2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydın kızlllarrr

bende sabah erken uyandım işede erken geldim tv yi açiim dedim ama ne haber ne haber

israil filistine giden yardım gemisinde saldırmış 10 larca ölü var din kardeşlerimiz insanlar öldü

sonra hafta sonu 7 tane şehit

az öncede iskenderundan 5 şehit haberi okuyunca hiç bişey yazasım gelmedi korkuyorum ya bu dünyada bebeklerimiz çoook temiz kalırlar inşallah ve ülkemize belki bi sihirli deünek değerde herşey düzelir

sabah sabah içinizi kararttıysam üzgünüm ama içmden gelenleri paylaşmak istedim

ay canım ne diyosun yaa yüreğim ağzıma geldi dış gebelik olabilirmi acaba gerçekten dr umda öğleden sonra arıyacak offf

cnm ben öle bişey sanmıyorum arkadaşımızda sadece yorum yapmış sen hemen peşin hüküm verip endişeye kapılma bence gayet normal herkesin beta hcg nin kana salınımı konusunda farklı vucut tepkileri var ben öle olduğunu hiç düşünmüyorum sıkma canını olur mu keyfini çıkar ANNESİN

canım zaten dünden beri uyuyamadım hiç aklıma dış gebelik diye bişey gelmemişti zaten onda değer bildiğim kadarıyla fazla artış göstermiyomu dr uma fx ladım bir an önce dönse bari işyerinde bişeyde yapamıyorum düşünmekten

ya arasana cnm bnm ben duramıyorum çok merak ettim doktor bir an önce baksın diye en azından asistanına yada yardımcısına falan söle niye onun aramasını bekliyosun ara sık sık boşver ağlamayana meme yok derler arada sor onun keyfi gelip söleyene kadar yada cebi yokmu cepten ara

aradım canım dr um ameliyatta hemşirem izinde diğerleri müsait değil off saat birazdaha geçsinde hemşiremi cepten arıcam acaba tekrar testi yarınmı yaptırsam yoksa çarşambamı

yok canım benim bu ilk ve 1 tane koyuldu ilk gün 12.gün aslında çok sevindim değerim çok iyi dedi dr 181, 14.gün sabah erkenden gittim 7.30 da acaba ondan olurmu çokmu erken gittim yaa zaten uyuyamamıştım çok pimpirikliyim allah sonumu hayreyleye

Gebeliğin takibi esnasında B-cHG artışları gebeliğin saklı olup olmadığı hakkında bilgi verir. Normal giden bir hamilelikte 2 günde değerler 1 kat artmaktadır. Artış bu şekilde olmadığı

takdirde gebelikte problem var demektir. Özellikle dış gebeliğin tanısı ve takibinde çok önemlidir. Mol gebeliklerde de aynı şekilde tanının konmasında ve özellikle gebeliğin sonlandırılmasından sonra takibinde ve tedavi seçeneklerinin planlanmasında önemli rol oynar.

amanın da kocaman olmuş ya annesi.. maşallah canım benim...

çok tebrik ederim şekercim.. allah tamamına erdirsin inşallah..

günaydın fıstık.. bende interneti açar açmaz gördüm. çok canım sıkıldı.. niye böyle olaylar oluyor anlamıyorum. bu ne hırs.. neyi paylaşamıyorlar..

kızlarrr merhaba nursen cim kandeğeri 1 kat artıyor 2 günde şöyle yani benim 9 .gün değerim 88.22 ydi 2 gün sonra 322 ydi 2 gün sonra 798 di 2 gün sonra 1700 dü ve cuma kese görmeye gidicem çok telaşlanma tatlım bence verebilirsen bugün bi kan daha ver

sağol canım hemşiremi aradım takılma değerlere zaten keseyi görmeye gelince bakıcaz dedi 2gün sonra dediğin 9.-11.13.mü oluyo

ben de bu sabah bu haberlerle uyandım ve çok çok üzüldüm insanlık namına yapılan masum sivil insanlara yapılan bu saldıryı kınıyorum rabbim bu imansız insanlardan korusun bizleri evlatlarımızı

canım daha dün verdim bugün 15.günüm yarın versem diyorum sağol canım yardımcı olduğun için insani bööle durumlarda sadece kendi yaşadıklarını yaşayan insanlar anlıyo

o zaman nurşencim
sen bekle doktorlar bi görüş bizide habedar et ondan sonra testi yarın tekrarlamak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…