amin cnmben de bu sabah bu haberlerle uyandım ve çok çok üzüldüm insanlık namına yapılan masum sivil insanlara yapılan bu saldıryı kınıyorum rabbim bu imansız insanlardan korusun bizleri evlatlarımızı
kızlar benim son 1 haftadır baya sarı akıntım oluyor kokusuz ama korkuyorum doktora söyledim önemli değil dedi kaşıntı falan yoksa koku yoksa mühim değil dedi günde kaç kez çamaşır değiştiriyorum progestan ıslatıyor diye ama sarı akıntı yoktu beni gibi olan var mı
kızlarrr merhaba nursen cim kandeğeri 1 kat artıyor 2 günde şöyle yani benim 9 .gün değerim 88.22 ydi 2 gün sonra 322 ydi 2 gün sonra 798 di 2 gün sonra 1700 dü ve cuma kese görmeye gidicem çok telaşlanma tatlım bence verebilirsen bugün bi kan daha ver
mervecim içimi rahatlattın benim de çok açık sarı tamam o zaman. bu arada bu hafta 8. haftamız bitiyor büyüyoruz biz yaaa :)
mervecim senin ikili testine çok az kalmış hadi hayırlısı içim rahat temiz çıkıcak hiç sorun olmuyacak bence
kızlaar selammmm
ikiz olmasın :))))))))))))
merve teyzeeee
benim boyumu 23 mm olarak değiştirir misin:)
kızlar ben çok kötüyüm ya durmadan düşünüyorum bebeğim sağlıksızsa diye çok kötü bunalıma girdim iş yerindeyim ağlıyorum durmadan zaten sabah kötü haberlerle uyandım ülkdede bi sürü şey oluyo
bnm en yakın arkadaşım 2 kere boş gebelik yaşadı 3 bebeği ensesi kalın çıktı diye amniosentez oldu ondan çok etkilendik hep birlikte ağladık şimdi korkuyorum ya
annemle tartışıyoruz bazen kırıyorum onu onada pişman oluyorum anneme böle yapıorum diyede allah bana öle bi ceza verir mi diyorum nie böle oluyo ya...
kızlar ben çok kötüyüm ya durmadan düşünüyorum bebeğim sağlıksızsa diye çok kötü bunalıma girdim iş yerindeyim ağlıyorum durmadan zaten sabah kötü haberlerle uyandım ülkdede bi sürü şey oluyo
bnm en yakın arkadaşım 2 kere boş gebelik yaşadı 3 bebeği ensesi kalın çıktı diye amniosentez oldu ondan çok etkilendik hep birlikte ağladık şimdi korkuyorum ya
annemle tartışıyoruz bazen kırıyorum onu onada pişman oluyorum anneme böle yapıorum diyede allah bana öle bi ceza verir mi diyorum nie böle oluyo ya...
CANIMMMMMM, ay sen neden böyle oldun yapma canımın içiii.. Bak sabah kötü haberlerle uyandın diye için sıkılmıştır
sakın bebeğine yorma bunları olur muu.... Annen de sana çoook dua ediyordur, o anne bak senin gibi, asla ah etmez ki sana.. Nolur sıkma kendini....Canımmmmm ay nolur bir soluklan, sevdiğin bişeyi yap, için açılsın
evet tatlımi aynen öyle inşşş minicik keseni görürsün canımmsağol canım hemşiremi aradım takılma değerlere zaten keseyi görmeye gelince bakıcaz dedi 2gün sonra dediğin 9.-11.13.mü oluyo
değerlerim yüksekmi ondanmı öyle dedin kısssss:))))))))
işte sıkıldım birden içim daraldı cnm ya aklıma tuaf şeyler gelio hep ağlıyorum cenınızı sıktım nolur kusura bakmayın ama napiim size yazıyorum işte herşeyimi
annem anne beni affet dedim sabah nolur dedim oda kızım noldu diyo unutmuş bile dün ona kızdığımı ben çok kötü bi evlat oldum ya bu hamilelik sinirlerimi alt üst etti
geçicek inşallah Allah inancım tam ne gelirse rabbimden gelir rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin onun için hayırlı olan benim içimden geçen olsun
mervecim neden kendini bukadar kasıyosun..senki bu topikde herkese moral veren yönlendirmeye çalışan olumsuz düşünmeye sevk etmeyen birisin bunu kendinde de uygula be güzelim.ben eminim bebişin sapa sağlam :)) niye üzüyosun onu annesiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben kızıyorum sana şimdiiiiiiiiiiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?