beeenn canim bende 6+3 ken gitmistim gorunmedi doktor cok normal dedi 1 hafta sonra gitigimde yani 7+3 ken gorduk kuzumun kalp atisini allahim sanada nasip edicek ins rahat ol allaha emanet ol cnm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim bebeğim yokmuş bebeklerim varmışşşdelikafadulden dün dr gittim bu güne kadar 1 tane gördükk aman Allahım sen ne büyükmüşsün diğerinide dün gördümm şokkaaaa girdim resmennnnnnnn:))))))))))))
:teytey::teytey:Allahım kucağıma almayı nasip et bebeklerimi nazarlardan koru yarabbimmmm...
mervecim artık benimde bilgilerimi değiştirirmisin:)) bebişleri geliyo diyehihoyyyt
günaydınnn kızlarrrrr bayanssulusmile
6+3 de vajınal ultrasondamı bakılacak
Hepinize günaydın arkadaşlar.Bi süredir yazılarınızı takip edemiyorum.Okuduğum kadarıyla herşey yolunda gidiyor.
Bir şey sormak istiyorum size.Son zamanlarda çok asabi oldum ben.eşimlede tartışıp duruyorum.Bana karşı yeteri kadar anlayışlı olmadığını düşünüyorum.
Çalışan biri olduğum için ev ile iş arasında geçiyor zamanım.Hamileliliğimden sonra malum ev işleri ile fazla ilgilenemiyorum.işten sonra hemen eve gidip dinlenmek istiyorum.bu nedenle bu sıralar pek evimize pek misafir gelsin istemiyorum.eşimde tam tersi hafta sonu misafir çağırıyor.bende sinirleniyorum.
anlamadığım ben mi asosyal biri oldum yoksa yaşadıklarım normal mi? sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hepinize günaydın arkadaşlar.Bi süredir yazılarınızı takip edemiyorum.Okuduğum kadarıyla herşey yolunda gidiyor.
Bir şey sormak istiyorum size.Son zamanlarda çok asabi oldum ben.eşimlede tartışıp duruyorum.Bana karşı yeteri kadar anlayışlı olmadığını düşünüyorum.
Çalışan biri olduğum için ev ile iş arasında geçiyor zamanım.Hamileliliğimden sonra malum ev işleri ile fazla ilgilenemiyorum.işten sonra hemen eve gidip dinlenmek istiyorum.bu nedenle bu sıralar pek evimize pek misafir gelsin istemiyorum.eşimde tam tersi hafta sonu misafir çağırıyor.bende sinirleniyorum.
anlamadığım ben mi asosyal biri oldum yoksa yaşadıklarım normal mi? sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
6+3 de vajınal ultrasondamı bakıldı canım
subuooooo, seni kim muayene etti, yaaaa bi cevap versene bana tatlım sen.. Yazılanları dikkatlı okumuyorsun herhalde
cnm bana 6+3 dede 7+3 dede alttan bakilmisti sonra daha hic alttan bakmadi doktorum
canım benimde bebeğimin kalp atışları 6+6 da duyuldu.hiç endişe etme.
2011 ocak annesi olucam diye sevinirken yıkıldım resmen. bugün kese görmeye gittik fakat kese yoktu dış gebelikten şüphelendi doktor saat 1.30 da hcg sonucuna göre hareket edicez dedi çok kötüyüm napıcam bilmiyorum.
recaı hoca ve mehmet bey ikiside baktı tatlım recai bey kotu bıse demedi
Çğdeeeeemmmmmm gözün aydın fıstıııııkkkkkkkkkkk:)))))) :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım ne desem boş aslında biliyorum. ama nolur çok üzme kendini..herşey kısmet, herşey olacağına varır. Ben inanıyorum herşey yoluna girecek.. seninde duaların kabul olacak..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrr:):)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim bebeğim yokmuş bebeklerim varmışşşdelikafadulden dün dr gittim bu güne kadar 1 tane gördükk aman Allahım sen ne büyükmüşsün diğerinide dün gördümm şokkaaaa girdim resmennnnnnnn:))))))))))))
:teytey::teytey:Allahım kucağıma almayı nasip et bebeklerimi nazarlardan koru yarabbimmmm...
mervecim artık benimde bilgilerimi değiştirirmisin:)) bebişleri geliyo diyehihoyyyt
o kötü olmuş tatlım yagünaydııın:))))
Kızlar yahu, bu glucophage ne mübarek bir şeymiş. Kullandığım sürece hiç bulantım olmamıştı. İlacı bırakalı 4-5 gün oldu bugün sabah lavaboya zor yetiştim, ne zormuş safra çıkartmak...
herşeyin hayırlısı arkadaşım elbet üzülüorsun ama sakın karamsar olma önce senin sağlığın elbet en kısa zamanda yaşıycaksın mutluluğu yine 2011 annesi olabilirsin ki..2011 ocak annesi olucam diye sevinirken yıkıldım resmen. bugün kese görmeye gittik fakat kese yoktu dış gebelikten şüphelendi doktor saat 1.30 da hcg sonucuna göre hareket edicez dedi çok kötüyüm napıcam bilmiyorum.
çok normalHepinize günaydın arkadaşlar.Bi süredir yazılarınızı takip edemiyorum.Okuduğum kadarıyla herşey yolunda gidiyor.
helal olsun sana ben onu beceremiorum işteCanımm bende de oluyor o.. maalesef ki eşler bizim kadar hassas değiller.. Bu kabullenmek lazım, ve beklentilerimizi sınırlandırmamız lazım.. Yoksa üzülen yine biz oluyoruz ne yazık kii... sen otur bir kez o na de kii, bundan sonra sorumluluğum arttı... kendime, işe ve eve ayırabildiğim zaman ancak yetiyor.. o nedenle bundan sonra lütfen benim onayım olmadan bu tarz kararlar verme.. Altından kalkamıyorum de... Ve tartışma...
Bak geçen benim iki eltim kafa kafaya vermişler, taa bursa dan yanlarında 3 çocuk bana Ankaraya hayırlı olsuna geleceklermiş.... Eşim atladı hemen aa ne güzel gelin falan diye...Ben riskli bir hamilelik geçiriyorum, hiç kimse kusura bakmasın dedim... Gelirler, kendi karınlarını kendileri doyurur, kendi yataklarını kendileri sererler, ben de oturur yerim, hiç bir şeye elimi sürmem dedim.. Bizimki bozuldu, ama ben dert etmedimm. Sakin agresifleşip, kafana takıp bebişini üzme olur muuu, sakince tavrını koy ve uzaklaş ortamdan:))))))
KADIN(kesinlikle saygı ifadesi olarak kullanmaktayım)sana hakkaten bayılıorum yaaa..Canım çok ama çok normal bu yaşadıkların. Asabi de olabilirsin bu dönemde ama bu tam olarak asabiyet sayılmaz. Sen hayatındaki yeni duruma hızlıca adapte olmuşsun ve önceliğini tam ve doğru bir şekilde belirlemişsin, önceliğini bebeğinin sağlığına ve rahatına verip sosyal hayatı ve gereklerini ikinci plana atmışsın. Fakat eşin bu önem sıralamasını yapmak konusunda senden biraz daha geride, tıpkı hepimizin eşleri gibi. Bu durum da sende endişe ve gerginlik uyandırıyor. Bunu eşine sakin bir zamanınızda, beklediğiniz bir misafir yokken, sanki genel bir konuşmaymış gibi anlatabilirsin. Muhtemelen - tıpkı benimki gibi:)- "canım insanlar bizimle görüşmeye geliyor, bırak ev dağınık/kirli kalsın, ben dışarıdan yemek söylerim vb." gibi bir tepkiyle karşılaşacaksın. Bunun için de öyle bir durumda mahcup olacağını, içinin rahat etmeyeceğini, yine de birşeyler yapmak için kendini paralayacağını ve bütün bunların sana şu anda hiç ihtiyacın olmayan stres ve yorgunluk getireceğini söyleyebilirsin. Emin ol eşin henüz olaylara bu perspektiften bakmadığı için senin söyleyeceklerinle birden ciddi bir aydınlanma yaşayacaktır:)))
bu adamların duygusuzluğu ve düşüncesizliği beni öldürecek birgün. bize ne kadar zarar verdiklerinin farkında bile değiller. bildiğin odunlar ya.. aslında odun bile yontulabiliyor ama bunlarda hiç bir şekilde bir değişim olmuyor. nasıl aldıysak hep öyle kalıyorlar. biz de bu ara sürekli tartışıyoruz. bizim ki pek misafir çağırmıyor.. ama nedeni benim yorulmam falan değil. kendi rahatı kaçıyor, bilgisayarda rahat rahat oyun oynayamıyor çünkü. ben işten eve gidiyorum. hemen hemen aynı saatlerde evde oluyoruz. ben direk mutfağa giriyorum, o bilgisayar başına.. yemek yiyoruz, o yine bilgisayar başında.. sonra saat 12 gibi geliyor yanıma hadi yatalım diyor. sonra yatıyoruz, sabah uyanıyoruz. yine aynı şeyler.. konuşma, bi sohbet falan hak getire.. eh yemek yerken birkaç cümle kurarsak ne ala.. akşam bizde çok fena tartıştık.. sabah küs uyandık.. barış öpücükleri verdi ama pas vermedim. kahvaltıya oturduk bir kaç şirinlik yaptı kıyamadım. ama sonra kıyafetim yüzünden her sabah ki tartışmamızı yaptık.. illaki birşey buluyo zaten laf etmek için. yine tartıştık. çok ağlattı sabah sabah beni.. sonra aradı açmadım.. mesaj çekti kıskanıyormuş beyefendi.. bende eğer bebeğe birşey olursa tek sorumlusu sensin dedim. inanın ki çok yoruldum. resmen içim acıyo, ruhum ağrıyo artık.. eğer bebeğe birşey olursa kesin boşanırız.. artık dayanamıyorum onun umarsızlıklarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?