2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

vee işte minik bebeğimin bendeki eseri minik bi göbek :CüvCüv:

Eklentiler

• $adsız.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $adsız2.webp
    718 bayt · Görüntüleme: 27
Canımın içiiiiiii sakın sen dert etme onları.. Bak ben dün akşam eltimle konuşuyordum telde, doktor iş yapma yorulma dedi bana dedim, hadi leeen sen naz yapıyosun ben hiç öyle bişey yapmadım dedi gayet rahat:))))))) Milleti sallama, burda birtek biz anlıyoruz birbirimizi.... Onlar öpüşüp hamile kaldıkları için biraz bize göre ruhsuz oluyorlar.
canım ama hemşire diyoki transferden 14 gün öncesinden hesaplıyomuşuz adetten değil diyo
Evet tatlım ya, benim doktorum da öyle hesaplıyor sat ı
karnımmmmm açıktııı :))))) ve canım dünden beri merve senin yüzünden mantı çekiyor:)))) bugün yapıcam giderken alım mantı bari
Üf yaaa, bi daha burada yemeklerden bahsetmeyelim kızlar:)
Mralciiim MAŞALLAH BEBıŞıNE:)))) Gözün aydın arkadaşımm:)))))
Çidooo, maşallah ne kadar güzel büyümüşleeer, ayyyy yerim kız ben onları.. Ay iyi ki Ankaradayım, ikiz sevebilicem yaaa:)))
walla bu topikte erkek bebek patlaması olcak galiba ne dersiniz gözün aydın cnm minik oğlan hayırlıolsungamyoncuiremsu
Bakın demedi demeyin, erkek bebişler sonradan büyük oranda değişicek, şimdi kordon mordon karışıyo, o nedenle ilk ultrasonlarda hep erkek diyorlar:)
biraz daha büyüttüm arkadaşlar
Merveee, bu senin göbişmi şekerim:))))) MAŞALLAH:)

günaydın kızlarrrr ya mervecim bendede aynı göbek durumu :)))) ya bu hafta sonu düğünümüz var abiye kıyafetlerimi deniyorum benim halmi bir görseniz fermuarlar yukarı çıkmıyor 1 tanesi oldu oda likralı olduğu için :)

ya evet bencede dr kordonu görüyor olabilirler çünkü ben hep bebeğimiz kız diye seviyorum hissediyorum içimdeki kız:))))

günaydın hamişler...
günaydın canımın içi
aynen ya öpüş koklaş bebeği yapıolar endişe falan hak getire hahahahahahah

hadi ya demek sende bnm kadar oldun :)) sonumuz hayrolsun

meralcim nihayet sesin çıktı... canım haberler çok güzel.. inşallah hep böyle devam eder..

ya hayıyyyyyyyyyyy ... şaka şaka.. maşallah canım.. allah sağlık, mutluluk versin. kız erkek ne farkeder..

çiğdem kız kocaman olmuş bunlar.. Allah nazarlardan saklasın. tüh tüh maşallah..
canım allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.2 li test neden yapılmıyormuş ikizlere anlamadım ama... kocaman öptük bebeğimle sizi.....

vee işte minik bebeğimin bendeki eseri minik bi göbek :CüvCüv:

bak sen minik bebek mi,? bacım sen kaç aylık hamişsin? :))))

ya evet bencede dr kordonu görüyor olabilirler çünkü ben hep bebeğimiz kız diye seviyorum hissediyorum içimdeki kız:))))

bence de öyle şemnemcim.. yarısı kız çıkacak onların.. kız, kız..

ya çok özür dilerim ya bi daha yemek lafı etmicem söz e canın çekiyosa söle bi yerden mantı ye bari içime dert olur bnm

benimde canım çekti mantı.. böyle bol yoğurtlu üstüne salçalı sos, sumak, nane... dumanı üstünde... allahhhhhhhhh....... ben de alcam akşam eve giderken.. burda ev mantısı yapan bi yer var.. bende alcam işte...

kızlar diğer topiklerden okudum siz bu beslenme işini nasıl yapıyosunuz ben süt içmiyorum içemiyorum eşimle herğün bu sebeple tartışıyoruz aldığı sütleri kendi içmek zorunda kalıyor balık konusundada ton balık konserve olurmu çünkü evde balık kokusuna tahammül edemiyorum doktorum bir çok şey saydı ama ben hep böyle turşu ekşi hamur işi şeyleri canım istiyor artık et bile yememeye başladım hep zorlamalarından oluyor özellikle eşim yüzünden(((

günaydın hamişler nasılsınız?
ii fısıtk sen nerelerdesin bakalım son durumlar nası bebiş nasıl

ay bende öleyim ya süt balık et hiçbirini içmiyorumda yemiyorumda çünkü etten ve balıktan tiksindim..

sütte oldum olası sevmem dün gece başladım süte içtim bütün gece gaz yaptı bi daha tövbe dedim nolcak bizim halimiz allahtan gökmen bana daha şunu bunu ye demedi 3 ay o senden beslenir dedi mide bulantılarımdan bişey yiyemiyorum diye kafaya takıyodum sanırım o yüzden öle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…