rehberlik ve psikolojik danışmanlık şekerimm:)
fundaaaagüzel sözlerin için çok teşekkür ederim ama deme öylee çok utanırımm benakannehir
hepimiz çok tatlı anneler olucas hiç şüphem yok ama hayran olunacak özel niteliklere sahip değilim bu söylemi gerçekten hakedenlere haksızlık olur..
ama sevildiğini hissetme çok hoşuna gidiyor insanın hele de sevdiklerinden bunu duyuncaopuyorumnanaktan
ben varııımmmmm fundammmm
yağlanmada göbekte fevkaladenin fevkinde:)
bi erkek arkadaşım şöyle demişti' bir erkek çocuğu ona baba demeden baba olduğunu tam olarak anlayamaz'..
umarım o kadar geç olmaz
Canımın içiiiii, kan kaynayınca kaynıyor işte.. HAksızlık edilen kimse yok, bence sen gerçekten çooook tatlı bir arkadaşsın :))))
Göbeğine gelince de yerim ben onu hehe:)
Bilgecim, benim de senin kadar olmasa da takıntılarım var... Ve hiç açma bu konuyu, deli oluyorum aklıma geldikçe.. Benim eşimin sülalesinde babalarının isim koyma adeti var kötükedihüso Eltimin kız doğduu, "o adıyla geldiii dedi adam, kızın adını emine koydu, bizimkilerde gıklarını çıkarmadı... Benim kocada da biraz eğilim var sanki, ama vallahi dünyayı dar ederim ona :))))))))) biz kendi çocuğumuzun adını kendimiz koyarız dedim geçenlerde benim annem yanımızda şunu bunu koyun diye bahserken.. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demeye getirdim... Tüm eziyeti stresi ben çekeyim, çocuğuma gelsin başkası isim koysun.. Ayyyy düşüncesi bile beni çıkdırtıyor... Ne saçma bir davranış.. Bu zihniyetleri anlamakta güçlük çekiyorum.. Bırak yaa sana ne di mi... Bi de torunu alıp kucağına sevse içim yanmayacak... Neymiş, çocuk öyle sevilmezmiş, içerden sevilirmiş, öpülmezmişşş püfffffffffffff deli oldum bak:))))
bu arada
hepinizee günaydın kızlarrrr:)
mutlu günler...
az sonra çıkıcam akşama görüşürüzz öpüorum hepinizi:)
Günaydın kızlar :)
Ezgi'cim ben de YAY burcuyum ve bebeğim 24 Kasim ve sonrası doğsun diye dua ediyorum :) ben bağımsız karakterli bir cocuktum ama hala öyleyim. Yönetilmeyi sevmem, kararlarımı kendim alırım. Tek cocuk olmanın etkisi çok. Seyahat etmeye bayılırım, boş durmaya dayanamam. Hayalgucum genistir. Tutucu değil tamamen yenilikciyim. ıyimserlik saflık seviyesinde :) sakarlık ta var. Burcumla alakası var mı bilmem ama felaket detayci ve kurallara bagliyimdir. Cocukluktan beri. Büyüklerimin sözü dısına hiç çıkmadım. Asi olmadım hiç. Umarım bebeğim de benim bebekliğine benzer, annemi hiç uzmemisim çünkü :))
Bilgecim, benim de senin kadar olmasa da takıntılarım var... Ve hiç açma bu konuyu, deli oluyorum aklıma geldikçe.. Benim eşimin sülalesinde babalarının isim koyma adeti var kötükedihüso Eltimin kız doğduu, "o adıyla geldiii dedi adam, kızın adını emine koydu, bizimkilerde gıklarını çıkarmadı... Benim kocada da biraz eğilim var sanki, ama vallahi dünyayı dar ederim ona :))))))))) biz kendi çocuğumuzun adını kendimiz koyarız dedim geçenlerde benim annem yanımızda şunu bunu koyun diye bahserken.. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demeye getirdim... Tüm eziyeti stresi ben çekeyim, çocuğuma gelsin başkası isim koysun.. Ayyyy düşüncesi bile beni çıkdırtıyor... Ne saçma bir davranış.. Bu zihniyetleri anlamakta güçlük çekiyorum.. Bırak yaa sana ne di mi... Bi de torunu alıp kucağına sevse içim yanmayacak... Neymiş, çocuk öyle sevilmezmiş, içerden sevilirmiş, öpülmezmişşş püfffffffffffff deli oldum bak:))))
rehberlik ve psikolojik danışmanlık şekerimm:)
Canımın içiiiii, kan kaynayınca kaynıyor işte.. HAksızlık edilen kimse yok, bence sen gerçekten çooook tatlı bir arkadaşsın :))))
Göbeğine gelince de yerim ben onu hehe:)
ye beniiiiisırnaşık şey
kızımında poposunu ısırrrrrsırnaşık şey
benim çok daha tatlı arkadaşım biz fedayız sanazemuszemus
aman boşver ya o isterse ne koyarsa koysun çocuğun nüfusuna yazdırma ölede hitap etme kendi firdevs hnm gibi adı doruk olan bebeğe feridun demesi misali istediği ismi sölesin
sen sakın öle bişeye izin verme
ye beniiiiisırnaşık şey
kız bir tuhaf oldum vallahii, ayyy sanki yıllardır tanıyormuşum gibi geldi:)))) Vallahı farz oldu, gelip ısırmazsam o sıpanın poposunu yuh olsun bana:)
merhaba kızlar,
bebeğimin kalp atışını p.tesi gördüm. pıt pıt atıyordu kalbi.
bugün 7+1 oldum. inanamıyorum hala bir tuhafım. kanama düşük tehlikesi derken 7+1 olmuşum. şimdi çok şükür iyiyim. ama hala iğnelere devam... progynex 50 hersabah bir tane vuruluyorum. sizce daha nekadar devam eder bu iğneler.
ye beniiiiisırnaşık şey
bi kere size ne oluyo ya belki bu bebek erkek neden öle kızın poposu falan diyosunuz bakiim kızcı anneler sizikuzucum vermemmmm vermem deee nüfusu babası çıkarmayacak mı, gider yazdırırsa napcam kötükedihüso
en fazla şu olur.. iki isim olur, ben de kendi koyduğum isimle seslenirim çocuğuma... Ama yine de deli oluyorummmmm benim bebeğime benden başkası neden isim koysun yaaaaaa, bir ömür boyu o mu bakacak büyütecek ?? bu insanların geri kafalılıklarını anlayamıyorum
aman bacım sende hemen çıkarttırma 1 hafta sonra kendin git çıkarttır hemen
yaaaa benidee ekleyinnn :))))))))) msn'e facebook aa üftennnnnnnnnnnnnnnn:kedi:
cnm yaz özelden adını msn adresini ekliim hemen
benimkinde de var öyle bir eğilim. annesi ne derse doğru olduğuna inanarak büyüdüğü için 30'undan sonra her konuda format atmam gerekiyor. Allahtan çok direnmiyor:))) Ama bekliyordu öyle bir jest, anasının adını hayatta koymazdım, epeski bir isim de babasının ismi Murat, yine de koymak istemiyorum. Fikir olarak karşıyım eskiyi bu şekilde sürekli gündemde tutmaya. Her konuda her türlü yenilikten yanayım, herşey hep yenisiyle değişsin istiyorum. Bir de sanki bilmemne dükü de kayınpeder, onun ismini koyacam, ne saçma... Benim babam 74 yaşında ve muhtemelen son torunu geliyor. En azından kendi adı konulabilecek son torun. Ama öyle bir beklentisi yok adamcağızın, koyacak olsam kendi babamın adını koyarım, ama arapça işte, kendi dilimin kendi kültürümün ismi olsun istiyorum.
merhaba kızlar,
bugün 7+1 oldum. inanamıyorum hala bir tuhafım. kanama düşük tehlikesi derken 7+1 olmuşum. şimdi çok şükür iyiyim. ama hala iğnelere devam... progynex 50 hersabah bir tane vuruluyorum. sizce daha nekadar devam eder bu iğneler.
canım benim kız ismi olarak naz düşünüyoduk erkek ismide umut kaan düşünüyodum bide arda isminin anlamı sopa demekmiş galiba bende ardayı çok seviyodum ama öyleymiş
GÜNAYDIIIINNNNN BULDUMCUK ANNELER hihoyyyt :roflol:
neden buldumcuk muuuu:))) O hooo bizim sıpalar daha en büyüğü çilek kadar, o hoo biz örgüler ördüük, parklara gittiiiik, kolları popoları ısırdııık, daha neler neler:)))) Bak bilge isim stresine bile girdi:))) eeeee kızlar bebeşin odasını hazırlayan yok mu :roflol: :roflol:
selam kızlar.benim bugün transferden sonra 9.günüm dünden beri hafif bi kanamam var başka bi ağrım sızım yok böyle olan varmıydı aranıozda?kan verdim öğleden sonra sonuç alıcam ama çok korkuyorum lütfen biri bana umut olsun....
bu arada
hepinizee günaydın kızlarrrr:)
mutlu günler...
az sonra çıkıcam akşama görüşürüzz öpüorum hepinizi:)
bu arada sevgi ben birini ekledim ama o senmisin bi bakarmısın cnm cım
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?