kizlar ben resim yukleyemiyorum bi turlu beceremedim ya nasil yapiliyor bu
gunaydin kizlarrrr a.s.
Canımın içiiiiiii sakın sen dert etme onları.. Bak ben dün akşam eltimle konuşuyordum telde, doktor iş yapma yorulma dedi bana dedim, hadi leeen sen naz yapıyosun ben hiç öyle bişey yapmadım dedi gayet rahat:))))))) Milleti sallama, burda birtek biz anlıyoruz birbirimizi.... Onlar öpüşüp hamile kaldıkları için biraz bize göre ruhsuz oluyorlar.bu arada kızlar insanlar iyice sinirlerimi bozmaya başladı ikili test için endişe ediyorum ve o güne kadra pek işey yapmak istemiyorum yani dışarı çıkmak gezmek falan bi tuafım kafaya takmiim diyorum ama tuaf rüyalar görüyorum en yakın arkadaşlarımdan birinin bebeği dawn sendorumlu çıktı iki kere boş gebelik yaşadı sonra amniosentez yağıldıda kız anladı bebeği sağlıklıyımış diye
bende endişe ediyorum ama sağolsun bnm diğer arkadaşlarım niye bu kadar takıyosun ne var bunda olur geçer abarta diolar bende arkadaşıma dedim ki sen evinin banyo fayansına bi ay karar veremedin kafaya taktın gezmediğin seramikçi kalmadı ben çocuğum için endişeleniyorum çokmu dedim nie bizi anlamıyolar
Evet tatlım ya, benim doktorum da öyle hesaplıyor sat ıcanım ama hemşire diyoki transferden 14 gün öncesinden hesaplıyomuşuz adetten değil diyo
Üf yaaa, bi daha burada yemeklerden bahsetmeyelim kızlar:)karnımmmmm açıktııı :))))) ve canım dünden beri merve senin yüzünden mantı çekiyor:)))) bugün yapıcam giderken alım mantı bari
Mralciiim MAŞALLAH BEBıŞıNE:)))) Gözün aydın arkadaşımm:)))))merhaba kızlar
yetişemiyorum sohbetlerinize, karne dönemi yaklaşıyor biraz yoğun işler....
Herkez iyidir umarım takip edemiyorum ama hepimize duacıyım kaderdaşlarım opuyorumnanaktan
ben de ikili tarama testi için gittim doktora 12+4 günlük, boyu da 61 mm ve ense kalınlığı 1.2 mm çıktı. MAŞALLAH
kan verdim onun sonucunu yarın akşam alıcaz. :Saruboceq:
inşallah her şey yolunda gider
Rabbim yar ve yardımcımız olsun a.s.a.s.
turkbayragi
Çidooo, maşallah ne kadar güzel büyümüşleeer, ayyyy yerim kız ben onları.. Ay iyi ki Ankaradayım, ikiz sevebilicem yaaa:)))kızlarrr bebişlerim çok iyiymiş şükürler olsun :)) biri 19.2 mm diğeri 19.6 :))) kurban olurum ben onlaraaaaaaaa
ultrasonda birazda kanamam görüldü ama korkmamam gerekiyormuş...umarım herşeyi sorunsuz atlatırız..
mervecim sen 2li test için endişeleniyorsun haklısında doğrusu ama ben bugün dr dan ikizlere 2li 3lü testler yapılmadığını öğrendim...birde beni düşün moral olsun sana:)))
Bakın demedi demeyin, erkek bebişler sonradan büyük oranda değişicek, şimdi kordon mordon karışıyo, o nedenle ilk ultrasonlarda hep erkek diyorlar:)walla bu topikte erkek bebek patlaması olcak galiba ne dersiniz gözün aydın cnm minik oğlan hayırlıolsungamyoncuiremsu
Merveee, bu senin göbişmi şekerim:))))) MAŞALLAH:)biraz daha büyüttüm arkadaşlar
günaydın canımın içigünaydın hamişler...
aynen ya öpüş koklaş bebeği yapıolar endişe falan hak getire hahahahahahahCanımın içiiiiiii sakın sen dert etme onları.. Bak ben dün akşam eltimle konuşuyordum telde, doktor iş yapma yorulma dedi bana dedim, hadi leeen sen naz yapıyosun ben hiç öyle bişey yapmadım dedi gayet rahat:))))))) Milleti sallama, burda birtek biz anlıyoruz birbirimizi.... Onlar öpüşüp hamile kaldıkları için biraz bize göre ruhsuz oluyorlar.
Bakın demedi demeyin, erkek bebişler sonradan büyük oranda değişicek, şimdi kordon mordon karışıyo, o nedenle ilk ultrasonlarda hep erkek diyorlar:)
Merveee, bu senin göbişmi şekerim:))))) MAŞALLAH:)
günaydın kızlarrrr ya mervecim bendede aynı göbek durumu :)))) ya bu hafta sonu düğünümüz var abiye kıyafetlerimi deniyorum benim halmi bir görseniz fermuarlar yukarı çıkmıyor 1 tanesi oldu oda likralı olduğu için :)
karnımmmmm açıktııı :))))) ve canım dünden beri merve senin yüzünden mantı çekiyor:)))) bugün yapıcam giderken alım mantı bari
merhaba kızlar
yetişemiyorum sohbetlerinize, karne dönemi yaklaşıyor biraz yoğun işler....
Herkez iyidir umarım takip edemiyorum ama hepimize duacıyım kaderdaşlarım opuyorumnanaktan
ben de ikili tarama testi için gittim doktora 12+4 günlük, boyu da 61 mm ve ense kalınlığı 1.2 mm çıktı. MAŞALLAH
kan verdim onun sonucunu yarın akşam alıcaz. :Saruboceq:
inşallah her şey yolunda gider
Rabbim yar ve yardımcımız olsun a.s.a.s.
turkbayragi
bi oğlan haberide ben vereyim size bugün ayrıntılı bebeşimi gördük banada doktor kesin olmayan erkek dedi 2 li test için 9 haziran randevum şuan müsait bi yerde deilim detaylı yazarım kızlar görüşürüzz
kızlarrr bebişlerim çok iyiymiş şükürler olsun :)) biri 19.2 mm diğeri 19.6 :))) kurban olurum ben onlaraaaaaaaa
ultrasonda birazda kanamam görüldü ama korkmamam gerekiyormuş...umarım herşeyi sorunsuz atlatırız..
mervecim sen 2li test için endişeleniyorsun haklısında doğrusu ama ben bugün dr dan ikizlere 2li 3lü testler yapılmadığını öğrendim...birde beni düşün moral olsun sana:)))
vee işte minik bebeğimin bendeki eseri minik bi göbek :CüvCüv:
ya evet bencede dr kordonu görüyor olabilirler çünkü ben hep bebeğimiz kız diye seviyorum hissediyorum içimdeki kız:))))
ya çok özür dilerim ya bi daha yemek lafı etmicem söz e canın çekiyosa söle bi yerden mantı ye bari içime dert olur bnm
günaydın hamişler nasılsınız?
ii fısıtk sen nerelerdesin bakalım son durumlar nası bebiş nasılgünaydın hamişler nasılsınız?
kızlar diğer topiklerden okudum siz bu beslenme işini nasıl yapıyosunuz ben süt içmiyorum içemiyorum eşimle herğün bu sebeple tartışıyoruz aldığı sütleri kendi içmek zorunda kalıyor balık konusundada ton balık konserve olurmu çünkü evde balık kokusuna tahammül edemiyorum doktorum bir çok şey saydı ama ben hep böyle turşu ekşi hamur işi şeyleri canım istiyor artık et bile yememeye başladım hep zorlamalarından oluyor özellikle eşim yüzünden(((
çiğdem kız kocaman olmuş bunlar.. Allah nazarlardan saklasın. tüh tüh maşallah..
canım allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.2 li test neden yapılmıyormuş ikizlere anlamadım ama... kocaman öptük bebeğimle sizi.....
tşkler canım:) evet büyüyolar maşşallahhh2li test ikizlerde yapılınca doğru sonuç vermiyomuş her halukarda riskli gruba giriyomuş felan gibi bişeyler dedi dr um onun yerine ayrıntılı ultrasonlarla takip ediliyomuşsun...
bizde sizi öpüyoruzzz gocuman gocuman :))
çiğdem kız kocaman olmuş bunlar.. Allah nazarlardan saklasın. tüh tüh maşallah..
canım allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.2 li test neden yapılmıyormuş ikizlere anlamadım ama... kocaman öptük bebeğimle sizi.....
tşkler canım:) evet büyüyolar maşşallahhh2li test ikizlerde yapılınca doğru sonuç vermiyomuş her halukarda riskli gruba giriyomuş felan gibi bişeyler dedi dr um onun yerine ayrıntılı ultrasonlarla takip ediliyomuşsun...
bizde sizi öpüyoruzzz gocuman gocuman :))
çidoş ben netten balktım 3 lü ve 4 lü yapılıyomuş varmı acaba öle bişey yoksa senin minnoşlara hiç bişey mi yapılmicak
Çidooo, maşallah ne kadar güzel büyümüşleeer, ayyyy yerim kız ben onları.. Ay iyi ki Ankaradayım, ikiz sevebilicem yaaa:)))
yaaaaa kocaman oldular teyzesii:))) yii bizi ham humdelikafadulden evet çok şanslıyız bebişlerimiz doğmadan arkadaş buldular :))
çidoş ben netten balktım 3 lü ve 4 lü yapılıyomuş varmı acaba öle bişey yoksa senin minnoşlara hiç bişey mi yapılmicak
hiç bilmiyorum güzelim dr un dediğine göre bazı dr arkadaşlar isteerler bu testi ama hiç bir anlamı yok... onun için ayrıntılı ultrason ile kontrol edilir bebekler dedi.. banada ilginç geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?