2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

şansa bak ya iyiki duydun da öle bozuldu ay bide duyamadan bozulsaydı yada göremeden çatla dur artık başka bi doktorda alırdın soluğu merak gidermek için

:))))))))) yok cnm orda duymasaydım başka bir odaya gecirecekti d.r saolsun d.r mükenmel bir insan kendimi çok güvende hissediyorm en azıından allahın izniyle emin ellerdeyiz bebegim ve benzemuszemuszemuszemus

:))))))))) yok cnm orda duymasaydım başka bir odaya gecirecekti d.r saolsun d.r mükenmel bir insan kendimi çok güvende hissediyorm en azıından allahın izniyle emin ellerdeyiz bebegim ve benzemuszemuszemuszemus
ay doktoruna güveniyo olman çok önemli cnm ya bende doktoruma gözü kapalı güveniyorum rabbim yanıltmasın

ay ben çok memnunum walla yay burcu çocuğum olcağı için eğlenceli hareketli bi çocuk olması mantıklı olması çok ii bence ben hallederim onu ya

yanlız hani o paylaşımda idyo ya toplum içinde avazı çıktığı kadar bağırır diye işte orda eşimle birbirimize baktık

ben bu otobüste minibüste yada evde çocuğu bağırdığı zaman her dediğini yapan dur sus demeyen nasıl olsa bağırıyor mantığıyla yaklaşan annelere sinir oluyorum şu boşa ağlayan çocukların ağzına bi yapıştırsam da sebepli yere ağlasalar diyorum hep

yandık zaten hep kınadığım için bnm ki öle olcak biliyodum ama bide burcunda çıkınca way halime yandımmm

Mervecim sen çok yaşa emii, şimdi girdim topiğe, koptum, ve yazdıklarını eşime okudum.. O da koptu:))))))

kızlar bu arada bişey dikkatimi çekti bende her sayfada 30 msj gösteriliyo ve 126 sayfa olmuşuz maaşallah bize bakalım doğum topiğimiz açana kadar ne kadar sayfa yazışmış olcaz

beğenmedinizmi kimse yorum yapmıyo ....

Özlemcim şahaneee, bayıldım ben de istiyoruuummmm:))))) ama alt tarafının nasıl yapıldığını anlamaya çalıştım...Tam link yasak mı şekerim yaaa, hangi sitede bu??? Yapılışını anlatan kısmı bi okuyup yapsak..

Mervecim sen çok yaşa emii, şimdi girdim topiğe, koptum, ve yazdıklarını eşime okudum.. O da koptu:))))))

fundacım bende facede buldum paylaştım biri yayınlamış ama cuk dimi yani evet erkeklerde bebeklerini çok seviyolar ama anne olmak çook başka bişey

bu arada anne olmanın nimetlerinden yararlanmaya başladım dün geceden itibaren
dün eşim eve çok yorgun gelmişti ama nası elini kaldırıp yanına koycak hali yok bnmde ayaklarım nasıl ağrıyor ovarmısın aşkım dedim şöle bi cvp aldım aşkımmmm yaaaaaa
ama sonrasında bak bu ayakların altında cennet belirmeye başladı diye söyleyinceeee hem güldük hemde ben kazanmış oldum nası taktik ama

kızlar özlem benide gaza getirdi hamarat hatun ne güzel şeyler örmüştür resmini yayınlayınca iyice gaza gelicem bende mi alsam bi yün diyorum ama şu ikili test geçsin öle yapiim dimi

Gizemli;

Ben de bes-alti sene once senin gibi dusunuyordum. Ama buraya gelip burdaki anne-babalarin cocuklar karsi tutumunu gorunce goruslerim tamamen degisti. Sirf yay cocuguna ozgu bir sey degil bu durum. Zaten iki yasindaki butun cocuklar boyle tantrumlar gecirirler. Onemli olan sakinligini korumak ve cocugun dikkatini baska yere kaydirmak. Tamamen sabir ve taktik meselesi. Tantrum geciren bir cocukla ilgilenmemek uzerine gitmemek genelde onerilen cozum, bu durumda ona sus demeyince ya da kendi haline birakinca cocugun her istedigini yapmis olmuyorsun zaten. Cocuga siddetle istedigini yaptirmak ya da susturmaya calismak cok daha buyuk sorunlara yol car. Dayak cennetten cikmadir lafi cok eskilerde kalmis;-))

ona bende varım eywallah ama bak şimdi geçen gün feribotta ne oldu iki kadın oturuyo tamam mı yanında da çocukları çocuk ön tarafa doğru tü tü tü yapıp tükür hüzmeleri saçıyo annesi çubuk kraker yiyo yanındaki kadında sırtını seviyo öndeki kadıncağızda yorgunluktan uyumuş saçındaki tükürüklerden haberi yok zaten tenha feribor ben uyarıcaktım eşim karışma dedi sonra bende anneler muhabbeteyken çocuğa kaşlarımı çatıp baktım çocuk başladı ağlamaya ama nası kadın hiç bakmıyo hala çubuk karaker derdinde yani taktik değil yaptığı terbiyesizlik ama o dediğine bende katılıyorum hatta sabiha paktuna keskin varya onun kitaplarını falan okumuştum 1 ay umursamama her dediğini yapma taktiği bile var bnm dediğim bu toplum huzurunu umursamayan kadınlar

Ezgicim, Ben bir yay olarak bunları hayretle okudum:)))))) Ne kadar doğruu hele de sob cümleler:))))

ezgii, Pretty Aydında değil miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…