linkini atiim istersen çoğul gebelikte ikili test yazdım sabah o çıktı yani 3 lü ve 4 lü yapılıo diyeMesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
bende ikiz bebek bekliyorum. doktorum ikiz gebelikte ikili test yapılmaz demişti
nettede araştırdım ordada yapılmaz diyordu.
13 haftalıkken gittiğimde baş-popo-ense ölçümü yapıldı ultrsonda
ve kan alınıp test yapıldı.şükür herşey normal çıktı..
17 eylülde tekrar kontrole gideceğim. bakalım o zaman hangi testler yapılacak
slm arkadaslar ben suan 13haftalık hamıleyım ve ıkı dr gıdıyorum bıtanesı ikili test yapalım dıyo dıgerı ıkız gebelıkte yanılma payı cok yuksek üçlü test yapalım dıyo kararsız kaldım testlerı yaptıran ıkız gebelık yasayan arkadaslar yardımınızı beklıyorum sız naptınız
bak bunlarda başka bir forumda bu konuyu tartışmışlar..demekki olmuyo
kizlar ben resim yukleyemiyorum bi turlu beceremedim ya nasil yapiliyor bu
biraz daha büyüttüm arkadaşlar
cnm masallah sana :)
bende boyle resim yuklemek istiyorum ama yapamiyorum
iyiyiz canım benim sen nasılsın...
linkini atiim istersen çoğul gebelikte ikili test yazdım sabah o çıktı yani 3 lü ve 4 lü yapılıo diye
ya zaten düşünsene ikili nası yapılsın zavallılar tıkış tıkış duruyo zaten ensesini falan ölçmek zor olur yani dimi
o zaman doktorun ne diosa o hem bizim gibi kafan karışmamış olur..nur topu olucak hepimiziki inşallah acaba seninkiler iki kız mı iki erkek mi ay ne heycanlı
bende çok iyiiyim 8+1 oldum çok mutluyum. inşallah şu 3ayı doldurur ve iğnelerimdende kurtulursam çok daha iyi olucam.
gizemli arkadaşım göbeğin harika. inan ben şimdiden senin kadar oldum. herhalde çok yattım ona bağlıyorum. 1ayda 3kilo aldım, kendime yuhh diyorum:))
Kızlar, işte benim göbüş:)))))))
ya çidem ne yapayaım yani seni rahatlatmak için öle dedim şekercim :))) olsun ikiside sağlıklı senin şu cinsiyet işi beni bile heycanlandırıyo maaşallah yaaa ikiz süper bişey allah nazardan saklasınkafam karışmayacakmı:)))) esas ben doğuma kadar her anımı düşünerek geçiricem gibime geliyo:)
belirsizlikdir insanı mahfeden değilmi?
valla o cinsiyet meselesi çok heyecanlandırıyo beni:))) sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerçi farketmez...
kız yerim ben senin o göbeğini ya göbek biraz aşağıda sanki o zaman kız mı oluyodu cicim he ölemiydiKızlar, işte benim göbüş:)))))))
cnm benim saol oo bebek büyümüş baksana şimdi kalp falan duyuldumu senin iğneleri sorma 11 haftalık olduk biz hala vurunuyoruz teyzesi
kızlar benim iki gündür midem bi kaynıyor bi kaynıyor anlatamam.. su bile içince ekşiyo.. nedendir acep...
Kızlar, işte benim göbüş:)))))))
ya çidem ne yapayaım yani seni rahatlatmak için öle dedim şekercim :))) olsun ikiside sağlıklı senin şu cinsiyet işi beni bile heycanlandırıyo maaşallah yaaa ikiz süper bişey allah nazardan saklasın
kız yerim ben senin o göbeğini ya göbek biraz aşağıda sanki o zaman kız mı oluyodu cicim he ölemiydi
delikafaduldendelikafadulden benim göbemmm hepinizi döwerr:))) akşama çekeyim yan ön profilden şoka gidersiniz:)) herkes 5 aylık gibi duruyo diyo:))))))))))))))))))))
dün otobüste yer bile verdilerr:roflol:
tamamda ne hatası veriyo dosyayı mı yüklemiyo yokse senmi bilmiyosun nası yapılıcağını onu bi yaz cicim yardımcı olmaya çalşiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?