2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

evet cnm zaten doktorun ugs inde de belli oluyo bnm usgde daha ileride ama ben yinede son adet tarihine göre hesap yapıorum...

evet cnm aynen kızlar şu resim ekleme işine kimse bişey demedi

canım ama hemşire diyoki transferden 14 gün öncesinden hesaplıyomuşuz adetten değil diyo

yok be tatlım, çok rüzgar var dışarıda duramadım
aaaaa olsun sende daha sonra ekersin karanfillerini
:):):):):)
ben yapmadım bebek yaptı haaaa:):):)
tuttum bunu:)
ne yap bilior musun
çalıştığın yer klimalı değilse işe giderken normal ayakkabını giy iş yerine bi tane terlik yada babaet koy orda onu giy

çok mantıklı ezgicim ama bnm iş yerimle zorum yanımdaki ofis boy olan cins heryeri açıyo üşüyorum diyorum açıyo yer siliyo ofisin sokak kapısını açıo yerler kurusun diye cins ya

hakkaten cinsmiş:)
söylediğinde de anlamıor heralde hamileyim üşüorum desem
aman sen başedersin onunla ben eminin.))

canım ne olur rahat olmaya çalış herşey çok güzel olacak kendimize zarar veriyoruz bu durumlarda herşey olacagına varıyor ben aşırı pimpirikliyim stres yapıyorum özelliklede bu konuları bazen diyorum nasıl geçecek 9 ay böyle rahat olmam gerek biliyorum dün merkezde bir bayanla tanıştım 1 haftası kalmış doguma stresli olmamdan dedi bana bebek gelişmedi herşeyi etkiliyor malesef öpüyorum seniiii...

karnımmmmm açıktııı :))))) ve canım dünden beri merve senin yüzünden mantı çekiyor:)))) bugün yapıcam giderken alım mantı bari

haklısın cnmın içi bu günden itibaren rahat olucam meleğim benimle ve ii olucak saol cnm moral verdiğin için
hakkaten cinsmiş:)
söylediğinde de anlamıor heralde hamileyim üşüorum desem
aman sen başedersin onunla ben eminin.))

şurda 3 ayım kladı ondan sonraişten yrılıcam salakla uğraşmıyorum anlayışsız cins o yüzden bulaşmıyorum geçen gün kavga ettik kapadım odaya kendimi gelmiş gıcık gıcık yok çay içermisin yok kahve içermisin bide patronlardan çok karışıyo insana sinir ediyo beni

kızlar benimde dr.um son adet tarihinden hesapladı.hatta nette hesaplayıcılar varya onlarda doğru çıkıyor. ama bebek usg ye daha farklı çıkabiliyor. benim bebiş iki kontroldür 1 hafta önde çıkıyor.

merhaba kızlar

yetişemiyorum sohbetlerinize, karne dönemi yaklaşıyor biraz yoğun işler....

Herkez iyidir umarım takip edemiyorum ama hepimize duacıyım kaderdaşlarım opuyorumnanaktan

ben de ikili tarama testi için gittim doktora 12+4 günlük, boyu da 61 mm ve ense kalınlığı 1.2 mm çıktı. MAŞALLAH

kan verdim onun sonucunu yarın akşam alıcaz. :Saruboceq:

inşallah her şey yolunda gider

Rabbim yar ve yardımcımız olsun a.s.a.s.
turkbayragi

bi oğlan haberide ben vereyim size bugün ayrıntılı bebeşimi gördük banada doktor kesin olmayan erkek dedi 2 li test için 9 haziran randevum şuan müsait bi yerde deilim detaylı yazarım kızlar görüşürüzz

merhaba kizlar nasilsiniz nevar neyok yigenlerim nasillar ins hersey yolundadir
mervecim mesajin icin cok tesekkur ederim o senin guzelligin cnm benim allahim seninde gonlune gore versin.. hepinizi cok optum

kızlarrr bebişlerim çok iyiymiş şükürler olsun :)) biri 19.2 mm diğeri 19.6 :))) kurban olurum ben onlaraaaaaaaa

ultrasonda birazda kanamam görüldü ama korkmamam gerekiyormuş...umarım herşeyi sorunsuz atlatırız..

mervecim sen 2li test için endişeleniyorsun haklısında doğrusu ama ben bugün dr dan ikizlere 2li 3lü testler yapılmadığını öğrendim...birde beni düşün moral olsun sana:)))

ikizlerden ikili test istenmiyormuymuş??*
ya ikiz gebelik yaşayanalr benim karın ağrım var sizce normalmi ayakta kalınca özellikle

ikizlerden ikili test istenmiyormuymuş??*
ya ikiz gebelik yaşayanalr benim karın ağrım var sizce normalmi ayakta kalınca özellikle

cnm bnm netten araştırdığım kadarıyla ikizlere 3 lü ve 4 lü test yapılıyo ayrıca karının ağrıması çok normal şekercim çünkü ikiside rahat rahat oturmak istiyo orda ama yer yok ittikçe itiyolar napsınlar kaydirigubbakcemile5

walla bu topikte erkek bebek patlaması olcak galiba ne dersiniz gözün aydın cnm minik oğlan hayırlıolsungamyoncuiremsu

merhaba kizlar nasilsiniz nevar neyok yigenlerim nasillar ins hersey yolundadir
mervecim mesajin icin cok tesekkur ederim o senin guzelligin cnm benim allahim seninde gonlune gore versin.. hepinizi cok optum
saol cnm inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur

maaşallah bebişlerine allah onları nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…