2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ama oldumu şimdi canım yaaaa, ne demek o "ben kimim ki hayran olunacak"... klava:
Sakın sen harika bir anne olacaksın herşeyden önce..ve ben de sana hayranım cicim:))))))) Kabul et bunu artık, bak hayranların çoğalıyor:))

bende öle isityorum kızlar ya öleyastık hanım gibi oturan bi çocçuğum olsun istemiyorum ben haşarı bi çoçuktum her ay kafam yarılırdı bi gün kazıttırsam delik deşik başım walla

eşimde tam tersi annesi beyaz şort tişört giydirimiş ablaları leş gibi gelirmiş eve bu eli cebinde oyun oynayanları seyreder tertemiz dönermiş eve o kadar uslu bebeğim olsun istemem diorum kayınvaldem sen bi doğur bi kudursun laf dinlemesin hatırlatıcam bu laflarını diyo

kızlar bugün drdaydım ilk muaynemi oldum tarnsferden sonra
bizim için hatta dr içinde bir süpriz vardı
kese iki tane yani bebeklerim ikiz aynı yumurta ikizi
tek emriyo transferinde ikiz çocukalrım olcak kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duygu

uyanık fıstık senii:)) Ben de eve elekrtik süpürgesi tutturuyorum şekerim)
funda şu msjların hepsine altın yap cevaplanın yanındaki butona bas ve tek tek cvp yazmaktan kurtul cicim

Üffff tamam cicim ne kızıyosun, bak becerdim işte:)

quality;

Seninkinden iki gun once;-)))
Heyyooo, kutlamayı beraber yapalım burada patly:)))) Bu arada cicim senin ismin ne????

ben örerim yeğenime hem öremezsen alırsın cnm bnm dert ettiğin şeye bak
oooyyy teşekkür ederiz teyzesi:)))
juccy cnm nasıl heycan varmı ben kalp atışına gitmeden ki randevumdan önceki gün fenaydım yerimde duramıyodum
sen ne diyorsun, ben hastanede yattım bir gece, nefes alamıyormuşum gibi oldum...
GÖZÜN AYDINNNNNNNN MAŞALLAHHHHH İkizlerimiz 4 mü oldu kızlar?

sağol canmım çok mutluyuz benim gibi olan kimler var tek emriyoda ikiz gebelik yakalyan

hımm Ç&D var, o da dün öğrendi:))) Tek yumurta ikizi olacak onun.. İki kişi daha var ama onlar tek yumurta iklizi değil sanırım... Tekrar gözün aydın:))))))) Çok sevimli olurlar yaaa, takrar maşşallaaahhhhh:)

allahhhhhhhhhhhhhhhbu ikizlere bayılıyorum ya hemen ekliyorum topiğe cnm sanada yeni bi ticker lazım o zaman iki bebişli

maaşallah

elvinnaz;

cok tebriklerrr;-)) ay masallah. Bugun C&D de ayni guzel, sevincli haberi verdi. Tek embryodan tek yumurta ikizleri;-)) Umarim guzel,kolay bir hamilelik gecirirsin..

çok sağol canım çok şaşkınız tek olcağına inanmıştık :) süpriz oldu hepimize özellikle dr burçak hanıma çünkü biz bu ihtimalki konuşmuştuk ben sormuştum binde bir olur demişti ve binde bir olan oldu çok şükür Allahıma iki tane kese iki kalp atışı rüya gibi rabbim herkeze nasip etsin

elvinnaz ama kızdım sana ne zamandır bakıyosun bişey yazdığın yok bu haber bu kadar geç mi verilir topiğe girer girmez yazsaydın ya cicim

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|
18|Chery|29.Mart.10|3.Ocak.11|29|63|3 nisan randevu eyvahedigeldismile ||
19|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|27|50| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
20|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64|ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
21|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
22|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
23|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75|ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |
24|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11||| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
25|Asozlem|5.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
26|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
27|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
28|Subuo|10.Nisan.10|15.Ocak.11|26|60| Minik kese görüldü ||
29|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
30|Angell80|15.Nisan.10|20.Ocak.11|29|64|anneciktelaşlı||
31|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60|28 mayıs randevu :uhm:||
32|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65|randevuyu bekliyor :uhm:| |
33|Cannur82|19.Nisan.10|24.Ocak.11|29|65|randevuyu bekliyor :uhm:| |
34|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58|randevuyu bekliyor :uhm:| |
35|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55|1 haziran kese görülecek eyvahedigeldismile | |
36|Angelofsky74|| ||| | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

kızlar bu arada tespitlerimde yanılmadım bakın bu nisan başında satı olanlar hep ikiz annesi oluyo arkadş2010 adlı annede ikiz bekiyorum derse şaşmam bak ben size söliimhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…