2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bak bu uyku tulumu gibi örgü değil ama böle dalmaçyalı gibi örgü uyku tulumu yapılabilir

Eklentiler

• $INEK 55 TL-250x250.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 27

cnm ben 4 nolu şişle ördüm 30 ilmek başladım ama artırarak yapılıyo seninki uyku tulumu deil gezme tulumu olucak biraz büyük olsun benimki tam doğduğunda giyecek kadar 2 3 aylıkken anca giyerler sonra yaz gelir

ben eşimin yanına gideyim bi bakım yaptırayım bari çok sıkıldım evde ağdadan girip cil bakımı fön manikür pedikürrr ooohhhh ben kaçar kızlar görüşürüz akşama

KIZLARRRRRR KıMSE YOK MUUUU(((((

Yaa bugün cumartesi, tabii çalışanlar gesmelerde, Özlem bakıma gitmiş, meral yanlız kalınca çıkmış, ee ben de sabah doktora gittim, şimdi geldimm:)))

BEBıŞıMDEN SON HAVADıSLER; 23mm olmuşşşş, Kalp atımıları gayet güselmişşşşş, bu haftada bu kadar güzel kalp atımından sonra bebişim %95 benimle kalırmış:))))))))))))))))

Eeee, bundan iyisi şimdilik şamda kayısı:))))) Hayırlısıyla ikili üçlü, ne varsa hepsi de güzel çıkacak:))) ÇÜNKÜÜÜÜ; BıLGECıM BıZE UĞUR GETıRECEEEKKKK

Merveeee, ya sen ne fena bişeysin... Ak bir daha bişey olursa falan deme, içim bi tuhaf oldu vallahi... Ay örmek istiyorsan ör tabi şekerim... Kasma kendiniii, hatta bitir, kargola bana ben de baka baka öreyim, sana geri yollarım:))))

Ezgicim sössss valla:))))))) Sıpalar ele avuca gelir gelmes ordayım:)))) (ibibikler öter ötmez gibi oldu:)))))

ben eşimin yanına gideyim bi bakım yaptırayım bari çok sıkıldım evde ağdadan girip cil bakımı fön manikür pedikürrr ooohhhh ben kaçar kızlar görüşürüz akşama

oh ne güzell... özlemcim en iyisini yaparsın.. hem rahatlarsın biraz... hem de havan değişir..

hay maşallahbizim bebişimize.. annesi iyi bakıyor tabii.. ne beklenir başka.. allah nazarlardan korusun tatlım..

mervecimm hadi sen bi başla bakiim, sonra bizde yaparız bişiyler.. ama ben yine de seni dinlicem.. 12 hafta geçene kadar bişiy yok..

benim bugün belim ağrıyor biraz.. ya bişiy dicem.. ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, bu da beni korkutuyor biraz... gögüslerim eski kadar şiş değil.. sanki öyle karnım falan da gitti.. e bulantım, tiskinmem falan da yok.. ay bileyim işte.. muayenem perşembe günü.. daha mı erkene alsam ki acaba...

kızlarrrr, selaaaaam:)))

ıyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ınşallah hepimiz zamanı geldiğinde çok sağlıklı bebeklerin çok sağlıklı anneleri oluruz.

ben geliyorum kisme kalmıyo
ben de çok örgü örneği var mervecim
tarayıp ekleyeyim

ay ekle cnm ekle hemen
ohhh ohhh maaşallah cnm bnm bak miniş büyümü maaşallah nazardan saklasın rabbim
heheh süper olur başladım şimdi bakalım nasıl olcak
mervecimm hadi sen bi başla bakiim, sonra bizde yaparız bişiyler.. ama ben yine de seni dinlicem.. 12 hafta geçene kadar bişiy yok..
ay başlıyorum sevgi ya ben dayanamadım yünleri alınca
saçmalama alemsin bende aynı öleyim göğüslerim fena ağrıyo ve sık idrara çıkıyorum onun dışında başka bişey yok neden biliyomusun vucut hormonlara alışıyo ve verdiği tepkiler zamanla azalmaya başlıo korkma herşey yolunda

kızlarrrr, selaaaaam:)))

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz zamanı geldiğinde çok sağlıklı bebeklerin çok sağlıklı anneleri oluruz.

bilgecim bi yük kalktı dimi sırtından ohhh demişsindir bi ya sıra bizde daha bana 9 gün var kan tesininde 4 günde çıkıtığını düşünürsek 13 gün ayyyy ayyy

çiğdemcim yanlış mı gördüm tabloda ikiz mi ayy şok olum tek embriyo mu bölünmüş süper yaa gözünaydın çok sevindim çoktandır yokum neler olmuş neler

bilgecim bi yük kalktı dimi sırtından ohhh demişsindir bi ya sıra bizde daha bana 9 gün var kan tesininde 4 günde çıkıtığını düşünürsek 13 gün ayyyy ayyy

Aynen öyle oldu Mervecim. Benim bir savunma mekanizmam var, böyle test sonucu veya sınav sonucu gibi endişeli şeyleri beklerken testi sınavı kafamdan tümüyle atabiliyorum. yani arada bekleyeceğim süre boyunca aklıma getirmiyorum. Transfer sonuçları, öncesindeki kromozom analizleri, daha önceleri yaptırdığım başka testlerin filan sonuçlarını beklerken çok işime yaradı. Çarşamba kanı verdikten sonra kafamdan tamamıyla atmaya çalışmıştım. ama sonucu alınca öyle rahatladım, öyle ferahladım ki, inanamazsın. Belli ki ne kadar bastırsam da kafamın bir yerlerinde bırakmışım...

3-4 günde çıkıyor sonuçları dediğin gibi, neyse ki çok uzatmıyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…