ay canım ne diyosun yaa yüreğim ağzıma geldi dış gebelik olabilirmi acaba gerçekten dr umda öğleden sonra arıyacak offfNurrsen 2 günde en az %60 artması normal kabul ediliyor. Dış gebelik olabilir. Mutlaka doktoruna haber ver canım.
ay canım ne diyosun yaa yüreğim ağzıma geldi dış gebelik olabilirmi acaba gerçekten dr umda öğleden sonra arıyacak offf
canım zaten dünden beri uyuyamadım hiç aklıma dış gebelik diye bişey gelmemişti zaten onda değer bildiğim kadarıyla fazla artış göstermiyomu dr uma fx ladım bir an önce dönse bari işyerinde bişeyde yapamıyorum düşünmekten
aradım canım dr um ameliyatta hemşirem izinde diğerleri müsait değil off saat birazdaha geçsinde hemşiremi cepten arıcam acaba tekrar testi yarınmı yaptırsam yoksa çarşambamı
kizlar nasilsiniz nevar neyok biz yine bugun bebegimi gorduk :kedi:
kismayin amaaaaaaa :kedi: valla cok iyi geldi ne yalan soyliyim hehe :) 47mm olmus teyzeleri (mervecim bebegimin boyunu degistir teyzesi 14 de takildi kaldi :))
KIZLAR YA FACE DE GORUSELIM YA COK IYI OLUR FACE KULLANMAYANLAR ACSIN YA VALLA TANISMIS OLURUZ BENIM FOTOLAR VAR BIRBIRIMIZIDE GORMUS OLURUZ ozelden yazalim adresleri isteyen varsa hemen yollarim hepinizi optum allaha emanet olun
selam hamişler bende cuma günü aldım müjdeli haberi allah herkesinkini kucağına almayı nasip etsin
benim 12.gün değerim 181,14.gün değerim 246 çıktı kafama takıldı 2 gün sonra 2 katı olması gerekmiyomuydu ben 450 lerde bekliyodum açıkçası sizlerin değerleri nasıldı düşükmü çıkmış benimki pazar olduğu için dr umuda aramak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
anlamadım yani 2 günde 2 kat değilmi
günaydın kızlllarrr
bende sabah erken uyandım işede erken geldim tv yi açiim dedim ama ne haber ne haber
israil filistine giden yardım gemisinde saldırmış 10 larca ölü var din kardeşlerimiz insanlar öldü
sonra hafta sonu 7 tane şehit
az öncede iskenderundan 5 şehit haberi okuyunca hiç bişey yazasım gelmedi korkuyorum ya bu dünyada bebeklerimiz çoook temiz kalırlar inşallah ve ülkemize belki bi sihirli deünek değerde herşey düzelir
sabah sabah içinizi kararttıysam üzgünüm ama içmden gelenleri paylaşmak istedim
canım daha dün verdim bugün 15.günüm yarın versem diyorum sağol canım yardımcı olduğun için insani bööle durumlarda sadece kendi yaşadıklarını yaşayan insanlar anlıyoevet aynen öle cnm
şimdi senin bugün kaçıncı günün bi kanda bugün versen
sağol canım amin inş. hepimizinkiniçok tebrik ederim şekercim.. allah tamamına erdirsin inşallah..
sağol canım hemşiremi aradım takılma değerlere zaten keseyi görmeye gelince bakıcaz dedi 2gün sonra dediğin 9.-11.13.mü oluyokızlarrr merhaba nursen cim kandeğeri 1 kat artıyor 2 günde şöyle yani benim 9 .gün değerim 88.22 ydi 2 gün sonra 322 ydi 2 gün sonra 798 di 2 gün sonra 1700 dü ve cuma kese görmeye gidicem çok telaşlanma tatlım bence verebilirsen bugün bi kan daha ver
günaydın kızlllarrr
bende sabah erken uyandım işede erken geldim tv yi açiim dedim ama ne haber ne haber
israil filistine giden yardım gemisinde saldırmış 10 larca ölü var din kardeşlerimiz insanlar öldü
sonra hafta sonu 7 tane şehit
az öncede iskenderundan 5 şehit haberi okuyunca hiç bişey yazasım gelmedi korkuyorum ya bu dünyada bebeklerimiz çoook temiz kalırlar inşallah ve ülkemize belki bi sihirli deünek değerde herşey düzelir
sabah sabah içinizi kararttıysam üzgünüm ama içmden gelenleri paylaşmak istedim
canım daha dün verdim bugün 15.günüm yarın versem diyorum sağol canım yardımcı olduğun için insani bööle durumlarda sadece kendi yaşadıklarını yaşayan insanlar anlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?