fundacım bende facede buldum paylaştım biri yayınlamış ama cuk dimi yani evet erkeklerde bebeklerini çok seviyolar ama anne olmak çook başka bişey
bu arada anne olmanın nimetlerinden yararlanmaya başladım dün geceden itibaren
dün eşim eve çok yorgun gelmişti ama nası elini kaldırıp yanına koycak hali yok bnmde ayaklarım nasıl ağrıyor ovarmısın aşkım dedim şöle bi cvp aldım aşkımmmm yaaaaaa
ama sonrasında bak bu ayakların altında cennet belirmeye başladı diye söyleyinceeee hem güldük hemde ben kazanmış oldum nası taktik ama
kızlar bugün drdaydım ilk muaynemi oldum tarnsferden sonra
bizim için hatta dr içinde bir süpriz vardı
kese iki tane yani bebeklerim ikiz aynı yumurta ikizi
tek emriyo transferinde ikiz çocukalrım olcak kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duygu
Kızlarr, benim göbiş iyice çıktı.. Yağlandı tamam kabullll, ama şiştim ben yaaa:) Göbişi büyüyen yok muu:))
cnm ama açıklaması yokki bende resimden yaptım ama not aldım sıraları inşallah anlayabilirsin
30 ilmek başladım
39 ilmek olunca haroşeye geçtim
54 ilmekte artırmayı bırak
22 ilmek kaldı
kol
30 ilmek başladım
2 sıırada bir artır
38 ilmekten sonra her sırada artır
bide google dan bebek uyku tulumu yazınca çıkıyo bi karıştır ama ben açıklama bulamadım
kızlar ya bakın aklıma ne geldi bu uyku tulkumu hani altı yuvarlak gelio ya bunu yol yol yapsak siyah sarı arım maya gibi olsa nası olur ay ben öle yapıcam bebeişe arı maya gibi uyku tulumu yapıcam yada uğur böceği nasıl olsa yuvarlak
bugün pantolonlarımı eteklerimi teker teker denedim hiçbiri olmuyo bi karış açık kalıyo hayatım boyunca hiç böle bişey görmemiştim hem mutlu oldum alışveriş yapıcam diye hemde ya onca kıyafet hamilelikten sonra ne olaccak die üzüldüm:)
KIZLAR, bu akşam buradaki arkadaşlığımızdan ve paylaşımlarımızdan eşime bahsettim... Ne dedi biliyor musunuz??
"BİZ BABALAR DA AÇALIM BİR TOPİK"
Ne dersiniz????? Aslında önce çok güldüm, sonra da haklııı dedim kendi kendime...
kızlar yaaaa, ne koyacaz bebeklere isim?
Benim takıntılarım var,
dede nine adı olmaz,
arapça farsça olmaz,
anlamsız olmaz,
iki kelimenin birleştirilmesiyle uydurulmuş olmaz,
sevmediğim kavramlara ilişkin olmaz.
sevmediğim insanlardakiler olmaz.
Ne zorum yahu....
eh allah kolaylık versin o zaman canımm..
bizim kız ismi azra, yağmur, eylül var ortak sevdiklerimiz. bide yalnız benim sevdiğim ıraz var. erkek ismi arda var kaan.. o kadar..
selam kızlar.benim bugün transferden sonra 9.günüm dünden beri hafif bi kanamam var başka bi ağrım sızım yok böyle olan varmıydı aranıozda?kan verdim öğleden sonra sonuç alıcam ama çok korkuyorum lütfen biri bana umut olsun....
eh allah kolaylık versin o zaman canımm..
bizim kız ismi azra, yağmur, eylül var ortak sevdiklerimiz. bide yalnız benim sevdiğim ıraz var. erkek ismi arda var kaan.. o kadar..
evet cnm bu iş kanunu hoşuma gitti walla finalde veririm ben bu dersimervecim gene ders mi çalışıyon sen bakiim..
al bende de o kadar bnm arapça falan olabilir onda sıkıntım yokta değişik anlamlı bişey koymak istiyorum ama daha cinsiyeti bile belli değil offf yahu offkızlar yaaaa, ne koyacaz bebeklere isim?
Benim takıntılarım var,
dede nine adı olmaz,
arapça farsça olmaz,
anlamsız olmaz,
iki kelimenin birleştirilmesiyle uydurulmuş olmaz,
sevmediğim kavramlara ilişkin olmaz.
sevmediğim insanlardakiler olmaz.
Ne zorum yahu....
var cn var bnm kayınpederimin atölyesi var bide müthiş ustası evimin herşeyini o yaptı tv ünitesinde gardropa kadar mutfağı bile bebek odası çoktan kafada hazır yuvarlak yatak istiyorum ben kız olursa kokoş bi odası olucak erkek olursa bulut yada şirinler olan bi duvar kağıdı istiyorum ayırca odamıza tel tavan yapıp bebeğimin usg resimlerini sarkıtıcam ve diğer resimlerini ve ona yazdığımız mektuplarımız onun dışında kız olursa kesinlikle çilek mobilyadaki yada allmode daki cibinliklerden alıcam bakalım bi sürü düşüncem var bol dolap olcak tabi ince duvar dolabıda olucak bebeğimin losyon vs gibi şeyleri koymak için kız olursa çekmecenin birine takı bölümü yapıcam takı ve toka bölümü..off daha ne fikirler var bende bide fıskıye albüm var ondan bulmaya çalışıcam yoksa te tavan albümü olucak bakalım nasıl olcak bu bebişin odası resmini çekerim size kesin ama yatak kesinlikle yuvarlak ben öle genç odası olan bakıcı yatağı çıkan yatak istemiyorumGÜNAYDIIIINNNNN BULDUMCUK ANNELER hihoyyyt :roflol:
neden buldumcuk muuuu:))) O hooo bizim sıpalar daha en büyüğü çilek kadar, o hoo biz örgüler ördüük, parklara gittiiiik, kolları popoları ısırdııık, daha neler neler:)))) Bak bilge isim stresine bile girdi:))) eeeee kızlar bebeşin odasını hazırlayan yok mu :roflol: :roflol:
ah cnm ya zavallı bebek tutunmaya çalışıyo işte yapışıcak bi damara beslencek diye çırpınıyo hayırlı haberlerini beklioruz bize yaz olur muselam kızlar.benim bugün transferden sonra 9.günüm dünden beri hafif bi kanamam var başka bi ağrım sızım yok böyle olan varmıydı aranıozda?kan verdim öğleden sonra sonuç alıcam ama çok korkuyorum lütfen biri bana umut olsun....
Günaydın kızlar :)
Ezgi'cim ben de YAY burcuyum ve bebeğim 24 Kasim ve sonrası doğsun diye dua ediyorum :) ben bağımsız karakterli bir cocuktum ama hala öyleyim. Yönetilmeyi sevmem, kararlarımı kendim alırım. Tek cocuk olmanın etkisi çok. Seyahat etmeye bayılırım, boş durmaya dayanamam. Hayalgucum genistir. Tutucu değil tamamen yenilikciyim. İyimserlik saflık seviyesinde :) sakarlık ta var. Burcumla alakası var mı bilmem ama felaket detayci ve kurallara bagliyimdir. Cocukluktan beri. Büyüklerimin sözü dısına hiç çıkmadım. Asi olmadım hiç. Umarım bebeğim de benim bebekliğine benzer, annemi hiç uzmemisim çünkü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?