kızlar rüyaam bıtıo dün doppler ult la baktırdım bebek yok icinde
kafamı kurcalayan bu durum rahimle mi ilgili embrıyo kalıtesiyle mi ilgili bu durum
yıkıldım bu 2. denememdi yıprandıgımı hissediorum
1_2 yıl beklıcem heralde
slm kızlar bugün doktora gittim ve bebişimin kalbini duydum pıt pıt atıyo herşey yolunda şuan o kadar mutlu ve heyecanlıyımki anlatamam.. allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallaaaahhhhhhh:)
slm kızlar bugün doktora gittim ve bebişimin kalbini duydum pıt pıt atıyo herşey yolunda şuan o kadar mutlu ve heyecanlıyımki anlatamam.. allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallaaaahhhhhhh:)[/Qcanım bende cok sevindim .Allah tamamına erdirsin insallah..
oleyyyyyyyyyyyy yaşasın demek minik kalbi pıt pıt he maaşallah allah daim etsin
slm kızlar bugün doktora gittim ve bebişimin kalbini duydum pıt pıt atıyo herşey yolunda şuan o kadar mutlu ve heyecanlıyımki anlatamam.. allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallaaaahhhhhhh:)
[/Qcanım bende cok sevindim .Allah tamamına erdirsin insallah..
amin canım cümlemizin. herkese söylemek istiyorum sankiiiii :) Şeniz
amin cnmamin canım hepimizinkini korusun allahım kucağımıza almyı nasip etsin inşallahh
kızlarrr ne güzel bugünde bitti buğün baya stresli sinirli bir gün geçirdimmm ama hepsi bitti ara ara girdim okumaya çalıştım ohhhh sizler rahatsınız sohbetler falan :))))
merhaba arkadaşlar nasılsınız
Çiğdemcim, kuzey benim de aklımdan geçmişti, hatta benim iki embriyo konmuştu ya, olur da ikisi birden tutarsa erkek rüzgar, kız şimal diye geçirmiştim aklımdan:))))))))))) Bak erkek olurlarsa, kuzey ve poyraz da düşünüle bilir... Hatta NAz ismi benim de favorilerim arasında kızım olursa tabi:))ben tek bebeğim olacağını sandığım zamanlarda KUZEY RÜZGARdiye düşünüyodum..şimdide birinin adı kuzey öbürününki rüzgar olacak ama 2. isimlerde ekleme yapılacak:))))))
ha ha ha ha HARİHASIIIIIN Sevgicim:)Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar... türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)
Canım, ben uzuuuuun yıllar ilaç sektöründe çalıştım. Gaviscon u güvenle içebilirsin, gebelik kategorisi A ve iyi de geleceğini düşünüyorum.Merhaba Kızlar,
Uzun zamandır yazamadım.işten grelince cook yorgunn hisediyorumm kendimi birde miğdem beni cok üzüyor.aşırı yanma var miğdemde,sanki kaynıyor asitle aksamlarıda cıkartmaya basladımm. bu gün doktor bana gaviscon surup verdi.kullanan var mı acaba.hamilelikte kullanılabiliyor muş.insallah biraz ii gelir pek düzgün beslenemiyorumm insallah bebişim besleniyordur. öpt hepinizi.bu arara 10. haftaya girdik bizz.
Canım bana iki embriyo transfer ettiler, ama benim şu ana kadar hep tek göründü... 10 günde bir doktora gittim hep, hiç iki diyen çıkmadı:)))) Yarın kendi doktoruma gideceğim sabah, bakalım bu sefer kesinleşir, ama ben tek olmasından yanayım.. Hem ileri yaş gebelik riski, hem bakımları hem hayat koşullarını düşündüğüm zaman Allahım hayırlısıyla bir tane versin sağlıklı versin dedim:)merhaba canım tek çocuk olmak zordur sanırım bencede senin hakkın ismini koymak ben daha düşünemiyorum isim biraz ilerleyelim ozaman diyorum sana tekmi embrio koydular yoksa çiftmi bana çift koydular diyorum acaba ikizde olma ihtimali vardır bakalım salı günü görecegimne oldugunu bende kız isimlerinden ela isimi simge isimini çok seviyorum bakalım artık kısmet iyi bak kendine..
:))) biz kadınların cewabıı hazırdr
Adamın biri gazete okurken gazetede bir haber ilgisini çeker. Mutfakta olan hanımına bağırır;
— Hanım......... hanım gel! Bak gazetede ne yazıyor?
Kadın işini yarım bırakır gelir;
— Ne oldu?
— Bak diyor ki kadınlar günde ondörtbin cümle kuruyorlarmış, erkeklerde yedibin….Gördün mü bilim bile sizin ne kadar geveze olduğunuzu kanıtlamış..
Kadın kocasına döner;
— Tabi, sizin gibi beyinsizlere bir lafı iki kere anlatırsak, sizin iki katı cümle kurulur...
Adam karısına döner ve şaşkın şaşkın;
— Ne dedin sen? :))))
SUBUO; CANIM METANETLI OL NOLUR, ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM.... ALLAH BELKı SANA DOĞAL YOLDAN BıR BEBEK VERıR...hayat devam edio canım tabiki sohbet edin üzülmeyin eglenin siz hamissiniz
siz bebislere iy bakın biz hala teyzeleriyiz onların
Juccy tebrikler arkadaşım, Allah kucağına almayı da nasip etsin...slm kızlar bugün doktora gittim ve bebişimin kalbini duydum pıt pıt atıyo herşey yolunda şuan o kadar mutlu ve heyecanlıyımki anlatamam.. allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallaaaahhhhhhh:)
Mervecim, az bekle be şekerim.. Şu testler bi yapılsın bi alalım sonuçları, çok zamanımız olacak.ya kızlar bişi sorucam dün kızalarla akşam kaynattık uyku tulumu örme konusunda arı maya yapıcam bebeğime peki sizce erken mi..yani bişey olursa elimde kalır bakar bakar ağlarım diye çok korkuyorum
BıLGEEEEEEEEEE; GÖZÜN AYDIIIIIINNNNNNN MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH.. Bize de uğur getir, bizim de uğurumuz ol.. Ben çok ama çok tedirginim bugün yine, o nedenle dayanamayıp doktorumdan randevu aldım, yarın sabah gideceğim. benim yaşım 39... risk düzeyini bi düşünsene.. NOLUR NOLUR BıZE DE BULAŞTIR BU SAĞLIKTAN..kızlaaarrr, doktorum aradı az önce. ıkili testimin sonucu çok iyi çıkmış. Benim yaşımda (31) 1/500 risk çıkarken bende 1/10000 çıkmış. 3'lü testi yapmayacağım dedi. Eşim de dalga geçiyor sen gider başka yerde yaptırırsın diye:)))
kızlaaarrr, doktorum aradı az önce. İkili testimin sonucu çok iyi çıkmış. Benim yaşımda (31) 1/500 risk çıkarken bende 1/10000 çıkmış. 3'lü testi yapmayacağım dedi. Eşim de dalga geçiyor sen gider başka yerde yaptırırsın diye:)))
merhaba arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?