kızlar bu arada tespitlerimde yanılmadım bakın bu nisan başında satı olanlar hep ikiz annesi oluyo arkadş2010 adlı annede ikiz bekiyorum derse şaşmam bak ben size söliimhihoyyyt
Kızlarr, benim göbiş iyice çıktı.. Yağlandı tamam kabullll, ama şiştim ben yaaa:) Göbişi büyüyen yok muu:))
kızlar bu arada tespitlerimde yanılmadım bakın bu nisan başında satı olanlar hep ikiz annesi oluyo arkadş2010 adlı annede ikiz bekiyorum derse şaşmam bak ben size söliimhihoyyyt
kızlar nisan ayında bişey var sırayla ikiz oluyolar ne güzel sıradaki arkadaşlar bidaha gidin muaneye belki ikizdir sizinde:)
kızlar nisan ayında bişey var sırayla ikiz oluyolar ne güzel sıradaki arkadaşlar bidaha gidin muaneye belki ikizdir sizinde:)
haaa tabi aynı gün doğmuştuk biz dimi kafalar aynı çalışıyo:)
şekerim, senin şu tulumun sitesini bana yollasana:)))) Buradan yasak sanırım ama sen özelden yolla:)))))
yok cnm bnm doktorum bilimsel olarakta 2 aylıkken göbek falan çıkmaz o bolsu bol beslenme göbüşü diyo
21 ocak mıydı cicim
cnm ama açıklaması yokki bende resimden yaptım ama not aldım sıraları inşallah anlayabilirsin
30 ilmek başladım
39 ilmek olunca haroşeye geçtim
54 ilmekte artırmayı bırak
22 ilmek kaldı
kol
30 ilmek başladım
2 sıırada bir artır
38 ilmekten sonra her sırada artır
bide google dan bebek uyku tulumu yazınca çıkıyo bi karıştır ama ben açıklama bulamadım
ama napiim doğru olan bu hahahahah çekte görüüm bari:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: senin doktor çok biliyoooo :mymeka:
sen de yüzüme vurmasana ama yaa, zaten baştan kabul ettik di mi accık yağlandığımızı.. yaarın foto çeker yollarım sana görürsün çıkmış mı çıkmamışmıııı :lepi:
evet normal doğum değilde sezeryanda 2010 olur muhtemelen çoğu4 cift ikizde 2010 bebegi olabilirler.. Bakalim ne olacak????
evt cnm 21 ocakolumunekankayizsmile
cnm ama açıklaması yokki bende resimden yaptım ama not aldım sıraları inşallah anlayabilirsin
30 ilmek başladım
39 ilmek olunca haroşeye geçtim
54 ilmekte artırmayı bırak
22 ilmek kaldı
kol
30 ilmek başladım
2 sıırada bir artır
38 ilmekten sonra her sırada artır
bide google dan bebek uyku tulumu yazınca çıkıyo bi karıştır ama ben açıklama bulamadım
açıklama için saol bende büyütüp görüntüden ilmek sayıcaktım
yalnız 22 ilmek kaldı kısımını anlamadım
kızlar ya bakın aklıma ne geldi bu uyku tulkumu hani altı yuvarlak gelio ya bunu yol yol yapsak siyah sarı arım maya gibi olsa nası olur ay ben öle yapıcam bebeişe arı maya gibi uyku tulumu yapıcam yada uğur böceği nasıl olsa yuvarlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?