2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Hepinize günaydın arkadaşlar.Bi süredir yazılarınızı takip edemiyorum.Okuduğum kadarıyla herşey yolunda gidiyor.
Bir şey sormak istiyorum size.Son zamanlarda çok asabi oldum ben.eşimlede tartışıp duruyorum.Bana karşı yeteri kadar anlayışlı olmadığını düşünüyorum.
Çalışan biri olduğum için ev ile iş arasında geçiyor zamanım.Hamileliliğimden sonra malum ev işleri ile fazla ilgilenemiyorum.işten sonra hemen eve gidip dinlenmek istiyorum.bu nedenle bu sıralar pek evimize pek misafir gelsin istemiyorum.eşimde tam tersi hafta sonu misafir çağırıyor.bende sinirleniyorum.
anlamadığım ben mi asosyal biri oldum yoksa yaşadıklarım normal mi? sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

beeenn canim bende 6+3 ken gitmistim gorunmedi doktor cok normal dedi 1 hafta sonra gitigimde yani 7+3 ken gorduk kuzumun kalp atisini allahim sanada nasip edicek ins rahat ol allaha emanet ol cnm

6+3 de vajınal ultrasondamı bakıldı canım

Son düzenleme:

Çğdeeeeemmmmmm gözün aydın fıstıııııkkkkkkkkkkk:)))))) :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Canımm bende de oluyor o.. maalesef ki eşler bizim kadar hassas değiller.. Bu kabullenmek lazım, ve beklentilerimizi sınırlandırmamız lazım.. Yoksa üzülen yine biz oluyoruz ne yazık kii... sen otur bir kez o na de kii, bundan sonra sorumluluğum arttı... kendime, işe ve eve ayırabildiğim zaman ancak yetiyor.. o nedenle bundan sonra lütfen benim onayım olmadan bu tarz kararlar verme.. Altından kalkamıyorum de... Ve tartışma...

Bak geçen benim iki eltim kafa kafaya vermişler, taa bursa dan yanlarında 3 çocuk bana Ankaraya hayırlı olsuna geleceklermiş.... Eşim atladı hemen aa ne güzel gelin falan diye...Ben riskli bir hamilelik geçiriyorum, hiç kimse kusura bakmasın dedim... Gelirler, kendi karınlarını kendileri doyurur, kendi yataklarını kendileri sererler, ben de oturur yerim, hiç bir şeye elimi sürmem dedim.. Bizimki bozuldu, ama ben dert etmedimm. Sakin agresifleşip, kafana takıp bebişini üzme olur muuu, sakince tavrını koy ve uzaklaş ortamdan:))))))

Canım çok ama çok normal bu yaşadıkların. Asabi de olabilirsin bu dönemde ama bu tam olarak asabiyet sayılmaz. Sen hayatındaki yeni duruma hızlıca adapte olmuşsun ve önceliğini tam ve doğru bir şekilde belirlemişsin, önceliğini bebeğinin sağlığına ve rahatına verip sosyal hayatı ve gereklerini ikinci plana atmışsın. Fakat eşin bu önem sıralamasını yapmak konusunda senden biraz daha geride, tıpkı hepimizin eşleri gibi. Bu durum da sende endişe ve gerginlik uyandırıyor. Bunu eşine sakin bir zamanınızda, beklediğiniz bir misafir yokken, sanki genel bir konuşmaymış gibi anlatabilirsin. Muhtemelen - tıpkı benimki gibi:)- "canım insanlar bizimle görüşmeye geliyor, bırak ev dağınık/kirli kalsın, ben dışarıdan yemek söylerim vb." gibi bir tepkiyle karşılaşacaksın. Bunun için de öyle bir durumda mahcup olacağını, içinin rahat etmeyeceğini, yine de birşeyler yapmak için kendini paralayacağını ve bütün bunların sana şu anda hiç ihtiyacın olmayan stres ve yorgunluk getireceğini söyleyebilirsin. Emin ol eşin henüz olaylara bu perspektiften bakmadığı için senin söyleyeceklerinle birden ciddi bir aydınlanma yaşayacaktır:)))

cnm bana 6+3 dede 7+3 dede alttan bakilmisti sonra daha hic alttan bakmadi doktorum

ayy insallah benımkıde oledir
kafamdan asagı kaynar sular dokuldu oyle hazırlamıstım kı kendimi
bu aksam baska bı yerden randevu aldım bilmiorum dogru mu yapıcam doppler ultrasonla baktırıcam

canım ne desem boş aslında biliyorum. ama nolur çok üzme kendini..herşey kısmet, herşey olacağına varır. Ben inanıyorum herşey yoluna girecek.. seninde duaların kabul olacak..

recaı hoca ve mehmet bey ikiside baktı tatlım recai bey kotu bıse demedi

Recai hoca kötü bişey demediyse nolur sıkma canını.... Bak recai hoca bana kalp atımı randevusunu 7. haftadan sonraya vermişti.. genelde de öyle yapıyor aslında.. sana erken vermiş.. üzülme noluur..

bu adamların duygusuzluğu ve düşüncesizliği beni öldürecek birgün. bize ne kadar zarar verdiklerinin farkında bile değiller. bildiğin odunlar ya.. aslında odun bile yontulabiliyor ama bunlarda hiç bir şekilde bir değişim olmuyor. nasıl aldıysak hep öyle kalıyorlar. biz de bu ara sürekli tartışıyoruz. bizim ki pek misafir çağırmıyor.. ama nedeni benim yorulmam falan değil. kendi rahatı kaçıyor, bilgisayarda rahat rahat oyun oynayamıyor çünkü. ben işten eve gidiyorum. hemen hemen aynı saatlerde evde oluyoruz. ben direk mutfağa giriyorum, o bilgisayar başına.. yemek yiyoruz, o yine bilgisayar başında.. sonra saat 12 gibi geliyor yanıma hadi yatalım diyor. sonra yatıyoruz, sabah uyanıyoruz. yine aynı şeyler.. konuşma, bi sohbet falan hak getire.. eh yemek yerken birkaç cümle kurarsak ne ala.. akşam bizde çok fena tartıştık.. sabah küs uyandık.. barış öpücükleri verdi ama pas vermedim. kahvaltıya oturduk bir kaç şirinlik yaptı kıyamadım. ama sonra kıyafetim yüzünden her sabah ki tartışmamızı yaptık.. illaki birşey buluyo zaten laf etmek için. yine tartıştık. çok ağlattı sabah sabah beni.. sonra aradı açmadım.. mesaj çekti kıskanıyormuş beyefendi.. bende eğer bebeğe birşey olursa tek sorumlusu sensin dedim. inanın ki çok yoruldum. resmen içim acıyo, ruhum ağrıyo artık.. eğer bebeğe birşey olursa kesin boşanırız.. artık dayanamıyorum onun umarsızlıklarına...

ÇD tebrikler canım.Bee 009 sende bu kadar kendini üzme bu dönemde bütün erkekler aynı bizimkilerinde bi farkı yok yani sen bebeğini düşün hiç bi şeyi aldırma boşver geç canım.

canım ne desem boş aslında biliyorum. ama nolur çok üzme kendini..herşey kısmet, herşey olacağına varır. Ben inanıyorum herşey yoluna girecek.. seninde duaların kabul olacak..

teşekkür ederim iyi dileklerin için şimdi beta hcg sonucumu öğrendim 1600 bu beni dahada endişelendirdi çünkü bildiğim kadarıyla kesenin 1500 ün üstünde görülmesi lazım. sonucu doktorumla görüşemedim daha öğleden sonra görüşebilicem moralim berbat.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperrrrrr:):)
çok sevindiim çiğdemmm sağlıkla 2sinide kucağına al inşallahhh
nasıl sürpriz olmuştur değilmi
bol bol dinlen ama artık..

o kötü olmuş tatlım ya
miğde bulantısını geçirici ilaç kullan yani tabi önce doktoruna sor sonra kullan
çünkü çok zor ben birkaç sefer yaşadım bütün gün geçmior o mide ağrısı..

herşeyin hayırlısı arkadaşım elbet üzülüorsun ama sakın karamsar olma önce senin sağlığın elbet en kısa zamanda yaşıycaksın mutluluğu yine 2011 annesi olabilirsin ki..
çok normal
bende inanılmaz sinirliyim zaten gergin bi tiptim şimdi tavan yaptı
ama senin yaşadığın asabilik haklı bi asabilik bence
çünkü senin yaşadığın fiziksel ve ruhsal değişim çok da insanlarla içiçe olmayı kabul etmiyor
sadece bunu eşine sakin ve net bi şekilde anlatman gerek
ben şöyle bir yöntem buldum diorum ki;
bundan 2 ay önce bende senin gibi hissediyor ve yaşıordum şu ansa çok başka hissediyorum
ben seni anlayabilirim ama senin beni anlamak gibi şansın yok
yapacağın tek şey DİNLEMEK ve EVET demek:):)
sıkma canını hepsii birbirinin aynııı değişime yüzde yüz kapalı tek tip tür onlar:)
helal olsun sana ben onu beceremiorum işte
yani lafımı söyleyip çekilemiyorum
söyledikten sonra onu izliyorum bozuluorsa canım nie bozuluosun herkese gösteridiin önemi bana nie göstermiosunda girip nerden çıktığımı hatırlamıorum:):)
KADIN(kesinlikle saygı ifadesi olarak kullanmaktayım)sana hakkaten bayılıorum yaaa..
bak bi konuşmuşsun benim yukarda yazdığım herşey yalan herşey boş..
nasıl bu kadar sakin ve bilimsel aynı zamanda şahane bi anlatıcı olabiliyorsun ki..
senin beyin kıvrımlarını saymak istiorum:)
benim hem hayat koçum, hem kariyer planlayıcım,hem evlilik danışmanım,hem ablam olur musun??

sakinnn kuzucum sakinnn...
olumsuzu düşünmeki gelmesin..
kıskanmıştır yazık kontrol altına alamıyordur:)
ama o susmak konuşmamak herkesin başka işlerle ilgilenmesi kısmı bizde de aynı..
geçen gün bi kadın vardı tv de dior ki erkeklerin kelime hafızası kadınlarınkinin 3 de 1 kadar mış o yüzen o kadar az konuşabiliyorlar bünyeleri o kadarını taşıyabilior:)
zaten sahip oldukları kelime dağarcıklarının yarısı futbol çeyreği siyaset çeyreğide sex terimlerinden oluşuyor dolayısıyla çok bişey beklememek gerek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…