2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

KIS ZEHRAAA, nasılsın bakalım, kanamalar ne alemde canım, inşallah kesilmiştir... Hadi müjde ver bize..

yerim ben senin o sıpanı

ay şunlar bi doğsada rahatlasak ya uykusuz gecelere acıyan memelere razıyım ben

elimde değil çidem ya ben böle olmazdım hiç tuaf tuaf rüyalar gördüm ya onunda etkisi

kızlar ne olur kusura bakmayın ya nolur

canınızı sıktım kusura bakmayın

canım benim ne kusuru allah aşkına ama lütfen üzülme ....moralimizi motivasyonumuzu hiç birşeyyy hiç kimseee bozamaz değilmi:)) bebeklerimizde bizimle sağlıkla sıhatle kucaklarımızada alırsak tmm dır:)

slm kızlar gizemcim nasılsın benim gene kanam başladı kızlar yaa off yoksa genemi hastane yolu gözüküyor rabbim bebegimi koru(((((

slm kızlar gizemcim nasılsın benim gene kanam başladı kızlar yaa off yoksa genemi hastane yolu gözüküyor rabbim bebegimi koru(((((

rabbim meleklerimizi korusun inşşşşcanım benim stres yapma nolur o zaman daha çok oluyo kanama ama eminim bişey olmaycak bebişin sağlıklı inşşşş hemen kesilir tatlımmm

tamam tamam kendimi silkeledim hemeeeeennnnn

bide ayet-el kursi okudum

hemen kendime geliyorum bi migrosa gidiim bişiler alıp dolaniim geliyorum

rabbim meleklerimizi korusun inşşşşcanım benim stres yapma nolur o zaman daha çok oluyo kanama ama eminim bişey olmaycak bebişin sağlıklı inşşşş hemen kesilir tatlımmm

saol cnm ama işte elimde degil korkuyorm gecen ki kanam çok olmuştu gene öyle olcak die korkuyorm allah korusun yatıyorm ama aşırı belim agrıyor tansiyon resmen yerlerde küçügü 3 olmuş d.r araycam şimdi bakalım ne diycek cnm destegin için tşk ederim ben çıkım dinlenim gözümü acamıyorm seni ve bebegini rabbime emanet ediyorm bana dua et inş bebegime bir şey olmaz kocaman öptüm cnm allaha emanet ol

sende rabbime emanet ol bitanem korkma bişey olmayacak rabbimin izniyle hoşçakalll

canım benim yaşadığın duygusallık normal ama iyi düşün rabbime sığın bence olumsuz bişey olmyacak sağılcakla alacaksın kucağına inşallah rabbim tüm kötülüklerden korusun

canım benim yaşadığın duygusallık normal ama iyi düşün rabbime sığın bence olumsuz bişey olmyacak sağılcakla alacaksın kucağına inşallah rabbim tüm kötülüklerden korusun
amin cnm çok saol ii dilkelerin için hepimizin bebeği nur topu gibi olcak inşallah
kızlarrrrr hiç kimseler yok mu herkes yemekte galiba oysa ben bişey yemek istemiyorum hiççç

cnm karpuz peynir ekmek ye en hafif ve en güzel yaz yemeği

canımm benimmm ne oldun ya sennnn..
tüm sıkıntın bugünkü olaylardan tatlım ben internette gördüm haberi dağıldıım rsmenn
bir de arka arkaya kötü olay aynı gün içinde sonu da pek hayırlı değil gibi görünüor mantıklı davranmak gerek..
sen canını çok sıkma nolurr biliorum duyarlılığı olan her insanı inanılmaz üzecek olaylar ama öncelikli duyarlılığın bebek unutma:):)
o sapasağlam hiç bişey olmayacak lütfen kötü şeyler düşünüp kendine çekme..
bu arada sınavların nasıl geçti anlat bakalım
hem sana bi haber veriiim mi cuma günü tedavi doktoruma gittik eşim sordu doktora cinsiyetlete ilgili bişii görünüor mu dedi
kadın baktı baktııııı büyütttü falan erkek diorum ama değişebilir dedi ben şok kaldım
birde nasıl inandırdıysam kendimi kız olacağına önce bi anlık bi üzüldüm sonra kendine gel ezgiiii dedim sen bu hastanede öğrendin normal yolla çocuğunun olmayacağını nasıl üzüldün hatırla dedim o kadar tedaviyi burda yaşadın olcak mı olmayacakmı bir sürü endişe taşıdın şimdi bebeğin var cinsiyete üzülüosunnn sakıııııııııınn dedim kızdım kendime:):)
bir de siz bebeklere isim mevzusunu konuşmuşsunuz ben de söliim dedim
kız olursaERİN
erkek olursa ki öyle olacak sanırımOĞU
nasıl kızlarrr beğendiniz mi?

Aynı durumdayız şekerim:))) Bizim de değişebilecek bir oğlumuz var:)))) Bence çok güzel isimler bulmuşsunuz. Ben de EMEK istiyorum ama her konuda benden daha ılımlı olan kocacım biraz mırın kırın ediyor. İkna edilmeye ihtiyacı var anlayacağın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…