2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Iste kilolu olmanin guzel yani burada sakli; bende boyle bir catlaklar var ki, karnimda pililer var adeta:))) Hamilelikte onlar akordeon gibi acilacak, olan olmus nasilsa:)))))

bilge ya gerçekmisin sen....akerdeon süper yahuuu..

bende o kadar sıktım kendimi spor yaptım o kadar selülit olmasın diye şimdi böle otur otur nolcak halim bilmiyorum

yok yaw, inattim ben cok, acayip ayak diredim ogrenmemek icin, bir de her turlu killik bende mevcut oldugundan bir de solagim ben, annem bi turlu ogretemedi eli ters geldi, ben de bir turlu ogrenemedim:)))

kizlar dondurulmus embriyo konusunda bir sey duymustum, garip bir sekilde dondurulmus embriyo ikiz gebelikle sonuclaniyormus. Embriyoyla cok oynayinca embriyolar bolunme egiliminde oluyormus. Ben de cok beklemistim belki benim buzlu bebek kardesini de getirir yaninda diye ama olmadi:))) Ikiz anneleri aranizda dondurulmus transferi ile hamile kalan var miydi?

KIZLAR, bu akşam buradaki arkadaşlığımızdan ve paylaşımlarımızdan eşime bahsettim... Ne dedi biliyor musunuz??

"BıZ BABALAR DA AÇALIM BıR TOPıK"

Ne dersiniz????? Aslında önce çok güldüm, sonra da haklııı dedim kendi kendime...

benimki zaten çok kıskanıyo burda yazışıyoruz diye sevinir valla erkekler kulubu varmı:)

Ben bunu nasil gormemisiiiiiiim. Bugun patronlar -ki 6 tane oluyorlar sagolsunlar- topu birden ofisteydi, kacak kacak girdim foruma, kacirmisim.....

Tabii sana hayat kocu, planci programci, abla hatta temsili anne bile olurum, sen hep boyle seker ol, herbisey olurum:)))

Aslinda hepimiz bu kadar sakin olabiyoruz ama bir digerimizin dertlerine tasalarina, bazen kendi dertlerine baskasinin derdiymis gibi bakabilmek lazim, hani kadrajin disina cikip sanki filmmis gibi kendi hayatimizi izlemek lazim...

onlar bizim kadar kaynatamazlaaaar, erkeklerin birsey icin heyecan duyup birbirlerine karsi gardlarini dusurmeleri, sohbette muhabbette temel konu yapabilecek kadar kendilerini kaybetmeleri icin once gozle gorup elle tutmalari lazim, biz simdi anneligimizi biliyoruz ama onlar babaliklarini henuz bilmiyorlar. Ama soyle bir bebeklerimiz dogsun, onlar da baba olduklarini nihayet anlasinlar, bizden geri kalmazlar:))))

Çok haklısın Bilge, Benim eşim hala çok yakın arkadaşlarına bile baba olacağını söylemedi ya:) Nasıl böyle olabiliyorsun diyorum, anlamsızca bakıyor bana, sen nasıl böyle herkese söyleyebiliyorsun ben de seni anlamıyorum diyor.. Yani yaklaşımları çok farklı bizlerden.. Kesinlikle gardlarını indirip, evet; bizim kadar kaynatamazlaaar:))

kucaklarina almadan anlamayacaklar:)))

:)) Ben bugün çok uyudum dedim ama yine uykum geldi.. ben kaçtım arkadaşlarım:))) Bir de bugün şu aleti kucağıma alıp koltuğa geçmedim, sandalyede popom acıdı:)))))))

Kendinize iyi bakın, öpüyorum hepinizi, süt içmeyi unutmayın:)))

Iyi geceler sekeeer; yarin gorusmek uzere:))))

juccy cnm nasıl heycan varmı ben kalp atışına gitmeden ki randevumdan önceki gün fenaydım yerimde duramıyodum

Heyecan elbette var am birazda korku var acikcasi.. bu benim ilk denememdi ve tutmasini beklemiyordum ilk denemede basarili olan az cunku ve hala o korku var sanki bisey olucak gibi allaha sukur hersey yolunda gitti suana kadar hayirlisiyla bundan sonrada yolunda gidicek. Bebisimin pit pit atan kalbini duyucam yarin. Sabaha kadar nobetciyim zaten evdede uyuyamazdim tahlil gunumdede uyuyamamistim:))

sen ne öğretmeniydin öğretmenimmm ????
rehberlik ve psikolojik danışmanlık şekerimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…