2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Herkese Merhaba...

Teyzelerimiz bizi sormusar..Biz iyiyiz cok sukur;-)) Hersey yolunda gidiyor. Dun burasi resmi tatil oldugu icin pek nete giremedim. Ama TR den aldigimiz haberlerle de tatil mi yaptik dayak mi yedik bilemedik. Cok uzucu olaylar bir daha yasanmaz inss..

Ezgicim gecen cuma ikili test icin kan vermistim daha sonucu cikmadi. BIr de haftaya pazartesi nt usg var. Onu bekliyoruz artik. Cinsiyeti supriz olsun istedigimiz icin ogrenmeyecegiz herhalde. Bana kalsa ogrenirim. Annem gelirken alisveris yapar o yuzden merak ediyo ama esimde cocuga alisveris yapacaklar diye cinsiyetini ogrenmem supriz olsun dogduktan sonra da alinir diyo;-)) LoL.. Bizimkinin dogarken herhalde bir kac beyaz zibini falan olur herhalde o kadar;-)) Bakalim ne olacak bu isin akibeti ben de meraklaniyorum..

Aaaa bir de babamiz diyorki ogrenceksekte oyle pat diye yuzumuze soylemesinlermis. Bir kagida yazsinlar sonra biz bas basa bir yerdeyken mesela yemekteyken beraber zarfi acalip bakalimmis;-)) Belki o zaman kabul edebilirmisss;-))

Prettycim; hepsinin bir huyu var;-)) Umarim barismissinizdir.. Eee tabi ilgi azalmasi olunca darilmasi da normal olabilir ama;-))

Kahvalti zamani...

ayyyy bu süpermiş cnm ya ama eşim inat hala arıyorum 1 saat sonra dönüyor ne oldu ben önemli değilim şimdimi aklına geldim diyor çok inat çok yarın belki benimle bile gelmez doktora bakalım akşam ola hayrola

kötüyüm derken yarın randevum var sabırsızlığıma dedim cnm ya korkmayalım artık kusura bakma cnm gerçekten öle kötü başlamışım şimdi farkettim özür

Kızlar bugün randevumuz vardı. Bebeğim 78 mm olmuş. Ense kalınlığı 1,86 :) Doktorum herşey yolunda dedi. Veeeeee pipisi görünmedi :))) Bu haftada normalde pipi olsaydı görürdük. O yüzden şimdilik KIZ geliyor gibi görünüyor :)))) bebeğim çok hareketliydi çünkü muayeneden önce bir magnumu mideye indirdim. Ellerinin biri ensesinde diğeri ağzındaydı. Bacaklarını uzatıp çekiyordu. Artık iyice bir bebeğe benziyor. 2,5 hafta önce uzaylı gibiydi :)

Pelly hadi bakalim ilk kiz haberi senden geldi galiba;-)) Masallah prensese, bu topigin ablasi o;-))

Ben de mi NT ye girerken cikolata falan yiyeyim? Hemsire bir saat evvelden iki bardak su icmeye basla dedi o kadar;-))

Bizden haberler- Part II (demin yazacaktim unutmusum)

Esimin bu ay sonuna dogru 10 gunluk is seyahati var. TR ye yaklasmissken izin aldi ordan TR ye gecip iki haftada dinleriz dedik. Normalde ben burda isim olmasa onunla beraber giderim seyahatlere cok yer gordum sayesinde. Neyse Dr a da sorduk cok rahat gidip gelirsin bol su ic ucakta fazla oturma vs genel bilinen seyleri soyledi. Ben gene iyi bir yay cocugu (!) olarak anneme-babama da soyledim gelebilir miyim dedim. Amman nasil hooop ayaga kalktilar sakin gelme sakin yola cikma vs vs. Nerdeyse bebegimi dusunmuyorum pozisyonuna girdim. Annem gelene kadar 4. ayin biter donene kadar 5. ayin biter nasil doneceksin o vaziyette dedi. Gel jetlag-git jetlag butun duzenin bozulur dedi. bunu gibi bin tane sebep siraladilar, Tamam dedim gelmiyorum. Ama annem ben gitmeyince esimde gitmeyeck sanmis simdi 10 gun evde yalniz kalicam diye telaslanmis baban gelsin yanina diyor. Yalniz kalmam sorun degil normalde oyle korkan bir insan d egilim cok sukur cok da yalniz kaldim ama iste hamilelik var diye oyle diyorlar. Sonra da iki saat sonra arayip hadi atla gel, ben seni yatiririm bakarim hic is yaptirmam falan diyor. Resmen saat basi arayip soruyorlar cunku birden gelme sakin falan diyip azari isitince kirildigimin fark ettiler. Dedigim gibi simdide israr ediyorlar. Hatta ben babama benim biletimi alir misin falan demistim aslinda saka yollu soylemistim simdi uzulmus sana orda kaldigin surece her yaz bileltin benden demeye basladi. Aslinda diyorum gidiyim seyahate 10 gun hic TR ye ugramadan doneyim;-)) Kotu yay cocugu (!!!).. Bakalim belli olmaz son dakkida da bileti alir giderim;-)) Yaylarin seyahat icin neler yapcagi hic belli olmaz;-)) LoL...

merhaba hanımlar nasılsınız ben bugun keseyi görmeye gittik allaha şükür kese göründü tek kese çift konmuştu bunada şükür haziranın 1 kalp atışına çagırdı dr. ya progynex iğneye devam et dedi yada progestan kullan dedi günde 3 kez 3 defa fragmin igne kullanıyodum göbekten kan sulandırıcı devam et dedi 12 hafta olana kadar dedi hayırlısı artık bu aşamalara geldik ilaç kullanmak sorun degil kendinize ve bebişlere iyi bakın iyi akşamlar...

panadolcum gozun aydin;-)) Elbette bebegimiz olsun diye cirpiniyorduk saglikli olsunlarda tek-cift fark etmez. inss pit pit seside duyarsiniz en kisa zamanda..

canm sağlıklı olmanıza çok sevindim..
cinsiyet öğrenmemem durumu çok heyecan verici bence
ama eşinin yaşamak istediği ambians da reddedilecek gibi değil hani..
afiyet olsun:)

peliiinn kocamann oldunuz sizzz
abla oldu kızın:):)
çok sevindim canım sağlıklı olmanıza da kız olmasına da:)
size de önce erkek demişler miydi ben mi yanlış hatırlıorum?
öpüldnüzz
bence kırılma onların tek endişeleri senin ve bebeğin yotulması
yine sizin sağlığınız
sen uzak olunca onlarda birden heveslenmişsindirde birden ağır gelmiştir tepkiler
eminim ki çok özlemişler seni bak sonradan dayanamayıp gel demişler:):)
güzel yay burcu sen gel buraya şahanee tatili yap ve dön bence:)

sonunda ilk kız haberimiz geldi allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin magnum banada gece gece çekici geldiiiii

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|58|Minik melek nur topu gibi | kız :hulya:|
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87| Minik erkek nur topu gibi |erkekgamyoncuiremsu|
03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| Minik erkek nur topu gibi | erkek gamyoncuiremsu|
04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29||31 Mayıs ikili test :Saruboceq: | |
05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|7 Haziran ikili test| |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57|Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|3 Haziran ikili test :Saruboceq: ||
08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76|Minik Melek 47 mm ||
09|Esr0411|13.Mart.10|16.Aralık.10|28|63|?eyvahedigeldismile||
10|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|minik bebek büyüyor | erkek gamyoncuiremsu |
11|Narnisan|15.Mart.10|20.Aralık.10|30|56|?eyvahedigeldismile ||
12|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|58|bebiş büyümüş ||
13|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|8 Haziran ikili test :Saruboceq: | |
14|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59| Minik Melek 23.4 mm | |
15|Beyazceylan|24.Mart.10|29.Aralık.10 | |58|? eyvahedigeldismile ||
16|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57| Minik melek 23 mm ||
17|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
[/table]

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel notları*|*Çizelge*|
18|Chery|29.Mart.10|3.Ocak.11|29|63|3 nisan randevu eyvahedigeldismile ||
19|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|27|50| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
20|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64|ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
21|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
22|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
23|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75|ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |
24|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11||| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
25|Asozlem|5.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
26|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| Minik melek 14 mm ||
27|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
28|Subuo|10.Nisan.10|15.Ocak.11|26|60| Minik kese görüldü ||
29|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
30|Angell80|15.Nisan.10|20.Ocak.11|29|64|anneciktelaşlı||
31|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60| Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
32|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65|randevuyu bekliyor :uhm:| |
33|Cannur82|19.Nisan.10|24.Ocak.11|29|65|randevuyu bekliyor :uhm:| |
34|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58|4 haziran kese randevusu :uhm:| |
35|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55| Minik kese görüldü | |
36|Angelofsky74|| ||| | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

Günaydın kızlar geçmişi okudum cvp yazmak istediklerimiz var yazıcam işe gidince ama listeyi yayınarken dikkatimi çekti meralin 31 mayısta ikili testi var ve meralden 2-3 gündür ses yok merak etmeye başladım

günaydın :))))) dün kontrolum çok iyi geçti ikili testide yaptı herşey yolunda dedi kan sonuçumu perşembe alıcam bakalım. ya çok tatlıydı ellerini kollarını kımıldatıyor dün dr hasta gittim yine atağım tuttu.ama bebişimi görünce dedim senin için değer bütün çektiğim o acilar ataklarım .dr cinsiyetini sorduk erkek olması yüksek galiba ama kızda olma şansı hala var ben artık dün gördüklerimden sonra aklım fikrim tamamen bebişimin rabbim sana şükürlerrr olsunnnn:))))))

cnm gözünaydın demek bebeiş sağlıklı ve kıpır kıpır maaşallah ona demek gökmen hoca ikili testte cinsiyeti söylüuor bazı doktorlar sölemiyorya acaba sölemezmi diye içimden geçirmiştim demek söylüuormuş

ooo maaşallah pazarlar gezilmiş ciciler alınmış güle güle kullan şekercim o kadında kendine baksın aman millete ne
kızlar dr aradı persembe gel dedi
ay hadi hayırlısı ya bu minik bi et but olsun bi doğsun bak ben ona napıcam anneyi böle üzüyo diye hayırlı haberlerle geliceksin inşallah cnm
cnm öğrenmek istemiyosa bırak öle kalsın hem bi çok beyaz şey alabilirsin sarı yeşil tonları falan ama dediği gibide yapabilirsin tabi sizin ordaki doktorlar öle kağıda yazmayı sölememeyi kabul ederlerse eşinin gönlü olsun ii bi fikirmiş
kötüyüm derken yarın randevum var sabırsızlığıma dedim cnm ya korkmayalım artık kusura bakma cnm gerçekten öle kötü başlamışım şimdi farkettim özür
yaaaa dedim ben sana ödüm koptu diye
maaşallah bebişine kız deme öle miniğe uzaylı falan diye demek kız gelio hemen ekledim listeye erkekler arabayla oynuyo kızlarda örgü örüyo hahahahah hadi bakalım ardakadn kaç kız getiriceksin
hadi hayırlısı cnm sıra gümgümler için telaşlanmaya geldi demek bende öle iğne falan olunca hemen aklıma yavrumu getirip sakinleşmeye çalışıyorum napalım başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…