ezgii, Pretty Aydında değil miydi?
canım benimm çok sağol ama ben kimim ki hayran olunacak
sevgi diyelim ona karşılıklı sevgi.)
bende eşindenim okuyunca kanım çekildi evde bi tane vardı buna benzer tip ikinciyle nasıl başa çıkıcam acaba
peki uyuyormu yazılanlar en iyi sen bilirsin
böyle bi çocukmuyumuşsun sen
ben hiç sanmıorum senin sorumsuz olduğunu bu yazılanlarda bi yanlışlık var o zaman
ayy nolur yanlış olsun zaten ya
Ezgi;
Her yazilan 100% uyuyor diyemeyecegim ama genelde dogru;-)) Ben evin en kucugu olmama ragmen benden oncekiler ne yaparlarsa hepsini yapmaya calisirmisim;-)) Bizim yas farkimiz cok az o yuzden hep beraber buyumusuz. Anneme gore usluymusuz onu hic uzmemisiz;-))
Buyurken de asi bir genclik donemim olmadi. Her zaman ailemle cok iyi anlasmisimdir. Ama o ozgurlukcu, seyahat sever yapim her zaman var. Benim icin cocukken seyahatler macera demekti. Gidelim yazlikta iki ay oturalim hic sevmedim. Surekli gezelim, dag tepe tirmanalim, dag yollarindan gidelim isterdim. Maceraciydim gerceken. Aileye cok bagli olmakla beraber en sonunda solugu ABD ye aldim. Buraya geldikten beri de esimin isi ve ABD de olmanin avantajiyla o kadar cok gezdikki. Bazen valizlerimizi depoya bile kaldirmaz evin girisinde tutardik. Firsatim varsa hic bir seyahati kacirmam;-)) bebek dogarsa da artik onu da alir giderim artik;-))
YAy burcu olmak zevklidir. Bence minikleriniz problem degil eve nese hareket, mutluluk, brereket getirecekler inss. Hic supheniz olmasin..
Eveeettt, kesinlikle, gözünüzü korkutmayın kızlar.. annem de benim için çok uslu bir bebektin der hep... Altını değişir, karnını doyurur, bırakırdım gıkın çıkmazdı der:))) E azıcık ta muzur olsunlar yahu, o da lazım:)
fundacım bende facede buldum paylaştım biri yayınlamış ama cuk dimi yani evet erkeklerde bebeklerini çok seviyolar ama anne olmak çook başka bişey
bu arada anne olmanın nimetlerinden yararlanmaya başladım dün geceden itibaren
dün eşim eve çok yorgun gelmişti ama nası elini kaldırıp yanına koycak hali yok bnmde ayaklarım nasıl ağrıyor ovarmısın aşkım dedim şöle bi cvp aldım aşkımmmm yaaaaaa
ama sonrasında bak bu ayakların altında cennet belirmeye başladı diye söyleyinceeee hem güldük hemde ben kazanmış oldum nası taktik ama
funda şu msjların hepsine altın yap cevaplanın yanındaki butona bas ve tek tek cvp yazmaktan kurtul cicim
Heyyooo, kutlamayı beraber yapalım burada patly:)))) Bu arada cicim senin ismin ne????quality;
Seninkinden iki gun once;-)))
oooyyy teşekkür ederiz teyzesi:)))ben örerim yeğenime hem öremezsen alırsın cnm bnm dert ettiğin şeye bak
sen ne diyorsun, ben hastanede yattım bir gece, nefes alamıyormuşum gibi oldum...juccy cnm nasıl heycan varmı ben kalp atışına gitmeden ki randevumdan önceki gün fenaydım yerimde duramıyodum
GÖZÜN AYDINNNNNNNN MAŞALLAHHHHHkızlar bugün drdaydım ilk muaynemi oldum tarnsferden sonra
bizim için hatta dr içinde bir süpriz vardı
kese iki tane yani bebeklerim ikiz aynı yumurta ikizi
tek emriyo transferinde ikiz çocukalrım olcak kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duygu
sağol canmım çok mutluyuz benim gibi olan kimler var tek emriyoda ikiz gebelik yakalyan
kızlar bugün drdaydım ilk muaynemi oldum tarnsferden sonra
bizim için hatta dr içinde bir süpriz vardı
kese iki tane yani bebeklerim ikiz aynı yumurta ikizi
tek emriyo transferinde ikiz çocukalrım olcak kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duygu
allahhhhhhhhhhhhhhhbu ikizlere bayılıyorum ya hemen ekliyorum topiğe cnm sanada yeni bi ticker lazım o zaman iki bebişli
maaşallah
elvinnaz ama kızdım sana ne zamandır bakıyosun bişey yazdığın yok bu haber bu kadar geç mi verilir topiğe girer girmez yazsaydın ya cicim
elvinnaz;
cok tebriklerrr;-)) ay masallah. Bugun C&D de ayni guzel, sevincli haberi verdi. Tek embryodan tek yumurta ikizleri;-)) Umarim guzel,kolay bir hamilelik gecirirsin..
tatlım bizde bugün öğrendik akşam sırf bu müjdeli haberi vermek için girdim nete aslında hemen paylaştım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?