2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ben tek bebeğim olacağını sandığım zamanlarda KUZEY RÜZGARdiye düşünüyodum..şimdide birinin adı kuzey öbürününki rüzgar olacak ama 2. isimlerde ekleme yapılacak:))))))

güzel isimler sevdim.. iyide erkekmi olcak bunlar gülüm...
özele at ekliyim seni de göreyim faceten.. merveciğimi gördüm çok tatlı maşallah..

özele at ekliyim seni de göreyim faceten.. merveciğimi gördüm çok tatlı maşallah..

başından beri nedense hep erkek diyorum:))))))) benim yüüzümden herkes erkek gibi kabullenmiş bile..ne olursa olsun kabulüm tabiki ama hiss:) alıkoyamıyorum kendimidelikafadulden

sağol canımm.
sen öyle diyorsan öyledir:)) şimdiye kadar nedediysen aynen oldu. maşallah dr.lardan daha açıklayıcı bilgilisin. harikasın tebrik ediyorum senide.

ben geçen sene yiğenime bulmuştum bir sürü isim..
berra : bereket getiren
erva : çok güzel genç, son derece cesur ve yiğit adam
zümra: güzel, iyi ahlaklı, cesur, yiğit, yürekli, zeki, bilgili kadın.
ceylin: cennetin kapısı , cennete açılan kapı
bunları sunmuştum. ama o ecrin koydu.Allahın hediyesi demek..

angell80 canım benimde hamileliğimin başında yani 11. günümden beri 3 hafta kanmam oldu hemde kırmızı kırmızı gerçi hiç ped koymadım sildikçe geldi . şimdi 8. haftayı bitirdim 9. haftaya girdik çok şükür bitti şimdi dün doktorumla görüştüm bana 3. ayın sonuna kadar kullanmamı söyledi ben o iğnelerden 2 tane birden vuruluyorum canım seninde öyle olur herhalde

kızlar herkese merhaba;
beni dün aradı dr.um 1/29760 çıkmış ikili test sonucumuz. yani iyi dedi bayağı düşük dedi. 3 hafta sonra kontrolüm var o zamanda üçlü test yapılacakmış.

bizide isim heyacanı sardı gerçi ben kız olursa EFLıN erkek olursa ERZEN olsu istiyodum. eflini cennete açılan kapı diye biliyordum ben. ama sonra hem bu forumda hem başka bir sitede birinin yazdıklarını okudum eflin,ceylin,ecrin gibi isimlerin arapça olmadığını anlamlarının bambaşka şeyler olduğunu yazmıştı.kafam karışmıştı. eşimde ERZEN ismine ok demişti.ama dr.erkek dediğinden beri yan çiziyor. onun yerine BERK,METE,EFE olsun diyor. BERAT ismide favorisi bu günlerde ama ben ERZEN de ısrar ediyorum.sizce nasıl?
ERZEN: bir çeşit iri beyaz buğday,darı, baston yapılan sert ağaç,batmanda eski antik kent.
METE: saygın
EFE: zaten herkes biliyodur :)
BERK: sağlam ,kuvvetli
BERAT: rütbe nışan alındığını gösteren belge (beraat kandiliyle alakası yokmuş beraat arapça ama berat osmanlıca bir isim)
bizim eşimle isimlerimizin baş harfi E ile başlıyor o yüzden çocuklarında E ile başlasın gibi bir takıntım da var aslında.

Son düzenleme:
bilmezmiyim 3 günde birde proluton vuruluyorum zaten. ay ne fena yakıyor.
inşallah benimde haftada bire düşerde kurtulurum bu iğnelerden.
ayy cnm bnm ya kalçlarımda hala progynexin acısı var geçmio bacaklara yyaılıyo ama boşver onlar ii olsunda yeterki bnm arkadaşım var bu hamileliğinden önce 2 kere boş gebelik yaşadı 6,5 aylık hamile doğurana kadar vuruncak iğne düşün yani...
yolladım özelden canımm
ekledim cicim
bak şimdi ne yap biliyosmusun doğurmadan güvendiğin birine nufus müdürlüğündeki işlemlerini yapabilir diye vekalte ver gitsin yazdırsın çocuğun ismini doğar doğmaz hahahah YAŞASIN KÖTÜLÜK

ayrıca insan ismiyle yaşar lafı çok doğru baksana bizim bilgin bilgeden belli değil mi hahahah
bende o ayak izi el izi muhabbetini nası yapıcam biliyomusun seramik hamuru alıyosun güzel yoğuruyosun sonra bebeğin elini ayağını ona bastırıyosun izi çıkıyo sonra istediğin gibi boyayıp kurutuyosun ben öle yapıcam ii bi yöntem onuda dene ilerde kalıcı oluyo

aaaa bala mı diim sana ama bak miniğimdir ama 27 yaşındayım kararlımın ben seve seve derim ablam olmasını çok isterdim ben 2 tane abim var
ben tek bebeğim olacağını sandığım zamanlarda KUZEY RÜZGARdiye düşünüyodum..şimdide birinin adı kuzey öbürününki rüzgar olacak ama 2. isimlerde ekleme yapılacak:))))))
ay süper isimler kız olursana yağmurla güneş bi kız bi erkek olursa rüzgarla yağmur koyabilrisin
cnm bnm o senin tatlılığın dur bende sana bakıcam şimdi
başından beri nedense hep erkek diyorum:))))))) benim yüüzümden herkes erkek gibi kabullenmiş bile..ne olursa olsun kabulüm tabiki ama hiss:) alıkoyamıyorum kendimidelikafadulden

ayyyyyy maaşallah o zaman listeye ekliyorum minik bebek nur topu gibi diye

erzen güzel isimmiş bana ateş ünal erzeni hatırlattı

canım benimde sildikçe geliyordu ama iğnelere başladıktan sonra hemen durdu. 15gündür çok şükür hiçbir renk yok. ama yinede birhafta sonra kontrolüm var ve ozamana kadar devam edicem iğnelere.

ayyy cnm valla benimde aklıma bigün bakırköyden geçerken afişlerden birinde adamın adını okuyunca kaldı. dedim soyadı ama isim olarak daha güzel o zamandan sonra bebek için uğraştık olmadı, sonra tedavi ile oldu ve şimdide büyük olasılıkla erkek olcak. eşimde istemiyor adamın soyadı diyor. diyorum yaa bizim çocuk büyüyüp anlayana kadar kimöle ki kala :)))

mervecim tek yumurta ikizi olduğu için ya iki erkek yada iki kız:)) kızlar içil NAZ ve NİL aklımda... hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli kucağıma alayımda onları gerisi kolay:))

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|58|1 Haziran ikili test :Saruboceq: ||
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87| Minik erkek nur topu gibi |erkekgamyoncuiremsu|
03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | erkek gamyoncuiremsu|
04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29||31 Mayıs ikili test :Saruboceq: | |
05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|Minik melek büyüyor | |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57|Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|3 Haziran ikili test :Saruboceq: ||
08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76|Minik Melek 14 mm ||
09|Esr0411|13.Mart.10|16.Aralık.10|28|63|?eyvahedigeldismile||
10|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|bebiş 22 mm | |
11|Narnisan|15.Mart.10|20.Aralık.10|30|56|?eyvahedigeldismile ||
12|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|58|bebiş büyümüş ||
13|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|8 Haziran ikili test :Saruboceq: | |
14|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59| Minik Melek 23.4 mm | |
15|Beyazceylan|24.Mart.10|29.Aralık.10 | |58|? eyvahedigeldismile ||
16|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
17|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
[/table]

ay zaten ben kar koca aynı ismi koyan grmedim hiç
mervecim tek yumurta ikizi olduğu için ya iki erkek yada iki kız:)) kızlar içil NAZ ve NıL aklımda... hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli kucağıma alayımda onları gerisi kolay:))

aaaaaa evet doğru söylüyosun güzel isim olmuş nil ve naz

Son düzenleme:
Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar... türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)

delikafaduldendelikafaduldenkoprum resmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hahhahayyyytttttttttttt süpermiş bu yahuuu

cuk olmuş resmen kadının cevabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…