haymatlos senin adına çok sevindim 2li testin güzel çıkmış darısı bizlere inşallah
hay maşallahbizim bebişimize.. annesi iyi bakıyor tabii.. ne beklenir başka.. allah nazarlardan korusun tatlım..
kızlar karnınız artık belli oluyor mu ben 3 kilo zayıfladım yine de belli oluyor biraz çok erken ama
sizi zilliler sizi
hahahahhahahah demek ben burda uyuklarken doktorumu çekiştirirsiniz he...
cicim o genişleyen rahmimimizin vucumuza yaydığı hormonların yararttığı şişlik..içimizde 3 cm lik bişey var.daha erken ama yakında olcak merak etmeyin he tabi iç karnı dar ve geniş olayı var onu bilemem...zemuszemus
aaaaaaa, e tamam işteee, bebiş olmasa genişleyen rahımin bizde ne işi var.. Hamileyiz ki rahmimiz genişliyo, ve göbiş çıkıyo..... Göbişin hepsi bebiş demedik zaten yaw naniknanik naniknanik
ama dolaylı yoldan bacım sen bi dokuz aylık ol bu göbeği napıcam kızlar çok kilo aldım de bak ben bu yazdıklarıı sana hatırlatmazmıyım funda unutma 29 mayısakannehirakannehir
Şekerim ben inkar etmedim ki, dün hatırlasana yağlandım, kabul ediyorum demedim mi? Bu göbişin hepsi bebiş değil, biliyorum, ama şiştim işte çıktı göbişim dedim
çiğdemcim yanlış mı gördüm tabloda ikiz mi ayy şok olum tek embriyo mu bölünmüş süper yaa gözünaydın çok sevindim çoktandır yokum neler olmuş neler
KIZLARRRRRR KİMSE YOK MUUUU(((((
Yaa bugün cumartesi, tabii çalışanlar gesmelerde, Özlem bakıma gitmiş, meral yanlız kalınca çıkmış, ee ben de sabah doktora gittim, şimdi geldimm:)))
BEBİŞİMDEN SON HAVADİSLER; 23mm olmuşşşş,Kalp atımıları gayet güselmişşşşş, bu haftada bu kadar güzel kalp atımından sonra bebişim %95 benimle kalırmış:))))))))))))))))
Eeee, bundan iyisi şimdilik şamda kayısı:))))) Hayırlısıyla ikili üçlü, ne varsa hepsi de güzel çıkacak:))) ÇÜNKÜÜÜÜ;BİLGECİM BİZE UĞUR GETİRECEEEKKKK
kizlar nasilsiniz nevar neyok biz yine bugun bebegimi gorduk :kedi:
kismayin amaaaaaaa :kedi: valla cok iyi geldi ne yalan soyliyim hehe :) 47mm olmus teyzeleri (mervecim bebegimin boyunu degistir teyzesi 14 de takildi kaldi :))
KIZLAR YA FACE DE GORUSELIM YA COK IYI OLUR FACE KULLANMAYANLAR ACSIN YA VALLA TANISMIS OLURUZ BENIM FOTOLAR VAR BIRBIRIMIZIDE GORMUS OLURUZ ozelden yazalim adresleri isteyen varsa hemen yollarim hepinizi optum allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?