2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bu arada
hepinizee günaydın kızlarrrr:)
mutlu günler...
az sonra çıkıcam akşama görüşürüzz öpüorum hepinizi:)

aman boşver ya o isterse ne koyarsa koysun çocuğun nüfusuna yazdırma ölede hitap etme kendi firdevs hnm gibi adı doruk olan bebeğe feridun demesi misali istediği ismi sölesin
sen sakın öle bişeye izin verme

pelincim, ben de yayım, 26 kasım:))) Ve ben de tek çocuğum:))) ve ben de yönetilmeyi sevmem, bağımsızlık beni mutlu eder, ama son derece sorumluluk bilinci gelişmis bir bireyim:)))) Kıyamet kopsa kurallardan ayrılmam.. Haa haylaz taraflarım da çoook, bağımsızlık tutkusu edeni ile üniversiteden sonra ailemden ayrı yaşamaya başladım:)))))))))))
Çok da iyi etmişim, hayata hazırlamışım kendimi...

ezgicim iyi oku tatlım:)))

benimkinde de var öyle bir eğilim. annesi ne derse doğru olduğuna inanarak büyüdüğü için 30'undan sonra her konuda format atmam gerekiyor. Allahtan çok direnmiyor:))) Ama bekliyordu öyle bir jest, anasının adını hayatta koymazdım, epeski bir isim de babasının ismi Murat, yine de koymak istemiyorum. Fikir olarak karşıyım eskiyi bu şekilde sürekli gündemde tutmaya. Her konuda her türlü yenilikten yanayım, herşey hep yenisiyle değişsin istiyorum. Bir de sanki bilmemne dükü de kayınpeder, onun ismini koyacam, ne saçma... Benim babam 74 yaşında ve muhtemelen son torunu geliyor. En azından kendi adı konulabilecek son torun. Ama öyle bir beklentisi yok adamcağızın, koyacak olsam kendi babamın adını koyarım, ama arapça işte, kendi dilimin kendi kültürümün ismi olsun istiyorum.

merhaba kızlar,
bebeğimin kalp atışını p.tesi gördüm. pıt pıt atıyordu kalbi.
bugün 7+1 oldum. inanamıyorum hala bir tuhafım. kanama düşük tehlikesi derken 7+1 olmuşum. şimdi çok şükür iyiyim. ama hala iğnelere devam... progynex 50 hersabah bir tane vuruluyorum. sizce daha nekadar devam eder bu iğneler.

aman boşver ya o isterse ne koyarsa koysun çocuğun nüfusuna yazdırma ölede hitap etme kendi firdevs hnm gibi adı doruk olan bebeğe feridun demesi misali istediği ismi sölesin
sen sakın öle bişeye izin verme

kuzucum vermemmmm vermem deee nüfusu babası çıkarmayacak mı, gider yazdırırsa napcam kötükedihüso

en fazla şu olur.. iki isim olur, ben de kendi koyduğum isimle seslenirim çocuğuma... Ama yine de deli oluyorummmmm benim bebeğime benden başkası neden isim koysun yaaaaaa, bir ömür boyu o mu bakacak büyütecek ?? bu insanların geri kafalılıklarını anlayamıyorum

cnm maaşallah bak herşey yoluna girmiş bende o iğneden 7 hafta oldum ondan sonra doktor haftada bir yapılıcak bi iğneye geçti ismi proluton ama her gün progynex olsam bu kadar acımazdı yağlı zor bi iğne ama ii ni iğne

12 haftaya kadar olucam ben çünkü bebek 12 haftadan sonra kendi kendine progesteron üretmeye başlıyor o yüzden o zamana kadar olucakmışım herhalde sende de öle olur

bilmezmiyim 3 günde birde proluton vuruluyorum zaten. ay ne fena yakıyor.
inşallah benimde haftada bire düşerde kurtulurum bu iğnelerden.

:)) E tabi ben de evin tek çocuğuyum, ben de koysam kendi ailemden koyarım.. benimki de iki isim hakkımız var sen ne istersen koy ben de ne istersem koyayım diyor... Bilmiyorum Bilge, nasıl baş edeceğim bu durumla... Bi punduna getirip de çözmek lazımm. Ama daha zamanımız var.. Aklımıza geldikçe de isimleri paylaşalım... Bakarsın iyi şeyler çıkar.. Ben de hep çok özel anlamı olan, kolay telaffuz edilebilen, kulağa hoş gelen isim istiyorum ama aklıma gelen birşey yok... Bir de isimlerin karakteri nasıl etkilediğine dair bir yazı okumuştum, ondan sonra da iyice opsesifleştim bu konuda.. Bak bir ara AYAZ geçiyordu aklımdan, o yazıyı okuduktan sonra soğuk ve sert bir karakter olur mu acaba diye vazgeçtim...

Canıııııım çok sevindim, bak gördün mü, bitiyor her sıkıntı böyle:))) Benim fikrime göre progynex'e en fazla 12. haftanın bitimine kadar devam edersin. İlk üç ay progestan üretemediğimiz için ilaçla destekliyorlar. Belki birkaç hafta sonra bir sonraki muayenende uzun süredir kanama görülmemiş olursa doktorun iğneyi kesip fitille devam ettirebilir. Ben 12 haftayı geçince fitilleri kesti doktorum.

canım benim kız ismi olarak naz düşünüyoduk erkek ismide umut kaan düşünüyodum bide arda isminin anlamı sopa demekmiş galiba bende ardayı çok seviyodum ama öyleymiş

hadi ya hiç ardanın anlamını araştırmamıştım. olmadı şimdi ama.. ne koycam ben oğlumun adını.. bi tek kaan kaldı.

biz konuştuk valla oda hakkında.. şu an çocuk odasında eşimin bekarlıktan kalma genç odası var.. neymiş efendim yeniymişte, gerek yokmuşta.. oldu dedim.. ben 5 sene bekledim bebeğim olsun diye.. sonra senn eski püskü odanda yatıracam yok öyle.. duvarlarda sarı renk olucak.. sonra totişimin elini ayağını farklı renklere sokup duvara sürücem.. her yerde elleri ayakları olucak...yesin onu annesi...

canım mervecim açıklamış bak gene.. normal bunlar, endişe etme...

bu arada
hepinizee günaydın kızlarrrr:)
mutlu günler...
az sonra çıkıcam akşama görüşürüzz öpüorum hepinizi:)

günaydın ezgicim...

bu arada sevgi ben birini ekledim ama o senmisin bi bakarmısın cnm cım

evet tatlım o benim.. çok tatlıymışsın sen ya.. bi de küçükmüşsün.. abla de bana bundan gayrı..

canım çok sevindim.. büyümüş bak bebiş.. allah nazarlardan saklasın..

ben tek bebeğim olacağını sandığım zamanlarda KUZEY RÜZGARdiye düşünüyodum..şimdide birinin adı kuzey öbürününki rüzgar olacak ama 2. isimlerde ekleme yapılacak:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…