2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm kızlar bugün doktora gittim ve bebişimin kalbini duydum pıt pıt atıyo herşey yolunda şuan o kadar mutlu ve heyecanlıyımki anlatamam.. allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallaaaahhhhhhh:)

canım benim Cok üzüldüm ama Rabbim dogru zamanı bilir o yüzden umudunu kesme ve kendini cok üzme. hayırlısıyla saglıklı evlatlar versin Allahım..

slm kızlar bugün doktora gittim ve bebişimin kalbini duydum pıt pıt atıyo herşey yolunda şuan o kadar mutlu ve heyecanlıyımki anlatamam.. allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallaaaahhhhhhh:)

oleyyyyyyyyyyyy yaşasın demek minik kalbi pıt pıt he maaşallah allah daim etsin

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|
18|Chery|29.Mart.10|3.Ocak.11|29|63|3 nisan randevu eyvahedigeldismile ||
19|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|27|50| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
20|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64|ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
21|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
22|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
23|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75|ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |
24|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11||| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
25|Asozlem|5.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
26|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
27|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
28|Subuo|10.Nisan.10|15.Ocak.11|26|60| Minik kese görüldü ||
29|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
30|Angell80|15.Nisan.10|20.Ocak.11|29|64|anneciktelaşlı||
31|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
32|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65|randevuyu bekliyor :uhm:| |
33|Cannur82|19.Nisan.10|24.Ocak.11|29|65|randevuyu bekliyor :uhm:| |
34|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58|4 haziran kese randevusu :uhm:| |
35|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55|1 haziran kese görülecek eyvahedigeldismile | |
36|Angelofsky74|| ||| | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

kızlarrr ne güzel bugünde bitti buğün baya stresli sinirli bir gün geçirdimmm ama hepsi bitti ara ara girdim okumaya çalıştım ohhhh sizler rahatsınız sohbetler falan :))))

güzelim çok sevindim.. mevlam devamını sağlasın inşallah..

amin canım hepimizinkini korusun allahım kucağımıza almyı nasip etsin inşallahh
amin cnm
kızlarrr ne güzel bugünde bitti buğün baya stresli sinirli bir gün geçirdimmm ama hepsi bitti ara ara girdim okumaya çalıştım ohhhh sizler rahatsınız sohbetler falan :))))

yok be cnm bakma sohbet falan bnm içinde zor gündü walla

ya kızlar bişi sorucam dün kızalarla akşam kaynattık uyku tulumu örme konusunda arı maya yapıcam bebeğime peki sizce erken mi..yani bişey olursa elimde kalır bakar bakar ağlarım diye çok korkuyorum

çok çıkarıyorum ama çarşamba bebişimi gördüm büyümüş geçen haftaya göre 2 kat olmuş 14 mmdi haftaya cumartesi tekrar tedavi yapan doktorumda randevum var şimdilik mide bulantısı dışında herşey yolunda sayılır

slm kızlar minnoş bebişlerin güzel anneleri nasılsınız?
bende geçmişi okuyordum boş gebelık yaşayan arkadaşımıza rabbimden sabır diliyorum.
gizemlicim ya ben sarışınım ama benimde karnım baya bi kıllandıkaydirigubbakcemile3hemde koyu öle komikki
sen nerden duydun erkek olurmuş die?

senin kaç haftalık oldu?bu yağlanma olayı nedir ya dr mu dedi bebe yağımı kullanıyorsunuz?

kendime geçim 8 haftamız bitti:ecrin_bebek::ecrin_bebek:ama ağrım çok belimde tedaviden sonra ki yumurtalar hala kocaman şekilde duruyorlar kanamam yok ama dr yınede risk var dio iğneye devammafoldumben
rabbim hakkımızde hayırlısını versin :Saruboceq:
sizin agrınız oluyormu

kızlaaarrr, doktorum aradı az önce. İkili testimin sonucu çok iyi çıkmış. Benim yaşımda (31) 1/500 risk çıkarken bende 1/10000 çıkmış. 3'lü testi yapmayacağım dedi. Eşim de dalga geçiyor sen gider başka yerde yaptırırsın diye:)))

ben tek bebeğim olacağını sandığım zamanlarda KUZEY RÜZGARdiye düşünüyodum..şimdide birinin adı kuzey öbürününki rüzgar olacak ama 2. isimlerde ekleme yapılacak:))))))
Çiğdemcim, kuzey benim de aklımdan geçmişti, hatta benim iki embriyo konmuştu ya, olur da ikisi birden tutarsa erkek rüzgar, kız şimal diye geçirmiştim aklımdan:))))))))))) Bak erkek olurlarsa, kuzey ve poyraz da düşünüle bilir... Hatta NAz ismi benim de favorilerim arasında kızım olursa tabi:))

ha ha ha ha HARİHASIIIIIN Sevgicim:)
Canım, ben uzuuuuun yıllar ilaç sektöründe çalıştım. Gaviscon u güvenle içebilirsin, gebelik kategorisi A ve iyi de geleceğini düşünüyorum.
Canım bana iki embriyo transfer ettiler, ama benim şu ana kadar hep tek göründü... 10 günde bir doktora gittim hep, hiç iki diyen çıkmadı:)))) Yarın kendi doktoruma gideceğim sabah, bakalım bu sefer kesinleşir, ama ben tek olmasından yanayım.. Hem ileri yaş gebelik riski, hem bakımları hem hayat koşullarını düşündüğüm zaman Allahım hayırlısıyla bir tane versin sağlıklı versin dedim:)

Bu da süper:)))))))

hayat devam edio canım tabiki sohbet edin üzülmeyin eglenin siz hamissiniz
siz bebislere iy bakın biz hala teyzeleriyiz onların
SUBUO; CANIM METANETLI OL NOLUR, ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM.... ALLAH BELKı SANA DOĞAL YOLDAN BıR BEBEK VERıR...
Juccy tebrikler arkadaşım, Allah kucağına almayı da nasip etsin...
ya kızlar bişi sorucam dün kızalarla akşam kaynattık uyku tulumu örme konusunda arı maya yapıcam bebeğime peki sizce erken mi..yani bişey olursa elimde kalır bakar bakar ağlarım diye çok korkuyorum
Mervecim, az bekle be şekerim.. Şu testler bi yapılsın bi alalım sonuçları, çok zamanımız olacak.
BıLGEEEEEEEEEE; GÖZÜN AYDIIIIIINNNNNNN MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH.. Bize de uğur getir, bizim de uğurumuz ol.. Ben çok ama çok tedirginim bugün yine, o nedenle dayanamayıp doktorumdan randevu aldım, yarın sabah gideceğim. benim yaşım 39... risk düzeyini bi düşünsene.. NOLUR NOLUR BıZE DE BULAŞTIR BU SAĞLIKTAN..

TEKRAR TEKRAR MAŞALLAAAAAHHHHHHHHHH

Son düzenleme:

canım gözün aydın testin iyi çıkmasına sevindim biz bayanlar emin olmak istiyoruz herşeyi araştırıyoruz erkekler daha rahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…