evet cnm zaten doktorun ugs inde de belli oluyo bnm usgde daha ileride ama ben yinede son adet tarihine göre hesap yapıorum...
evet cnm aynen kızlar şu resim ekleme işine kimse bişey demedi
canım ama hemşire diyoki transferden 14 gün öncesinden hesaplıyomuşuz adetten değil diyo
aaaaa olsun sende daha sonra ekersin karanfilleriniyok be tatlım, çok rüzgar var dışarıda duramadım
:):):):):)
ben yapmadım bebek yaptı haaaa:):):)
tuttum bunu:)
ne yap bilior musun
çalıştığın yer klimalı değilse işe giderken normal ayakkabını giy iş yerine bi tane terlik yada babaet koy orda onu giy
yaaa kızlarrr bişey soracam siz nasıl hesapladınız hamile kaldığınız haftanızı son adet tarihinize göremi?????
aaaaa olsun sende daha sonra ekersin karanfillerini
çok mantıklı ezgicim ama bnm iş yerimle zorum yanımdaki ofis boy olan cins heryeri açıyo üşüyorum diyorum açıyo yer siliyo ofisin sokak kapısını açıo yerler kurusun diye cins ya
bu arada kızlar insanlar iyice sinirlerimi bozmaya başladı ikili test için endişe ediyorum ve o güne kadra pek işey yapmak istemiyorum yani dışarı çıkmak gezmek falan bi tuafım kafaya takmiim diyorum ama tuaf rüyalar görüyorum en yakın arkadaşlarımdan birinin bebeği dawn sendorumlu çıktı iki kere boş gebelik yaşadı sonra amniosentez yağıldıda kız anladı bebeği sağlıklıyımış diye
bende endişe ediyorum ama sağolsun bnm diğer arkadaşlarım niye bu kadar takıyosun ne var bunda olur geçer abarta diolar bende arkadaşıma dedim ki sen evinin banyo fayansına bi ay karar veremedin kafaya taktın gezmediğin seramikçi kalmadı ben çocuğum için endişeleniyorum çokmu dedim nie bizi anlamıyolar
haklısın cnmın içi bu günden itibaren rahat olucam meleğim benimle ve ii olucak saol cnm moral verdiğin içincanım ne olur rahat olmaya çalış herşey çok güzel olacak kendimize zarar veriyoruz bu durumlarda herşey olacagına varıyor ben aşırı pimpirikliyim stres yapıyorum özelliklede bu konuları bazen diyorum nasıl geçecek 9 ay böyle rahat olmam gerek biliyorum dün merkezde bir bayanla tanıştım 1 haftası kalmış doguma stresli olmamdan dedi bana bebek gelişmedi herşeyi etkiliyor malesef öpüyorum seniiii...
hakkaten cinsmiş:)
söylediğinde de anlamıor heralde hamileyim üşüorum desem
aman sen başedersin onunla ben eminin.))
canım benim doktorum adet tarihimden itibaren hesapladı 5 hafta 1 günlük hamilesin dedi bana tüp bebek yaptırdıgım doktorum...
ikizlerden ikili test istenmiyormuymuş??*
ya ikiz gebelik yaşayanalr benim karın ağrım var sizce normalmi ayakta kalınca özellikle
bi oğlan haberide ben vereyim size bugün ayrıntılı bebeşimi gördük banada doktor kesin olmayan erkek dedi 2 li test için 9 haziran randevum şuan müsait bi yerde deilim detaylı yazarım kızlar görüşürüzz
saol cnm inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olurmerhaba kizlar nasilsiniz nevar neyok yigenlerim nasillar ins hersey yolundadir
mervecim mesajin icin cok tesekkur ederim o senin guzelligin cnm benim allahim seninde gonlune gore versin.. hepinizi cok optum
kızlarrr bebişlerim çok iyiymiş şükürler olsun :)) biri 19.2 mm diğeri 19.6 :))) kurban olurum ben onlaraaaaaaaa
ultrasonda birazda kanamam görüldü ama korkmamam gerekiyormuş...umarım herşeyi sorunsuz atlatırız..
mervecim sen 2li test için endişeleniyorsun haklısında doğrusu ama ben bugün dr dan ikizlere 2li 3lü testler yapılmadığını öğrendim...birde beni düşün moral olsun sana:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?