Iste kilolu olmanin guzel yani burada sakli; bende boyle bir catlaklar var ki, karnimda pililer var adeta:))) Hamilelikte onlar akordeon gibi acilacak, olan olmus nasilsa:)))))
kızlar ben müsadenizi istiyorum öpüyorum cicişler merve kaçar
aşkı memnu seyrediyorumda etkisi galiba hahahah
kız yerim ben seni ya allahın odtülüsü okuyup çalışmaktan evde örgü örmeye fırsatın kalmadı tabi dimi
aman boşver cicim gap babyde çok güzel örgü şeyler var sende onlardan alırsın yada mother carede de var örgüler sevimli şeyler alırsın skersin etiketi rdüm dersin ego tatmini olur kendi kendine hahaha
bilgeee ben sana sabah mesaj yazmıştım
sen görmedin sanırım
benim hem ablam hem kariyer planlayıcım hem yaşam koçum hem evlilik danışmanım olur msun die..
yoksa olmayacak mısınnnn
KIZLAR, bu akşam buradaki arkadaşlığımızdan ve paylaşımlarımızdan eşime bahsettim... Ne dedi biliyor musunuz??
"BİZ BABALAR DA AÇALIM BİR TOPİK"
Ne dersiniz????? Aslında önce çok güldüm, sonra da haklııı dedim kendi kendime...
benimki zaten çok kıskanıyo burda yazışıyoruz diye sevinir valla erkekler kulubu varmı:)
KADIN(kesinlikle saygı ifadesi olarak kullanmaktayım)sana hakkaten bayılıorum yaaa..
bak bi konuşmuşsun benim yukarda yazdığım herşey yalan herşey boş..
nasıl bu kadar sakin ve bilimsel aynı zamanda şahane bi anlatıcı olabiliyorsun ki..
senin beyin kıvrımlarını saymak istiorum:)
benim hem hayat koçum, hem kariyer planlayıcım,hem evlilik danışmanım,hem ablam olur musun??
KIZLAR, bu akşam buradaki arkadaşlığımızdan ve paylaşımlarımızdan eşime bahsettim... Ne dedi biliyor musunuz??
"BİZ BABALAR DA AÇALIM BİR TOPİK"
Ne dersiniz????? Aslında önce çok güldüm, sonra da haklııı dedim kendi kendime...
onlar bizim kadar kaynatamazlaaaar, erkeklerin birsey icin heyecan duyup birbirlerine karsi gardlarini dusurmeleri, sohbette muhabbette temel konu yapabilecek kadar kendilerini kaybetmeleri icin once gozle gorup elle tutmalari lazim, biz simdi anneligimizi biliyoruz ama onlar babaliklarini henuz bilmiyorlar. Ama soyle bir bebeklerimiz dogsun, onlar da baba olduklarini nihayet anlasinlar, bizden geri kalmazlar:))))
Çok haklısın Bilge, Benim eşim hala çok yakın arkadaşlarına bile baba olacağını söylemedi ya:) Nasıl böyle olabiliyorsun diyorum, anlamsızca bakıyor bana, sen nasıl böyle herkese söyleyebiliyorsun ben de seni anlamıyorum diyor.. Yani yaklaşımları çok farklı bizlerden.. Kesinlikle gardlarını indirip, evet; bizim kadar kaynatamazlaaar:))
:)) Ben bugün çok uyudum dedim ama yine uykum geldi.. ben kaçtım arkadaşlarım:))) Bir de bugün şu aleti kucağıma alıp koltuğa geçmedim, sandalyede popom acıdı:)))))))
Kendinize iyi bakın, öpüyorum hepinizi, süt içmeyi unutmayın:)))
juccy cnm nasıl heycan varmı ben kalp atışına gitmeden ki randevumdan önceki gün fenaydım yerimde duramıyodum
rehberlik ve psikolojik danışmanlık şekerimm:)sen ne öğretmeniydin öğretmenimmm ????
tüm bu anlattıklarına varımpeki uyuyormu yazılanlar en iyi sen bilirsin
böyle bi çocukmuyumuşsun sen
ben hiç sanmıorum senin sorumsuz olduğunu bu yazılanlarda bi yanlışlık var o zaman
ayy nolur yanlış olsun zaten ya
Ezgi;
Her yazilan 100% uyuyor diyemeyecegim ama genelde dogru;-)) Ben evin en kucugu olmama ragmen benden oncekiler ne yaparlarsa hepsini yapmaya calisirmisim;-)) Bizim yas farkimiz cok az o yuzden hep beraber buyumusuz. Anneme gore usluymusuz onu hic uzmemisiz;-))
Buyurken de asi bir genclik donemim olmadi. Her zaman ailemle cok iyi anlasmisimdir. Ama o ozgurlukcu, seyahat sever yapim her zaman var. Benim icin cocukken seyahatler macera demekti. Gidelim yazlikta iki ay oturalim hic sevmedim. Surekli gezelim, dag tepe tirmanalim, dag yollarindan gidelim isterdim. Maceraciydim gerceken. Aileye cok bagli olmakla beraber en sonunda solugu ABD ye aldim. Buraya geldikten beri de esimin isi ve ABD de olmanin avantajiyla o kadar cok gezdikki. Bazen valizlerimizi depoya bile kaldirmaz evin girisinde tutardik. Firsatim varsa hic bir seyahati kacirmam;-)) bebek dogarsa da artik onu da alir giderim artik;-))
YAy burcu olmak zevklidir. Bence minikleriniz problem degil eve nese hareket, mutluluk, brereket getirecekler inss. Hic supheniz olmasin..
olması gereken çok da güzel özellikler
ama bu kadar olsun o yazıda anlatılanların bazıları gerçekten ürkütücü benim için
özellikle sorumluluk sahibi olamazlar kısmı..
ama biz nasıl yetiştirirsek biraz da öyle olurlar değilmi ben gönlümü ferah tutayım:)
bu arada yine uzun uzun anlatmışsın canım benim ellerine sağlık ama gerçekten rahatladım:)
ya deme öyle kuzum yaaaEzgicim, Ben bir yay olarak bunları hayretle okudum:)))))) Ne kadar doğruu hele de sob cümleler:))))
yok canım özlem yani pretty izmir de yaşıor cicim bende çok mutlu olmuştum aydın yazınca profilinde ama izmire girmiş o daezgii, Pretty Aydında değil miydi?
fundaaaagüzel sözlerin için çok teşekkür ederim ama deme öylee çok utanırımm benakannehirama oldumu şimdi canım yaaaa, ne demek o "ben kimim ki hayran olunacak"...klava:
Sakın sen harika bir anne olacaksın herşeyden önce..ve ben de sana hayranım cicim:))))))) Kabul et bunu artık, bak hayranların çoğalıyor:))
hepimiz çok tatlı anneler olucas hiç şüphem yok ama hayran olunacak özel niteliklere sahip değilim bu söylemi gerçekten hakedenlere haksızlık olur..
ama sevildiğini hissetme çok hoşuna gidiyor insanın hele de sevdiklerinden bunu duyuncaopuyorumnanaktan
amaaann yarabbin 2. sürprizzz:)kızlar bugün drdaydım ilk muaynemi oldum tarnsferden sonra
bizim için hatta dr içinde bir süpriz vardı
kese iki tane yani bebeklerim ikiz aynı yumurta ikizi
tek emriyo transferinde ikiz çocukalrım olcak kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duygu
tebrikler canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle..
ben varııımmmmm fundammmmKızlarr, benim göbiş iyice çıktı.. Yağlandı tamam kabullll, ama şiştim ben yaaa:) Göbişi büyüyen yok muu:))
yağlanmada göbekte fevkaladenin fevkinde:)
sen isteee ben sen ne istesen olurumm:):)Ben bunu nasil gormemisiiiiiiim. Bugun patronlar -ki 6 tane oluyorlar sagolsunlar- topu birden ofisteydi, kacak kacak girdim foruma, kacirmisim.....
Tabii sana hayat kocu, planci programci, abla hatta temsili anne bile olurum, sen hep boyle seker ol, herbisey olurum:)))
Aslinda hepimiz bu kadar sakin olabiyoruz ama bir digerimizin dertlerine tasalarina, bazen kendi dertlerine baskasinin derdiymis gibi bakabilmek lazim, hani kadrajin disina cikip sanki filmmis gibi kendi hayatimizi izlemek lazim...
he he çok mutlu oldum teklifimi kabul ettiğine özellikle temsili anne işine:)
kocamannn öpüorumm...
bi erkek arkadaşım şöyle demişti' bir erkek çocuğu ona baba demeden baba olduğunu tam olarak anlayamaz'..onlar bizim kadar kaynatamazlaaaar, erkeklerin birsey icin heyecan duyup birbirlerine karsi gardlarini dusurmeleri, sohbette muhabbette temel konu yapabilecek kadar kendilerini kaybetmeleri icin once gozle gorup elle tutmalari lazim, biz simdi anneligimizi biliyoruz ama onlar babaliklarini henuz bilmiyorlar. Ama soyle bir bebeklerimiz dogsun, onlar da baba olduklarini nihayet anlasinlar, bizden geri kalmazlar:))))
umarım o kadar geç olmaz
burdamısın ezgimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?