canımm benimmm ne oldun ya sennnn..
tüm sıkıntın bugünkü olaylardan tatlım ben internette gördüm haberi dağıldıım rsmenn
bir de arka arkaya kötü olay aynı gün içinde sonu da pek hayırlı değil gibi görünüor mantıklı davranmak gerek..
sen canını çok sıkma nolurr biliorum duyarlılığı olan her insanı inanılmaz üzecek olaylar ama öncelikli duyarlılığın bebek unutma:):)
o sapasağlam hiç bişey olmayacak lütfen kötü şeyler düşünüp kendine çekme..
bu arada sınavların nasıl geçti anlat bakalım
hem sana bi haber veriiim mi cuma günü tedavi doktoruma gittik eşim sordu doktora cinsiyetlete ilgili bişii görünüor mu dedi
kadın baktı baktııııı büyütttü falan erkek diorum ama değişebilir dedi ben şok kaldım
birde nasıl inandırdıysam kendimi kız olacağına önce bi anlık bi üzüldüm sonra kendine gel ezgiiii dedim sen bu hastanede öğrendin normal yolla çocuğunun olmayacağını nasıl üzüldün hatırla dedim o kadar tedaviyi burda yaşadın olcak mı olmayacakmı bir sürü endişe taşıdın şimdi bebeğin var cinsiyete üzülüosunnn sakıııııııııınn dedim kızdım kendime:):)
bir de siz bebeklere isim mevzusunu konuşmuşsunuz ben de söliim dedim
kız olursaERİN
erkek olursa ki öyle olacak sanırımOĞU
nasıl kızlarrr beğendiniz mi?
yarın dr gidiyorum çok merake diyorum ne diyecek
Aynı durumdayız şekerim:))) Bizim de değişebilecek bir oğlumuz var:)))) Bence çok güzel isimler bulmuşsunuz. Ben de EMEK istiyorum ama her konuda benden daha ılımlı olan kocacım biraz mırın kırın ediyor. İkna edilmeye ihtiyacı var anlayacağın:)))
ezgim ve bilgem isimler çok güzel koyun walla bacım o isimleri
ezgi seninkinide ekliyorum erkek diye ben bilmem artık değişrise düzeltiriz
teşekkürler cnm beğendiğine sevindm sen ekle bakalım erkek bebek resmini
değişirse değiştiririz tekrar:)
ben bir de düşünüorum oğlum olursa nasıl yollarım askereeee ben onu yollayamaaaaaammm:):):)
ikili test için mi gidiyosun şebnem[/QU
yok canım kontrole gidicem galiba ikili test tarihide verir daha tarih vermedi yarın onuda sorucam çok yoğunmuş bakalım gökmen bey saat 4 de gidicem
ikili test için mi gidiyosun şebnem[/QU
yok canım kontrole gidicem galiba ikili test tarihide verir daha tarih vermedi yarın onuda sorucam çok yoğunmuş bakalım gökmen bey saat 4 de gidicem
hımm bnm 8 haziran bakalım nolcak
Hanımlar merhaba hepinize güzel bir hafta diliyorum stressiz sıkıntısız gerçi haftaya güzel başlamadık iskenderundaki şehitlerimiz çok acı çok üzüldüm allah ailelerine sabır versin yardım filosuna baskında acı olay insan güzel haber duymak istiyor ama malesef. dün kardeşimin eşi dogum yaptı hala oldum:)) çok şeker kızımız oldu adını eylül koydular darısı hepimizin başına sağlıklı bir şekilde bizlerde kucagımıza almayı nasip etsin tanrım..
Hanımlar merhaba hepinize güzel bir hafta diliyorum stressiz sıkıntısız gerçi haftaya güzel başlamadık iskenderundaki şehitlerimiz çok acı çok üzüldüm allah ailelerine sabır versin yardım filosuna baskında acı olay insan güzel haber duymak istiyor ama malesef. dün kardeşimin eşi dogum yaptı hala oldum:)) çok şeker kızımız oldu adını eylül koydular darısı hepimizin başına sağlıklı bir şekilde bizlerde kucagımıza almayı nasip etsin tanrım..
canımm benimmm ne oldun ya sennnn..
tüm sıkıntın bugünkü olaylardan tatlım ben internette gördüm haberi dağıldıım rsmenn
bir de arka arkaya kötü olay aynı gün içinde sonu da pek hayırlı değil gibi görünüor mantıklı davranmak gerek..
sen canını çok sıkma nolurr biliorum duyarlılığı olan her insanı inanılmaz üzecek olaylar ama öncelikli duyarlılığın bebek unutma:):)
o sapasağlam hiç bişey olmayacak lütfen kötü şeyler düşünüp kendine çekme..
bu arada sınavların nasıl geçti anlat bakalım
hem sana bi haber veriiim mi cuma günü tedavi doktoruma gittik eşim sordu doktora cinsiyetlete ilgili bişii görünüor mu dedi
kadın baktı baktııııı büyütttü falan erkek diorum ama değişebilir dedi ben şok kaldım
birde nasıl inandırdıysam kendimi kız olacağına önce bi anlık bi üzüldüm sonra kendine gel ezgiiii dedim sen bu hastanede öğrendin normal yolla çocuğunun olmayacağını nasıl üzüldün hatırla dedim o kadar tedaviyi burda yaşadın olcak mı olmayacakmı bir sürü endişe taşıdın şimdi bebeğin var cinsiyete üzülüosunnn sakıııııııııınn dedim kızdım kendime:):)
bir de siz bebeklere isim mevzusunu konuşmuşsunuz ben de söliim dedim
kız olursaERİN
erkek olursa ki öyle olacak sanırımOĞU
nasıl kızlarrr beğendiniz mi?
kızlar funda bana kızıcak
hani göbek minikken çıkmıyodu diye ama
az önce arkadaşımın çalıştığı bankaya uğradım herkes ay göbek çıkmış bebek büyümüş yesinler falan dedi
noluyo ya dedim içimden galiba davullaşmaya başlıyoruummmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
:):):)ezgicim noluyoruz ya.. sende mi erkek annesi olucaksın? hadi bakalım inşallah bir tosuncuk geliyor.. çok sevindim tatlım.. sana bişiy diyim mi erkek çocuklarla vakit geçirmek çok zevkli.. benim bir yeğenim var 4 yaşına yeni girdi. adı enes.. kar beyazı, kepçe kulaklı bişiy. ama o kadar tatlı ki onunla sohbet etmek.. hamile olduğumu öğrendiğimde onun annesinin dükkanındaydım. o da ordaydı. aldım onu parka gittik.. akşamdan yağmur çiselemişti.. gittik çimlere.. çıkarttım ayakkabılarını, çoraplarını.. koşturdu durdu çimde.. arada teyze deyip el salladı.. çok tatlıydı.. kız olsa yapmaz işte öyle.. narin olur.. ama erkek olunca sal çayıra mevlam kayıra :)
canım benim normale dönmüşsün artık sana kızabilirim. neydi o sabah ki halin bakiim..klava: oklava geliyor bak.. bi daha duymayalım öyle laflar.. sen bizim moral kaynağımızsın.. sen de böyle yaparsan ooooo yandık biz..
noldu canım benim 3 cm bebek gözle görülür bi göbek yapıyormuymuşş.. evet hadi senden bilimsel bi açıklama bekliyoruz..
:):):)
çok hoşuma gitti anlattıkların çoooook teşekkür ederim sevgicimm...
ben tek çocuğum ya ki gerçekten yıllarca bunun için çok üzüldüm
ne biliim böyle kızım olsun yoldaş olsun diordum ama eminimki oğlan da olsa çok seveceğimm sevmemem mümkün değil
o da canım olacak ama sonra evlenecek gitcek karısını daha çok sevecek falan:):)
bişey sölicem ona amannnnn annneeee dicek erkek ya sallamıcak beni ondan korkuyorum:):)
bakıcas artık çarsine kendimize bağlamanın yollarına bakıcas:)
evet merve beklioruz
ben bildiğiniz 5 aylık gibiyimm:):)
3cm 4cm bilmem:):)
ha ha ha ha ha Allahıııım sen ne büyükssüüüüüüüüün :roflol: kızmadım mervecim, ama çok keyiflendim hehehehekızlar funda bana kızıcak
hani göbek minikken çıkmıyodu diye ama
az önce arkadaşımın çalıştığı bankaya uğradım herkes ay göbek çıkmış bebek büyümüş yesinler falan dedi
noluyo ya dedim içimden galiba davullaşmaya başlıyoruummmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
hay ağzına sağlık sevgicim.... Yapsın bakalım bilimsel açıklamasını bizim çok bilmiş doktorun hastası kaydirigubbakcemile3canım benim normale dönmüşsün artık sana kızabilirim. neydi o sabah ki halin bakiim..klava: oklava geliyor bak.. bi daha duymayalım öyle laflar.. sen bizim moral kaynağımızsın.. sen de böyle yaparsan ooooo yandık biz..
noldu canım benim 3 cm bebek gözle görülür bi göbek yapıyormuymuşş.. evet hadi senden bilimsel bi açıklama bekliyoruz..
hakkaeten yaaa, kızlar düşünsenize gelin gelicek, kaynana olcas erkek olursa:))))canım ya kız olunca da bi koca bulup gitmicek mi? oğlun hep senin olucak.. ama kız artık başkasına ait olucak.. alcak kocası gitcek. göndermese gelemicek..oysa oğlun hep sana ait olucak.. bide bir kız alıp getirecek sana.. böylece bi kızın bir oğlun olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?