2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Günaydın kızlar :)

Ezgi'cim ben de YAY burcuyum ve bebeğim 24 Kasim ve sonrası doğsun diye dua ediyorum :) ben bağımsız karakterli bir cocuktum ama hala öyleyim. Yönetilmeyi sevmem, kararlarımı kendim alırım. Tek cocuk olmanın etkisi çok. Seyahat etmeye bayılırım, boş durmaya dayanamam. Hayalgucum genistir. Tutucu değil tamamen yenilikciyim. İyimserlik saflık seviyesinde :) sakarlık ta var. Burcumla alakası var mı bilmem ama felaket detayci ve kurallara bagliyimdir. Cocukluktan beri. Büyüklerimin sözü dısına hiç çıkmadım. Asi olmadım hiç. Umarım bebeğim de benim bebekliğine benzer, annemi hiç uzmemisim çünkü :))

süpersin sen mervecim.. bir kadın olarak seninle gurur duydum.. ve bu taktiğini çalıyorum, ben de yapıcam.. bilgisayar başında oturmalarının acısını çıkaracam..:mymeka::mymeka:

hihoyyythihoyyytyaşasın yaşasın.. hihoyyythihoyyyt 4 oldu.. Mervenin dediği doğru valla.. bu nisan başında var bi olay.. ben 1 günlen kaçırmışım.. Allah tamamına erdirsin canım..

Kızlarr, benim göbiş iyice çıktı.. Yağlandı tamam kabullll, ama şiştim ben yaaa:) Göbişi büyüyen yok muu:))

canım benim kide büyüdü.. çok sinir oluyorum şu sıra kendime.. bebek 10mm göbek en az 10cm. bu ne yaw...

özlemcim artık tariflere falan başlamışsın.. süpersin sen ya.. ellerine sağlık canım...

çılgın annem benim.. süper bir fikir.. ben de yapıcam..

canım hamilelikten sonrası önemli değil veririzde.. 9 ay bununla yaşamaya nasıl alışacaz bilmiyorum. azıcık göbüş bile olsa nisan ayında başlanan rejimlerden eser yok.. göbek önden popo arkadan geliyor.. ve hamilelik bahane kilolar şahane yani..

aman eksik kalsınlar ya.. hem onlar ne konuşacak.. eşlerine söylicek 2 kelimeleri yok.. ne yazışcaklar ki ..rezil olurlar rezil...

canlarım günaydın hepinize...
beni de ekleyin facesinize..
bende sizi ekliyim ...
birbirimizi daha yakından tanıyalım..

Günaydın kızlar,
Elvinnazın haberine çok sevindim. Benim de nisan ayında oldu transferim. Doktora sorayım bir dahaki gidişimde.

kızlar yaaaa, ne koyacaz bebeklere isim?

Benim takıntılarım var,
dede nine adı olmaz,
arapça farsça olmaz,
anlamsız olmaz,
iki kelimenin birleştirilmesiyle uydurulmuş olmaz,
sevmediğim kavramlara ilişkin olmaz.
sevmediğim insanlardakiler olmaz.

Ne zorum yahu....

eh allah kolaylık versin o zaman canımm..
bizim kız ismi azra, yağmur, eylül var ortak sevdiklerimiz. bide yalnız benim sevdiğim ıraz var. erkek ismi arda var kaan.. o kadar..

bizim kız ismi azra, yağmur, eylül var ortak sevdiklerimiz. bide yalnız benim sevdiğim ıraz var. erkek ismi arda var kaan.. o kadar..

canım benim kız ismi olarak naz düşünüyoduk erkek ismide umut kaan düşünüyodum bide arda isminin anlamı sopa demekmiş galiba bende ardayı çok seviyodum ama öyleymiş

GÜNAYDIIIINNNNN BULDUMCUK ANNELER hihoyyyt :roflol:
neden buldumcuk muuuu:))) O hooo bizim sıpalar daha en büyüğü çilek kadar, o hoo biz örgüler ördüük, parklara gittiiiik, kolları popoları ısırdııık, daha neler neler:)))) Bak bilge isim stresine bile girdi:))) eeeee kızlar bebeşin odasını hazırlayan yok mu :roflol: :roflol:

selam kızlar.benim bugün transferden sonra 9.günüm dünden beri hafif bi kanamam var başka bi ağrım sızım yok böyle olan varmıydı aranıozda?kan verdim öğleden sonra sonuç alıcam ama çok korkuyorum lütfen biri bana umut olsun....

tatlım benimde böyle olmuştu ama hamileyim inşşş sende hamilesindir korkma yaniiopuyorumnanaktan

Bilgecim, benim de senin kadar olmasa da takıntılarım var... Ve hiç açma bu konuyu, deli oluyorum aklıma geldikçe.. Benim eşimin sülalesinde babalarının isim koyma adeti var kötükedihüso Eltimin kız doğduu, "o adıyla geldiii dedi adam, kızın adını emine koydu, bizimkilerde gıklarını çıkarmadı... Benim kocada da biraz eğilim var sanki, ama vallahi dünyayı dar ederim ona :))))))))) biz kendi çocuğumuzun adını kendimiz koyarız dedim geçenlerde benim annem yanımızda şunu bunu koyun diye bahserken.. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demeye getirdim... Tüm eziyeti stresi ben çekeyim, çocuğuma gelsin başkası isim koysun.. Ayyyy düşüncesi bile beni çıkdırtıyor... Ne saçma bir davranış.. Bu zihniyetleri anlamakta güçlük çekiyorum.. Bırak yaa sana ne di mi... Bi de torunu alıp kucağına sevse içim yanmayacak... Neymiş, çocuk öyle sevilmezmiş, içerden sevilirmiş, öpülmezmişşş püfffffffffffff deli oldum bak:))))

Ya benim taaa evlenmeden önce sevdiğim isimler vardı, evlendikten sonra eşimle bir türlü düşünemedik, daha doğrusu o günü gelmeden isim düşünmek fikrini sevemedi. Şimdi günü geldi ama biz kilitlendik:))) Ben de o eski beğendiğim isimleri unuttum:)))

mervecim gene ders mi çalışıyon sen bakiim..
evet cnm bu iş kanunu hoşuma gitti walla finalde veririm ben bu dersi
al bende de o kadar bnm arapça falan olabilir onda sıkıntım yokta değişik anlamlı bişey koymak istiyorum ama daha cinsiyeti bile belli değil offf yahu off
var cn var bnm kayınpederimin atölyesi var bide müthiş ustası evimin herşeyini o yaptı tv ünitesinde gardropa kadar mutfağı bile bebek odası çoktan kafada hazır yuvarlak yatak istiyorum ben kız olursa kokoş bi odası olucak erkek olursa bulut yada şirinler olan bi duvar kağıdı istiyorum ayırca odamıza tel tavan yapıp bebeğimin usg resimlerini sarkıtıcam ve diğer resimlerini ve ona yazdığımız mektuplarımız onun dışında kız olursa kesinlikle çilek mobilyadaki yada allmode daki cibinliklerden alıcam bakalım bi sürü düşüncem var bol dolap olcak tabi ince duvar dolabıda olucak bebeğimin losyon vs gibi şeyleri koymak için kız olursa çekmecenin birine takı bölümü yapıcam takı ve toka bölümü..off daha ne fikirler var bende bide fıskıye albüm var ondan bulmaya çalışıcam yoksa te tavan albümü olucak bakalım nasıl olcak bu bebişin odası resmini çekerim size kesin ama yatak kesinlikle yuvarlak ben öle genç odası olan bakıcı yatağı çıkan yatak istemiyorum
ah cnm ya zavallı bebek tutunmaya çalışıyo işte yapışıcak bi damara beslencek diye çırpınıyo hayırlı haberlerini beklioruz bize yaz olur mu

oohhhh çook teşekkürler pelincim sana da sen de patly de bütün korkularımdan arındırdınız beni
umarım benim çocuğum da size benzer
benim ev arkadaşım da yay dı ben ona benzeyecek die inanılmaz korkuodum kendisinede söyledim 4 yıl boyunca çileden çıkarmıştı beni:)
ama sizin gibi örneklemler varsa korkmamam çok da gerk yok demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…