ay tamam tama geri aldım sen bi daha bnm yüzümden paniklersen kendime küserim zaten
peki şimdi söle ben tam kışlık bi yün aldın hafif kalın bu uyku tulumu böle bebeği dışardada koricak bişey olcak yani mesela arabadan indik birine gidiyoruz bebek onu gicek ve monta gerek kalmicak bide battaneiyeye sararım herhalde 6-7 nolu şişlerden biriyle örebilirsin dedi yünce abla peki ben kaç ilmekle başliim sence
ben eşimin yanına gideyim bi bakım yaptırayım bari çok sıkıldım evde ağdadan girip cil bakımı fön manikür pedikürrr ooohhhh ben kaçar kızlar görüşürüz akşama
KIZLARRRRRR KİMSE YOK MUUUU(((((
Yaa bugün cumartesi, tabii çalışanlar gesmelerde, Özlem bakıma gitmiş, meral yanlız kalınca çıkmış, ee ben de sabah doktora gittim, şimdi geldimm:)))
BEBİŞİMDEN SON HAVADİSLER; 23mm olmuşşşş,Kalp atımıları gayet güselmişşşşş, bu haftada bu kadar güzel kalp atımından sonra bebişim %95 benimle kalırmış:))))))))))))))))
Eeee, bundan iyisi şimdilik şamda kayısı:))))) Hayırlısıyla ikili üçlü, ne varsa hepsi de güzel çıkacak:))) ÇÜNKÜÜÜÜ;BİLGECİM BİZE UĞUR GETİRECEEEKKKK
ben geliyorum kisme kalmıyo
ben de çok örgü örneği var mervecim
tarayıp ekleyeyim
ohhh ohhh maaşallah cnm bnm bak miniş büyümü maaşallah nazardan saklasın rabbimKIZLARRRRRR KİMSE YOK MUUUU(((((
Yaa bugün cumartesi, tabii çalışanlar gesmelerde, Özlem bakıma gitmiş, meral yanlız kalınca çıkmış, ee ben de sabah doktora gittim, şimdi geldimm:)))
BEBİŞİMDEN SON HAVADİSLER; 23mm olmuşşşş,Kalp atımıları gayet güselmişşşşş, bu haftada bu kadar güzel kalp atımından sonra bebişim %95 benimle kalırmış:))))))))))))))))
Eeee, bundan iyisi şimdilik şamda kayısı:))))) Hayırlısıyla ikili üçlü, ne varsa hepsi de güzel çıkacak:))) ÇÜNKÜÜÜÜ;BİLGECİM BİZE UĞUR GETİRECEEEKKKK
heheh süper olur başladım şimdi bakalım nasıl olcakMerveeee, ya sen ne fena bişeysin... Ak bir daha bişey olursa falan deme, içim bi tuhaf oldu vallahi... Ay örmek istiyorsan ör tabi şekerim... Kasma kendiniii, hatta bitir, kargola bana ben de baka baka öreyim, sana geri yollarım:))))
ay başlıyorum sevgi ya ben dayanamadım yünleri alıncamervecimm hadi sen bi başla bakiim, sonra bizde yaparız bişiyler.. ama ben yine de seni dinlicem.. 12 hafta geçene kadar bişiy yok..
saçmalama alemsin bende aynı öleyim göğüslerim fena ağrıyo ve sık idrara çıkıyorum onun dışında başka bişey yok neden biliyomusun vucut hormonlara alışıyo ve verdiği tepkiler zamanla azalmaya başlıo korkma herşey yolundabenim bugün belim ağrıyor biraz.. ya bişiy dicem.. ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, bu da beni korkutuyor biraz... gögüslerim eski kadar şiş değil.. sanki öyle karnım falan da gitti.. e bulantım, tiskinmem falan da yok.. ay bileyim işte.. muayenem perşembe günü.. daha mı erkene alsam ki acaba...
kızlarrrr, selaaaaam:)))
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz zamanı geldiğinde çok sağlıklı bebeklerin çok sağlıklı anneleri oluruz.
çiğdemcim yanlış mı gördüm tabloda ikiz mi ayy şok olum tek embriyo mu bölünmüş süper yaa gözünaydın çok sevindim çoktandır yokum neler olmuş neler
bilgecim bi yük kalktı dimi sırtından ohhh demişsindir bi ya sıra bizde daha bana 9 gün var kan tesininde 4 günde çıkıtığını düşünürsek 13 gün ayyyy ayyy
zeynep nasılsın canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?