2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

geçicek cnm yemek yedim dolaştım rahatladım biraz..şimdi iyice hassasım ya sabah o haberler gece rüyalar annemide küstürdüm diye korkunca tövbe namazı kılcam bu akşam bi dahada annemle didişmicem

ezgi ben sanada fundayada dedim kızım kızım demeyin şu bebişlere diye ama nerdeeee laf dinlemiyosunuz ki alemsiniz

insan ilk duyulunca bi burulabilir bu çok normal ama yaşadıklarımı düşününce böle bi şımarıklık yapma lüksümüz ortadan kalkıyo yani dimi ama

ezgim ve bilgem isimler çok güzel koyun walla bacım o isimleri

ezgi seninkinide ekliyorum erkek diye ben bilmem artık değişrise düzeltiriz

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|58|1 Haziran ikili test :Saruboceq: ||
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87| Minik erkek nur topu gibi |erkekgamyoncuiremsu|
03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| Minik erkek nur topu gibi | erkek gamyoncuiremsu|
04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29||31 Mayıs ikili test :Saruboceq: | |
05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|7 Haziran ikili test| |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57|Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|3 Haziran ikili test :Saruboceq: ||
08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76|Minik Melek 47 mm ||
09|Esr0411|13.Mart.10|16.Aralık.10|28|63|?eyvahedigeldismile||
10|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61|minik melek büyüyor | erkek gamyoncuiremsu|
11|Narnisan|15.Mart.10|20.Aralık.10|30|56|?eyvahedigeldismile ||
12|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|58|bebiş büyümüş ||
13|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|8 Haziran ikili test :Saruboceq: | |
14|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59| Minik Melek 23.4 mm | |
15|Beyazceylan|24.Mart.10|29.Aralık.10 | |58|? eyvahedigeldismile ||
16|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57| Minik melek 23 mm ||
17|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
[/table]

:))
sorarlarsa böyle söyleyeceğim değişebilecek bi oğlum var:):)bayıldımm:))
bilgem EMEK de harika bi isim benim inanılmaz hoşuma gitti ve hiç duymadım daha önce çok da orjınal ama devir kötüye gidio sonra bizim çocukların başına iş açmayalım
biri doğu biri emek falan:))

ezgim ve bilgem isimler çok güzel koyun walla bacım o isimleri

ezgi seninkinide ekliyorum erkek diye ben bilmem artık değişrise düzeltiriz

teşekkürler cnm beğendiğine sevindm sen ekle bakalım erkek bebek resmini
değişirse değiştiririz tekrar:)
ben bir de düşünüorum oğlum olursa nasıl yollarım askereeee ben onu yollayamaaaaaammm:):):)

kızlar funda bana kızıcak

hani göbek minikken çıkmıyodu diye ama

az önce arkadaşımın çalıştığı bankaya uğradım herkes ay göbek çıkmış bebek büyümüş yesinler falan dedi

noluyo ya dedim içimden galiba davullaşmaya başlıyoruummmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

teşekkürler cnm beğendiğine sevindm sen ekle bakalım erkek bebek resmini
değişirse değiştiririz tekrar:)
ben bir de düşünüorum oğlum olursa nasıl yollarım askereeee ben onu yollayamaaaaaammm:):):)

ay ezgi aynen ya oğlan istiyodum ya ben bugün ki şehit haberleri içimi kararttı bende diodum şimdi yanımdaki iş arkadaşıma ay bn oğlum olursa nası göndericem askere diye aaaaayyyyy düşünemiyorum yaaakafamçokkarıştı

Hanımlar merhaba hepinize güzel bir hafta diliyorum stressiz sıkıntısız gerçi haftaya güzel başlamadık iskenderundaki şehitlerimiz çok acı çok üzüldüm allah ailelerine sabır versin yardım filosuna baskında acı olay insan güzel haber duymak istiyor ama malesef. dün kardeşimin eşi dogum yaptı hala oldum:)) çok şeker kızımız oldu adını eylül koydular darısı hepimizin başına sağlıklı bir şekilde bizlerde kucagımıza almayı nasip etsin tanrım..

hayırlı olsu halacık gözü aydın kardeşinin

sen nasılsın başka

gözün aydınn canımmmmm
çok isterdim bende bi hala olayım yada teyze ama malesef
ama sizlerden dolayı bol bol teyze olabilicem artık:):)
tekrar tebrikler canım

ezgicim noluyoruz ya.. sende mi erkek annesi olucaksın? hadi bakalım inşallah bir tosuncuk geliyor.. çok sevindim tatlım.. sana bişiy diyim mi erkek çocuklarla vakit geçirmek çok zevkli.. benim bir yeğenim var 4 yaşına yeni girdi. adı enes.. kar beyazı, kepçe kulaklı bişiy. ama o kadar tatlı ki onunla sohbet etmek.. hamile olduğumu öğrendiğimde onun annesinin dükkanındaydım. o da ordaydı. aldım onu parka gittik.. akşamdan yağmur çiselemişti.. gittik çimlere.. çıkarttım ayakkabılarını, çoraplarını.. koşturdu durdu çimde.. arada teyze deyip el salladı.. çok tatlıydı.. kız olsa yapmaz işte öyle.. narin olur.. ama erkek olunca sal çayıra mevlam kayıra :)

canım halalığın hayırlı uğurlu olsun.. allah analı babalı büyütsün.. sanada anne olmayı nasip etsin inşallah...

canım benim normale dönmüşsün artık sana kızabilirim. neydi o sabah ki halin bakiim.. klava: oklava geliyor bak.. bi daha duymayalım öyle laflar.. sen bizim moral kaynağımızsın.. sen de böyle yaparsan ooooo yandık biz..
noldu canım benim 3 cm bebek gözle görülür bi göbek yapıyormuymuşş.. evet hadi senden bilimsel bi açıklama bekliyoruz..

:):):)
çok hoşuma gitti anlattıkların çoooook teşekkür ederim sevgicimm...
ben tek çocuğum ya ki gerçekten yıllarca bunun için çok üzüldüm
ne biliim böyle kızım olsun yoldaş olsun diordum ama eminimki oğlan da olsa çok seveceğimm sevmemem mümkün değil
o da canım olacak ama sonra evlenecek gitcek karısını daha çok sevecek falan:):)
bişey sölicem ona amannnnn annneeee dicek erkek ya sallamıcak beni ondan korkuyorum:):)
bakıcas artık çarsine kendimize bağlamanın yollarına bakıcas:)

evet merve beklioruz
ben bildiğiniz 5 aylık gibiyimm:):)
3cm 4cm bilmem:):)

canım ya kız olunca da bi koca bulup gitmicek mi? oğlun hep senin olucak.. ama kız artık başkasına ait olucak.. alcak kocası gitcek. göndermese gelemicek..oysa oğlun hep sana ait olucak.. bide bir kız alıp getirecek sana.. böylece bi kızın bir oğlun olucak..

ha ha ha ha ha Allahıııım sen ne büyükssüüüüüüüüün :roflol: kızmadım mervecim, ama çok keyiflendim hehehehe
hay ağzına sağlık sevgicim.... Yapsın bakalım bilimsel açıklamasını bizim çok bilmiş doktorun hastası kaydirigubbakcemile3
hakkaeten yaaa, kızlar düşünsenize gelin gelicek, kaynana olcas erkek olursa:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…