2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bilmiyorum ki dondum kaldım böle ne ağlayabiliyorum nede birini arayabiliyorum bu değer yükselmez bence hatta eminim yükselmez çok düşük çünkü

kızlar bu arada ben hamileliğini facede duyurmaktan hoşlanmayan biriyim hatta çoğu arkadaşım bilmiyor.o sebepten facedemde ekli olan sevgili anneler bu konuyla ilgili yazacaklarınız msj olarak iletirseniz sevinirim

peki doktor be dedi genelde 12 gün mutlaka yaptırın diolar testi

kimseyle konuşmadım cnm devlet hastanesinde yaptırmıştım int.den sonuçlara bakabilyorsun ordan baktım eşim 4 de gelicek o zaman gidip sonucu alıp ankaraya merkeze faxlıcam şu an eşime bile diyemedim ama sonuç negatif yani bundan eminim 9.günde arkadaşların en az 50 nin üzerinde çıkıyor çok zormuş gerçekten eskiden olmazsa tüp bebek deneris diyoduk eee şimdi ne dicez pekii

dua edicez cnm bnm dua edicez ne diim ki hakkında hayırlısı zor yani insanın imkanıda yetmiyo bazen dondurulmuş yoktu galiba senin

Merhaba Kızlar,
Uzun zamandır yazamadım.işten grelince cook yorgunn hisediyorumm kendimi birde miğdem beni cok üzüyor.aşırı yanma var miğdemde,sanki kaynıyor asitle aksamlarıda cıkartmaya basladımm. bu gün doktor bana gaviscon surup verdi.kullanan var mı acaba.hamilelikte kullanılabiliyor muş.insallah biraz ii gelir pek düzgün beslenemiyorumm insallah bebişim besleniyordur. öpt hepinizi.bu arara 10. haftaya girdik bizz.

merhaba canım tek çocuk olmak zordur sanırım bencede senin hakkın ismini koymak ben daha düşünemiyorum isim biraz ilerleyelim ozaman diyorum sana tekmi embrio koydular yoksa çiftmi bana çift koydular diyorum acaba ikizde olma ihtimali vardır bakalım salı günü görecegimne oldugunu bende kız isimlerinden ela isimi simge isimini çok seviyorum bakalım artık kısmet iyi bak kendine..

nasılsın panadolcuğum nası gidiyo hamilelik kaçma hemen :)

dur bakalım tatlım.. merkeze faxla bakalım ne diyecekler.. 12.günde testi tekrarlarsın.. belki sonuç değişir..

cnm o çok ii bi ilaç diye duymuştum koyun yeşil dimi kutusu düzenli kullan bari doktor hamilelikte kullanılmasa vermez zaten ama sen yinede açıklamada bak bakalım gebelik kodu neymiş kullanılıyomuymuş hem için rahat eder...

gebelik kodu A canım.senin miden nasıl mervecim? benim miğdem hamilelikten öncede bazen agrırdı.şimdi o yüzden bende daha cok oluyo yanma sanırım.

papatyam cnm süt içmeyi denedinmi? benimde oluodu ben soğuk süt içiyorum geçiyor. bir iki galete ve süt hemen toparlıyor bence sende dene uzun süre kullanma bence sonuçta mide asitini önleyen bir ilaç mide asit salgılanmasını etkiliyor uzun süre kullanımda sindirim problemlerine neden olabilir. ama tabi doğrusunu yine dr.un bilir.

sütü birksc haftadır içemiyorum ama denemeye calısıcam. ilacıda kullanmak istemiyordum ama iki gündür iice artmıstı. eger banada ii dgelirse süt, ilacıda içmek zorunda kalmam.senin kacıncı haftanYeshil- yansıma?

cnm benim 13.haftam ama bebiş 1 hafta önde gidiyor. geceleri yatmadan içilen bir bardak süt bebişin gelişimi için çok önemliymiş. benim iki arkadaşımın bebeğinin gelişimi durmuştu her akşam süt içtiler bebekler 1 ayda toparlamıştı. o yüzden bende hiç ihmal etmiyorum. bu açıdan düşün içmeye çalış derim ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…