ben tek bebeğim olacağını sandığım zamanlarda KUZEY RÜZGARdiye düşünüyodum..şimdide birinin adı kuzey öbürününki rüzgar olacak ama 2. isimlerde ekleme yapılacak:))))))
güzel isimler sevdim.. iyide erkekmi olcak bunlar gülüm...
özele at ekliyim seni de göreyim faceten.. merveciğimi gördüm çok tatlı maşallah..
Canıııııım çok sevindim, bak gördün mü, bitiyor her sıkıntı böyle:))) Benim fikrime göre progynex'e en fazla 12. haftanın bitimine kadar devam edersin. İlk üç ay progestan üretemediğimiz için ilaçla destekliyorlar. Belki birkaç hafta sonra bir sonraki muayenende uzun süredir kanama görülmemiş olursa doktorun iğneyi kesip fitille devam ettirebilir. Ben 12 haftayı geçince fitilleri kesti doktorum.
merhaba kızlar,
bebeğimin kalp atışını p.tesi gördüm. pıt pıt atıyordu kalbi.
bugün 7+1 oldum. inanamıyorum hala bir tuhafım. kanama düşük tehlikesi derken 7+1 olmuşum. şimdi çok şükür iyiyim. ama hala iğnelere devam... progynex 50 hersabah bir tane vuruluyorum. sizce daha nekadar devam eder bu iğneler.
ayy cnm bnm ya kalçlarımda hala progynexin acısı var geçmio bacaklara yyaılıyo ama boşver onlar ii olsunda yeterki bnm arkadaşım var bu hamileliğinden önce 2 kere boş gebelik yaşadı 6,5 aylık hamile doğurana kadar vuruncak iğne düşün yani...bilmezmiyim 3 günde birde proluton vuruluyorum zaten. ay ne fena yakıyor.
inşallah benimde haftada bire düşerde kurtulurum bu iğnelerden.
ekledim cicimyolladım özelden canımm
bak şimdi ne yap biliyosmusun doğurmadan güvendiğin birine nufus müdürlüğündeki işlemlerini yapabilir diye vekalte ver gitsin yazdırsın çocuğun ismini doğar doğmaz hahahah YAŞASIN KÖTÜLÜK:)) E tabi ben de evin tek çocuğuyum, ben de koysam kendi ailemden koyarım.. benimki de iki isim hakkımız var sen ne istersen koy ben de ne istersem koyayım diyor... Bilmiyorum Bilge, nasıl baş edeceğim bu durumla... Bi punduna getirip de çözmek lazımm. Ama daha zamanımız var.. Aklımıza geldikçe de isimleri paylaşalım... Bakarsın iyi şeyler çıkar.. Ben de hep çok özel anlamı olan, kolay telaffuz edilebilen, kulağa hoş gelen isim istiyorum ama aklıma gelen birşey yok... Bir de isimlerin karakteri nasıl etkilediğine dair bir yazı okumuştum, ondan sonra da iyice opsesifleştim bu konuda.. Bak bir ara AYAZ geçiyordu aklımdan, o yazıyı okuduktan sonra soğuk ve sert bir karakter olur mu acaba diye vazgeçtim...
bende o ayak izi el izi muhabbetini nası yapıcam biliyomusun seramik hamuru alıyosun güzel yoğuruyosun sonra bebeğin elini ayağını ona bastırıyosun izi çıkıyo sonra istediğin gibi boyayıp kurutuyosun ben öle yapıcam ii bi yöntem onuda dene ilerde kalıcı oluyohadi ya hiç ardanın anlamını araştırmamıştım. olmadı şimdi ama.. ne koycam ben oğlumun adını.. bi tek kaan kaldı.
biz konuştuk valla oda hakkında.. şu an çocuk odasında eşimin bekarlıktan kalma genç odası var.. neymiş efendim yeniymişte, gerek yokmuşta.. oldu dedim.. ben 5 sene bekledim bebeğim olsun diye.. sonra senn eski püskü odanda yatıracam yok öyle.. duvarlarda sarı renk olucak.. sonra totişimin elini ayağını farklı renklere sokup duvara sürücem.. her yerde elleri ayakları olucak...yesin onu annesi...
canım mervecim açıklamış bak gene.. normal bunlar, endişe etme...
günaydın ezgicim...
evet tatlım o benim.. çok tatlıymışsın sen ya.. bi de küçükmüşsün.. abla de bana bundan gayrı..
canım çok sevindim.. büyümüş bak bebiş.. allah nazarlardan saklasın..
ay süper isimler kız olursana yağmurla güneş bi kız bi erkek olursa rüzgarla yağmur koyabilrisinben tek bebeğim olacağını sandığım zamanlarda KUZEY RÜZGARdiye düşünüyodum..şimdide birinin adı kuzey öbürününki rüzgar olacak ama 2. isimlerde ekleme yapılacak:))))))
cnm bnm o senin tatlılığın dur bende sana bakıcam şimdigüzel isimler sevdim.. iyide erkekmi olcak bunlar gülüm...
özele at ekliyim seni de göreyim faceten.. merveciğimi gördüm çok tatlı maşallah..
başından beri nedense hep erkek diyorum:))))))) benim yüüzümden herkes erkek gibi kabullenmiş bile..ne olursa olsun kabulüm tabiki ama hiss:) alıkoyamıyorum kendimidelikafadulden
kızlar herkese merhaba;
beni dün aradı dr.um 1/29760 çıkmış ikili test sonucumuz. yani iyi dedi bayağı düşük dedi. 3 hafta sonra kontrolüm var o zamanda üçlü test yapılacakmış.
bizide isim heyacanı sardı gerçi ben kız olursa EFLİN erkek olursa ERZEN olsu istiyodum. eflini cennete açılan kapı diye biliyordum ben. ama sonra hem bu forumda hem başka bir sitede birinin yazdıklarını okudum eflin,ceylin,ecrin gibi isimlerin arapça olmadığını anlamlarının bambaşka şeyler olduğunu yazmıştı.kafam karışmıştı. eşimde ERZEN
angell80 canım benimde hamileliğimin başında yani 11. günümden beri 3 hafta kanmam oldu hemde kırmızı kırmızı gerçi hiç ped koymadım sildikçe geldi . şimdi 8. haftayı bitirdim 9. haftaya girdik çok şükür bitti şimdi dün doktorumla görüştüm bana 3. ayın sonuna kadar kullanmamı söyledi ben o iğnelerden 2 tane birden vuruluyorum canım seninde öyle olur herhalde
ay zaten ben kar koca aynı ismi koyan grmedim hiçayyy cnm valla benimde aklıma bigün bakırköyden geçerken afişlerden birinde adamın adını okuyunca kaldı. dedim soyadı ama isim olarak daha güzel o zamandan sonra bebek için uğraştık olmadı, sonra tedavi ile oldu ve şimdide büyük olasılıkla erkek olcak. eşimde istemiyor adamın soyadı diyor. diyorum yaa bizim çocuk büyüyüp anlayana kadar kimöle ki kala :)))
mervecim tek yumurta ikizi olduğu için ya iki erkek yada iki kız:)) kızlar içil NAZ ve NıL aklımda... hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli kucağıma alayımda onları gerisi kolay:))
9.gün sonucu 1,49
Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar... türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)
9.gün sonucu 1,49
Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar... türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?