkanlıklarımız bizi zorluyor, ya da beklentilerimiz....

İstanbul konusunda da oldukça haklısın... Umarım Mutlu olacağınız bir şehirde çok güzel iş imkanları çıkar da, sessiz sakin bir yaşama kavuşursunuz....

Benim de hayalim mesela , Çanakkale... Emekli olsak da gitsek orada yaşasak.. Benm yaşadım 5 yıl Çanakkale de oradan bir ev de aldım.. Annem babam da orada yaşıyor.. Muhteşem bir yer.. Benim sana göre bir avantajım var sanırım, ben 4 yıl sonra prim gün sayımı dolduruyorum.. eşim de kısmetse önümüzdeki yıl emekli..Yani biz o açıdan postu yırttık gibi gözüküyor.. Darısı sizlere inşallah.

Son düzenleme:

aaaa ne güzel Bilgecim, zamanın olursa bi kahve içecek kadar da olsa görüşelim yaa

Ayyy ne güzeeel, emekliliğe eli ayağı tutarken erebilen son kuşak siz olacaksınız ne güzel. Ben Çanakkale'yi biraz bilirim, Tekirdağ-Altınoluk arası gelip geçerken. Gerçekten çok güzel bir yer. Biz de emeklilik nasılsa hayal, bari şöyle fazla riski olmayan, çok büyütüp riske girmeyeceğimiz, alıştığımız standartların gerisine düşürmeyecek rahat bir iş kursak da öyle çalışsak, sevdiğimiz istediğimiz yerlerde sevdiğimiz istediğimiz insanlarla daha çok vakit geçirebilsek diyoruz. Ben çok sıkıldım zekası benden ileri olmayan insanlarla ve patronlarla saçma sapan işlerle uğraşarak çalışmaktan.

seni o kadar iyi anlıyorum kii, bak ben de sırf o yüzden evdeyim 1 yıldır. Tahmammül edemedim son zamanlarda.. Artık pes ettim... Allah razı olsun eşim bu kadar strese ne gerek var, çok bunaldın sen dedi.. ama tabii evde oturmak da çözüm değil.. dediğin gibi, alıştığın standratlar var.. Maddi yanı bir tarafa, ben alışmışım sokaklarda fink atmaya şimdi evde zaman geçiremiyorum. Bir de benim çok hareketli idi işim.. Hep seyehati hep yol, hep toplantı, hep Antalya Otelleri:))) o hayattan şimdi gel düş eve: roflol:

İşte böyleee, İnşallah gönlünüzden geçen gerçek olur canım..

efeettt:)) Ankaralı bir kaç kişi var topikte.. Onlarada haber veririz:)

Ben aynı nick ile uludağ sözlükte yazıyorum, tabii çok kalabalık ve çeşitli bir yer orası. Ara ara aynı şehirdekiler buluşup sohbet ediyor. Buna da "zirve" diyorlar:))) Biz de Ankara zirvesi yaparız. Sonra İstanbul, sonra da İzmir/Aydın:))) Ezgicim kızar sonra:))

aaaaa evet yaa, ezgicimi üzmeyelim, hem orada daha bebiş poposu ısırma töreni yapıcaz:)))))) Aaa bak ne geldi aklıma:) bi de bebişler doğup ta az ele avuca geldiklerinde buluşuruz bebişlerle beraber, toplu bir zirve olur bu... adına da bebiş poposu ısırma zirvesi deriz bilge :dance:

Süper fikir bence:)))) Yaw ne komik, çocuklarımızın bir sürü kardeşleri kuzenleri olacak bu sayede:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…