yaaaaaaaaaaaaaaaaa nası ya ama olsun geç tutunma oalbilir sen umutsuzlanma 12 gün testini yaptır mutlaka neler okuduk biz burda 15 günde pozitif çıkanlar bile var olmasada hakkında hayırlısı yalnız bu kanama düşük belirtisi olabilir mi
bilmiyorum ki dondum kaldım böle ne ağlayabiliyorum nede birini arayabiliyorum bu değer yükselmez bence hatta eminim yükselmez çok düşük çünkü
peki doktor be dedi genelde 12 gün mutlaka yaptırın diolar testi
kimseyle konuşmadım cnm devlet hastanesinde yaptırmıştım int.den sonuçlara bakabilyorsun ordan baktım eşim 4 de gelicek o zaman gidip sonucu alıp ankaraya merkeze faxlıcam şu an eşime bile diyemedim ama sonuç negatif yani bundan eminim 9.günde arkadaşların en az 50 nin üzerinde çıkıyor çok zormuş gerçekten eskiden olmazsa tüp bebek deneris diyoduk eee şimdi ne dicez pekii
dua edicez cnm bnm dua edicez ne diim ki hakkında hayırlısı zor yani insanın imkanıda yetmiyo bazen dondurulmuş yoktu galiba senin
:)) E tabi ben de evin tek çocuğuyum, ben de koysam kendi ailemden koyarım.. benimki de iki isim hakkımız var sen ne istersen koy ben de ne istersem koyayım diyor... Bilmiyorum Bilge, nasıl baş edeceğim bu durumla... Bi punduna getirip de çözmek lazımm. Ama daha zamanımız var.. Aklımıza geldikçe de isimleri paylaşalım... Bakarsın iyi şeyler çıkar.. Ben de hep çok özel anlamı olan, kolay telaffuz edilebilen, kulağa hoş gelen isim istiyorum ama aklıma gelen birşey yok... Bir de isimlerin karakteri nasıl etkilediğine dair bir yazı okumuştum, ondan sonra da iyice opsesifleştim bu konuda.. Bak bir ara AYAZ geçiyordu aklımdan, o yazıyı okuduktan sonra soğuk ve sert bir karakter olur mu acaba diye vazgeçtim...
evet yoktu 6 tane yumurtam toplandı zaten 3 tanesi döllendi 1 tane transfer edildi o da 2.kaliteydi zaten
merhaba canım tek çocuk olmak zordur sanırım bencede senin hakkın ismini koymak ben daha düşünemiyorum isim biraz ilerleyelim ozaman diyorum sana tekmi embrio koydular yoksa çiftmi bana çift koydular diyorum acaba ikizde olma ihtimali vardır bakalım salı günü görecegimne oldugunu bende kız isimlerinden ela isimi simge isimini çok seviyorum bakalım artık kısmet iyi bak kendine..
kimseyle konuşmadım cnm devlet hastanesinde yaptırmıştım int.den sonuçlara bakabilyorsun ordan baktım eşim 4 de gelicek o zaman gidip sonucu alıp ankaraya merkeze faxlıcam şu an eşime bile diyemedim ama sonuç negatif yani bundan eminim 9.günde arkadaşların en az 50 nin üzerinde çıkıyor çok zormuş gerçekten eskiden olmazsa tüp bebek deneris diyoduk eee şimdi ne dicez pekii
Merhaba Kızlar,
Uzun zamandır yazamadım.işten grelince cook yorgunn hisediyorumm kendimi birde miğdem beni cok üzüyor.aşırı yanma var miğdemde,sanki kaynıyor asitle aksamlarıda cıkartmaya basladımm. bu gün doktor bana gaviscon surup verdi.kullanan var mı acaba.hamilelikte kullanılabiliyor muş.insallah biraz ii gelir pek düzgün beslenemiyorumm insallah bebişim besleniyordur. öpt hepinizi.bu arara 10. haftaya girdik bizz.
cnm o çok ii bi ilaç diye duymuştum koyun yeşil dimi kutusu düzenli kullan bari doktor hamilelikte kullanılmasa vermez zaten ama sen yinede açıklamada bak bakalım gebelik kodu neymiş kullanılıyomuymuş hem için rahat eder...
evet yoktu 6 tane yumurtam toplandı zaten 3 tanesi döllendi 1 tane transfer edildi o da 2.kaliteydi zaten
nasılsın panadolcuğum nası gidiyo hamilelik kaçma hemen :)
papatyam cnm süt içmeyi denedinmi? benimde oluodu ben soğuk süt içiyorum geçiyor. bir iki galete ve süt hemen toparlıyor bence sende dene uzun süre kullanma bence sonuçta mide asitini önleyen bir ilaç mide asit salgılanmasını etkiliyor uzun süre kullanımda sindirim problemlerine neden olabilir. ama tabi doğrusunu yine dr.un bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?