kızlar rüyaam bıtıo dün doppler ult la baktırdım bebek yok icinde
kafamı kurcalayan bu durum rahimle mi ilgili embrıyo kalıtesiyle mi ilgili bu durum
yıkıldım bu 2. denememdi yıprandıgımı hissediorum
1_2 yıl beklıcem heralde
SUBUO; CANIM METANETLI OL NOLUR, ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM.... ALLAH BELKİ SANA DOĞAL YOLDAN BİR BEBEK VERİR...
canım bende senin gibi düşünüyorum hema yaştan dolayı ikiz gebelik kolay degil hayat şartları zaten zor bende 38 girdim görsen yaşımı hiç göstermem minyon tipliyim ama vücut yaşımız var sonuçta herşey hayırlısı olsun hepimiz için...
slm kızlar minnoş bebişlerin güzel anneleri nasılsınız?
bende geçmişi okuyordum boş gebelık yaşayan arkadaşımıza rabbimden sabır diliyorum.
gizemlicim ya ben sarışınım ama benimde karnım baya bi kıllandıkaydirigubbakcemile3hemde koyu öle komikki
sen nerden duydun erkek olurmuş die?
senin kaç haftalık oldu?bu yağlanma olayı nedir ya dr mu dedi bebe yağımı kullanıyorsunuz?
kendime geçim 8 haftamız bitti:ecrin_bebek::ecrin_bebek:ama ağrım çok belimde tedaviden sonra ki yumurtalar hala kocaman şekilde duruyorlar kanamam yok ama dr yınede risk var dio iğneye devammafoldumben
rabbim hakkımızde hayırlısını versin :Saruboceq:
sizin agrınız oluyormu
canım bende senin gibi düşünüyorum hema yaştan dolayı ikiz gebelik kolay degil hayat şartları zaten zor bende 38 girdim görsen yaşımı hiç göstermem minyon tipliyim ama vücut yaşımız var sonuçta herşey hayırlısı olsun hepimiz için...[/QUOTE .!.::) Canım ben de minyonum:)))) Bana da en fazla 29-30 gözüküyorsun diyorlar:)))) ama dediğin gibi görüntüde bitmiyor, keşke öyle olsaydı... Bir de ben tüp bebeğe başlamadan önce sigara kullanıyordum... O da kafamı çok kurcalıyor benim.. Gerçi okudum, gebelikten önce içilen sigaranın bebeğe zararı yokmuş.... daaaa, bana çok zararı oldu işte, yumurta rezervlerimi tüketti... Neyse çok şükür bu günlere geldik:))) Şimdi BıLGECıM den de sağlık aşılanacağız inşallah bebişlerimizMAŞALLAH Bilgenin bebişi gibi sağlıklı olacak....
ALLAHIIIIIMMMM; HEPıMıZıN BEBıŞıNı KORU...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım bende senin gibi düşünüyorum hema yaştan dolayı ikiz gebelik kolay degil hayat şartları zaten zor bende 38 girdim görsen yaşımı hiç göstermem minyon tipliyim ama vücut yaşımız var sonuçta herşey hayırlısı olsun hepimiz için...
slm hanımlar nasılsınız ben birşey soracagım benim adet tarihim 25 nisandı trasferim 6 mayısta yapıldı 18 mayısta test günümdü sonucum 110,16 tekrar ayın 20 sinde 477 çıkmıştı. tüp bebek dr aradım haziranın 1 kese görmeye gel dedi bana bende dün akşam üstü dayanamadım bana yakın kadın dogumcuya gittim kese görunur belki diye ultrasonla baktı üstten görülmedi daha sonra vajinadanda baktı göremedi daha erkende olabilir dedi görülmüyordur dedi morelim sıfıra indi nedense alttan bakıldı zararı olmaz umarım erkense yada başka birşey aranızda erken baktıran varmı acaba keseye teşekkür ederim
bir anda insanın moreli sıfıra inebiliyor kızlar..
söz müüüüüüüüüüü:)kız bir tuhaf oldum vallahii, ayyy sanki yıllardır tanıyormuşum gibi geldi:)))) Vallahı farz oldu, gelip ısırmazsam o sıpanın poposunu yuh olsun bana:)
canım umarım ilerleyen bir kaç gün içinde yükselir ama yükselmezse de hiiç üzülme mutlaka olacak hem de en kısa sizin için en uğurlu zamanda güzücü ve inanıcını kaybetmemen dileğiyle..9.gün sonucu 1,49
çok üzüldüm arkadaşımm ama her şerde vardır bir hayır zamanı var demekki inancını kaybetme kendini hırpalama lütfen..kızlar rüyaam bıtıo dün doppler ult la baktırdım bebek yok icinde
kafamı kurcalayan bu durum rahimle mi ilgili embrıyo kalıtesiyle mi ilgili bu durum
yıkıldım bu 2. denememdi yıprandıgımı hissediorum
1_2 yıl beklıcem heralde
bunun nedeni ne olabilir hiç bilmiorum canım ama mutlaka doktorunla görüş ki görüşürsün zaten umarım bi sorun yoktur..
çooook sevindim tatlımmmmmmmhihoyyythihoyyytkızlaaarrr, doktorum aradı az önce. İkili testimin sonucu çok iyi çıkmış. Benim yaşımda (31) 1/500 risk çıkarken bende 1/10000 çıkmış. 3'lü testi yapmayacağım dedi. Eşim de dalga geçiyor sen gider başka yerde yaptırırsın diye:)))
maşallahhh sizee ikinizedee
sonuna kadar böyle devam inşallah..
tattttllıım şimdi gördüm mesajınıezgi ben sana küstüm niye o kadar dememe rağmen bana msn ini yazmadın bak iremle konuşuyomuşsun msn de
mafoldumben:umursamaz:
okudum tatlım hatta okudukça sizleri içim rahatladıpelincim, ben de yayım, 26 kasım:))) Ve ben de tek çocuğum:))) ve ben de yönetilmeyi sevmem, bağımsızlık beni mutlu eder, ama son derece sorumluluk bilinci gelişmis bir bireyim:)))) Kıyamet kopsa kurallardan ayrılmam.. Haa haylaz taraflarım da çoook, bağımsızlık tutkusu edeni ile üniversiteden sonra ailemden ayrı yaşamaya başladım:)))))))))))
Çok da iyi etmişim, hayata hazırlamışım kendimi...
ezgicim iyi oku tatlım:)))
çok çıkarıyorum ama çarşamba bebişimi gördüm büyümüş geçen haftaya göre 2 kat olmuş 14 mmdi haftaya cumartesi tekrar tedavi yapan doktorumda randevum var şimdilik mide bulantısı dışında herşey yolunda sayılır
kızlaaarrr, doktorum aradı az önce. İkili testimin sonucu çok iyi çıkmış. Benim yaşımda (31) 1/500 risk çıkarken bende 1/10000 çıkmış. 3'lü testi yapmayacağım dedi. Eşim de dalga geçiyor sen gider başka yerde yaptırırsın diye:)))
günaydın cnm öle konuşma ya bişey olmıcak benide üzüyosun ben başlattım örgü işini içini rahat tut ya randevuma daha var beni korkutma bugün usg zor bulurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?