2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Benim hani hepinizin bildiği meşhur bir ablam var ya, ben onu çok kıskanırdım. ılk bebeğine şahane bir battaniye örmüştü annem, şimdi hayatta nasıl birşey olduğunu anlatmayı beceremem ama bir ara resmini çeker yollarım, çok da teknik birşeydi. Herkes ayyy çok iş çok sabır, bu nasıl örülür filan diyordu. Ben de isterim diyince annem ay senin zamanın gelince yaşlanırım uğraşamam diyordu. Çok zaman da konusu olmuştur. Annem geçen gün aradı, biraz da hınzır bir şekilde battaniyeyi nasıl istiyorsun diye sordu. Ben hemen atladım "ABLAMINKı GıBı":))) Annem de güldü, oohhho başladım bile ben diye. Kıyamamış kadıncağız başlamış o zor modele:)))

slm kızlar okuyamıyorum geçmişi çok dolmuş maşallah kaçırıyorum yazışmaları gizemlinin bir fikri vardı yukarıda okudum süper bir fikir bence limitli bebişlere hediyeler alma ilerlesinde bir aylarımız ben katılırım eşim istemiyor çok girmemi bilgs.radyosyondan dolayı daha önceki bebegimi kaybetmemde başından kalkmıyodum tabiki herşey kısmet nasip ne olacaksa oluyor kendinize ve bebişlerinize dikkat edin....

herkese merhaba;

C&D; tebrikler cok sevindim. Masallah bebislerine. Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin ins..Bundan sonrasi icinde kolay bir hamilelik dilerim..

Sensizhayat; Biraz daha bekle hemen umutsuzluga kapilma. Degerin epey yukselmis. Hakkinizda hayirlisi olsun. Benim ilk denemede basima geldi dis gebelik. Operasyona falan gerek kalmadi ama biraz zaman kaybetmemize neden oldu. Uzulme lutfen bellki senin durumun daha farklidir..

Juccy; hosgeldin.. Tabrikler;-))

Pretty; nasil guzel bir sey oyle ordugun. Ben malesef oremiyorum sadece biraz dantel elimden gelir. Ama anneme gostericem yolladigin resimleri. Bizim bebekler kis bebegi olacagi icin lazim olacak boyle seyler.

Biz heyecanliyiz yarini bekliyoruz. Randevum ogleden sonra aksama yazabilirim ancak. Orda zaten c.tesi sabahi olmus olur.

Annem hiç öyle sabırlı öğretici değildi benim, ben de pek hevesli değildim onun yanındayken, o yüzden hiç öğrenemedim... Sen öğret bana şekercim, annemin yerine:))
olur şekericim ne demek öğretirim
ayyy anne işte ya cnm bnm kıyamamış sende böle olcn işte ilerde
sen ara ara iiyim dede sık sık girmesende olur şekercim
günaydıııınnn nasılsın fıstık denk geldik bu sefer

bu akşam ki saraylardan kalma menümüzü söylüyorum

zeytin
peynir
karpuz
salatalık
reçel
vs

napiim halim yok eşimede hararet bastı bizde böle yaptık nası ama

tatlım merve çok güzel anlatmış
ben de şöyle yapıorum cevap yazmak istediim herkesin mesajınDA MQ ya basıorum cevap vermek istediğim son mesaj da alıntı yap diorum açılıor önüme

irem kim bilio musun kuzucum
bizim ilk topiğimiz vardıya nisan ve mayıs ta tüp yaptıracaklar
onu açan arkadaşımızdı wintersun hani
hatırladın mı
hani hep dioduk onun topiği çok şanslı çok pozitif var die ama onun negatifti
pazartesi günü donduurulumuş transfer edildi inşallaa en yakın zamanda katılacak aramıza
ne oldu sen neden sordun nerden geldi aklına?

benim doktorum ilk gidişimde cd verdi her kontrolde üstüne ekliyor..
bu arada MERVE SENİNLE Bİ ANLAŞMA YAPALIM BİR DAHA SENDEN BEN KANSER HASTAYSIYIM CÜMLESİNİ DUYMAK İSTEMİYORUM..yok öyle bi hastalık yaşadın bitti ne olur hala varmış gibi enerji yollama korkuyorum..
anlaştık mı:)

süpermişşşş..
eşime anlattım çok morali bozuldu:)

Ya ben örgü nasıl örülür bilmiyorum kiiiiii, birinizin bana öğretmesi lazım önce((
tam da beni tarif ettin kuzum
bende hiiç beceremedim hayatım boyunca ne zaman alsam elime en çok da üniversitede atkı modası vardı ev arkadaşlarım yapıordu
10 dakika sonra atıyordum elimden sıkıntıdan
ben bu hediye işine varım
ama ben hazır aliim olur muuuu

YAY burcu çocukları

Evde sessizlik varsa, bilin ki o bir muzurluk peşindedir. Yay bebekleri dikkat çekici ve hayat doludurlar. Değerli uykuları büyük bir ihtimalle onun bitip tükenmek bilmeyen istekleri yüzünden pek çok kez bölünebilir. Aralıklarla mama isterler, uyurken birisini görmekten mutlu olurlar. Büyüdüklerinde hareketlilikleri ve yaramazlıkları durulmaz.

Yay çocuklarını teşhis etmek çok kolaydır. Bir şey istediklerinde ya da istedikleri yapılmadığında ağızlarını açıp avaz avaz bağırmaktan çekinmezler. Muzip ifadeleriyle ortalığı karıştırmayı çok severler. Tüm çocuklarda var olan patavatsızlık, yay çocuklarında had safhadadır. Sık sık anne, babasının yaptığı dedikoduları etrafa yetiştirerek büyüklerini zor durumda bırakabilirler. Ama her halleriyle çok sevimli ve cana yakındırlar.

Hiç tanımasalar da heyecanla karşısındakinin boynuna atlayıp tatlı tatlı gülümseyip, saç, baş çeken çocukların çoğu yaydır. Konuşmayı çabuk öğrenir sonra da büyüklerini inanılmaz sorularla bunaltırlar. Yeni kavramaya başladıkları dünya, onlar için fantastik bir yerdir. Yay çocukları okulun zeki ve sosyal insanlarıdır. Spor aktivitelerinde çok başarılıdırlar. Kolay uyum sağlarlar ama ders çalışmayı pek sevmezler. Kaynakwh:

Okuldaki başarı oranları vasattır. Yaratıcılıkla ilgili dallara teşvik edilmeleri iyi olur. Keskin hayal güçlerini serbest bırakmaları onları ileri götürecektir. O zaman gerçekten çalışkan çocuklar haline gelirler. Yaramaz ve meraklıdırlar fakat mantıklı bir açıklama getirildiğinde, neden öyle davranmaları gerektiğini anlar, inatçılık etmezler. Bu çocuklar sınırları zorlamaya şiddetli isteklidirler. Biraz disiplin edilmeleri gerekir. Ancak bu sayede sorumluluk sahibi olmasını öğrenecektir.

AıLE HAYATI

Ev, onlar için lunapark kadar eğlencelidir. Yay çocukları aile yaşamlarında sevimli, dürüst ve eğlencelidirler. Özgür ve sevgi dolu Yay çocuklarını basmakalıp kurallarla yetiştirmek yanlış olacaktır. Sevgi dolu halleriyle aile içinde gerçek sıcaklığın, güçlü bir mizaç anlayışının oluşmasını sağladıkları için, aynı ilgiyi ailenin diğer üyelerinden beklerler. Kişisel hürriyetleri olduğunu daha küçük yaşlarda kavrarlar. Sorumluluk almayı sevmeseler bile, yapılması gerekenin ne olduğunu aslında bilirler. Gözü açık Yay çocukları, kardeşleri varsa, anne-babasının ondan istediği şeyi kardeşlerine yaptıracak kadar uyanıktır. Evde kurallar ve bol yasaklar yoksa ondan mutlu olanı yok demektir.Kaynakwh:

Yay kardeşleri arasında gürültücüdür ve bir numara olmaktan hoşlanırlar. Her an hareket halinde olan bu çocukları zapt etmek aileler tarafından zor olabilir. Kardeşleriyle sağlıklı ilişkileri vardır. Dikkatlidirler ve onlarla yakından ilgilenirler. Yay çocukları akrabaları dünyanın öbür ucunda bile olsa ziyaret etmek için elinden geleni yaparlar. Hareketli ve yerinde duramayan yay çocuğu, evlerinin arı kovanı gibi olmasından hoşlanırlar.

Annelerine sormadan eve arkadaşlarını hatta akrabalarını bile davet ederler. Bu tutumları karşısında ebeveyni ters tepki verirse, kırılırlar fakat yaptıklarından da vazgeçmezler. Hep beraber tatile çıkmaktan, macera peşinde koşmaktan çok hoşlanırlar. Ailesiyle ilişkisi kuvvetli Yay çocuklarının büyüdükleri zaman aralarında sürtüşmeler çıkabilir. Çünkü çocuklarına fazlasıyla alışmış anne-babanın onu bir başkasıyla paylaşması zor olacakt

wintersunu hatırladım cicim unuturmuyum sen bana bi önceki msjda irem dedin de o yüzden sordum hahahaha

ayrıca el emeği olmasına gerek yok ama bu hediye işini kesinlikle yapalım

eşine söle bunlarla moralini bozmasın erkekler işte

Ezgicim;

Ben yay burcuyum hatta yukselenim de yay;-)) Bebiste yay olacak ins..

Evde tam bir kaos ortami olack desene;-))sempatiksalakcinni

cddi misinn hiç farkında değilim
irem beni andı demekki
kusura bakma sakın canım...ben iremi çok severim seni de sevdiğim için öyle oldu demeki:)
gel bacım al kocişinide birlikte yer aşkı memnuyu seyrederiz hahaha

ne güsell olurdu yaaaa
hiç birinizde aydında oturmuyosunuz ki şekerim
siz şanslısın çoğunuz istanbuldasın isterseniz görüşebilirsiniz ben uzaktayımmm

ayy süper bi paylaşım ezgi ya sen bilgeye hayran ben sana

eşimede okudum dinleyince kanı çekilde hayırlısı olsun dedi o hep ağır kanlı mantıklı bi insan olmuştur o yaya benzeyen kişiliktir bnmdir evde adamcık ikisiyle nası baş edicem diye düşündü herhalde

bilgeee ben sana sabah mesaj yazmıştım
sen görmedin sanırım
benim hem ablam hem kariyer planlayıcım hem yaşam koçum hem evlilik danışmanım olur msun die..
yoksa olmayacak mısınnnn

cnm bnm nolcak ki irem değil istersen kerem de nolucak asla böle bişeye kızmam :)))

ay ezgi ne tatlı bi paylaşım olmuş ya yay burcu bi çok evde şenlik olcak çok sevindim kocacıma da okudum ama duraksadı hayırlısı olsun dedi adamcık korktu herhalde evde iki çılgın olacağını duyunca kendi genelde mantıklı ve ağır bi insan olmuştur hayatta yaptığı tüm çılgınlıkları benle yapmış izcilik maceraları hariç

canım benimm çok sağol ama ben kimim ki hayran olunacak
sevgi diyelim ona karşılıklı sevgi.)
bende eşindenim okuyunca kanım çekildi evde bi tane vardı buna benzer tip ikinciyle nasıl başa çıkıcam acaba

walla hani sen bilgeye çok ısındın ya bende sana bebeğime erken kavuşma sebebimsin sen hem seni asla unutmam

ayrıca bilge gerçektende çok renkli bi kişilik facebooktan baktım tüm resimlerine ekledik birbirimizi deli dolu çok tatlı ve eğlenceli bi insan olduğu belli ama aynı zamanda duygusal ve kırılgan bi insanda anladığım kadarıyla

Ezgicim;

Ben yay burcuyum hatta yukselenim de yay;-)) Bebiste yay olacak ins..

Evde tam bir kaos ortami olack desene;-))sempatiksalakcinni
peki uyuyormu yazılanlar en iyi sen bilirsin
böyle bi çocukmuyumuşsun sen
ben hiç sanmıorum senin sorumsuz olduğunu bu yazılanlarda bi yanlışlık var o zaman
ayy nolur yanlış olsun zaten ya

cnm bnm nolcak ki irem değil istersen kerem de nolucak asla böle bişeye kızmam :)))

teşekkür ederim anlayışın için tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…