Kıyamam ben sana... Canınızı sıktım da ne demek... Biz neden burada bir aradayız tatlım yaaa, böyle zamanlarımızı daha kolay atlata bilmek için.. Birbirimize destek olmak için... Sen sakın üzme bebeğini,, allahın izni ile de çok sağlıklı nur topu gibi bebeklerimiz olacak...
Annen meselesine gelince de.. Bak hatırla, ben nasıl tartıştım annemle, çekip gittiler gecenin bir yarısı( Ama Allah o kadar büyük ki, bizim stresimizi, onların sabrı ile eşleştiriyor işte.. Anne olmanın anlamı da burada çıkıyor... O senin annen, en yakının... Ne kadar kızsan da, o sana ne kadar kızsa da senden daha çok bebişini düşünüyordur, emin ol:))))) İçini de rahat tut... Biz seni çoook seviyossssssmerve teyseeeeeee:)))
(BAK BENİM SIPA KONUŞMAYA BİLE BAŞLADI,)
KIS ZEHRAAA, nasılsın bakalım, kanamalar ne alemde canım, inşallah kesilmiştir... Hadi müjde ver bize..
elimde değil çidem ya ben böle olmazdım hiç tuaf tuaf rüyalar gördüm ya onunda etkisi
kızlar ne olur kusura bakmayın ya nolur
canınızı sıktım kusura bakmayın
iyiyim balım teşekkürler sen nasılsın evet canım kanamam kesildi dört gün oldu aman nazar değmesinbidahada görmeyim inşşşş
slm kızlar gizemcim nasılsın benim gene kanam başladı kızlar yaa off yoksa genemi hastane yolu gözüküyor rabbim bebegimi koru(((((
ohh maşallah:)))))) Nazar değmesin aman:)))))) Hadi hayırlısı şimdi:)
rabbim meleklerimizi korusun inşşşşcanım benim stres yapma nolur o zaman daha çok oluyo kanama ama eminim bişey olmaycak bebişin sağlıklı inşşşş hemen kesilir tatlımmm
slm kızlar gizemcim nasılsın benim gene kanam başladı kızlar yaa off yoksa genemi hastane yolu gözüküyor rabbim bebegimi koru(((((
saol cnm ama işte elimde degil korkuyorm gecen ki kanam çok olmuştu gene öyle olcak die korkuyorm allah korusun yatıyorm ama aşırı belim agrıyor tansiyon resmen yerlerde küçügü 3 olmuş d.r araycam şimdi bakalım ne diycek cnm destegin için tşk ederim ben çıkım dinlenim gözümü acamıyorm seni ve bebegini rabbime emanet ediyorm bana dua et inş bebegime bir şey olmaz kocaman öptüm cnm allaha emanet ol
kızlar ben çok kötüyüm ya durmadan düşünüyorum bebeğim sağlıksızsa diye çok kötü bunalıma girdim iş yerindeyim ağlıyorum durmadan zaten sabah kötü haberlerle uyandım ülkdede bi sürü şey oluyo
bnm en yakın arkadaşım 2 kere boş gebelik yaşadı 3 bebeği ensesi kalın çıktı diye amniosentez oldu ondan çok etkilendik hep birlikte ağladık şimdi korkuyorum ya
annemle tartışıyoruz bazen kırıyorum onu onada pişman oluyorum anneme böle yapıorum diyede allah bana öle bi ceza verir mi diyorum nie böle oluyo ya...
kızlarrrrr hiç kimseler yok mu herkes yemekte galiba oysa ben bişey yemek istemiyorum hiççç
amin cnm çok saol ii dilkelerin için hepimizin bebeği nur topu gibi olcak inşallahcanım benim yaşadığın duygusallık normal ama iyi düşün rabbime sığın bence olumsuz bişey olmyacak sağılcakla alacaksın kucağına inşallah rabbim tüm kötülüklerden korusun
kızlarrrrr hiç kimseler yok mu herkes yemekte galiba oysa ben bişey yemek istemiyorum hiççç
işte sıkıldım birden içim daraldı cnm ya aklıma tuaf şeyler gelio hep ağlıyorum cenınızı sıktım nolur kusura bakmayın ama napiim size yazıyorum işte herşeyimi
annem anne beni affet dedim sabah nolur dedim oda kızım noldu diyo unutmuş bile dün ona kızdığımı ben çok kötü bi evlat oldum ya bu hamilelik sinirlerimi alt üst etti
geçicek inşallah Allah inancım tam ne gelirse rabbimden gelir rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin onun için hayırlı olan benim içimden geçen olsun
canımm benimmm ne oldun ya sennnn..
tüm sıkıntın bugünkü olaylardan tatlım ben internette gördüm haberi dağıldıım rsmenn
bir de arka arkaya kötü olay aynı gün içinde sonu da pek hayırlı değil gibi görünüor mantıklı davranmak gerek..
sen canını çok sıkma nolurr biliorum duyarlılığı olan her insanı inanılmaz üzecek olaylar ama öncelikli duyarlılığın bebek unutma:):)
o sapasağlam hiç bişey olmayacak lütfen kötü şeyler düşünüp kendine çekme..
bu arada sınavların nasıl geçti anlat bakalım
hem sana bi haber veriiim mi cuma günü tedavi doktoruma gittik eşim sordu doktora cinsiyetlete ilgili bişii görünüor mu dedi
kadın baktı baktııııı büyütttü falan erkek diorum ama değişebilir dedi ben şok kaldım
birde nasıl inandırdıysam kendimi kız olacağına önce bi anlık bi üzüldüm sonra kendine gel ezgiiii dedim sen bu hastanede öğrendin normal yolla çocuğunun olmayacağını nasıl üzüldün hatırla dedim o kadar tedaviyi burda yaşadın olcak mı olmayacakmı bir sürü endişe taşıdın şimdi bebeğin var cinsiyete üzülüosunnn sakıııııııııınn dedim kızdım kendime:):)
bir de siz bebeklere isim mevzusunu konuşmuşsunuz ben de söliim dedim
kız olursaERİN
erkek olursa ki öyle olacak sanırımOĞU
nasıl kızlarrr beğendiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?