2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kolay gelsin cicim gelince yaz bnmde cnm sıkıldı kimse yazmayınca

aynen cnm ya bende nası beklicem 6 gün daha bilmiyorum

evet ya süper bi duygu gerçekten havuda oldu mu tam olur dimi sevgim

kızlaarrrrrrrr artık göbeklerimizin resimlerini koysak yavaş yavaş ne dersiniz ben bu akşam eve gidince çekip koyucam ama akşamları fena dolu oluyo merve bu ne hal dersiniz o yüzden sabah çekiimde öle koyiim dimii koymak isteyenler varsa resim koysun bakalım nasılmış göbekler

remi çekmek bişey değil tatlım, ama ben onu avatar yapmayı bilmiyoruum( Face ye koysam herkes görür Napcaz????

ezgiicimmm günaydddınnnnn

PANADOLCÜM, canım ben gebelik süresince devam edeceğim kan sulandırıcı iğneye
..

Ezgi, günaydın...
Anacım sen Ankara ya gel, yazı bizde geçir, bak orda kavrulcan:)))
vallahi kavrulucam o kadar sıcak ki bu hafta okula da gitmeyeceğim tam 4 gündür kapı dışarı çıkmadan evdeyim yüne sıcaktan miğdem bulanıor gerçekten psikolojim bozuldu böyle ağlayıveresim var sürekli olarak eşime sarıorum nie öle yaptın ni böle yapmadın offf....hadi hayırlısı

tatlım burası çok serin, bekleriz..

remi çekmek bişey değil tatlım, ama ben onu avatar yapmayı bilmiyoruum( Face ye koysam herkes görür Napcaz????
canım avatar yapmayacaksın ki msjını yazıcaksın sonra aşağı doğru iniceksin ondan sonra eklenti yazan kısma tıklayacaksın sonra dosya seç diyeceksin sonra istediğin resmi seçeceksin sonrada dosyayı yükle diyeceksin ondan sonrada dosyan yüklendiğinde cevapla butonuna basacaksın hop yazdığın msjla birlikte eklenti olarak resimde çıkıcak

avatar değiştirmeye gelince üstte kullanıcı paneli var oraya tıkla orda avatarını değiştir diyo oraya gir ve dosya ekle bölümünden istediğin avatarı ekle ondan sonra değişikilikleri kaydet de durum bundan ibaret yalnız dosyanın site yönetimi tarafından belirlenen kb'ta olması grekiyor

benim en çok ayaklarımdan zorum var iş yerinde hep ayakkabı içinde ya yanıyo tabanlarım babet yada sandalet falan giyincede gazım oluyo ayıptır sölemesi nolcak halimiz ya

sevgimmm çok teşekkür ederim canım fundacım sana da çok teşekkür ederim canım..
sevgicim benim çokk anım var bi döneme ait kocaeli de çok severim kocaeliyi:):)

ne demek datlım kaymaklım:)))))) her zaman kapımız açık:))))) serin serin püfür püfür:))

ekleme işlemi tamadır anladım, ama o KB kısmı dert işte, bir iki kez deedim onu, büyük dosya diyor..

Ayaklara dikkat aman:)))) Gazı da bırak gitsin, ben yapmadım bebiş yaptı dersin olur biter :roflol:

funda ne yaptın cnm benim ektinmi bahçeyi
yok be tatlım, çok rüzgar var dışarıda duramadım

ekleme işlemi tamadır anladım, ama o KB kısmı dert işte, bir iki kez deedim onu, büyük dosya diyor..

Ayaklara dikkat aman:)))) Gazı da bırak gitsin, ben yapmadım bebiş yaptı dersin olur biter :roflol:
:):):):):)
ben yapmadım bebek yaptı haaaa:):):)
tuttum bunu:)

ne yap bilior musun
çalıştığın yer klimalı değilse işe giderken normal ayakkabını giy iş yerine bi tane terlik yada babaet koy orda onu giy

ya o duruma bende sinir oluyorum ama öle bişey olduğu zaman facedeki adresime mail at ben sana küçültürüm paintte falan

sorun olmaz yani

bu arada kızlar insanlar iyice sinirlerimi bozmaya başladı ikili test için endişe ediyorum ve o güne kadra pek işey yapmak istemiyorum yani dışarı çıkmak gezmek falan bi tuafım kafaya takmiim diyorum ama tuaf rüyalar görüyorum en yakın arkadaşlarımdan birinin bebeği dawn sendorumlu çıktı iki kere boş gebelik yaşadı sonra amniosentez yağıldıda kız anladı bebeği sağlıklıyımış diye

bende endişe ediyorum ama sağolsun bnm diğer arkadaşlarım niye bu kadar takıyosun ne var bunda olur geçer abarta diolar bende arkadaşıma dedim ki sen evinin banyo fayansına bi ay karar veremedin kafaya taktın gezmediğin seramikçi kalmadı ben çocuğum için endişeleniyorum çokmu dedim nie bizi anlamıyolar

oy gene sinirlenmiş bizim annecik.. ya takma insanları sen boşver.. onlarda sen üzülüyorsun diye öyle söylüyorlardır tatlışım sinir yapma boşuna.. aaa bak kızıma şikayet edicem seni artık..

oy gene sinirlenmiş bizim annecik.. ya takma insanları sen boşver.. onlarda sen üzülüyorsun diye öyle söylüyorlardır tatlışım sinir yapma boşuna.. aaa bak kızıma şikayet edicem seni artık..

kızıma bide öle eminiz ki kızıma yazmışız hemen bak bak bak erkek olsunda o minik sen gör gününü

yaaa kızlarrr bişey soracam siz nasıl hesapladınız hamile kaldığınız haftanızı son adet tarihinize göremi?????

kuzuuumm sakinnn germe bakalımm yeğenii...
bıraksana sen kimin ne söylediğini herkes heran herşeyi anlayamaz beklememek de gerek yoksa sen üzülürsün
boşverr....
zamanı gelir onlar da yaşarlar hamileliği o zaman anlarlar en iyii...
sen gül geç canım benim:):)

yaaa kızlarrr bişey soracam siz nasıl hesapladınız hamile kaldığınız haftanızı son adet tarihinize göremi?????
evet cnm zaten doktorun ugs inde de belli oluyo bnm usgde daha ileride ama ben yinede son adet tarihine göre hesap yapıorum...

evet cnm aynen kızlar şu resim ekleme işine kimse bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…