İyi sayılır. Arada kahverengi akıntırım olmasa daha da iyi olacak ya. Bugün doktor randevum var. 10 gündür görmüyordum bebeğimi. heycanlıyım o yüzden.
Eşim grip oldu. Dün gece ayrı uyuduk bana geçmesin diye. Şimdi evde yatıyor bense işteyim.
Panadolcüm, o kan sulandırıcı iğneye ben de devam ediyorum, hatta doktorum rapor bile çıkarttırdı bana, gebelik boyunca her gün olucam şekerim, sen yine iyiymişsin, 12 hafta ne ki, hemen bitiverir:))) Pıt pıt larına az kaldı di mi?merhaba hanımlar nasılsınız ben bugun keseyi görmeye gittik allaha şükür kese göründü tek kese çift konmuştu bunada şükür haziranın 1 kalp atışına çagırdı dr. ya progynex iğneye devam et dedi yada progestan kullan dedi günde 3 kez 3 defa fragmin igne kullanıyodum göbekten kan sulandırıcı devam et dedi 12 hafta olana kadar dedi hayırlısı artık bu aşamalara geldik ilaç kullanmak sorun degil kendinize ve bebişlere iyi bakın iyi akşamlar...
fundacım günaydınnnnn nasılsın bu sabah fuşya elbiseli kız :)))
Panadolcüm, o kan sulandırıcı iğneye ben de devam ediyorum, hatta doktorum rapor bile çıkarttırdı bana, gebelik boyunca her gün olucam şekerim, sen yine iyiymişsin, 12 hafta ne ki, hemen bitiverir:))) Pıt pıt larına az kaldı di mi?
İyiyim şekerim:))) bebişim de iyi galiba, sabah yine aç kurt gibi uyandırdı annesini:)))
Bugün yeni elbisemizi giyeriz diyoduk, ama anacım benim evin yeri buz gibi.. ankaranın aşağı semtleri yanıyor, ben burada donuyorum yaa( evden çıkarken hep kalın giyinme ihtiyacı hissediyorum, burası serin ya, şehre inince yanıyorum tabi:))) Karar verdim lahana usulü takılıcam hehe
Panadolcüm, o kan sulandırıcı iğneye ben de devam ediyorum, hatta doktorum rapor bile çıkarttırdı bana, gebelik boyunca her gün olucam şekerim, sen yine iyiymişsin, 12 hafta ne ki, hemen bitiverir:))) Pıt pıt larına az kaldı di mi?
canım merhaba sen ne kadar devam edeceksin kan sulandırıcı iğneye neden uzun dönem devam edeceksin evet pıt pıtlara az kaldı:)))her dönemler heycanlı hayırlı saglıklı olalımda katlanırız herşeye..
günaydın :))))) dün kontrolum çok iyi geçti ikili testide yaptı herşey yolunda dedi kan sonuçumu perşembe alıcam bakalım. ya çok tatlıydı ellerini kollarını kımıldatıyor dün dr hasta gittim yine atağım tuttu.ama bebişimi görünce dedim senin için değer bütün çektiğim o acilar ataklarım .dr cinsiyetini sorduk erkek olması yüksek galiba ama kızda olma şansı hala var ben artık dün gördüklerimden sonra aklım fikrim tamamen bebişimin rabbim sana şükürlerrr olsunnnn:))))))
ezgiicimmm günaydddınnnnn
ben çok kötüyüm yine gittim usgye bebişim poposunun üstünde zıplıyodu çok şeker ya 45mm olmuş 2 li test zamanı gelmiş dedi 12 haftalık görünüyor ama bu usg güzel deil yarın çok güzel olucak eşimle küstük kızlar bugün hastaneye gidecekti ben unutmuşum daha dün akşam konuşmuştuk yandım ben çok inat ya asla barışmaz şimdi bide mesaj döşemiş sormayın gitsin bu saate kadar aklına bile gelmedim insan sevdiğine bi sorar tahlilin nasıldı diye sen beni sevmiyosun fln yandım ben yandımmmm
özlem eşinden önce ben yakıcam seni ya o nası msja başlamak bari ben çok kötüyüm yazdıktan sonra bi gülen surat koysaydın ödüm koptu okuyunca bak bende senden beter panik var ona göre ter çıktı bi an bebeğe bişey oldu sandım
neyseki minik büyümüş ve ii allah nazardan saklasıneşininde eve gelince gönlünü ak
önce hiç üstüne gitme
sonra istersen göbeğine baba annem çok üzüldü özür diliyomuş seni çok seviyomuş yaz aç göster ben geçen gün öle yaptım işe yaradı
Kızlar bugün randevumuz vardı. Bebeğim 78 mm olmuş. Ense kalınlığı 1,86 :) Doktorum herşey yolunda dedi. Veeeeee pipisi görünmedi :))) Bu haftada normalde pipi olsaydı görürdük. O yüzden şimdilik KIZ geliyor gibi görünüyor :)))) bebeğim çok hareketliydi çünkü muayeneden önce bir magnumu mideye indirdim. Ellerinin biri ensesinde diğeri ağzındaydı. Bacaklarını uzatıp çekiyordu. Artık iyice bir bebeğe benziyor. 2,5 hafta önce uzaylı gibiydi :)
merhaba hanımlar nasılsınız ben bugun keseyi görmeye gittik allaha şükür kese göründü tek kese çift konmuştu bunada şükür haziranın 1 kalp atışına çagırdı dr. ya progynex iğneye devam et dedi yada progestan kullan dedi günde 3 kez 3 defa fragmin igne kullanıyodum göbekten kan sulandırıcı devam et dedi 12 hafta olana kadar dedi hayırlısı artık bu aşamalara geldik ilaç kullanmak sorun degil kendinize ve bebişlere iyi bakın iyi akşamlar...
günaydın :))))) dün kontrolum çok iyi geçti ikili testide yaptı herşey yolunda dedi kan sonuçumu perşembe alıcam bakalım. ya çok tatlıydı ellerini kollarını kımıldatıyor dün dr hasta gittim yine atağım tuttu.ama bebişimi görünce dedim senin için değer bütün çektiğim o acilar ataklarım .dr cinsiyetini sorduk erkek olması yüksek galiba ama kızda olma şansı hala var ben artık dün gördüklerimden sonra aklım fikrim tamamen bebişimin rabbim sana şükürlerrr olsunnnn:))))))
günaydınnnn mervecimmmmm
nasılsınsınızz
burası gene yanıorr(
günaydın fıstıklar.. ne var ne yok...
geçmiş olsun cnm ya zaten alabileceğimiz tek ağrı kesici o galiba en kısa zamanda geçer inşallah ağrıncanımcıgım günaydın ben daha iyiyim sen nasılsın dün berbat sıcak vardı ist. 2 gündür başım agrıyor minoset aldım dayanamadım artık.
cnm burdada nedense güneş kaçtı ama boğucu ve kötü bi hava var bi yağsa yağmurgünaydınnnn mervecimmmmm
nasılsınsınızz
burası gene yanıorr(
evet cnm çok tatlı bi fikir dene sende tavisye ederim bunun için küsmeye gerek yokay yavru kuşum büyümüş mü? maşallah annesi.. sen eşine bebeğini anlat gelince küskünlük falan kalmaz aranızda..
ay mervecim sen çok yaşa emi.. bende yapıcam aynısını.. şu perşembe günü bir geçsin.. bir göreyim bebişimi.. hemen yapıcam...
yaşasın bir prenses geliyor nihayet.. hemde büyümüş.. magnum afiyet olsun tatlım. şimdik canım çekti valla.. böyle ısırınca kıtır kıtır..
gözün aydın tatlım.. hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah..
şebnemcim canım bebeğin iyi olmasına çok sevindim.. yalnız şu ataerkil durum canımı sıkmaya başladı.. bu ne ya erkek egemenliği olacak topiğimizde..
günaydın cnm ya nasılsn bakalıma.s.günaydın fıstıklar.. ne var ne yok...
Kimsecikler yok bu gün.. Canım sıkıldı benim( ... Bahçeye çıkıp çiceklerimle uğraşayım bari biraz.. Çok güzel kokulu karanfiller almıştim hafta sonu.. onlara bir yer bulup dikeyim:))Görüşürüzzz ... by byy opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?