2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

cnm cım değiştiriyorum hemen maaşalah kuzuya teyzesi onu yer ay tontiler büyüyo ya maaşallah

canım MAŞALLAH olsun bebişine allah nazardan korusun morelim benimde çok iyi degildi ama şuan iyiyim herşey olacagına varacak bu işte sabır çok çok öenmli bunu anlıyorum kendine bebişe iyi bak...

canım bende saki hamile degilmişim gibi arada sadece kasıgım agrıyor onun dışında dedigin gibi her zamankinden iyiyim iştahım falanda iyi ne bir halsizlik ne baş agrısı bakalım artık...

kızlar bayılıcam ya sıcaktan çok fenayım ayaklarımın alt

ı yanıo

evet canım bugun çok feci sıcaktı artık salı günü bekliyecegim umarım olumsuz birşey yoktur keseyi görürüm yapacak brişey yok öpüyorum seni..

ciçişşşş anneler nerelerdesiniz yahu bugün herkes uğrayıp kaçmış benim göbişte baya çıkmış gören kaç aylık ? diyecek kadar olmuş insan içine çıkınca anladım benim bakım hayallerim suya düştü fön bile çektiremedim bidaha randevu alıp gidicem:) ama çok yoruldum demek çalışsaydım hep uyuklucakmışım çok zor çalışanlar için bugün erken kalkmadım ama yetti anlamam için allah kolaylık versin sizlere canlarım

seni seni sen biz evde sus pus otururken bakıma gidiyorum fön ağda falan diye yazarsan olacağı o işte kaldın demek ortada laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

şaka şaka

bnm işim yoğun bi iş değil bütün gün oturuyorum ama evde olmak gibi asla olamaz

canım yaa gerçekten senin adına çok sevindim nazar değmesin :) 14 mmdi evet çarşamba günü fazla mı ki ben ideali ne bilmiyorum bu hafta için ama önceki haftanın 2 katı olmalıydı olmuş dedi doktor ayy ben de dev gibiyim yaa anasına çekmiş :) delikafadulden

selam hamişler bende cuma günü aldım müjdeli haberi allah herkesinkini kucağına almayı nasip etsin
benim 12.gün değerim 181,14.gün değerim 246 çıktı kafama takıldı 2 gün sonra 2 katı olması gerekmiyomuydu ben 450 lerde bekliyodum açıkçası sizlerin değerleri nasıldı düşükmü çıkmış benimki pazar olduğu için dr umuda aramak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

amin canım amin şimdi risklerim 4 e katladı ama zorunsuz atlatırsak ne mutlu bize:)

bana sanki biraz büyük gibi geldi bebişinin boyu çünki elinde ulrtason çıktıları var 2.5 ken 4.5 , 4.5 ken 7.2 olarak büyümüş benimkiler dr da gelişimi iyi dedi onun için dedim:)) yoksa seninkilerde ikizde üst üstemi çıktılardelikafaduldendelikafadulden

değerlere çok takılma benimde ikiye katlanmamıştı boşu boşuna üzme bebişini doktorum 50 nin yukarısı hamiş demişti 1300 lerde olduğundada keseyi gördük sende görürsün inşallah

değerlere çok takılma benimde ikiye katlanmamıştı boşu boşuna üzme bebişini doktorum 50 nin yukarısı hamiş demişti 1300 lerde olduğundada keseyi gördük sende görürsün inşallah
sağolasın canım ben bu 2 kat meselesine taktım galiba ama herzaman anladığım kadarıyla 2 katı çıkmıyor yinede sağlıklı olabiliyor senin durumun nedir canım

nursencim, gözün aydın öncelikle, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Canım benim de 11. gün değerim 106, 13. gün değerim de 202 idi... Çok şükür şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadık... Degerlere çok takma.... MAŞALLAH de:)

iyi dileklerin için sağol canım sabah 8 de hastane kapısındaydım bugün 400 lerde bekliyodum tabi biraz canım sıkııldı 246 görünce yani tam 2 katı olsa üzülmeyecektim
inş. bi sorun olmaz

Nurrsen 2 günde en az %60 artması normal kabul ediliyor. Dış gebelik olabilir. Mutlaka doktoruna haber ver canım.

merhaba canım gözün aydın allah kucagına almayı nasit etsin bence degerim kötü degilki yinede dr. sormak lazım..umarım istedigimiz gibi gider herşey..

kizlar nasilsiniz ins hersey yolundadir :) kizlar siz hala elevit ve folik asiti almaya devam ediyormusunuz
yoksa biraktinizmi cevaplarsaniz sevinirim optum sizii

kaymaklım nasılsın? Bu saatte hala ayakta mjısın sen, bebiş küsmesin? :) Bu arada ikisini de hamilelik boyunca almanda fayda var, faydası var, zararı yok canım. Yine de doktoruna danış.

Gunaydin;-))

Bakalim bu sabahin en erkenci kusu kim olacak?

Bize pazartesi tatil;-)) Gecikmis 19 Mayis tatili olacak bizim icin..

Kaymaklim; Benim progesterone bitti cok sukur. Simdi sadece folik asit ve demir takviyeli ozel hamile vitamini kullaniyorum gunluk. Ama vitamini ayri, folik asidi ayri almiyorum. Bildigim kadariyla folik asidi hamilelik boyunca almak gerekiyor. BIr de Dr a sorduk ekstra kalsiyum hapi aliyim mi diye istersen al dedi. Belki alirim ama peyniri cok, sut galonla tuketen bir insanim normalde. Belki alirim kalsiyumu da. DR dan izin cikti spor aktivitelerine geri dondum. Son bir kac gundur bisiklete binmeye basladim. Gunduz kosu bandinda yuruyus aksam esle bisiklet;-))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…