Kimsecikler yok bu gün.. Canım sıkıldı benim( ... Bahçeye çıkıp çiceklerimle uğraşayım bari biraz.. Çok güzel kokulu karanfiller almıştim hafta sonu.. onlara bir yer bulup dikeyim:))Görüşürüzzz ... by byy opuyorumnanaktan
aynen cnm ya bende nası beklicem 6 gün daha bilmiyorumfena değilim mervecim.. yarın akşam doktora gideceğimden biraz gerginim.. belirtisizliğim devam ediyor çünkü.. göbeğim bile eski şişkoluğunu kaybetti sanki.. hala 50 kiloyumm.. göğüslerim acıyo ama sanki az biraz.. kasık ağrım var sadece o kadan.. of offf.... dışarda acayip güzel yağmur yağıyor bugün.. hava serin.. tam istediğim gibii. ama ne bileyim işte.. beklemek beni öldürüyor...
ay ne güzel bir bahçenin olması.. benim en büyük hayalim kocaman bahçeli dublex bir ev..
çiçekler ekiyip.. domatesler salatalıklar yetiştireyim.. bi tane çoban köpeğim olsun... tavuklarım falan.. ay düşünmesi bile mutlu ediyor beni..
kızlaarrrrrrrr artık göbeklerimizin resimlerini koysak yavaş yavaş ne dersiniz ben bu akşam eve gidince çekip koyucam ama akşamları fena dolu oluyo merve bu ne hal dersiniz o yüzden sabah çekiimde öle koyiim dimii koymak isteyenler varsa resim koysun bakalım nasılmış göbekler
ezgiicimmm günaydddınnnnn
vallahi kavrulucam o kadar sıcak ki bu hafta okula da gitmeyeceğim tam 4 gündür kapı dışarı çıkmadan evdeyim yüne sıcaktan miğdem bulanıor gerçekten psikolojim bozuldu böyle ağlayıveresim var sürekli olarak eşime sarıorum nie öle yaptın ni böle yapmadın offf....hadi hayırlısıPANADOLCÜM, canım ben gebelik süresince devam edeceğim kan sulandırıcı iğneye
..
Ezgi, günaydın...
Anacım sen Ankara ya gel, yazı bizde geçir, bak orda kavrulcan:)))
vallahi kavrulucam o kadar sıcak ki bu hafta okula da gitmeyeceğim tam 4 gündür kapı dışarı çıkmadan evdeyim yüne sıcaktan miğdem bulanıor gerçekten psikolojim bozuldu böyle ağlayıveresim var sürekli olarak eşime sarıorum nie öle yaptın ni böle yapmadın offf....hadi hayırlısı
tatlım burası çok serin, bekleriz..
canım avatar yapmayacaksın ki msjını yazıcaksın sonra aşağı doğru iniceksin ondan sonra eklenti yazan kısma tıklayacaksın sonra dosya seç diyeceksin sonra istediğin resmi seçeceksin sonrada dosyayı yükle diyeceksin ondan sonrada dosyan yüklendiğinde cevapla butonuna basacaksın hop yazdığın msjla birlikte eklenti olarak resimde çıkıcakremi çekmek bişey değil tatlım, ama ben onu avatar yapmayı bilmiyoruum( Face ye koysam herkes görür Napcaz????
vallahi kavrulucam o kadar sıcak ki bu hafta okula da gitmeyeceğim tam 4 gündür kapı dışarı çıkmadan evdeyim yüne sıcaktan miğdem bulanıor gerçekten psikolojim bozuldu böyle ağlayıveresim var sürekli olarak eşime sarıorum nie öle yaptın ni böle yapmadın offf....hadi hayırlısı
sevgimmm çok teşekkür ederim canım fundacım sana da çok teşekkür ederim canım..
sevgicim benim çokk anım var bi döneme ait kocaeli de çok severim kocaeliyi:):)
canım avatar yapmayacaksın ki msjını yazıcaksın sonra aşağı doğru iniceksin ondan sonra eklenti yazan kısma tıklayacaksın sonra dosya seç diyeceksin sonra istediğin resmi seçeceksin sonrada dosyayı yükle diyeceksin ondan sonrada dosyan yüklendiğinde cevapla butonuna basacaksın hop yazdığın msjla birlikte eklenti olarak resimde çıkıcak
avatar değiştirmeye gelince üstte kullanıcı paneli var oraya tıkla orda avatarını değiştir diyo oraya gir ve dosya ekle bölümünden istediğin avatarı ekle ondan sonra değişikilikleri kaydet de durum bundan ibaret yalnız dosyanın site yönetimi tarafından belirlenen kb'ta olması grekiyor
benim en çok ayaklarımdan zorum var iş yerinde hep ayakkabı içinde ya yanıyo tabanlarım babet yada sandalet falan giyincede gazım oluyo ayıptır sölemesi nolcak halimiz ya
canım avatar yapmayacaksın ki msjını yazıcaksın sonra aşağı doğru iniceksin ondan sonra eklenti yazan kısma tıklayacaksın sonra dosya seç diyeceksin sonra istediğin resmi seçeceksin sonrada dosyayı yükle diyeceksin ondan sonrada dosyan yüklendiğinde cevapla butonuna basacaksın hop yazdığın msjla birlikte eklenti olarak resimde çıkıcak
avatar değiştirmeye gelince üstte kullanıcı paneli var oraya tıkla orda avatarını değiştir diyo oraya gir ve dosya ekle bölümünden istediğin avatarı ekle ondan sonra değişikilikleri kaydet de durum bundan ibaret yalnız dosyanın site yönetimi tarafından belirlenen kb'ta olması grekiyor
benim en çok ayaklarımdan zorum var iş yerinde hep ayakkabı içinde ya yanıyo tabanlarım babet yada sandalet falan giyincede gazım oluyo ayıptır sölemesi nolcak halimiz ya
yok be tatlım, çok rüzgar var dışarıda duramadımfunda ne yaptın cnm benim ektinmi bahçeyi
:):):):):)ekleme işlemi tamadır anladım, ama o KB kısmı dert işte, bir iki kez deedim onu, büyük dosya diyor..
Ayaklara dikkat aman:)))) Gazı da bırak gitsin, ben yapmadım bebiş yaptı dersin olur biter :roflol:
ekleme işlemi tamadır anladım, ama o KB kısmı dert işte, bir iki kez deedim onu, büyük dosya diyor..
Ayaklara dikkat aman:)))) Gazı da bırak gitsin, ben yapmadım bebiş yaptı dersin olur biter :roflol:
bu arada kızlar insanlar iyice sinirlerimi bozmaya başladı ikili test için endişe ediyorum ve o güne kadra pek işey yapmak istemiyorum yani dışarı çıkmak gezmek falan bi tuafım kafaya takmiim diyorum ama tuaf rüyalar görüyorum en yakın arkadaşlarımdan birinin bebeği dawn sendorumlu çıktı iki kere boş gebelik yaşadı sonra amniosentez yağıldıda kız anladı bebeği sağlıklıyımış diye
bende endişe ediyorum ama sağolsun bnm diğer arkadaşlarım niye bu kadar takıyosun ne var bunda olur geçer abarta diolar bende arkadaşıma dedim ki sen evinin banyo fayansına bi ay karar veremedin kafaya taktın gezmediğin seramikçi kalmadı ben çocuğum için endişeleniyorum çokmu dedim nie bizi anlamıyolar
oy gene sinirlenmiş bizim annecik.. ya takma insanları sen boşver.. onlarda sen üzülüyorsun diye öyle söylüyorlardır tatlışım sinir yapma boşuna.. aaa bak kızıma şikayet edicem seni artık..
bu arada kızlar insanlar iyice sinirlerimi bozmaya başladı ikili test için endişe ediyorum ve o güne kadra pek işey yapmak istemiyorum yani dışarı çıkmak gezmek falan bi tuafım kafaya takmiim diyorum ama tuaf rüyalar görüyorum en yakın arkadaşlarımdan birinin bebeği dawn sendorumlu çıktı iki kere boş gebelik yaşadı sonra amniosentez yağıldıda kız anladı bebeği sağlıklıyımış diye
bende endişe ediyorum ama sağolsun bnm diğer arkadaşlarım niye bu kadar takıyosun ne var bunda olur geçer abarta diolar bende arkadaşıma dedim ki sen evinin banyo fayansına bi ay karar veremedin kafaya taktın gezmediğin seramikçi kalmadı ben çocuğum için endişeleniyorum çokmu dedim nie bizi anlamıyolar
evet cnm zaten doktorun ugs inde de belli oluyo bnm usgde daha ileride ama ben yinede son adet tarihine göre hesap yapıorum...yaaa kızlarrr bişey soracam siz nasıl hesapladınız hamile kaldığınız haftanızı son adet tarihinize göremi?????
kuzuuumm sakinnn germe bakalımm yeğenii...
bıraksana sen kimin ne söylediğini herkes heran herşeyi anlayamaz beklememek de gerek yoksa sen üzülürsün
boşverr....
zamanı gelir onlar da yaşarlar hamileliği o zaman anlarlar en iyii...
sen gül geç canım benim:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?