2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

İyi sayılır. Arada kahverengi akıntırım olmasa daha da iyi olacak ya. Bugün doktor randevum var. 10 gündür görmüyordum bebeğimi. heycanlıyım o yüzden.

Eşim grip oldu. Dün gece ayrı uyuduk bana geçmesin diye. Şimdi evde yatıyor bense işteyim.

aaaaa süper yaşasın bebişi görüceksin deme akıntılarıda takma çünkü koyurenk olması iikalıntılar kalmış demek kırmızı olmasında rabdevudan sonra bi girde yaz bari sonucu

eşime bende bugün incecik şeyler giyince öle dedim hasta olursan salonda yatarsın diye riske atmaya gerek yok ii yapmışsınız cnm

Panadolcüm, o kan sulandırıcı iğneye ben de devam ediyorum, hatta doktorum rapor bile çıkarttırdı bana, gebelik boyunca her gün olucam şekerim, sen yine iyiymişsin, 12 hafta ne ki, hemen bitiverir:))) Pıt pıt larına az kaldı di mi?
fundacım günaydınnnnn nasılsın bu sabah fuşya elbiseli kız :)))

İyiyim şekerim:))) bebişim de iyi galiba, sabah yine aç kurt gibi uyandırdı annesini:)))
Bugün yeni elbisemizi giyeriz diyoduk, ama anacım benim evin yeri buz gibi.. ankaranın aşağı semtleri yanıyor, ben burada donuyorum yaa( evden çıkarken hep kalın giyinme ihtiyacı hissediyorum, burası serin ya, şehre inince yanıyorum tabi:))) Karar verdim lahana usulü takılıcam hehe

en iyisi cnm ya üşütmede yada elbisenin üzerine merserize bi hırka al yanarsan çıkarırısın

canımcıgım günaydın ben daha iyiyim sen nasılsın dün berbat sıcak vardı ist. 2 gündür başım agrıyor minoset aldım dayanamadım artık.

canım gözün aydın maşallah allah nazardan korusun saglıklı olsunda en önemlisi o kız olsun erkek olsun ama hepisinin ayrı heycanı var...

ay yavru kuşum büyümüş mü? maşallah annesi.. sen eşine bebeğini anlat gelince küskünlük falan kalmaz aranızda..

ay mervecim sen çok yaşa emi.. bende yapıcam aynısını.. şu perşembe günü bir geçsin.. bir göreyim bebişimi.. hemen yapıcam...

yaşasın bir prenses geliyor nihayet.. hemde büyümüş.. magnum afiyet olsun tatlım. şimdik canım çekti valla.. böyle ısırınca kıtır kıtır..

gözün aydın tatlım.. hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah..

şebnemcim canım bebeğin iyi olmasına çok sevindim.. yalnız şu ataerkil durum canımı sıkmaya başladı.. bu ne ya erkek egemenliği olacak topiğimizde..

canımcıgım günaydın ben daha iyiyim sen nasılsın dün berbat sıcak vardı ist. 2 gündür başım agrıyor minoset aldım dayanamadım artık.
geçmiş olsun cnm ya zaten alabileceğimiz tek ağrı kesici o galiba en kısa zamanda geçer inşallah ağrın
günaydınnnn mervecimmmmm
nasılsınsınızz
burası gene yanıorr(
cnm burdada nedense güneş kaçtı ama boğucu ve kötü bi hava var bi yağsa yağmur
evet cnm çok tatlı bi fikir dene sende tavisye ederim bunun için küsmeye gerek yok
günaydın fıstıklar.. ne var ne yok...
günaydın cnm ya nasılsn bakalıma.s.

Kimsecikler yok bu gün.. Canım sıkıldı benim( ... Bahçeye çıkıp çiceklerimle uğraşayım bari biraz.. Çok güzel kokulu karanfiller almıştim hafta sonu.. onlara bir yer bulup dikeyim:))Görüşürüzzz ... by byy opuyorumnanaktan

fena değilim mervecim.. yarın akşam doktora gideceğimden biraz gerginim.. belirtisizliğim devam ediyor çünkü.. göbeğim bile eski şişkoluğunu kaybetti sanki.. hala 50 kiloyumm.. göğüslerim acıyo ama sanki az biraz.. kasık ağrım var sadece o kadan.. of offf.... dışarda acayip güzel yağmur yağıyor bugün.. hava serin.. tam istediğim gibii. ama ne bileyim işte.. beklemek beni öldürüyor...

ay ne güzel bir bahçenin olması.. benim en büyük hayalim kocaman bahçeli dublex bir ev..
çiçekler ekiyip.. domatesler salatalıklar yetiştireyim.. bi tane çoban köpeğim olsun... tavuklarım falan.. ay düşünmesi bile mutlu ediyor beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…