kizlar nasilsiniz nevar neyok biz yine bugun bebegimi gorduk :kedi:
Kismayin amaaaaaaa :kedi: Valla cok iyi geldi ne yalan soyliyim hehe :) 47mm olmus teyzeleri (mervecim bebegimin boyunu degistir teyzesi 14 de takildi kaldi :))
kızlar ya face de goruselım ya cok ıyı olur face kullanmayanlar acsın ya valla tanısmıs oluruz benım fotolar var bırbırımızıde gormus oluruz ozelden yazalim adresleri isteyen varsa hemen yollarim hepinizi optum allaha emanet olun
KIZLARRRRRR KİMSE YOK MUUUU(((((
Yaa bugün cumartesi, tabii çalışanlar gesmelerde, Özlem bakıma gitmiş, meral yanlız kalınca çıkmış, ee ben de sabah doktora gittim, şimdi geldimm:)))
BEBİŞİMDEN SON HAVADİSLER; 23mm olmuşşşş,Kalp atımıları gayet güselmişşşşş, bu haftada bu kadar güzel kalp atımından sonra bebişim %95 benimle kalırmış:))))))))))))))))
Eeee, bundan iyisi şimdilik şamda kayısı:))))) Hayırlısıyla ikili üçlü, ne varsa hepsi de güzel çıkacak:))) ÇÜNKÜÜÜÜ;BİLGECİM BİZE UĞUR GETİRECEEEKKKK
benim bugün belim ağrıyor biraz.. ya bişiy dicem.. ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, bu da beni korkutuyor biraz... gögüslerim eski kadar şiş değil.. sanki öyle karnım falan da gitti.. e bulantım, tiskinmem falan da yok.. ay bileyim işte.. muayenem perşembe günü.. daha mı erkene alsam ki acaba...
kızlar bayılıcam ya sıcaktan çok fenayım ayaklarımın alt
ı yanıo
ciçişşşş anneler nerelerdesiniz yahu bugün herkes uğrayıp kaçmış benim göbişte baya çıkmış gören kaç aylık ? diyecek kadar olmuş insan içine çıkınca anladım benim bakım hayallerim suya düştü fön bile çektiremedim bidaha randevu alıp gidicem:) ama çok yoruldum demek çalışsaydım hep uyuklucakmışım çok zor çalışanlar için bugün erken kalkmadım ama yetti anlamam için allah kolaylık versin sizlere canlarım
yaa evet tatlım bende şok oldum:)))) 7. haftaya kadar tek bebişdi şimdi 2.yi gördük saklanmış diğerinin arkasına:))) hakkımızda hayırlısı olsun ama çokkkkkkkkk mutluyum bozulmasından korkuyorum.....
sen nasılsın bu arada bide bebek 14mm olmuş yazmışsın dev olacak bu bebiş:) benimkiler daha 7.2 mm :))) delikafadulden
canım yaa gerçekten senin adına çok sevindim nazar değmesin :) 14 mmdi evet çarşamba günü fazla mı ki ben ideali ne bilmiyorum bu hafta için ama önceki haftanın 2 katı olmalıydı olmuş dedi doktor ayy ben de dev gibiyim yaa anasına çekmiş :) delikafadulden
selam hamişler bende cuma günü aldım müjdeli haberi allah herkesinkini kucağına almayı nasip etsin
benim 12.gün değerim 181,14.gün değerim 246 çıktı kafama takıldı 2 gün sonra 2 katı olması gerekmiyomuydu ben 450 lerde bekliyodum açıkçası sizlerin değerleri nasıldı düşükmü çıkmış benimki pazar olduğu için dr umuda aramak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
sağolasın canım ben bu 2 kat meselesine taktım galiba ama herzaman anladığım kadarıyla 2 katı çıkmıyor yinede sağlıklı olabiliyor senin durumun nedir canımdeğerlere çok takılma benimde ikiye katlanmamıştı boşu boşuna üzme bebişini doktorum 50 nin yukarısı hamiş demişti 1300 lerde olduğundada keseyi gördük sende görürsün inşallah
iyi dileklerin için sağol canım sabah 8 de hastane kapısındaydım bugün 400 lerde bekliyodum tabi biraz canım sıkııldı 246 görünce yani tam 2 katı olsa üzülmeyecektimnursencim, gözün aydın öncelikle, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Canım benim de 11. gün değerim 106, 13. gün değerim de 202 idi... Çok şükür şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadık... Degerlere çok takma.... MAŞALLAH de:)
selam hamişler bende cuma günü aldım müjdeli haberi allah herkesinkini kucağına almayı nasip etsin
benim 12.gün değerim 181,14.gün değerim 246 çıktı kafama takıldı 2 gün sonra 2 katı olması gerekmiyomuydu ben 450 lerde bekliyodum açıkçası sizlerin değerleri nasıldı düşükmü çıkmış benimki pazar olduğu için dr umuda aramak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?