2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

bende ikiz bebek bekliyorum. doktorum ikiz gebelikte ikili test yapılmaz demişti
nettede araştırdım ordada yapılmaz diyordu.
13 haftalıkken gittiğimde baş-popo-ense ölçümü yapıldı ultrsonda
ve kan alınıp test yapıldı.şükür herşey normal çıktı..
17 eylülde tekrar kontrole gideceğim. bakalım o zaman hangi testler yapılacak

slm arkadaslar ben suan 13haftalık hamıleyım ve ıkı dr gıdıyorum bıtanesı ikili test yapalım dıyo dıgerı ıkız gebelıkte yanılma payı cok yuksek üçlü test yapalım dıyo kararsız kaldım testlerı yaptıran ıkız gebelık yasayan arkadaslar yardımınızı beklıyorum sız naptınız

bak bunlarda başka bir forumda bu konuyu tartışmışlar..demekki olmuyo

linkini atiim istersen çoğul gebelikte ikili test yazdım sabah o çıktı yani 3 lü ve 4 lü yapılıo diye

ya zaten düşünsene ikili nası yapılsın zavallılar tıkış tıkış duruyo zaten ensesini falan ölçmek zor olur yani dimi

o zaman doktorun ne diosa o hem bizim gibi kafan karışmamış olur..nur topu olucak hepimiziki inşallah acaba seninkiler iki kız mı iki erkek mi ay ne heycanlı

iyiyiz canım benim sen nasılsın...

bende çok iyiiyim 8+1 oldum çok mutluyum. inşallah şu 3ayı doldurur ve iğnelerimdende kurtulursam çok daha iyi olucam.

gizemli arkadaşım göbeğin harika. inan ben şimdiden senin kadar oldum. herhalde çok yattım ona bağlıyorum. 1ayda 3kilo aldım, kendime yuhh diyorum:))

kafam karışmayacakmı:)))) esas ben doğuma kadar her anımı düşünerek geçiricem gibime geliyo:)

belirsizlikdir insanı mahfeden değilmi?

valla o cinsiyet meselesi çok heyecanlandırıyo beni:))) sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerçi farketmez...

cnm benim saol oo bebek büyümüş baksana şimdi kalp falan duyuldumu senin iğneleri sorma 11 haftalık olduk biz hala vurunuyoruz teyzesi

kızlar benim iki gündür midem bi kaynıyor bi kaynıyor anlatamam.. su bile içince ekşiyo.. nedendir acep...

ya çidem ne yapayaım yani seni rahatlatmak için öle dedim şekercim :))) olsun ikiside sağlıklı senin şu cinsiyet işi beni bile heycanlandırıyo maaşallah yaaa ikiz süper bişey allah nazardan saklasın
Kızlar, işte benim göbüş:)))))))
kız yerim ben senin o göbeğini ya göbek biraz aşağıda sanki o zaman kız mı oluyodu cicim he ölemiydi

cnm benim saol oo bebek büyümüş baksana şimdi kalp falan duyuldumu senin iğneleri sorma 11 haftalık olduk biz hala vurunuyoruz teyzesi

canım 2hafta önce gittiğimde kalp atışını gördük, bu c.tesi gidicem inşallah duyarız teyzesi. iğneler beni çok sıkıyor ama olsun bebişim için değer katlanırım.
buarada aramızda sadece 2 haftamı var. ozaman benim göbeğim pekte anormal değil:))

delikafaduldendelikafadulden benim göbemmm hepinizi döwerr:))) akşama çekeyim yan ön profilden şoka gidersiniz:)) herkes 5 aylık gibi duruyo diyo:))))))))))))))))))))

dün otobüste yer bile verdilerr:roflol:

ay nebilim mervecim yaa, ben hiç anlamam öyle şeylerden... Ama bizim bir amcamız var, o ne derse çıkar resmen mucize gibi:)) Geçen onun elini öpmeye gittik, hani bebiş geliyo, duasını alalım diye, "Maşallah maşallah, artık kızı da el öpmeye getirirsiniz" dedi... Daha önceden de yaşanılan şeyler var böyle:))) benim de içime hep kız doğuyor:) Hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da başka bişey ismemem ben... Kız olmuş, oğlan olmuş... Gerçi her yiğidin gönlündeki aslan misali ama bu farklı bişey.. Allahım Sağlıkla versin kucağıma. hepimizin yüzü gülsün, ne diyim...

delikafaduldendelikafadulden benim göbemmm hepinizi döwerr:))) akşama çekeyim yan ön profilden şoka gidersiniz:)) herkes 5 aylık gibi duruyo diyo:))))))))))))))))))))

dün otobüste yer bile verdilerr:roflol:

ay süpermiş.. ben istiyorum o zaman çok göbek.. bana henüz yer veren yok valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…