olur şekericim ne demek öğretirimAnnem hiç öyle sabırlı öğretici değildi benim, ben de pek hevesli değildim onun yanındayken, o yüzden hiç öğrenemedim... Sen öğret bana şekercim, annemin yerine:))
ayyy anne işte ya cnm bnm kıyamamış sende böle olcn işte ilerdeBenim hani hepinizin bildiği meşhur bir ablam var ya, ben onu çok kıskanırdım. İlk bebeğine şahane bir battaniye örmüştü annem, şimdi hayatta nasıl birşey olduğunu anlatmayı beceremem ama bir ara resmini çeker yollarım, çok da teknik birşeydi. Herkes ayyy çok iş çok sabır, bu nasıl örülür filan diyordu. Ben de isterim diyince annem ay senin zamanın gelince yaşlanırım uğraşamam diyordu. Çok zaman da konusu olmuştur. Annem geçen gün aradı, biraz da hınzır bir şekilde battaniyeyi nasıl istiyorsun diye sordu. Ben hemen atladım "ABLAMINKİ GİBİ":))) Annem de güldü, oohhho başladım bile ben diye. Kıyamamış kadıncağız başlamış o zor modele:)))
sen ara ara iiyim dede sık sık girmesende olur şekercimslm kızlar okuyamıyorum geçmişi çok dolmuş maşallah kaçırıyorum yazışmaları gizemlinin bir fikri vardı yukarıda okudum süper bir fikir bence limitli bebişlere hediyeler alma ilerlesinde bir aylarımız ben katılırım eşim istemiyor çok girmemi bilgs.radyosyondan dolayı daha önceki bebegimi kaybetmemde başından kalkmıyodum tabiki herşey kısmet nasip ne olacaksa oluyor kendinize ve bebişlerinize dikkat edin....
günaydıııınnn nasılsın fıstık denk geldik bu seferherkese merhaba;
C&D; tebrikler cok sevindim. Masallah bebislerine. Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin ins..Bundan sonrasi icinde kolay bir hamilelik dilerim..
Sensizhayat; Biraz daha bekle hemen umutsuzluga kapilma. Degerin epey yukselmis. Hakkinizda hayirlisi olsun. Benim ilk denemede basima geldi dis gebelik. Operasyona falan gerek kalmadi ama biraz zaman kaybetmemize neden oldu. Uzulme lutfen bellki senin durumun daha farklidir..
Juccy; hosgeldin.. Tabrikler;-))
Pretty; nasil guzel bir sey oyle ordugun. Ben malesef oremiyorum sadece biraz dantel elimden gelir. Ama anneme gostericem yolladigin resimleri. Bizim bebekler kis bebegi olacagi icin lazim olacak boyle seyler.
Biz heyecanliyiz yarini bekliyoruz. Randevum ogleden sonra aksama yazabilirim ancak. Orda zaten c.tesi sabahi olmus olur.
hehe:)) Yaa merve sana bişey sorayım mı tatlım.. Ya da ezgicim sana.... Şimdi bir mesajı cevaplayacağımız zaman "alıntı yap" a tıklıyoruz ve yazıyoruz.. o tamam:))))))))) o kadarını gördüğünüz gibi beceriyorum.. ama aynı pencereye birden fazla mesajı nasıl alıntı yapıyorsunuz... dikkat ettim bu özelliği ikiniz kullanıyorsunuz boshayallersmile
irem kim bilio musun kuzucumcnm alıntı ypın yanında nq mudur nedir ona bas cvp yazmak istediklerinin hepisnde ona bas sonra en sonda solda altta cvp yaza bas herkesin toplu msjları önüne gelsin aralarına gir ve tek tek cvplarını yaz
bak bak bakkk sevig hanıma bakın koynumda yılan beslemişim demek çocuğumu sıkıştırırsınız he karnıma elimi koydum sizi şikayet ettim bebeğime doğunca totişini ısırıcak bi sürü cadı teyzen var diye hahahahahahaha delikafadulden
aman 50 yazmışım walla 50 olsan tam fıstık olcaktın he 170 oy 50 kilo yaşıtız bu arada bnm adım merve cnm
pisssss cadı teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnm bende korkuyorudum ama walla ben küçük bi saksıya çileğimi ekledim akşamları bi ane yiyioruz 4 tane yedik şimdiye kadar eşim sen ye diyo ama ben yarını ısırıyorum o bi yarısını hahah
hani şu okularda hababam sınıfında falan yangın yazan kovalar vardı ya ben onun plastiğinden almıştım altını delip onu saksı yapmıştım bi tanesne 3 fide ektim hemde migrostan aldım fidelerimi her yerde var
yanlız irem kim cicim irem ??
benim doktorum ilk gidişimde cd verdi her kontrolde üstüne ekliyor..ya napiim cd istesem doktorum dur daha çok duyucaksın bu sesi 9 aylıkken nst ye bağlicaz 20 dk dinliceksin dedi..
ben kanser hastasıyım ayol bi daha çocuğum olmama ihtimali var walla hocam biliyosun ne yaşadığımı siz cd vermiceksiniz anlaşıldı ben cep teli koyuyorum buraya dedim.. eşimde foto makinası daha net ses alır diyo videosunu açıcakmışım baba anne tam buldumcuk olduk biz gökmen hocada tanıdık zaten aç hadi aç dedi güldü napiim ya her seferinde odaya ses kayıt açık hazır bi halde giriyorum konuşmalarımızda kaydediyo sonra blgye atıyorum apiim içime bi endişe düşünce ya 4d resmine bakıyorum yada kalbini dinliyorum bu bnm ilk ve tek şansım olabilir her anı benle kalsın istiyorum
süpermişşşş..Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası göz kulak oluyordu.
Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.
Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.
Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:
'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'
Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever...
tam da beni tarif ettin kuzumYa ben örgü nasıl örülür bilmiyorum kiiiiii, birinizin bana öğretmesi lazım önce((
bu akşam ki saraylardan kalma menümüzü söylüyorum
zeytin
peynir
karpuz
salatalık
reçel
vs
napiim halim yok eşimede hararet bastı bizde böle yaptık nası ama
içinden karpuz olan her mönü benim favorimdir..
bak çok canım istedi:)
YAY burcu çocukları
Evde sessizlik varsa, bilin ki o bir muzurluk peşindedir. Yay bebekleri dikkat çekici ve hayat doludurlar. Değerli uykuları büyük bir ihtimalle onun bitip tükenmek bilmeyen istekleri yüzünden pek çok kez bölünebilir. Aralıklarla mama isterler, uyurken birisini görmekten mutlu olurlar. Büyüdüklerinde hareketlilikleri ve yaramazlıkları durulmaz.
Yay çocuklarını teşhis etmek çok kolaydır. Bir şey istediklerinde ya da istedikleri yapılmadığında ağızlarını açıp avaz avaz bağırmaktan çekinmezler. Muzip ifadeleriyle ortalığı karıştırmayı çok severler. Tüm çocuklarda var olan patavatsızlık, yay çocuklarında had safhadadır. Sık sık anne, babasının yaptığı dedikoduları etrafa yetiştirerek büyüklerini zor durumda bırakabilirler. Ama her halleriyle çok sevimli ve cana yakındırlar.
Hiç tanımasalar da heyecanla karşısındakinin boynuna atlayıp tatlı tatlı gülümseyip, saç, baş çeken çocukların çoğu yaydır. Konuşmayı çabuk öğrenir sonra da büyüklerini inanılmaz sorularla bunaltırlar. Yeni kavramaya başladıkları dünya, onlar için fantastik bir yerdir. Yay çocukları okulun zeki ve sosyal insanlarıdır. Spor aktivitelerinde çok başarılıdırlar. Kolay uyum sağlarlar ama ders çalışmayı pek sevmezler. Kaynakwh:
Okuldaki başarı oranları vasattır. Yaratıcılıkla ilgili dallara teşvik edilmeleri iyi olur. Keskin hayal güçlerini serbest bırakmaları onları ileri götürecektir. O zaman gerçekten çalışkan çocuklar haline gelirler. Yaramaz ve meraklıdırlar fakat mantıklı bir açıklama getirildiğinde, neden öyle davranmaları gerektiğini anlar, inatçılık etmezler. Bu çocuklar sınırları zorlamaya şiddetli isteklidirler. Biraz disiplin edilmeleri gerekir. Ancak bu sayede sorumluluk sahibi olmasını öğrenecektir.
AİLE HAYATI
Ev, onlar için lunapark kadar eğlencelidir. Yay çocukları aile yaşamlarında sevimli, dürüst ve eğlencelidirler. Özgür ve sevgi dolu Yay çocuklarını basmakalıp kurallarla yetiştirmek yanlış olacaktır. Sevgi dolu halleriyle aile içinde gerçek sıcaklığın, güçlü bir mizaç anlayışının oluşmasını sağladıkları için, aynı ilgiyi ailenin diğer üyelerinden beklerler. Kişisel hürriyetleri olduğunu daha küçük yaşlarda kavrarlar. Sorumluluk almayı sevmeseler bile, yapılması gerekenin ne olduğunu aslında bilirler. Gözü açık Yay çocukları, kardeşleri varsa, anne-babasının ondan istediği şeyi kardeşlerine yaptıracak kadar uyanıktır. Evde kurallar ve bol yasaklar yoksa ondan mutlu olanı yok demektir.Kaynakwh:
Yay kardeşleri arasında gürültücüdür ve bir numara olmaktan hoşlanırlar. Her an hareket halinde olan bu çocukları zapt etmek aileler tarafından zor olabilir. Kardeşleriyle sağlıklı ilişkileri vardır. Dikkatlidirler ve onlarla yakından ilgilenirler. Yay çocukları akrabaları dünyanın öbür ucunda bile olsa ziyaret etmek için elinden geleni yaparlar. Hareketli ve yerinde duramayan yay çocuğu, evlerinin arı kovanı gibi olmasından hoşlanırlar.
Annelerine sormadan eve arkadaşlarını hatta akrabalarını bile davet ederler. Bu tutumları karşısında ebeveyni ters tepki verirse, kırılırlar fakat yaptıklarından da vazgeçmezler. Hep beraber tatile çıkmaktan, macera peşinde koşmaktan çok hoşlanırlar. Ailesiyle ilişkisi kuvvetli Yay çocuklarının büyüdükleri zaman aralarında sürtüşmeler çıkabilir. Çünkü çocuklarına fazlasıyla alışmış anne-babanın onu bir başkasıyla paylaşması zor olacakt
cddi misinn hiç farkında değilimwintersunu hatırladım cicim unuturmuyum sen bana bi önceki msjda irem dedin de o yüzden sordum hahahaha
ayrıca el emeği olmasına gerek yok ama bu hediye işini kesinlikle yapalım
eşine söle bunlarla moralini bozmasın erkekler işte
gel bacım al kocişinide birlikte yer aşkı memnuyu seyrederiz hahaha
cddi misinn hiç farkında değilim
irem beni andı demekki
kusura bakma sakın canım...ben iremi çok severim seni de sevdiğim için öyle oldu demeki:)
ne güsell olurdu yaaaa
hiç birinizde aydında oturmuyosunuz ki şekerim
siz şanslısın çoğunuz istanbuldasın isterseniz görüşebilirsiniz ben uzaktayımmm
ayy süper bi paylaşım ezgi ya sen bilgeye hayran ben sana
eşimede okudum dinleyince kanı çekilde hayırlısı olsun dedi o hep ağır kanlı mantıklı bi insan olmuştur o yaya benzeyen kişiliktir bnmdir evde adamcık ikisiyle nası baş edicem diye düşündü herhalde
canım benimm çok sağol ama ben kimim ki hayran olunacak
sevgi diyelim ona karşılıklı sevgi.)
bende eşindenim okuyunca kanım çekildi evde bi tane vardı buna benzer tip ikinciyle nasıl başa çıkıcam acaba
peki uyuyormu yazılanlar en iyi sen bilirsinEzgicim;
Ben yay burcuyum hatta yukselenim de yay;-)) Bebiste yay olacak ins..
Evde tam bir kaos ortami olack desene;-))sempatiksalakcinni
cnm bnm nolcak ki irem değil istersen kerem de nolucak asla böle bişeye kızmam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?